Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P."

Transkript

1 Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod od 14:00 hodin - jednání v zasedací místnosti Městského úřadu Písek Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová Omluveni MUDr. R. Tyll PROGRAM 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 63/16 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 3) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ J. K. Tyla a MŠ Písek 4) Žádosti o poskytnutí finančních darů 5) Návrh aktualizace Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek 6) Žádost o udělení výjimky ze zadávání veřejných zakázek malého rozsahu na dodavatele Vedení služeb v oblasti účetnictví pro Městskou knihovnu Písek 7) Zadání veřejné zakázky malého rozsahu Grafická úprava, tisk a distribuce Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku 8) Návrh zadání veřejné zakázky Lesní retenční nádrže v povodí Okrouhlického potoka RN 1, RN 2, RN 3 9) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce sociálního zařízení u sportovišť v Semicích u Písku 10) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce kanalizační čerpací stanice Smrkovice 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště, Písek 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Administrace zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání 13) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce průchodu Heydukova čp ) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek a výměna řídícího systému ČOV Písek 15) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Opravy kanalizačních poklopů a dešťových vpustí v Písku II. etapa

2 16) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Oprava komunikace ul. Zborovská, Písek 17) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města 18) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 19) Návrh na pronájmy nebytových prostor 20) Řešení nájemních vztahů k bytům 21) Návrh na řešení bytových záležitostí 22) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 23) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci 24) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení 25) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 26) Informace o přijatých klientech Diakonie ČCE středisko Blanka Písek 27) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou SWIETELSKY stavební s.r.o. na akci Rekonstrukce komunikace vnitrobloku Erbenova - Na Spravedlnosti v Písku 28) Návrh dodatku ke smlouvě o provozování Kompostárny Písek s Městskými službami Písek s.r.o. 29) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s Městskými službami Písek s.r.o. zabezpečení svozu odpadu, úklid veřejných prostranství, údržba zeleně, dětských hřišť 30) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou KOČÍ a.s. na rekonstrukci objektů čp a 1468 nábřeží 1. máje 31) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou KOČÍ a.s. na stavební úpravy části domu čp Jiráskovo nábřeží - DPS 32) Návrh na uzavření veřejnoprávních smluv na projednávání přestupků za město Mirovice a obec Kožlí 33) Aktualizace přílohy č. 2 Nemovitosti bytové domy k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou a.s. 34) Návrh dohody o užití autorského díla se společností Studio A.J.T Praha, spol. s r.o. k akci Písek obecní domy Čechova ul. Portyč 35) Odsouhlasení změnového listu stavby Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa 36) Návrh smlouvy o výpůjčce mezi ZŠ E. Beneše a MŠ Písek a Spolkem Rodiče dětem při MŠ Erbenova v Písku 37) Přijetí účelově určeného finančního daru pro ZŠ J. K. Tyla a MŠ Písek od společnosti WOMEN FOR WOMEN o.p.s. 38) Ukončení platnosti smlouvy o umístění zařízení kamerového systému se Společenstvím vlastníků jednotek domu 392 v Jablonského ulici v Písku 39) Zrušení Pravidel pro umístění zařízení pro poskytování internetového připojení na nemovitostech v majetku města Písku 40) Zaměstnání osoby jednateli blízké Lesy města Písku s.r.o. 41) Návrhy na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 42) Informace z jednání komisí 43) Prodloužení zvýhodněných úrokových sazeb u ČSOB a Raiffeisenbank 44) Přijetí daru od Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře v Praze 45) Účast města Písek na projektu spolufinancovaném ESF Dobrovolnictví ve veřejné správě 46) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. stránka 2 (celkem 21)

