Servisní podpora prost edk Jednotného bezpe nostního systému v objektu MF Janovského 2, Praha 7

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Servisní podpora prost edk Jednotného bezpe nostního systému v objektu MF Janovského 2, Praha 7"

Transkript

1 eská republika MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní pihrádka Praha 1 TEL.: FAX: I V Praze dne PID: MFCR3XDHPT. j.: MF-42831/2012/ /D Vc: Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním ízení zadávaném podle 21 odst. 1 písm. f) zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách (dále jen zákon ) a k prokázání splnní kvalifikace Referent: Ing. Jana Dušánková, l Pílohy: Píloha. 1 Specifikace veejné zakázky Píloha. 2 Tabulka pro stanovení nabídkové ceny Píloha. 3 Obchodní a platební podmínky Píloha. 4 Krycí list nabídky Píloha. 5 estné prohlášení o splnní základních kvalifikaních pedpoklad, o ekonomické a finanní zpsobilosti a dle 68 odst. 3 zákona Píloha. 6 Seznam instalovaných prostedk a zaízení Píloha. 7 Osnova pro zpracování nabídky V souladu s ustanovením 38 odst. 1 zákona Vás zadavatel vyzývá k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace v tomto zadávacím ízení: Servisní podpora prostedk Jednotného bezpenostního systému v objektu MF Janovského 2, Praha 7 I. Identifikaní údaje zadavatele Název: eská republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská 15, Praha 1 PS: I/DI: CZ Bankovní spojení/íslo útu: eská národní banka.ú /0710 II. Informace o druhu a pedmtu veejné zakázky a) Druh veejné zakázky: Veejná zakázka na služby realizovaná formou zjednodušeného podlimitního ízení.

2 b) Pedmt veejné zakázky: Pedmtem veejné zakázky je zajištní servisní podpory provozu a údržby integraní platformy Advanced Building Intelligence, vetn implementovaných technických prostedk Jednotného bezpenostního systému v objektu Ministerstva financí R Janovského 2, Praha 7. Zámrem je sjednotit systém záruní a pozáruní pée s ostatními objekty MF, pedevším pak se servisními službami poskytovanými GSA v objektu Janovského 2. Pestože soubory EZS, ACS a CCTV jsou v obou ástech provozovány oddlen, ást MF je integrální souástí Jednotného bezpenostního systému objekt MFR, ale EZS, ACS a CCTV ásti GSA jsou provozovány autonomn, vše však spojuje jednotná HW platforma, kde by mly být poskytovány služby na stejné úrovni. Navíc k tomuto jsou v obou ástech instalovány systémy EPS a AVS, jejichž servis je pln v kompetenci MF. Podrobné vymezení pedmtu veejné zakázky je uvedeno v Píloze. 1 Specifikace pedmtu veejné zakázky. Klasifikace CPV: služby Dohlížecí a zabezpeovací systémy a zaízení Opravy a údržba bezpenostního zaízení III. Doba a místo plnní veejné zakázky: a) Doba plnní: od podpisu smlouvy na dobu neuritou s výpovdní lhtou 3 msíce b) Místo plnní: Ministerstvo financí, Janovského 2, Praha 7. IV. Zadávací dokumentace Ve smyslu 48 zadavatel pedá i zašle zadávací dokumentaci v listinné i elektronické podob dodavateli, kterému nebyla písemná výzva zaslána, do 2 dn ode dne doruení písemné žádosti dodavatele. Kontaktní osoba pro pedání zadávací dokumentace: Ing. Jana Dušánková, tel , jana.dusankova@mfcr.cz Uchaze je oprávnn požadovat podle 49 zákona po zadavateli dodatené informace k zadávací dokumentaci. Žádost musí být písemná a musí být zadavateli doruena nejpozdji 5 pracovních dn ped uplynutím lhty pro podání nabídek. Dodatené informace k zadávacím podmínkám budou prbžn uveejovány na internetové adrese (ministerstvo/veejné zakázky/veejné zakázky 2013) a na profilu zadavatele Prohlídka místa plnní se uskutení dne , v 10:00 hodin, v budov Ministerstva financí, Janovského 2, Praha 7. Sraz úastník u recepce. V. Varianty nabídky Zadavatel nepipouští varianty nabídky. VI. Lhta a místo pro podání nabídek Nabídku a doklady k prokázání splnní kvalifikace zašlete v ádn uzavené obálce, oznaené Veejná zakázka - NEOTEVÍRAT Servisní podpora prostedk Jednotného bezpenostního systému v objektu MF Janovského 2, Praha 7 - odd. 2302/D doporuen poštou nebo pedejte osobn v podateln na adrese zadavatele Ministerstvo financí, Letenská 15, P.O.BOX 77, Praha 1, v termínu do 14:00 hodin dne Na obálce musí být uvedena adresa uchazee.

3 VII. Termín a místo otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskutení dne ve 14:30 hodin v budov Ministerstva financí, Letenská 15, Praha 1. Otevírání obálek se mají právo úastnit uchazei, jejichž nabídky byly zadavateli dorueny ve lht pro podání nabídek a hodnotící komise jmenovaná zadavatelem. Sraz uchaze, kteí se zúastní otevírání obálek, bude dne ve 14:25 hodin v hale Ministerstva financí, Letenská 15, Praha 1, u recepce. VIII. Zadávací lhta, po kterou je uchaze svou nabídkou vázán Uchaze je vázán svou nabídkou po dobu 2 msíc. IX. Požadavky na pedložení nabídky Nabídka bude pedložena v eském jazyce v jednom originálu a jedné kopii v písemné form, v eském jazyce a bude podepsána osobou oprávnnou jednat jménem i za uchazee. Do originálu nabídky bude vložen 1CD ROM s kompletní elektronickou verzí nabídky ve formátu.pdf, zcela identickou s listinnou podobou nabídky vetn elektronické podoby návrhu smlouvy ve formátu.docx. Nabídka nebude obsahovat pepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Obsah nabídky bude opaten obsahem s oznaením ísel stránek. Zadavatel požaduje, aby nabídka byla strukturovaná dle osnovy uvedené v Píloze. 7 této výzvy. Souástí nabídky bude návrh smlouvy, který musí být podepsaný osobou oprávnnou jednat jménem i za uchazee. Smlouva musí obsahovat povinnost dodavatele pedložit zadavateli MF (osob jednající jménem MF v rámci pedmtné VZ) v souladu s 147a odst. 5 zákona seznam subdodavatel, kteí se podíleli na plnní VZ, a to do 60 dn od splnní smlouvy nebo do 28. února následujícího kalendáního roku v pípad, že plnní smlouvy pesahuje 1 rok. Smlouva dále musí obsahovat podmínky uvedené v Píloze. 3 Obchodní a platební podmínky. Pokud uchaze pedpokládá plnit ást veejné zakázky prostednictvím subdodavatele, bude tato skutenost uvedena v nabídce. Uchaze specifikuje ást veejné zakázky, která bude plnna prostednictvím subdodavatele v Krycím listu nabídky (Píloha. 4). Souástí nabídky dále musí být: a) seznam statutárních orgán nebo len statutárních orgán, kteí v posledních 3 letech od konce lhty pro podání nabídek byli v pracovnprávním, funkním i obdobném pomru u zadavatele, b) má-li dodavatel formu akciové spolenosti, seznam vlastník akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota pesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lht pro podání nabídek, c) prohlášení uchazee o tom, že neuzavel a neuzave zakázanou dohodu podle zvláštního právního pedpisu v souvislosti se zadávanou veejnou zakázkou. (Píloha. 5 estné prohlášení) X. Zpsob zpracování nabídkové ceny Celková nabídková cena za pedmt plnní veejné zakázky bude stanovena na období plnní 4 let a pro její kalkulaci musí být použita kalkulaní tabulka uvedená v Píloze. 2. ádn vyplnná tabulka pro stanovení nabídkové ceny musí být souástí pedložené nabídky uchazee.

4 V tabulce v Píloze. 2 znamená: kpl - kumulovaná položka zahrnující dotená technická zaízení VRN vedlejší rozpotované náklady spojené s vystavením faktury a protokol, dopravné a jiné vedlejší náklady Servisní podpora standard GSA - pípadné náklady spojené s provádním servisních inností ve spolupráci a s postupy a podmínkami GSA. etnost pedpokládaný poet provedení daných inností v 1 kalendáním roce Celková nabídková cena musí být shodná s celkovou nabídkovou cenou uvedenou v Krycím listu (Píloha. 4). XI. Jiné požadavky zadavatele 1. Uchaze pedloží estné prohlášení o své ekonomické a finanní zpsobilosti ( 50 odst. 1 písm. c) zákona). estné prohlášení je pílohou. 5 této výzvy. 2. Zadavatel požaduje struný popis zpsobu zajištní plnní pedmtu veejné zakázky v rozsahu, který umožní posouzení nabídky dle dílího hodnotícího kritéria. 2 - Technická úrove nabízeného plnní. Jedná se o popis poskytování servisních inností, provádní údržby a profylaxí, revizí a drobných oprav na zaízeních uvedených v Píloze. 6 Seznam instalovaných prostedk a zaízení, organizace servisních hlášení a funkcionality Help Desku, zpsob komunikace, základní lhty spojené s nahlášením a odstranním závad, vymezení inností, které nespadají do pedmtu plnní a budou ešeny separátn, zpsob dodávek náhradních díl na zaízení mimo záruku. 3. Veškerá komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem bude vedena v eském jazyce. XII. Požadavky na prokázání kvalifikace Kvalifikovaným pro plnní veejné zakázky je dodavatel, který splní/pedloží: 1) Základní kvalifikaní pedpoklady ( 62 odst. 2 zákona) Dodavatel pedloží estné prohlášení podepsané osobou oprávnnou jednat jménem i za dodavatele o splnní základních kvalifikaních pedpoklad ve smyslu 53 zákona. estné prohlášení je pílohou. 5 této výzvy. 2) Profesní kvalifikaní pedpoklady ( 54 odst. a), b) a e) zákona) Dodavatel pedloží kopii: 1) Výpisu z obchodního rejstíku, pokud je v nm zapsán, i výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán (ne starší 90 kalendáních dn). 2) Dokladu o oprávnní k podnikání (nap. výpis ze živnostenského rejstíku, živnostenský list, koncesní listina aj.) 3) Doklad prokazujících schopnost dodavatele zabezpeit ochranu utajovaných informací (UI) dle zákona. 412/2005 Sb., o utajovaných informacích a o bezpenostní zpsobilosti, v platném znní: - ovená kopie platného Osvdení podnikatele k pístupu a nakládání s UI min. stupn utajení Dvrné s platností po celou dobu plnní pedmtu zakázky, - nejmén 6 pracovník dodavatele, kteí se budou podílet na realizaci veejné zakázky, kopii držitele Osvdení fyzické osoby min. pro pístup k UI stupn utajení Dvrné,

5 - ovenou kopii certifikátu Informaního systému ureného pro nakládání s UI min. stupn utajení Dvrné. Prokázání výše uvedených kvalifikaních pedpoklad mže být formou estného prohlášení. Dodavatel jehož nabídka bude vybrána jako nejvhodnjší, prokáže zadavateli ve smyslu 62 odst. 3 zákona ped podpisem smlouvy splnní profesních kvalifikaních pedpoklad pedložením originál nebo úedn ovených doklad. 3) Technické kvalifikaní pedpoklady ( 56 odst. 2 písm. a) a b) zákona) Technické kvalifikaní pedpoklady splní dodavatel, který pedloží: a) Seznam obdobných zakázek, realizovaných v posledních 3 letech (2010 až 2012). Uchaze uvede alespo 3 zakázky v minimální hodnot ,- K bez DPH na jednu zakázku. b) Seznam len ešitelského týmu v minimálním potu 6-ti osob. Složení ešitelského týmu musí odpovídat pehledu plnní zakázky. ad a) Dodavatel jehož nabídka bude vybrána jako nejvhodnjší, prokáže zadavateli ve smyslu 62 odst. 3 zákona ped podpisem smlouvy splnní tohoto technického kvalifikaního pedpokladu pedložením následujících doklad o realizaci výše uvedených služeb: 1. osvdení vydané i podepsané veejným zadavatelem, pokud byly služby poskytovány veejnému zadavateli, nebo 2. osvdení vydané jinou osobou, pokud bylo služby poskytovány jiné osob než veejnému zadavateli, nebo 3. smlouva s jinou osobou a doklad o uskutenní plnní dodavatele, není-li souasn možné osvdení podle bodu 2 od této osoby získat z dvod spoívajících na její stran. ad b) Dodavatel jehož nabídka bude vybrána jako nejvhodnjší, prokáže zadavateli ve smyslu 62 odst. 3 zákona ped podpisem smlouvy splnní tohoto technického kvalifikaního pedpokladu doložením níže uvedených certifikát pro jednotlivé leny ešitelského týmu: certifikát Projektování, programování a servis systému ABI 4.5 AJAX. certifikát Projektování, programování a servis systému Alvis 3.5. certifikát Konfigurace a správa serveru Poseidon v systému Alvis 3.5. certifikát Správa ABI Intellex. certifikát projektování, programování, montáž a servis systému ACCESS Northern+WIN-PAK. certifikát správy rozhraní API k systému WIN-PAK. XIII. Hodnotící kriteria, zpsob hodnocení nabídek podle hodnotících kriterií Základním kritériem pro zadání veejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky. Dílí hodnotící kritéria: Váhy v % 1) Nabídková cena za plnní pedmtu veejné zakázky 70% 2) Technická úrove nabízeného plnní 30%

6 Zpsob hodnocení nabídek: ad 1) Nabídka s nejnižší nabídkovou cenou získává bodovou hodnotu 100, další nabídky bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a pomru nabídkové ceny nabídky s nejnižší nabídkovou cenou k nabídkové cen hodnocené nabídky) * vynásobeno váhou v %. ad 2) V rámci tohoto dílího kritéria budou hodnoceny parametry, organizace a rozsah služeb servisní podpory, zejména garantované lhty poskytování jednotlivých služeb servisní podpory, režimy jednotlivých služeb, parametry poskytování servisních služeb (reakní doba, doba zahájení servisního zásahu), vlastnosti a organizace centra služeb servisní podpory, zajištní služeb v denních a noních hodinách, systém hlášení závad, možnosti komunikace s uchazeem (komunikaní kanály). Hodnotící komise sestaví poadí nabídek od nejvhodnjší k nejmén vhodné a piadí nejvhodnjší nabídce 100 bod a každé následující nabídce piadí takové bodové ohodnocení, které vyjaduje míru splnní dílího kritéria ve vztahu k nejvhodnjší nabídce. XIV. Zrušení zadávacího ízení Zadavatel je oprávnn nebo mže zrušit zadávací ízení v souladu s 84 zákona.... Zadavatel Ing. Stanislav Sluka editel odboru - Finanní

7 Píloha.1 Specifikace pedmtu veejné zakázky Pedmt VZ: Pedmtem veejné zakázky je zajištní servisní podpory provozu a údržby integraní platformy Advanced Building Intelligence, vetn implementovaných technických prostedk Jednotného bezpenostního systému v objektu Ministerstva financí R Janovského 2, Praha 7. Zámrem je sjednotit systém záruní a pozáruní pée s ostatními objekty MF, pedevším pak se servisními službami poskytovanými GSA v objektu Janovského 2. Pestože soubory EZS, ACS a CCTV jsou v obou ástech provozovány oddlen, ást MF je integrální souástí Jednotného bezpenostního systému objekt MFR, ale EZS, ACS a CCTV ásti GSA jsou provozovány autonomn, vše však spojuje jednotná HW platforma, kde by mly být poskytovány služby na stejné úrovni. Navíc k tomuto jsou v obou ástech instalovány systémy EPS a AVS, jejichž servis je pln v kompetenci MF. Pedpokládaný rozsah plnní 1/ EPS U elektrické požární signalizace se krom pravidelných jednoroních kontrol provozuschopnosti provádjí zkoušky innosti elektrické požární signalizace pi provozu, a to: a) jednou za msíc u ústeden a doplujících zaízení, b) jednou za pl roku u samoinných hlási požáru a zaízení, které elektrická požární signalizace ovládá, pokud v ovené projektové dokumentaci nebo v podrobnjší dokumentaci, popípad v prvodní dokumentaci výrobce nebo v posouzení požárního nebezpeí není, vzhledem k provozním podmínkám nebo vlivu prostedí, urena lhta kratší. Zkouška innosti elektrické požární signalizace pi provozu se provádí prostednictvím osob povených údržbou tohoto zaízení. Shoduje-li se termín zkoušky innosti elektrické požární signalizace pi provozu s termínem pravidelné jednoroní kontroly provozuschopnosti, pak tato kontrola provedení zkoušky innosti nahrazuje. Zkouška innosti jednotlivých druh samoinných hlási požáru se provádí za provozu pomocí zkušebních pípravk dodávaných výrobcem. Pedmt kontroly Termím Obecn 1 / rok 1 / 6 msíc 1 / msíc Provedení a úplnost prací je v souladu s platnou dokumentací doplnnou o zmny, X materiály a typy zaízení jsou v souladu s platnou dokumentací X Zaízení je vhodné pro daný prostor a je pístupné X X Oznaení obvod je správné a itelné X X Nejsou viditelné neschválené zmny X X Nejsou žádné neschválené zmny X

8 Šrouby, kabelové vývodky, zaslepovací zátky jsou správného typu, úplné a tsné vizuální kontrola X X fyzická kontrola X Stav tsnní je vyhovující X Ústedny Kontrola skín ústedny X X X Vizuální kontrola vnitku ústedny X X Oistní skín ústedny zevn i zevnit X X Zkouška innosti ústedny a doplujících zaízení (signalizaní zaízení, tabla, ZDP) X X X Zkouška innosti zaízení EPS (hlási) a zaízení, které EPS ovládá X X Kontrola zdroje a akumulátor vizuální kontrola X X kontrola parametr mením X X Kontrola pamti událostí (výpis) X X Kontrola úinnosti signalizace u optické viditelnost za denního i umlého osvtlení X X u akustického slyšitelnost X X Hlásie, vstupní/výstupní moduly Automatické hlásie bodové vizuální kontrola X X funkní test X X kontrola parametr hlási X Manuální hlásie (tlaítka) vizuální kontrola X X funkní test X X Vstupní/výstupní moduly,izolátory vizuální kontrola X X funkní test X X Eex hlásie, bariery, oddlovací moduly vizuální kontrola X X funkní test X X 2/ AVS Pi pravidelné kontrole se ovuje funknost všech reproduktor, zesilova a všech funkních modul AVS. Termín pravidelných prohlídek 1 / 6 msíc vyazení doplkových funkcí AVS pi poplachu (reprodukce hudby, provozní hlášení,...) funknost systému až do úplného zniení (shoí-li reproduktor, linka musí fungovat dál) závada zesilovae nebo vedení nezpsobí ztrátu pokrytí v zón (1 porucha v požárním úseku) - zkratováno vedení u jednoho reproduktoru, vyhovuje poet funkních reproduktor