3 K bodu 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 63/16 U s n e s e n í č. 564/16 Rada města schvaluje rozpočtové opatření č. 63/16. Ing. L. Toman K bodu 2) Písek Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem U s n e s e n í č. 565/16 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 7) Centra kultury města Písek 8) Domovní a bytové správy města Písku 9) Městského střediska sociálních služeb. Ing. L. Toman K bodu 3) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ J. K. Tyla a MŠ Písek U s n e s e n í č. 566/16 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek pro účely pořízení elektrického varného kotle pro školní jídelnu v hodnotě do 120 tis. Kč. Ing. L. Toman K bodu 4) Žádosti o poskytnutí finančních darů U s n e s e n í č. 567/16 1. Rada města neschvaluje poskytnutí finančního daru Římskokatolické farnosti Čimelice, IČO: , se sídlem Bakaláře 43/6, Písek, zastoupené P. Mgr. Františkem Ludvíkem Hemalou, administrátorem farnosti. 2. Rada města neschvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč spolku Potravinová banka Vysočina, z. s., IČO: , se sídlem Barborka 1191, Ledeč nad Sázavou, zastoupenému předsedou spolku panem Miroslavem Krajcingrem. Ing. L. Toman K bodu 5) Návrh aktualizace Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek stránka 3 (celkem 21)

4 U s n e s e n í č. 568/16 Rada města schvaluje aktualizovaná Pravidla stanovující postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcová pravidla pro zadávání veřejných zakázek s připomínkou doplnit tabulku v čl. 3 odst. 2 o kompetence. K bodu 6) Žádost o udělení výjimky ze zadávání veřejných zakázek malého rozsahu na dodavatele Vedení služeb v oblasti účetnictví pro Městskou knihovnu Písek U s n e s e n í č. 569/16 Rada města schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidle pro zadávání veřejných zakázek dle čl. 6, odst. 3, na dodavatele Vedení služeb v oblasti účetnictví pro Městskou knihovnu Písek. Mgr. R. Dub K bodu 7) Zadání veřejné zakázky malého rozsahu Grafická úprava, tisk a distribuce Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku U s n e s e n í č. 570/16 Rada města schvaluje zadání veřejné zakázky s názvem Grafická úprava, tisk a distribuce Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku přímým zadáním po firmě Strategic Consulting s. r. o., se sídlem Pod Rapidem 10, Praha 10, IČ , DIČ CZ za cenu Kč bez DPH. Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 8) Návrh zadání veřejné zakázky Lesní retenční nádrže v povodí Okrouhlického potoka RN 1, RN 2, RN 3 U s n e s e n í č. 571/16 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Lesní retenční nádrže v povodí Okrouhlického potoka RN 1, RN 2, RN 3, 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK, náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Ing. Petr Jelínek (odbor investic a rozvoje), Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku), člen JHK. Ing. V. Filip K bodu 9) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce sociálního zařízení u sportovišť v Semicích u Písku U s n e s e n í č. 572/16 Rada města stránka 4 (celkem 21)

5 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce sociálního zařízení u sportovišť v Semicích u Písku a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku, 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Václav Reichl (zastupitel), Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), Kateřina Piklová (odbor správy majetku), Marek Václavík (Městské služby Písek s.r.o.), náhradníci: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Bc. Michal Fiedler (odbor investic a rozvoje), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku), Ing. Václav Kaifer (odbor správy majetku), Michal Žofka (Městské služby Písek s.r.o.). Ing. V. Filip K bodu 10) Smrkovice Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce kanalizační čerpací stanice U s n e s e n í č. 573/16 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce kanalizační čerpací stanice Smrkovice. 2. Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Roman Honzík (VSP s.r.o.), Ing. Petr Matoušek (Odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (Odbor správy majetku), Ing. Bc. Jan Venclík (Odbor investic a rozvoje), náhradníci: Bc. Rudolf Koraba (Odbor investic a rozvoje), Pavel Čarek (VSP s.r.o.), Ing. Václav Filip (Odbor investic a rozvoje), Michaela Michalcová (Odbor správy majetku), Ing. Václav Kaifer (Odbor správy majetku). Ing. R. Honzík K bodu 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště, Písek U s n e s e n í č. 574/16 Rada města 1. schvaluje uchazeče PROTOM, HYDROTECHNIK Burketova Písek (PROTOM Strakonice, s. r. o., Písecká 290, Strakonice, IČO vedoucí účastník; HYDROTECHNIK PRAHA spol. s r. o., Půlkruhová 27, Praha 6, IČO druhý účastník) za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště, Písek, 2. schvaluje uchazeče TRASKO, a. s., Na Nouzce 487/8, Vyškov, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,40 Kč bez DPH, 3. schvaluje uchazeče Porr a. s., Dubečská 3238/36, Praha 10, IČO jako třetího v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. R. Honzík stránka 5 (celkem 21)