9 - zkratováno vedení u jednoho reproduktoru, vyhovuje poet funkních reproduktor srozumitelnost hlášení (jednoznané, srozumitelné, v pípad mikrofonu pedepsané záložní napájení min 2-násobek evakuaní doby odpovdná osoba za provoz AVS stanovena srozumitelnost ei hlášení minimáln 0,65 na stupnici CIS v celé obasti pokrytí indikace stavu na velín (zapnuto/vypnuto), napájení, závada, režim zóny) monitoring závad - opticko akustická signalizace poruchy napájení - opticko akustická signalizace poruchy nebo vypnutí záložního zdroje - indikace poruchy mikrofonu, pedzesilovae, nebo kabeláže mikrofonu - indikace poruchy kritické cesty signálu pes zesilovací etz pro každý zesilova - vyazení jednoho kritického modulu neovlivuje ostatní moduly - as indikace závady reproduktorového obvodu (jen pátení obvody, ne odboky) - monitoring komunikaních linek uvnit distribuních obvod kontrola nuceného odposlechu (vyhovuje-nevyhovuje) kontrola rozhraní se EPS opatení proti šíení rušivých vliv pes kabelové trasy 3/ EZS Profylaktické prohlídky a roní revize EZS, souástí tchto kontrol mimo jiné jsou: - vizuální kontrola prvk, - kontrola displeje datum, as, název instalace, prosvtlení u sníma s klávesnicí a displejem, - kontrola automatického pechodu na provoz za záložního zdroje, - kontrola innosti ovládaných zaízení, - kontrola odezvy na tení identifikaní karty, - kontrola umístní prvk systém v daném prostedí, vyhodnocení dopad pípadných zmn na funknost a dostupnost tchto prvk, - kontrola úinnosti signalizací, u optické viditelnost za denního i umlého osvtlení, u akustické slyšitelnost, - kontrola stavu náhradních zdroj, provení kapacity, - kontrola funkních vlastností prvk jednotlivých systém, pi kontrole se pihlíží k píslušným normám, technickým podmínkám výrobc, návodm k obsluze a údržb jednotlivých prvk a zaízení, - kontrola vlivu jiných zaízení na provoz systému, - kontrola interakcí a vazeb mezi systémy, - kontrola stavu a vyhodnocení historie v grafické nadstavb ABI, - kontrola map v ABI - kontrola a nastavení jednotného asu s ostatními systémy 4/ ACS Profylaktické prohlídky a roní revize ACS, souástí tchto kontrol mimo jiné jsou: - innosti jako v odstavci 3 a dále - kontrola biometrických sníma, jejich kalibrace, - kontrola funknosti personálních propustí a seízení, - kontrola funknosti elektromechanických, elektromagnetických a elektromotorických zámk vetn kování a píslušenství, seízení,

10 - kontrola funknosti turniket a jejich seízení, - kontrola provozuschopnosti personálních propustí, kontrola mechanických ástí, pohon a ídící jednotky, - kontrola funknosti elektronického klíového depozitu (KW). 5/ CCTV Profylaktické prohlídky a roní revize CCTV souástí tchto kontrol mimo jiné jsou: - innosti jako v odstavci 3 a dále - kontrola obrazu všech kamer, ištní, - kontrola uchycení kamer, - kontrola vyhívání, telemetrie a videomanagementu, - kontrola celistvosti záznam a jejich dostupnosti, - kontrola live zobrazení, Podmínky servisní podpory - Zajistit innosti dle odst. 3/ až 5/ v termínech roní revize, tedy jednou za 12 msíc, profylaktickou prohlídku jednou za 3 msíce. Roní revize nahrazuje profylaktickou prohlídku. - Pi zajištní servisní podpory spolupracovat s dodavatelem servisní podpory pro GSA. - Zajistit zdarma po dobu záruky opravu i výmnu vadných díl nebo jejich ásti budeli pi profylaktické prohlídce, roní revizi nebo vyžádaném servisním zásahu zjištna jejich porucha, kterou lze charakterizovat jako standardní servisní zásah. - Zajistit uvedení systém do omezeného provozu, bude-li pi profylaktické prohlídce, roní revizi nebo vyžádaném servisním zásahu zjištna jejich porucha stedního rozsahu. - Zjistit základní rozsah poškození, provést všechna dostupná technická opatení pro snížení rizika ohrožení majetku i osob v pípad, že porucha bude charakterizována jako oprava velkého rozsahu. - Zajistit servisní dispeink nepetržit dostupný 7 dn v týdnu 24 hodin denn. - Vyžádaný servisní zásah na systémech EZS, AVS, EPS, ACS a CCTV zahájit v asovém limitu do 4 hodin od nahlášení na dispeink servisního stediska. - Poskytovat okamžitou telefonickou podporu a pomoc pi eventuálních problematických stavech a poruchách, které je schopna odstranit osoba odpovdná za provoz systému. - Zajistit dodávku potebných náhradních díl na zaízení (mimo záruku) za dohodnutých podmínek s objednatelem. - Poskytovat na dodanou technologii a provedené práce záruku po dobu 24 msíc. Pokud výrobce nebo externí dodavatel technologie poskytuje záruní dobu delší, platí tato delší záruní doba.

11 Kalkulace náklad a stanovení nabídkové ceny na servisní podporu - Janovského 2 etnost Píloha.2 cena v K bez DPH za 1 rok EPS pravidelná roní prohlídka kpl 1 0,00 plroní kontrola kpl 1 0,00 msíní zkoušky za provozu ks 12 0,00 VRN (vystavení protokol, doprava, vstupy,...) kpl 1 0,00 servisní podpora - standard GSA kpl 0,00 AVS plroní prohlídka kpl 2 0,00 VRN (vystavení protokol, doprava, vstupy,...) kpl 1 0,00 servisní podpora - standard GSA kpl 0,00 EZS pravidelné prohlídky a roní revize kpl 1 0,00 VRN (vystavení protokol, doprava, vstupy,...) kpl 1 0,00 servisní podpora - standard GSA kpl 0,00 ACS pravidelné prohlídky a roní revize kpl 1 0,00 VRN (vystavení protokol, doprava, vstupy,...) kpl 1 0,00 servisní podpora - standard GSA kpl 0,00 CCTV pravidelné prohlídky a roní revize kpl 1 0,00 VRN (vystavení protokol, doprava, vstupy,...) kpl 1 0,00 servisní podpora - standard GSA kpl 0,00 Spolené Kontrola ABI - vždy kpl 0,00 Kontrola vazby do JBS - vždy kpl 0,00 Subdodavatelé (výtahy, MaR, Wanzl) kpl 0,00 Celkem za 1 rok bez DPH: 0,00 Nabídková cena za 4 roky bez DPH 0,00 Nabídková cena za 4 roky vetn DPH 0,00 Cena za 1 hod víceprací v K bez DPH není souástí nabídkové ceny za práce elektromechanika hod 1 0,00 za práce elektrotechnika hod 1 0,00 za práce SW specialisty hod 1 0,00

12 Píloha. 3 PLATEBNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY Ministerstva financí pro oblast ICT platné a úinné od Platební podmínky Cena, platební podmínky a fakturace 1. Celková cena uvedená ve smlouv je sjednána dohodou smluvních stran podle zákona. 526/1990 Sb., o cenách, ve znní pozdjších pedpis a je cenou nepekroitelnou, která zahrnuje veškeré náklady spojené s realizací pedmtu smlouvy, vetn náklad souvisejících s pípadnými celními poplatky, dopravou do místa plnní apod. ervený text psaný kurzivou je komentáem pro uchazee a nebude uveden ve smlouv ODST. 2 PRO SMLOUVU NA DOBU URITOU 2. Celková dohodnutá smluvní cena za pedmt plnní za celé období trvání smlouvy iní: bez DPH.,- K, slovy (..), DPH v platné výši vetn DPH.. 0%.,- K, slovy (..),.,- K, slovy (..), Celková dohodnutá smluvní cena za roní plnní iní: bez DPH.,- K, slovy (..), DPH v platné výši vetn DPH.. 0%.,- K, slovy (..),.,- K, slovy (..), ODST. 2 PRO SMLOUVU NA DOBU NEURITOU 2. Celková dohodnutá smluvní cena za roní plnní iní: bez DPH.,- K, slovy (..), DPH v platné výši vetn DPH.. 0%.,- K, slovy (..),.,- K, slovy (..), 1

13 3. Cena díla uvedená v odstavci 2 tohoto lánku zahrnuje následující ásti: Kalkulaní tabulka (1) úhrada za [ ] K bez DPH (2) úhrada za [ ] K bez DPH (3) úhrada za [ ] K bez DPH (4) úhrada za [ ] K bez DPH (5) úhrada za [ ] K bez DPH Pozn.: V pípad velkého množství položek (více jak 10 ádk) bude Kalkulaní tabulka uvedena v píloze návrhu smlouvy, a to vetn dodaného množství každé položky, a jednotkové ceny dodávky (zboží) i služby. 4. Cena díla uvedená v odstavci 2 tohoto lánku bude uhrazena dle následujícího harmonogramu plateb: Pozn.: Harmonogram plateb bude uveden v pípad plateb v nepravidelných intervalech nebo v pípad rzné výše plateb v prbhu období trvání smlouvy Harmonogram plateb (1) [ ] K bez DPH termín (2) [ ] K bez DPH termín (3) [ ] K bez DPH termín (4) [ ] K bez DPH termín (5) [ ] K bez DPH termín Pozn.: V pípad velkého množství položek (více jak 10 ádk) bude Harmonogram plateb uveden v píloze návrhu smlouvy, a to vetn dodaného množství každé položky, a jednotkové ceny dodávky (zboží) i služby. 5. Právo fakturovat pedmt plnní vzniká po jeho pevzetí a potvrzení dodacího listu, pedávacího/pejímacího protokolu nebo akceptaního protokolu aj. dále též jen dodací doklady o dodávce i služb oprávnným zástupcem Objednatele v míst plnní. Pozn.: Vcn píslušný název dokladu bude uveden v návrhu smlouvy. 6. Vystavený daový doklad/ faktura musí obsahovat: a) rozpis položek pedmtu plnní pesn dle smlouvy, b) uvedení jejich jednotkových cen, c) zakázkové íslo smlouvy, d) úplné bankovní spojení dodavatele vetn zejména ísla útu, e) veškeré náležitosti dle 28 odst. 2 zákona. 235/2004 Sb., o dani z pidané hodnoty, ve znní pozdjších pedpis, f) náležitosti obchodní listiny ve smyslu ustanovení 13a obchodního zákoníku,!!! Pozn.: Následující písmeno g) se uvede pouze v pípad, že pedmtem dodávky jsou plnní poskytovaná v režimu penesení daové povinnosti podle 92a a násl. zákona o dani z pidané hodnoty (stavební a montážní práce íselné kódy klasifikace produkce CZ CPA 41 až 43) g) v pípad, že pedmtem dodávky jsou plnní poskytovaná v režimu penesení daové povinnosti dle 92a a násl. zákona. 235/2004 Sb., o dani z pidané hodnoty, ve znní pozdjších pedpis, nebude daový doklad obsahovat výši dan z pidané hodnoty a musí obsahovat sdlení, že výši dan je povinen doplnit a piznat Objednatel, pro kterého je plnní uskutenno. 7. Spolen s fakturou daovým dokladem je Zhotovitel povinen pedložit dodací doklad, který musí obsahovat jednoznané oznaení dodávky i služby, a to vetn pesných názv položek, jejich poet, jednotkové ceny, znaku (výrobce), typ, výrobní ísla a u nehmotného majetku ísla licencí. Originál dodacího dokladu pipojený k faktue musí být s pedepsanými jmény zástupc obou smluvních stran a musí být tmito zástupci vlastnorun iteln podepsán. 2

14 8. Splatnost ádn vystavené faktury daového dokladu iní 21 dn ode dne doruení Objednateli. 9. V roce, v nmž je uskuteováno plnní, musí být faktura doruena Objednateli nejpozdji do , nedohodnou-li se smluvní strany jinak. 10. Objednatel má právo fakturu daový doklad Zhotoviteli ped uplynutím lhty splatnosti vrátit, aniž by došlo k prodlení s její úhradou, obsahuje-li faktura nesprávné údaje, chybí-li na faktue daovém dokladu nkterá z náležitostí, chybí-li originál dodacího dokladu nebo obsahuje-li jiné cenové údaje nebo jiný druh i množství pedmtu plnní než dohodnuté ve smlouv. Nová lhta splatnosti v délce 21 dn pone plynout ode dne doruení opravené faktury daového dokladu Objednateli. 11. Da z pidané hodnoty bude útována v souladu se zákonem. 235/2004 Sb., o dani z pidané hodnoty, ve znní pozdjších pedpis, ke dni uskutenní zdanitelného plnní. 12. Platby budou probíhat výhradn v korunách eských a rovnž veškeré cenové údaje budou uvedeny v této mn. Obchodní podmínky Dodání pedmtu plnní smlouvy 1. Zhotovitel se zavazuje, že pedmt plnní bude nový, nepoužívaný, vcn a právn bezvadný a odpovídající právním pedpism a závazným i doporuujícím normám platným v eské republice. 2. Pedmt plnní musí vyhovovat bezpenostním standardm, jejichž použití je obvyklé u obdobných produkt, a musí svou technickou úrovní odpovídat zadávacím podmínkám Objednatele v oblasti bezpenosti a provozu informaních a komunikaních technologií. 3. Ped uskutenním pedání pedmtu plnní bude Zhotovitel prokazateln informovat oprávnného zástupce Objednatele uvedeného ve smlouv o pipravenosti k pedání. Datum pevzetí musí být stanoveno po projednání se zástupcem Objednatele tak, aby mezi doruením oznámení o dokonení a datem pevzetí uplynulo nejmén pt (5) pracovních dní. 4. Dílí dodávka pedmtu plnní a dílí fakturace se pipouští pouze v pípad uvedení této skutenosti ve smlouv. 5. Pokud to není v rozporu s povahou pedmtu plnní, musí být ke každému funknímu celku piloženy doklady nutné k jeho pevzetí a užívání, návod k použití a pípadná další nezbytná dokumentace (nap. prohlášení o shod, atesty, prohlášení, že byly použity materiály a technologie v souladu s píslušnými zákony a pedpisy, prohlášení o respektování enviromentálních požadavk daných platnými závaznými pedpisy). Veškeré dokumenty uvedené v pedchozí vt musí být v eském jazyce. 6. Pedání pedmtu plnní bude doloženo dodacím dokladem podepsaným oprávnným zástupcem Objednatele v míst plnní. 3

15 7. V pípad neposkytnutí nezbytné souinnosti Objednatele lze po vzájemné dohod prodloužit termín plnní smlouvy. Dohoda podle pedchozí vty musí být písemná a musí formu dodatku k této smlouv. Pechod vlastnictví a nebezpeí škody 1. Objednatel se stává vlastníkem hmotných ástí pedmtu plnní dnem pevzetí pedmtu plnní Objednatelem (tuto variantu zadavatel preferuje) nebude-li ve smlouv dohodnuto, že Objednatel se stává vlastníkem hmotných ástí pedmtu plnní od data uhrazení smluvené ceny. 2. Objednatel nabývá práva k užívání pedmtu plnní (napíklad licenci k užití poítaového programu) dnem pevzetí pedmtu plnní Objednatelem. 3. Objednatel je oprávnn užívat pedmt plnní od data jeho protokolárního pevzetí a nebezpeí škody na pedmtu plnní pechází na Objednatele pevzetím tohoto plnní. Za užití pedmtu plnní podle pedchozí vty se však nepovažuje jeho ovování a testování. Sankce smluvní pokuta a úrok z prodlení 1. V pípad prodlení Zhotovitele s plnním jakékoliv povinnosti v termínu vyplývajícím z této smlouvy i právních pedpis má Objednatel právo uplatnit vi Zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 0,05 % (slovy: pt setin procenta) z celkové ceny pedmtu plnní vetn DPH za každý i zapoatý den prodlení. Pozn.: V pípad smlouvy na dobu neuritou i smlouvy s opakujícím se plnním je nutné formulaci upravit napíklad z celkové roní ceny pedmtu plnní vetn DPH 2. Pi nedodržení termínu splatnosti ádn vystavené faktury daového dokladu Objednatelem je Zhotovitel oprávnn požadovat úhradu úroku z prodlení. Výše úroku z prodlení se ídí naízením vlády. 142/1994 Sb., kterým se stanoví výše úrok z prodlení a poplatku z prodlení podle obanského zákoníku, v platném znní. 3. Jakékoliv omezování výše pípadných sankcí se nepipouští. 4. Žádná ze smluvních stran není odpovdná za prodlení svých závazk v rozsahu, v jakém je prodlení zpsobeno prodlením s plnním závazk druhé smluvní strany, zejména v pípad neposkytnutí požadované souinnosti vymezené ve smlouv. 5. Zaplacení smluvní pokuty nezbavuje Zhotovitele povinnosti splnit závazek stanovený touto smlouvou. 6. Okolnosti vyluující odpovdnost podle 374 obchodního zákoníku nemají v souladu s 300 obchodního zákoníku vliv na povinnost platit smluvní pokutu. 7. Zaplacením jakékoliv smluvní pokuty uvedené v této smlouv není doteno právo smluvních stran na náhradu zpsobené škody v plné výši. Náhrada škody 1. Zhotovitel odpovídá v plné výši za veškeré škody zpsobené Objednateli porušením svých povinností. Zhotovitel odpovídá zejména za škody zpsobené porušením ustanovení této smlouvy, škody zpsobené jiným protiprávním jednáním a škody vzniklé v dsledku vad 4