6 K bodu 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Administrace zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání U s n e s e n í č. 575/16 Rada města 1. schvaluje společnost Public Market Advisory s. r. o., Šromova 639/43, Brno, IČO dodavatelem veřejné zakázky Administrace zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací - Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání, za cenu Kč bez DPH, 2. schvaluje společnost JUDr. Michal Štekl advokát, nám. Republiky 204/30, Plzeň, jako druhého v pořadí, za cenu Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 13) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce průchodu Heydukova čp. 97 U s n e s e n í č. 576/16 Rada města schvaluje uchazeče KOČÍ a. s., K Lipám 132, Písek, IČO za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídku obdržel zadavatel ve výběrovém řízení jako jedinou, dodavatelem veřejné zakázky Rekonstrukce průchodu Heydukova čp. 97. Ing. V. Filip K bodu 14) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek a výměna řídícího systému ČOV Písek U s n e s e n í č. 577/16 Rada města 1. schvaluje vyloučení uchazeče MEDMES, spol. s r. o., Třída Čs. armády 211, Hranice, IČO: z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek a výměna řídícího systému ČOV Písek, 2. schvaluje vyloučení uchazeče MONTOSTAV, s. r. o., Vídeňská 108, Brno, IČO: z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek a výměna řídícího systému ČOV Písek, 3. schvaluje vyloučení uchazeče ENVIRONMENT COMMERCE CZ, s. r. o., Papírenská 6, Praha 6, IČO: z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek a výměna řídícího systému ČOV Písek, 4. schvaluje uchazeče FORTEX - AGS, a. s., Jílová 1550/1, Šumperk, IČO za celkovou cenu ,14 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek a výměna řídícího systému ČOV Písek, 5. schvaluje uchazeče ENVI-PUR, s. r. o., Wilsonova 420, Soběslav, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,86 Kč bez DPH, 6. schvaluje uchazeče Vodní zdroje Ekomonitor spol. s r. o., Píšťovy 820, Chrudim III., IČO jako třetího v pořadí za celkovou cenu ,33 Kč bez DPH. Ing. R. Honzík stránka 6 (celkem 21)

7 K bodu 15) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Opravy kanalizačních poklopů a dešťových vpustí v Písku II. etapa U s n e s e n í č. 578/16 Rada města po projednání 1. schvaluje uchazeče MB SVING s. r. o., Divize Odvodňovací systémy, V mokřinách 283/8, Praha 4 - Hodkovičky; IČ: za cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Opravy kanalizačních poklopů a dešťových vpustí v Písku II. etapa, 2. schvaluje uchazeče POKLOPSYSTEM s. r. o., Hradec 161, Hradec u Stoda; IČ: jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. R. Honzík K bodu 16) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Oprava komunikace ul. Zborovská, Písek U s n e s e n í č. 579/16 Rada města po projednání 1. schvaluje uchazeče ROBSTAV stavby k. s., Pražská 483, Písek; IČ: za cenu ,20 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Oprava komunikace ul. Zborovská, Písek, 2. schvaluje uchazeče ZNAKON a. s., Sousedovice 44, Strakonice; IČ: jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,21 Kč bez DPH. Ing. R. Honzík K bodu 17) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Burketova: NN kabelový propoj U s n e s e n í č. 580/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN, pilíře a uzemnění na částech pozemků parc. č. 298/6, 298/7, 300/8, 302/4, 302/6, 302/7, 2145/5, 2149/2 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek, s. r. o. a odboru životního prostředí ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: č Písek TS Kotelna T4: VN, TS, NN rekonstr. stránka 7 (celkem 21)

8 U s n e s e n í č. 581/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení zemního kabelového vedení VN s betonovým sloupem, kabelového vedení NN s kabelovým pilířem a uzemnění na částech pozemků parc. č. 590/8, 590/12, 590/21, 665/1, 674/1 vše k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek, s. r. o. a odboru životního prostředí ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek- Nezamyslova, sběrný dvůr: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 582/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na částech pozemků parc. č. 328/14 a 812/3 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o. ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b4) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: č Písek Plavecký bazén: VN, NN překládka kab. U s n e s e n í č. 583/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva přeložení kabelového vedení VN a NN a kabelový pilíř na částech pozemků parc. č. 2145/5, 2149/2, 298/6, 298/7, 300/8, 302/4, 302/6, 302/7 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o. a odboru životního prostředí ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b5) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: č Písek Plavecký bazén: VN přip.kab.,ts U s n e s e n í č. 584/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení VN a rozváděče VN na částech pozemků parc. č. 302/6, 304/2, 2149/2 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této stránka 8 (celkem 21)