16 plnní. O náhrad škody platí obecná ustanovení obchodního zákoníku. 2. Jakákoliv ustanovení týkající se omezení výše i druhu náhrady škody se nepipouští. Ochrana informací 1. Ob smluvní strany berou na vdomí, že originál podepsané smlouvy bude v elektronické podob zveejnn na internetových stránkách Ministerstva financí a dle zákona o veejných zakázkách na profilu Zadavatele, a to bez asového omezení. 2. Ob smluvní strany se zavazují udržovat v tajnosti a nezpístupnit tetím osobám dvrné informace (jak jsou vymezeny níže). Povinnost poskytovat informace podle zákona. 106/1999 Sb., o svobodném pístupu k informacím, ve znní pozdjších pedpis, není tímto ustanovením dotena. 3. Za dvrné informace se považují veškeré následující informace: a) veškeré informace poskytnuté Objednatelem Zhotoviteli v souvislosti s touto smlouvou; b) informace, na která se vztahuje zákonem uložená povinnost mlenlivosti Objednatele; c) veškeré další informace, které budou Objednatelem oznaeny jako dvrné ve smyslu ustanovení 152 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis. 4. Povinnost zachovávat mlenlivost uvedená v tomto lánku se nevztahuje na informace: a) které je Objednatel povinen poskytnout tetím osobám podle zákona. 106/1999 Sb., o svobodném pístupu k informacím, ve znní pozdjších pedpis b) které jsou nebo se stanou všeobecn a veejn pístupnými jinak, než porušením právních povinností ze strany Zhotovitele; c) u nichž je Zhotovitel schopen prokázat, že mu byly známy ješt ped pijetím tchto informací od Objednatele, avšak pouze za podmínky, že se na tyto informace nevztahuje povinnost mlenlivosti z jiných dvod; d) které budou Zhotoviteli po uzavení této smlouvy sdleny bez závazku mlenlivosti tetí stranou, jež rovnž není ve vztahu k nim nijak vázána; e) jejichž sdlení se vyžaduje ze zákona. 5. Dvrné informace zahrnují rovnž veškeré informace získané náhodn nebo bez vdomí Objednatele a dále veškeré informace získané od jakékoliv tetí strany, které se týkají Objednatele i plnní této smlouvy. 6. Smluvní strany se zavazují, že nezpístupní jakékoliv tetí osob dvrné informace druhé strany bez jejího souhlasu, a to v jakékoliv form, a že podniknou všechny nezbytné kroky k zabezpeení tchto informací. Zhotovitel je povinen zabezpeit veškeré dvrné informace Objednatele proti odcizení nebo jinému zneužití. 7. Zhotovitel se zavazuje, že dvrné informace užije pouze za úelem plnní této smlouvy. Jiná použití nejsou bez písemného svolení Objednatele pípustná. 8. Zhotovitel je povinen svého pípadného subdodavatele zavázat povinností mlenlivosti a respektováním práv Objednatele nejmén ve stejném rozsahu, v jakém je v tomto závazkovém vztahu zavázán sám. 9. Trvání povinnosti mlenlivosti podle tohoto lánku je stanoveno následovn: 5

17 a) v pípad smluv, jejichž pedmtem je opakované plnní, po dobu 5 let od ukonení smluvního vztahu; b) v pípad smluv s jednorázovým plnním po dobu 5 let od skonení záruní doby. 10. Závazky vyplývající z tohoto lánku vetn závaz vyplývajících z odst. 1 není Zhotovitel oprávnn vypovdt ani jiným zpsobem jednostrann ukonit. 11. V pípad, že nkterá ze smluvních stran poruší nkterou z povinností vyplývajících z tohoto lánku, je druhá smluvní strana oprávnna požadovat úhradu smluvní pokuty ve výši K (slovy: jedno sto tisíc korun eských) za každý pípad porušení. Ukonení smluvního vztahu PRO SMLOUVY NA DOBU URITOU 1. Smlouva se uzavírá na dobu uritou a to: od do od data podpisu smlouvy do Smluvní vztah vzniklý na základ této smlouvy skoní uplynutím doby uvedené v odst. 1 tohoto lánku. Uplynutím doby trvání smlouvy nejsou dotena práva z poskytnutí licencí na dobu neuritou, práva z odpovdnosti za vady, povinnost mlenlivosti a další ustanovení smlouvy, která podle svého obsahu mají trvat i po zániku smluvního vztahu. 3. Smluvní vztah založený touto smlouvou lze ukonit ped uplynutím doby uvedené v odstavci 1 tohoto lánku písemnou dohodou obou smluvních stran a dalšími zpsoby stanovenými právními pedpisy. PRO SMLOUVY NA DOBU NEURITOU 1. Smlouva se uzavírá na dobu neuritou a to: od od data podpisu smlouvy 2. Smluvní vztah založený touto smlouvou lze ukonit výpovdí, písemnou dohodou obou smluvních stran a dalšími zpsoby stanovenými právními pedpisy. 3. Každá ze smluvních stran je oprávnna tuto smlouvu vypovdt písemnou výpovdí i bez udání dvodu. V pípad výpovdi zaniká smluvní vztah založený touto smlouvou uplynutím 3., 4., 6. apod. (konkrétní lhta bude stanovena dle požadavku objednatele) msíce následujícího po msíci, ve kterém byla písemná výpov doruena druhé smluvní stran.!!!.pozn.: Následující odstavce (4. a násl.) se použijí v pípad smlouvy na dobu uritou i neuritou.!!! 4. Smluvní strany jsou oprávnny odstoupit od smlouvy z dvod uvedených v této smlouv a dále z dvod uvedených v zákon, zejména v pípad podstatného porušení smlouvy ve smyslu ustanovení 345 obchodního zákoníku, pokud podstatné porušení smlouvy, které je dvodem pro odstoupení od smlouvy, nebylo zpsobeno okolnostmi vyluujícími odpovdnost dle ustanovení 374 obchodního zákoníku. 6

18 5. Objednatel je oprávnn od smlouvy odstoupit v následujících pípadech: a) bude rozhodnuto o likvidaci Zhotovitele; b) Zhotovitel podá insolvenní návrh jako dlužník, insolvenní návrh podaný proti Zhotoviteli bude zamítnut pro nedostatek majetku, bude rozhodnuto o úpadku Zhotovitele nebo bude ve vztahu ke Zhotoviteli vydáno jiné rozhodnutí s obdobnými úinky; c) zhotovitel bude odsouzen za úmyslný trestný in. 6. Za podstatné porušení smlouvy Zhotovitelem, které je dvodem pro odstoupení smlouvy ze strany Objednatele, se považuje zejména: a) prodlení Zhotovitele s dodáním pedmtu plnní o více jak 30 kalendáních dní po termínu plnní; b) porušení povinnosti Zhotovitele odstranit vady pedmtu plnní ve lht 30 kalendáních dní od jejich oznámení Objednatelem; c) realizace pedmtu smlouvy v rozporu se smlouvou i právními pedpisy; d) nedodržování jiných závazných dokument i pedpis Zhotovitelem (zejména pedpis upravujících bezpenost a ochranu zdraví pi práci, požární bezpenost apod.); e) jiné porušení povinností Zhotovitele, které nebude odstranno ani do 30 kalendáních dní od doruení výzvy Objednatele. 7. Za podstatné porušení smlouvy Objednatelem, které je dvodem pro odstoupení smlouvy ze strany Zhotovitele, se považuje: a) prodlení Objednatele s úhradou faktury daového dokladu o více jak 30 kalendáních dní, piemž nárok na úrok z prodlení není tímto ustanovením doten; b) prodlení Objednatele s poskytnutím souinnosti o více než 30 kalendáních dní od prokazatelného doruení písemné výzvy Zhotovitele. 8. V pípad odstoupení podle lánku odst. 6 písm. a), b), d) i e) je po marném uplynutí píslušné 30denní lhty Objednatel oprávnn od smlouvy jednostrann odstoupit, a to bez jakýchkoliv sankcí ze strany Zhotovitele. 9. Objednatel je v pípad odstoupení od této smlouvy oprávnn podle své volby bu odstoupit od smlouvy jako celku nebo odstoupit pouze od ásti smlouvy, která bude v dob odstoupení nesplnna. V pípad ásteného odstoupení od smlouvy se cena díla snižuje o ástky pipadající na plnní, která v dsledku odstoupení Zhotovitel není povinen provést i poskytnout. V pípad úplného i ásteného odstoupení do smlouvy je Zhotovitel povinen vrátit Objednateli cenu díla (byla-li již uhrazena) sníženou o hodnotu plnní, která nejsou dotena odstoupením. 10. Objednatel má v pípad odstoupení od smlouvy (krom jiného) nárok na náhradu škody spoívající v náhrad prokazatelných náklad, které mu vzniknou v souvislosti se zajištním náhradního plnní. 11. Odstoupení od této smlouvy musí být písemné a musí v nm být uveden odkaz na ustanovení této smlouvy i právních pedpis, které zakládá oprávnní od smlouvy odstoupit. 12. Práva smluvních stran vzniklá ped platným odstoupením od smlouvy nejsou odstoupením dotena. 7