9 distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek, s. r. o. ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b6) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: č , Písek K Lipám, parc.1005/9: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 585/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky NN na částech pozemků parc. č. 1005/1 k. ú. Písek a parc. č. 663/1 k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek, s. r. o. ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b7) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Česká telekomunikační infrastruktura, a. s. akce: RVDSL1707_C_C_PIDR79_PISK1HR_OK U s n e s e n í č. 586/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění podzemního komunikačního vedení veřejné komunikační sítě na částech pozemků parc. č. 2093/8 a 2724 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek, s. r. o. ve prospěch České telekomunikační infrastruktury, a. s., IČO , Olšanská 2681/6, Žižkov, Praha 3 za jednorázovou úhradu dle ustanovení 16b zák. 151/1997 Sb. o oceňování majetku. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b8) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Česká telekomunikační infrastruktura, a. s. akce: RVDSL1707_C_C_PISK29-PISK1HR_OK U s n e s e n í č. 587/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění podzemního komunikačního vedení veřejné komunikační sítě na části pozemku parc. č. 89/2 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek, s. r. o. ve prospěch České telekomunikační infrastruktury, a. s., IČO , Olšanská 2681/6, Žižkov, Praha 3 za jednorázovou úhradu dle ustanovení 16b zák. 151/1997 Sb. o oceňování majetku. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den stránka 9 (celkem 21)

10 uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b9) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek Táborská: VN, NN rekonstrukce vd, TS U s n e s e n í č. 588/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN s plastovým kabelovým pilířem a uzemněním na částech pozemků parc. č. 2216/1 a 2555 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b10) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Stavební úpravy zrušení STL RS Písek Lipová alej + rekonstrukce NTL na STL, ul. Raisova U s n e s e n í č. 589/16 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje souhlas vlastníka zrušení STL RS Písek Lipová alej a rekonstrukce NTL na STL, ul. Raisova na částech pozemků parc. č. 2166, 954/22 a 954/21 vše k. ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o., odboru dopravy a odboru životního prostředí pro E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu a přípojek na částech pozemků parc. č. 959/9 a parc.č.st vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o., odboru dopravy a odboru životního prostředí ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b11) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Stavební úpravy zrušení STL plynovodu a přípojek Písek, ul. Denisova - Erbenova U s n e s e n í č. 590/16 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje souhlas vlastníka zrušení STL plynovodu a přípojek ul. Denisova Erbenova na částech pozemků parc. č. 1767/4, 1757/3 a 1757/14 vše k. ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o., odboru dopravy a odboru životního prostředí pro E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. stránka 10 (celkem 21)

11 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu a přípojek na částech pozemků parc. č. 1757/3, 1757/14, 2216/19 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o., odboru dopravy a odboru životního prostředí ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. K bodu 18) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Žádost o pronájem části pozemku parc. č. 1972/3 díl 18 a 20 k. ú. Písek U s n e s e n í č. 591/16 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1972/3 díl 18 a díl 20 o celkové výměře cca 300 m 2 k. ú. Písek na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok za nájemné ve výši 10 Kč/m 2 /rok za účelem užívání jako zahrádka pro žadatelku, bytem Písek. Jako kompenzace za vyklizení pozemku a odstranění náletových dřevin bude pronájem pozemku do bezúplatný. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. b) Lesy města Písku s. r. o. úprava předmětu nájmu U s n e s e n í č. 592/16 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc. č o výměře 4486 m 2, parc. č o výměře 1851 m 2, parc. č o výměře 266 m 2, parc. č o výměře 6926 m 2, parc. č. 1595/2 o výměře m 2, parc. č. 1599/1 o výměře 5865 m 2, parc. č. 2042/2 o výměře 4039 m 2, parc. č. 2042/4 o výměře 827 m 2, parc. č o výměře 503 m 2, parc. č o výměře 5335 m 2, parc. č o výměře 1858 m 2 vše k. ú. Mladotice u Drhovle, parc. č. 1617/1 o výměře 99 m 2 k. ú. Oldřichov u Písku, parc. č. 404/2 o výměře m 2 a parc. č. 414/1 o výměře 6511 m 2 vše k. ú. Nepodřice, navýšení výměry pozemku parc. č. 1847/1 k. ú. Oldřichov u Písku na m 2 a uzavření dodatku č. 25 ke smlouvě o nájmu pozemku pro Lesy města Písku s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky c) Žádost o změnu příjmení a trvalého bydliště u uzavřené smlouvy o nájmu pozemku U s n e s e n í č. 593/16 Rada města Písku po projednání bere na vědomí oznámení o změně příjmení a trvalého bydliště žadatelky, bytem Písek, v uzavřené nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc. č. st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k. ú. Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku. stránka 11 (celkem 21)