19 13. V pípad ásteného odstoupení od této smlouvy zstává tato smlouva v platnosti ohledn tch ástí díla, které nejsou doteny odstoupením. 14. V pípad ásteného odstoupení od této smlouvy Objednatelem je Zhotovitel povinen do 5 pracovních dn od prokazatelného doruení oznámení o odstoupení pedat Objednateli ty ásti díla, které nebyly doteny odstoupením, vetn pípadných zdrojových kód a dalších podklad nezbytných k dokonení díla Objednatelem i tetími osobami. 15. V pípad ásteného odstoupení od této smlouvy má Objednatel právo dokonit dílo sám nebo prostednictvím jím urené osoby a je oprávnn použít za tímto úelem veškeré ásti díla, které nebyly doteny odstoupením. 16. Smluvní vztah skoní dnem doruení oznámení o odstoupení od Smlouvy druhé smluvní stran, nebo dnem uvedeným v oznámení. 17. Odstoupení od této smlouvy i jiné ukonení smluvního vztahu založeného touto smlouvou se nedotýká nároku na náhradu škody, smluvních pokut, ochrany dvrných informací, zajištní pohledávky kterékoliv ze stran, ešení spor a ustanovení týkající se tch práv a povinností, z jejichž povahy toto vyplývá. Práva duševního vlastnictví 1. Zhotovitel je povinen zajistit, aby pedmt plnní dle této smlouvy byl bez právních vad, zejména aby nebyl zatížen žádnými právy tetích osob, z nichž by pro Objednatele vyplynul jakýkoliv finanní nebo jiný závazek ve prospch tetí strany nebo která by jakkoliv omezovala užití pedmtu plnní. V pípad porušení tohoto závazku je Zhotovitel v plném rozsahu odpovdný za pípadné následky takového porušení, piemž právo Objednatele na pípadnou náhradu škody a smluvní pokutu zstává nedoteno. 2. Jsou-li souástí pedmtu plnní podle této smlouvy poítaové programy i jiné výsledky innosti chránné právem z prmyslového nebo jiného duševního vlastnictví (dále jen Licencované materiály ), platí pro jejich užití následující ustanovení tohoto lánku. 3. V pípad, že souástí Licencovaných materiál jsou standardní produkty Zhotovitele nebo tetích stran, poskytuje Zhotovitel Objednateli k užití takových produkt nevýhradní licenci. 4. K ástem Licencovaných materiál, které byly Zhotovitelem vytvoeny i upraveny na objednávku Objednatele, poskytuje Zhotovitel Objednateli výhradní licenci. Objednatel je oprávnn tyto ásti Licencovaných materiál upravovat, a to pípadn i prostednictvím tetích osob. 5. V pípad, že pedmt plnní podle této smlouvy nebude Zhotovitelem dokonen nebo pedán Objednateli vas nebo dojde k ástenému odstoupení od smlouvy ze strany Objednatele, je Objednatel oprávnn pedmt plnní dokonit, a to i prostednictvím tetích osob. 6. Licence podle výše uvedených ustanovení se udluje pro všechny zpsoby užití, Objednatel však není povinen licenci využít. 7. Územní ani asový rozsah licence není omezen. Ukonení podpory i jiných služeb poskytovaných Objednateli Zhotovitelem nemá na trvání licence vliv. 8

20 8. Objednatel je oprávnn umožnit užívání pedmtu plnní podle této smlouvy vetn Licencovaných materiál organizaním složkám státu a píspvkovým organizacím v psobnosti Objednatele a v tomto rozsahu poskytnout podlicenci. Tímto ustanovením nejsou dotena omezení rozsahu licence na základ potu oprávnných uživatel i souasných pístup stanovená v této smlouv. 9. Cena pedmtu plnní podle této smlouvy zahrnuje i odmnu za poskytnutí licence k užití Licencovaných materiál, které budou jeho souástí. 10. Je-li k užití pedmtu plnní dle této smlouvy nezbytná instalace voln šiitelného software (tzv. freeware), platí následující ujednání: a) Zhotovitel je povinen nejpozdji pi pedání pedmtu plnní Objednateli zpracovat a pedložit Objednateli pehled voln šiitelného software s uvedením autora (poskytovatele), licenního modelu a pípadných omezení, která se na užívání takového software vztahují. Pehled podle pedchozí vty musí být piložen k pedávacímu protokolu. b) Zhotovitel odpovídá za vady pedmtu plnní vetn voln šiitelného software stejn, jako by voln šiitelný software dodával Zhotovitel. Zhotovitel zejména odpovídá za funknost pedmtu plnní jako celku a použitelnost pedmtu plnní jako celku pro úely vyplývající z této smlouvy a jejích píloh. c) Zhotovitel odpovídá za to, že po celou dobu trvání licence k Licencovaným materiálm bude Objednatel oprávnn bezplatn užívat voln šiitelný software v rozsahu nezbytném k plnému využití pedmtu plnní dle této smlouvy. Zhotovitel je povinen nahradit Objednateli veškeré škody a náklady, které by mohly vzniknout v dsledku uplatnní práv tetích osob souvisejících s voln šiitelným software, který je nezbytný k užití pedmtu plnní dle této smlouvy. 11. Pokud je souástí pedmtu plnní dle této smlouvy dodávka software který je dodáván spolen s hardware, napíklad firmware nebo tzv. OEM software, platí následující ujednání: a) Zhotovitel poskytuje Objednateli licenci k užití software dodávaného spolu s hardware ve stejném rozsahu, v jakém Zhotovitel poskytuje licenci k vlastním standardním produktm nebo samostatn dodávaným produktm tetích stran. Odmna za poskytnutí licence je v takovém pípad souástí ceny hardware, se kterým je software dodáván. b) Zhotovitel odpovídá za vady software dodávaného spolu s hardware ve stejném rozsahu, v jakém odpovídá za vady pedmtu plnní jako celku. c) Zhotovitel odpovídá za to, že je oprávnn poskytnout Objednateli licenci k software dodávanému spolu s hardware. V pípad, že bude dodávaný SW již nainstalován na kupovaném HW, pedloží uchaze v nabídce (písemn i elektronicky) ujištní, že je oprávnn SW instalovat, a že instalací nebyla porušena práva k SW a že dodávaný SW je pln kompatibilní s HW Objednatele uvedeným a specifikovaným v Zadávací dokumentaci. Pozn. jedná se o povinnost pi zadávacím ízení nebude jako ustanovení ve smlouv. 9

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Veřejná zakázka

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Veřejná zakázka ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka Servisní služby pro Oracle technologie MF Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská 15 P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 IČ: 00006947 Osoba jednající

Více

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Plynový sporák s

Více

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl v tomto zadávacím řízení zadat veřejnou zakázku:

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl v tomto zadávacím řízení zadat veřejnou zakázku: ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O. BOX 77 118 10 Praha 1 V Praze dne 29.8.2013 PID: MFCR3XJSQU Č. j.: MF-71238/2013/23-2302/D Věc: Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění o

Více

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o. Zadávací dokumentace pro podlimitní veejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním ízení dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) Název

Více

Věc: Výzva jednomu zájemci o veřejnou zakázku malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Věc: Výzva jednomu zájemci o veřejnou zakázku malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Telefon: 257043449 Fax: 257042609 IČ: 00006947 DIČ: CZ00006947 V Praze dne 20. prosince 2012 PID: MFCR2XLSWF Č. j.: MF-121562/2012/23-232

Více

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha Zadání veøejného výbìrového øízení Odbìratel: Ministerstvo financí Letenská 15 11810 Praha 1 IÈ: 00006947 DIÈ: CZ00006947 Základní údaje výbìrového øízení Název: Rekonstrukce místnosti è.420 v objektu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

Vytištìno systémem AllyTrade provozovaném spoleèností ECONOMY.CZ

Vytištìno systémem AllyTrade provozovaném spoleèností ECONOMY.CZ Zadání výbìrového øízení pro omezený poèet dodavatelù Odbìratel: Ministerstvo financí Letenská 15 11810 Praha 1 IÈ: 00006947 DIÈ: CZ00006947 Název: Projektové øízení projektu Service Desk ICT MF Èíslo:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veejné zakázce na dodávky s názvem Pronájem osobních automobil pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) zadávané dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veejné zakázce na dodávky s názvem Pronájem osobních automobil pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) zadávané dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO Poptávkové ízení k plnní podlimitní veejné zakázky pro eské ddictví UNESCO Zadavatel: eské ddictví UNESCO, Bí Šastných 1000, 570 01 Litomyšl IO: 70963452, DI: CZ70963452 Zastoupený: Ing. Michaelou Severovou,

Více

Technická podpora produktů Oracle

Technická podpora produktů Oracle ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O. BOX 77 118 10 Praha 1 V Praze dne 21. května 2013 PID: MFCR3XEDAS Č. j.: MF-49321/2013/23-2302/Se Věc: Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Odborná praxe osob do 30 let vku v eské správ sociálního zabezpeení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve

Více

Zajištění legislativních úprav v IS ARES

Zajištění legislativních úprav v IS ARES ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O. BOX 77 118 10 Praha 1 V Praze dne 15 července 2014 PID: MFCR4XHAZK Č. j.:mf-53262/2014/9001/ko Věc: Referent: Přílohy: Výzva k jednání v jednacím

Více

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Malování nemocnice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veejná zakázka Název zakázky: [_Operativní leasing užitkového vozu_] Registraní íslo projektu: [_CZ.1.04/3.4.04/26.00348_] Název projektu: [Flexibiln pro odlehovací

Více

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny ne_10zadprispchpdp.pdf Registraní íslo ÚP: CHPD-provoz Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na ástenou úhradu provozních náklad chránné pracovní dílny 76 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve znní pozdjších

Více

Referent: Ing. Dušánková, l Přílohy: Specifikace a výkaz výměr (zaslán elektronicky), Krycí list nabídky, Platební a obchodní podmínky

Referent: Ing. Dušánková, l Přílohy: Specifikace a výkaz výměr (zaslán elektronicky), Krycí list nabídky, Platební a obchodní podmínky ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Telefon: 257043446 Fax: 257042609 IČ: 00006947 DIČ: CZ00006947 V Praze dne 2.1.2012 Č. j.: 232/112283/2011 Věc: Výzva k jednání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2,

Více

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 EDITELSTVÍ editel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IO: 652 697 05, DI: CZ65269705

Více

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchaze v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona.137/2006 Sb. o veejných zakázkách (dále jen zákon). Textová ást zadávací dokumentace

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT STEDNÍ ECHY, NÁMSTÍ REPUBLIKY 3, 110 00 PRAHA 1 ODBOR HOSPODÁSKO SPRÁVNÍ #37904/S/2012-HSPH@A 37904/S/2012-HSPH

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací spoleností Viakom, s.r.o. (dále jen Všeobecné podmínky )

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací spoleností Viakom, s.r.o. (dále jen Všeobecné podmínky ) Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací spoleností Viakom, s.r.o. l. I. Úvodní ustanovení (dále jen Všeobecné podmínky ) V souladu s právním ádem eské republiky, zejména zákonem.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky Nákup scanner pro skenování

Více

Všeobecné obchodní podmínky spolenosti SV metal spol. s r.o.