12 d) Písecký klub Ultimate PeaceEgg, z. s. žádost o změnu vypůjčitele pozemků parc. č. 106/16 a parc. č. 106/15 vše k. ú. Smrkovice U s n e s e n í č. 594/16 Rada města Písku po projednání schvaluje změnu vypůjčitele pozemků parc. č. 106/16 o výměře 7738 m 2 a parc. č. 106/15 o výměře m 2 vše k. ú. Smrkovice z TJ Sokol Písek, IČO , sídlem Písek, Tyršova 395/3 na Písecký klub Ultimate PeaceEgg, z. s., IČO , sídlem Písek, Holečkova 822/1 a uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce pozemku dle přílohy. e) ČR Státní pozemkový úřad dodatek č. 1 k nájemní smlouvě č. 34N16/06 na nájem části pozemku parc. č. 609/3 k. ú. Písek (cyklostezka Dobešická) U s n e s e n í č. 595/16 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 1 k nájemní smlouvě č. 34N16/06 ze dne mezi ČR Státním pozemkovým úřadem, IČO , sídlem Praha 3, Husinecká 1024/11a a městem Písek, kterým se upravuje výše nájemného, dle přílohy. f) Smlouva o právu provést stavbu na pozemku Jihočeského kraje parc. č. 2145/6 k. ú. Písek akce: Rekonstrukce Strakonické ulice v Písku U s n e s e n í č. 596/16 Rada města Písku po projednání schvaluje smlouvu o právu provést stavbu dle přílohy na části pozemku parc. č. 2145/6 k. ú. Písek ve vlastnictví Jihočeského kraje v rámci akce: Rekonstrukce Strakonické ulice v Písku mezi městem Písek a Jihočeským krajem, Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje, se sídlem Nemanická 2133/10, České Budějovice. g) Smlouva o právu provést stavbu na pozemcích Jihočeského kraje parc. č. 994/7, 2557/1, 2716/3, 2716/9, 2716/5 vše k. ú. Písek akce: chodník z Hradiště do obchodní zóny U s n e s e n í č. 597/16 Rada města Písku po projednání schvaluje smlouvu o právu provést stavbu dle přílohy na pozemcích ve vlastnictví Jihočeského kraje parc. č. 994/7, parc. č. 2557/1, parc. č. 2716/3, parc. č. 2716/9, parc. č. 2716/5 vše k. ú. Písek v rámci akce: Chodník obchodní zóna ŽP Hradiště, Písek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek a Jihočeským krajem, Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje, se sídlem Nemanická 2133/10, České Budějovice. K bodu 19) Návrh na pronájmy nebytových prostor Dodatek č. 2 ke smlouvě o nájmu objektu chata Živec stránka 12 (celkem 21)

13 U s n e s e n í č. 598/16 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu objektu čp. 440 chata Živec ze dne ve znění dodatku č. 1 ze dne uzavřené s nájemcem, kterým se upravuje čl. IV v souvislosti s odvodem DPH u nájemného za předmět nájmu dle přílohy. K bodu 20) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 599/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 408, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 408, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 433, Na Pěníku, Písek pro žadatelku, Na Pěníku 433, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 1628, Mírové náměstí, Písek pro žadatele, Mírové náměstí 1628, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 20 v čp. 1643, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1643, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 27 v čp. 1962, Budějovická, Písek pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 339, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 339, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 395, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 395, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 400, Přemyslova, Písek pro žadatele, Přemyslova 400, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 22 v čp. 400, Přemyslova, Písek pro žadatelku, Přemyslova 400, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 409, Třebízského 409, Písek pro žadatelku, Třebízského 409, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 437, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 437, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 887, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 887, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1952, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 1952, Písek o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 1987, Budovatelská, Písek pro žadatelku, Budovatelská 1987, Písek o 1 rok. stránka 13 (celkem 21)

14 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 2242, Harantova, Písek pro žadatelku, Harantova 2242, Písek o 1 rok. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 228, Zahradní, Písek pro žadatele, Zahradní 228, Písek o 1 rok. 17. Rada města schvaluje podání výpovědi z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s užíváním bytu. Ing. Z. Šartnerová K bodu 21) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 600/16 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 8 v budově čp. 381, Třebízského ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+0, č. 23 v budově čp. 410, Třebízského ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 10 v budově čp. 133, Hradební II v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 178 v k. ú. Písek o velikosti ) Výběrové řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 601/16 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci: č. 8 v budově čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 2+1, č. 9 v budově čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+0, č. 10 v budově čp. 1748, Dr. M. Horákové v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 11 v budově čp. 1748, Dr. M. Horákové v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti ) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 602/16 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 5A 524 v domě čp. 450, V Portyči v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka na dobu 1 roku s možností prodloužení pro podnájemce. stránka 14 (celkem 21)

15 4) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 603/16 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1832, nábřeží 1. máje, Písek se žadatelem místo nájemce. K bodu 22) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 3 Třebízského ul. čp. 410 v Písku U s n e s e n í č. 604/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 3 v budově čp. 410, Třebízského ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. 2) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 3 Přemyslova ul. čp. 400 v Písku U s n e s e n í č. 605/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 3 v budově čp. 400, Přemyslova ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. 3) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 11 Třebízského ul. čp. 403 v Písku U s n e s e n í č. 606/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 11 v budově čp. 403, Třebízského ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. 4) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 26 Jablonského ul. čp. 398 v Písku U s n e s e n í č. 607/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 26 v budově čp. 398, Jablonského ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 3+1 za nájemné ve výši Kč/měs. a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 5) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 4 Přemyslova ul. čp. 399 v Písku stránka 15 (celkem 21)

16 U s n e s e n í č. 608/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 4 v budově čp. 399, Přemyslova ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 3+1 za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 23) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 609/16 1. Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na základě výběrového řízení na byt č. 1, v budově čp. 1402, ulice nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+0 za nájemné ve výši 35 Kč/m 2 za měsíc. 2. Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na základě výběrového řízení na byt č. 6, v budově čp. 1748, ulice Dr. M. Horákové, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1 za nájemné ve výši 35 Kč/m 2 za měsíc. Mgr. M. Baslerová K bodu 24) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení U s n e s e n í č. 610/16 Rada města k žádosti Úřadu práce ČR neuděluje Souhlas obce žadatelům nesplňujícím podmínky o dávku doplatek na bydlení, kteří užívají bydlení v ubytovacích zařízeních nacházejících se v katastrálním území města Písek, dle přílohy č. 3. K bodu 25) Písku Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města U s n e s e n í č. 611/16 Rada města: 1. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 69 v domě č ulice Jiráskovo nábřeží s žadatelkou na základě pořadníku a v případě odmítnutí s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. ruší usnesení č. 451/16 bod č. 25, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 5 BB v domě č ulice Jiráskovo nábřeží s žadatelkou a v případě odmítnutí s žadatelkou, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 5 BB v domě č ulice Jiráskovo nábřeží s žadatelkou na výjimku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 83 v domě č ulice Jiráskovo nábřeží s žadatelem na základě pořadníku a v případě odmítnutí s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. stránka 16 (celkem 21)