Všeobecné obchodní podmínky spolenosti SV metal spol. s r.o. 1. Všeobecná ustanovení 1. Tmito obchodními podmínkami se ídí všechny dodávky firmy SV metal spol. s r.o. Smlouva mezi SV metal spol. s r.o. a obchodním partnerem je uzavena dnem podpisu smlouvy nebo dnem

Více

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) :

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) : ne_10zadprispchpm.pdf Registraní íslo ÚP: CHPM Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na vytvoení hránného pracovního místa pro osobu se zdravotním postižením 75 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve

Více

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS 468 71, R Adresát: 12.duben 2016 ZADAVATEL DOMOV MAXOV, HORNÍ MAXOV 181,46871 LUANY NAD NISOU IO :70872651 Ve smyslu zákona.137/2006 Sb. o veejných zakázkách v platném

Více

Referent: Ing. Lýdie Bažantová, tel Přílohy: Technická specifikace, Obchodní a platební podmínky, Krycí list

Referent: Ing. Lýdie Bažantová, tel Přílohy: Technická specifikace, Obchodní a platební podmínky, Krycí list ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Telefon: 257043449 Fax: 257042609 IČ: 00006947 DIČ: CZ00006947 V Praze dne 15. března 2011 Č. j.: 232/33 375/2011/BA Věc: Výzva

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Gemin Výzva k podání nabídky včetně zadávací... Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO FINANCÍ IČO: 00006947

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky OSSZ Klatovy Energetické

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavená podle 409 a násl. zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis

KUPNÍ SMLOUVA uzavená podle 409 a násl. zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis Závazný vzor smlouvy Píl.. 5 zadávací dokumentace íslo smlouvy objednatele: íslo smlouvy zhotovitele: KUPNÍ SMLOUVA uzavená podle 409 a násl. zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis

Více

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha Zadání výbìrového øízení pro omezený poèet dodavatelù Odbìratel: Ministerstvo financí Letenská 15 11810 Praha 1 IÈ: 00006947 DIÈ: CZ00006947 Základní údaje výbìrového øízení Název: Úprava a doplnìní kamerového

Více

(uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti o proplacení)

(uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti o proplacení) PEHLED DUMENTACE ZE ZADÁVACÍH ÍZENÍ NEVEEJNÉ ZAÁZY, PR ZADÁVACÍ ÍZENÍ zapoatá v dob od 1. 5. 2004 do zmny Pravidel k 9. 8. 2006 PR PDPATENÍ 2.1.4. (uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti

Více

Zajištní vybraných služeb mobilních komunikací pro DPMO, a.s.

Zajištní vybraných služeb mobilních komunikací pro DPMO, a.s. Výzva k podání nabídek na uzavení smluvního vztahu pro: Zajištní vybraných služeb mobilních komunikací pro DPMO, a.s. Vyhlašovatel: Dopravní podnik msta Olomouce, a.s. I vyhlašovatele: 47676639 Kontaktní

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Gemin Výzva k podání nabídky včetně zadávací... Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO FINANCÍ IČO: 00006947

Více

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor V Táboe dne 19.4. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Více

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká republika MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Tel. 257042590 Fax 257042609 IČ 00006947 V Praze dne 10.5.2013 PID: MFCR3XFHLH Č. j.: MF-58200/2013/23-2302 Věc: Referent: Příloha:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: I: Zlínský kraj Tída Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín Jií unek, hejtman 70891320 píloha. 1160-17-P01 VŠEM DODAVATELM Ve Zlín dne 21.12.2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Servis automatizovaných archivaních systém Rotomat Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

Právní služby v oblasti ICT

Právní služby v oblasti ICT Česká republika MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Tel.: 257043446 Fax: 257042609 IČ 00006947 V Praze dne 12.6.2012 Č. J.: MF-53683/2012/23-232/D Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou

Více

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU. R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Zpracovatel: Ing. Jan Kvasnika, povený vedením odboru kancelá starosty Rozsah psobnosti: uvolnní lenové zastupitelstva, pedsedové výbor ZM a komisí RM

Více

#$%&' +$ ! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. / " 14. # "

#$%&' +$ !  # $ % 5. $& '!(  ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. /  14. # !" #$%&' (%)*+#,-,./!0 1%2#"3 +$4 1. 2. 3. 4.! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., 11.. 12. *' # # 13. / " 14. # 15. 0 " l. 1 Úvod 1.1. Dotaní program Podpora sportu ve m"st" Blansko

Více

OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE. VE EJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SB R, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM

OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE. VE EJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SB R, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE VEEJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SBR, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM ZADÁVANÁ VEEJNÝM ZADAVATELEM JAKO VEEJNÁ PODLIMITNÍ ZAKÁZKA

Více

Definice pojm. 2. Podporované programové vybavení (dále též SW ) je soubor program, jejichž funk nost

Definice pojm. 2. Podporované programové vybavení (dále též SW ) je soubor program, jejichž funk nost PARDUBICKÝKRAJ lánekii. Definicepojm 1. Informaní systém je soubor technického vybavení (servery, komunikaní infrastruktura, uživatelská pracovišt a jiné) a programového vybavení (operaní systémy, databázové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách Název veejné zakázky Skenery a software pro vytžování v ústedí SSZ Podlimitní

Více

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1 ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77 118 10 Praha 1 IČO, DIČ: 00006947, CZ00006947 Telefon: 257043446 Fax: 257042609 V Praze dne 16. 12. 2011 Č. j.: 232/107314/2011 Věc:

Více

ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení

ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU TVORBA TELEVIZNÍHO CYKLU ZAMENÉHO NA PROPAGACI ROVNOSTI ŠANCÍ ŽEN A MUŽ DATUM: 20.PROSINEC 2005 ZADAVATEL Šance

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Údržbáské práce pro budovy ústedí SSZ Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace Výzva k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace pro veejnou zakázku malého rozsahu na dodávky pro projekt Zadavatel: Huslenky 494, 756 02 Huslenky, I: 003 03 828 Osoba zastupující Zadavatele v ízení:

Více

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále ZVZ )

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále ZVZ ) KVALIFIKANÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále ZVZ ) Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplikaního programového vybavení pro oblast Správy údajové

Více

Služba Zvýšená servisní podpora

Služba Zvýšená servisní podpora PÍLOHA 1d Služba Zvýšená servisní podpora SMLOUVY o pístupu k infrastruktue sít spolenosti Telefónica O2 Czech Republic využívající technologie Carrier IP Stream mezi spolenostmi Telefónica O2 Czech Republic,a.s.

Více

Výzva k podání nabídky na ve ejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na ve ejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) 1. Zadavatel: R eská správa sociálního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní úklidových služeb pro poteby R - eské správy sociálního zabezpeení Otevené ízení podle ustanovení 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen "obchodní podmínky") spolenosti NOVA nábytek, se sídlem Nová 252, 342 01 Sušice, identifikaní íslo: 48348040, (dále jen "prodávající")

Více

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád REKLAMANÍ ÁD ATLANTIK finanní trhy, a.s. 1 Obsah I. II. III. IV. V. ÚVODNÍ USTANOVENÍ PODÁNÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI! " PIJETÍ A VYÍZENÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI # $ % EVIDENCE SPOJENÁ S REKLAMACEMI A STÍŽNOSTMI

Více

Servisní smlouva - kanalizace

Servisní smlouva - kanalizace Servisní smlouva - kanalizace Objednatel: Obec Kojetice Sídlo: Lipová 155, 250 72 Kojetice Zastoupená: ve vcech smluvních: Vra Richtermocová, starostka obce ve vcech technických: Vra Richtermocová, starostka

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUÁZAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2, 150

Více

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor V Táboe dne 24.2. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor v rámci

Více

Pronájem osobních automobilů pro Ministerstvo financí (Auditní orgán)

Pronájem osobních automobilů pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) Příloha č. 1 Krycí list nabídky k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Pronájem osobních automobilů pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) 1. Základní identifikační údaje 1.1. Zadavatel Zadavatel ve

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná podle ustanovení 6, 12 odstavec (3) a 18 odstavec (5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) Pravidelná revize,

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku na stavební práce: Veejná prostranství v obci Ddice. veejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na zakázku na stavební práce: Veejná prostranství v obci Ddice. veejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na zakázku na stavební práce: Veejná prostranství v obci Ddice veejná zakázka malého rozsahu Název zakázky: Veejná prostranství v obci Ddice Zadavatel Obec Ddice Název a adresa:

Více

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl zadat veřejnou zakázku v tomto zadávacím řízení:

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl zadat veřejnou zakázku v tomto zadávacím řízení: ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Telefon: 257043449 Fax: 257042609 IČ: 00006947 DIČ: CZ00006947 V Praze dne 28. února 2012 Č. j.: MF-26922/2012/23-232/BA Věc:

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEEJNÉ SOUTŽE. o nejvhodnjší návrh na uzavení smlouvy o úplatném pevodu akcií. (dále jen Podmínky )

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEEJNÉ SOUTŽE. o nejvhodnjší návrh na uzavení smlouvy o úplatném pevodu akcií. (dále jen Podmínky ) PODMÍNKY OBCHODNÍ VEEJNÉ SOUTŽE o nejvhodnjší návrh na uzavení smlouvy o úplatném pevodu akcií. (dále jen Podmínky ) FRUTA Podivín,a.s. se sídlem Podivín, Rybáe 156/157, PS: 69145, I: 49968556, zapsaná

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY Ministerstva financí

OBCHODNÍ PODMÍNKY Ministerstva financí Příloha č. 2 - Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY Ministerstva financí pro oblast ICT platné a účinné od 1.1.2014 Zelený text = komentář pro uchazeče, * text který do smlouvy nepatří! *Obchodní podmínky

Více

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

FIRMA, NÁZEV I JINÉ OZNAENÍ. Msto,ulice,íslo popisné,ps:.. Zapsaná v obchodním rejstíku vedeném, oddíl., Bankovní spojení:.. . útu:..

FIRMA, NÁZEV I JINÉ OZNAENÍ. Msto,ulice,íslo popisné,ps:.. Zapsaná v obchodním rejstíku vedeném, oddíl., Bankovní spojení:.. . útu:.. S M L O U V A o poskytování pístupu k SN ve formátu PDF prostednictvím služby SN online. uzavená podle ust. 262 odst. 1 zákona. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník a podle ust. 5 a násl. zákona. 22/1997 Sb.,

Více

*)+,-.. '/0- &.' 1-2&.3).-2& $4 #!-2351-/

*)+,-.. '/0- &.' 1-2&.3).-2& $4 #!-2351-/ !" #$%&%'&#'()! *)+,-.. '/0- &.' 1-2&.3).-2& $4 #!-2351-/ 67)-1-2351-8-2351-9:89;&> #-?&.3+2-3* -" 3.-#& *1%?5&. 1. PREAMBULE svazek 1 zadávací dokumentace - Podmínky a požadavky pro zpracování

Více

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. ministerstva vnitra eské socialistické republiky ze dne 24. íjna 1981 o ištní komín Ministerstvo vnitra eské socialistické republiky stanoví podle 30 odst. 3 zákona. 18/1958 Sb.,

Více

Všeobecné obchodní podmínky IMPERIUM TV, s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky IMPERIUM TV, s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky IMPERIUM TV, s.r.o. I. Preambule 1. Tyto Obchodní podmínky vydala spolenost IMPERIUM TV s.r.o., se sídlem Studentská 78, 360 07 Karlovy Vary, I: 26387000, DI: CZ26387000, zapsána

Více

CZECH Point. Co dostanete: Úplný nebo ástený výstup z Listu vlastnictví k nemovitostem i parcelám v jakémkoli katastrálním území v eské republice.

CZECH Point. Co dostanete: Úplný nebo ástený výstup z Listu vlastnictví k nemovitostem i parcelám v jakémkoli katastrálním území v eské republice. Co je to Czech POINT: CZECH Point eský Podací Ovovací Informaní Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, který by ml zredukovat pílišnou byrokracii ve vztahu oban - veejná správa. Projekt Czech

Více

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Dodatek. 5 ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Jihoeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 eské Budjovice I 70890650 zastoupený hejtmanem

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl zadat veřejnou zakázku v tomto zadávacím řízení:

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl zadat veřejnou zakázku v tomto zadávacím řízení: ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Tel. 257042590 Fax: 257042609 IČ: 00006947 V Praze dne 3.5.2013 PID: MFCR3XFBBY Č.j.: MF-37097/2013/23-2302/D Věc: Referent:

Více

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY 118 12 PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE PRAHA čj.:5 662/09-13 Kovrzek/1.412 2.4.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Gemin Výzva k podání nabídky včetně zadávací... Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO FINANCÍ IČO: 00006947

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

Smlouva o dílo. OMSI/14/22411

Smlouva o dílo. OMSI/14/22411 Smlouva o dílo. OMSI/14/22411 na zhotovení projektové dokumentace stavby Sportovní areál Dašická II. etapa výstavby haly Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského námstí 125 532 11 Pardubice

Více

! "#$%&'(() *+,-!./0+!1 2 3 # +3 2-! 3425!6! 1/! $ 7$ 80-5 4!839: $! 0! "

! #$%&'(() *+,-!./0+!1 2 3 # +3 2-! 3425!6! 1/! $ 7$ 80-5 4!839: $! 0! !"#$%&'(() *+,-!./0+!123#+32-!3425!6!1/!"!$7$80-54!839:$!0 l. I Úvodní ustanovení 1. Tato Smrnice rektorky stanoví zpsob a podmínky erpání sociálního fondu na Univerzit Jana Evangelisty Purkyn v Ústí nad

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ VEEJNÝCH TELEKOMUNIKANÍCH SLUŽEB IP

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ VEEJNÝCH TELEKOMUNIKANÍCH SLUŽEB IP Všeobecné podmínky poskytování veejných telekomunikaních služeb IP/WEB Spolenost FAS Computers.s.r.o. se sídlem Vítzná 26, 360 01, Karlovy Vary, I 26385210, DI CZ26385210 zapsaná dne 26.1.2005 v obchodním

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Výbr dodavatele dle Metodického pokynu pro zadávání zakázek Operaního programu Lidské zdroje a zamstnanost Název zakázky: Vzdlávání zamstnanc spoleností KASKO a KASKO - Formy Identifikace:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Dodávka ICT techniky Dodávka 1 ks PC stanice pro grafiku 1 ks PC stanice 1 ks Notebook pro grafiku 14 ks Notebook

Více

Obanské sdružení Místní akní skupina eské stedohoí. Spisový a skartaní ád

Obanské sdružení Místní akní skupina eské stedohoí. Spisový a skartaní ád Obanské sdružení Místní akní skupina eské stedohoí Spisový a skartaní ád 1 Obanské sdružení Místní akní skupina eské stedohoí má povinnost vykonávat spisovou službu podle 63 odst.2písmena d zákona 499/2004

Více

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Příloha č. 4 Licenční smlouva a smlouva o poskytování podpory Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Zastoupený:

Více

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl zadat veřejnou zakázku v tomto zadávacím řízení:

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl zadat veřejnou zakázku v tomto zadávacím řízení: ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Telefon: 257043446 Fax: 257042609 IČ: 00006947 DIČ: CZ00006947 V Praze dne 13.12.2012 Č. j.: MF-112562/2012/23-232/D PID: MFCR2XKMTT

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní stravovacích poukázek pro poteby R eské správy sociálního zabezpeení Otevené ízení podle 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách,

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Poštovní adresa:

Více

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci:

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci: Příloha č. 1 Krycí list nabídky na akci: Údaje o uchazeči Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín Obchodní firma nebo název (jedná-li se o právnickou osobu) Obchodní firma nebo jméno a příjmení (jedná-li

Více

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha Zadání výbìrového øízení pro omezený poèet dodavatelù Odbìratel: Ministerstvo financí Letenská 15 11810 Praha 1 IÈ: 00006947 DIÈ: CZ00006947 Základní údaje výbìrového øízení Název: Primární internetová

Více

Zadavatel Vás jako zájemce o výše uvedenou veřejnou zakázku zadávanou jako zakázku malého rozsahu mimo režim zákona vyzývá k předložení nabídky.

Zadavatel Vás jako zájemce o výše uvedenou veřejnou zakázku zadávanou jako zakázku malého rozsahu mimo režim zákona vyzývá k předložení nabídky. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Sídlem: Město Kouřim Mírové náměstí 145, 281 61 Kouřim IČ 00235482 Veřejná zakázka: Okna Střelnice Zadavatel Vás jako zájemce o výše uvedenou veřejnou

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Zakázka je zadávána v souladu s 21 odst. 1 písm. f)

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

RADA M STA. ZÁSADY. 02/2007 pro postup p i pronájmu obecních byt sta Žaclé

RADA M STA. ZÁSADY. 02/2007 pro postup p i pronájmu obecních byt sta Žaclé STO ŽACLÉ RADA MSTA ZÁSADY. 02/2007 pro postup pi pronájmu obecních byt sta Žaclé Vydává: Rada msta Žaclée Projednáno: RM usnesením. 337/13/2007 Zpracoval: Zodpovdný útvar: Eva Marksová, Svtlana ímanová,

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKANÍ SLUŽBY INTERNET WIFI

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKANÍ SLUŽBY INTERNET WIFI VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKANÍ SLUŽBY INTERNET WIFI Platnost a úinnost od 1.5.2004 Strana 6 (celkem 6) 1. Preambule 1.1 VS.com, s.r.o., se sídlem Žehušice 103, 28575 Žehušice, I 25720104,

Více