17 4. uzavření nájemní smlouvy na byt určený pro ubytování osob se zdravotním postižením č. 33 v domě č. 418/4 ulice Vinařického s žadatelkou na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Mgr. M. Baslerová K bodu 26) Informace o přijatých klientech Diakonie ČCE středisko Blanka Písek U s n e s e n í č. 612/16 Rada města projednala informaci o přijatých klientech Diakonie ČCE středisko Blanka Písek v období od do Mgr. M. Baslerová K bodu 27) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou SWIETELSKY stavební s.r.o. na akci Rekonstrukce komunikace vnitrobloku Erbenova - Na Spravedlnosti v Písku U s n e s e n í č. 613/16 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo, uzavřenou mezi městem Písek a společností SWEITELSKY stavební s. r. o. odštěpný závod Dopravní stavby JIH, IČ , se sídlem České Budějovice, Pražská tř. 495/58, na akci Rekonstrukce komunikace vnitrobloku Erbenova Na Spravedlnosti v Písku. Ing. V. Filip K bodu 28) Návrh dodatku ke smlouvě o provozování Kompostárny Písek s Městskými službami Písek s. r. o. U s n e s e n í č. 614/16 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o provozování Kompostárny Písek, uzavíraný na dobu neurčitou, s nárokem na finanční prostředky z rozpočtu města. Ing. M. Šatra K bodu 29) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s Městskými službami Písek s. r. o. zabezpečení svozu odpadu, úklid veřejných prostranství, údržba zeleně, dětských hřišť U s n e s e n í č. 615/16 Rada města schvaluje dodatek č. 7 ke smlouvě o dílo o zabezpečení svozu komunálních odpadů, odstraňování nepovolených skládek odpadu, ruční úklid veřejných prostranství, údržba veřejné zeleně, parkových laviček, parkových cest, studní a dětských hřišť ve městě Písek, uzavřené mezi městem Písek a Městskými službami Písek s. r. o. dne , uzavíraný na dobu neurčitou, s nárokem na finanční prostředky z rozpočtu města s připomínkou vyjmutí položky 10 Zpracování dendrologických posudků ve výši Kč. Ing. M. Šatra stránka 17 (celkem 21)

18 K bodu 30) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou KOČÍ a. s. na rekonstrukci objektů čp a 1468 nábřeží 1. máje U s n e s e n í č. 616/16 Rada města schvaluje dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo s dodavatelem veřejné zakázky firmou Kočí a. s., K Lipám 132, Písek, IČ , část a) Rekonstrukce objektů čp a čp nábřeží 1. máje v Písku. Ing. Z. Šartnerová K bodu 31) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou KOČÍ a. s. na stavební úpravy části domu čp Jiráskovo nábřeží - DPS U s n e s e n í č. 617/16 Rada města schvaluje dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo s dodavatelem veřejné zakázky firmou Kočí a. s., K Lipám 132, Písek, IČ , část 1c) Stavební úpravy části domu čp Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Dům s pečovatelskou službou (DPS). Ing. Z. Šartnerová K bodu 32) Návrh na uzavření veřejnoprávních smluv na projednávání přestupků za město Mirovice a obec Kožlí U s n e s e n í č. 618/16 Rada města schvaluje veřejnoprávní smlouvy na projednávání přestupků za město Mirovice, IČ , se sídlem Masarykovo náměstí 38, Mirovice, a obec Kožlí, IČ , se sídlem Kožlí 25, Čimelice. Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 33) Aktualizace přílohy č. 2 Nemovitosti bytové domy k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou a. s. U s n e s e n í č. 619/16 Rada města schvaluje aktualizaci přílohy č. 2 Nemovitosti bytové domy k pojistné smlouvě č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a. s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 34) Návrh dohody o užití autorského díla se společností Studio A.J.T Praha, spol. s r. o. k akci Písek obecní domy Čechova ul. Portyč U s n e s e n í č. 620/16 Rada města schvaluje dohodu o užití autorského díla k projektové dokumentaci ke stavebnímu povolení a pro provádění stavby k akci PÍSEK OBECNÍ DOMY ČECHOVA UL. PORTYČ, STAVBA 1 Nábřežní zeď/náplavka, 11/1996, č.zak. A.J.T AJT-PI/96/ Ing. V. Filip stránka 18 (celkem 21)

19 K bodu 35) Odsouhlasení změnového listu stavby Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa U s n e s e n í č. 621/16 Rada města po projednání neschvaluje změnový list stavby Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa ve výši ,15 Kč bez DPH a trvá na svém usnesení č. 384/16. Ing. R. Honzík K bodu 36) Návrh smlouvy o výpůjčce mezi ZŠ E. Beneše a MŠ Písek a Spolkem Rodiče dětem při MŠ Erbenova v Písku U s n e s e n í č. 622/16 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce mezi Základní školou Edvarda Beneše a Mateřskou školou Písek, Mírové nám a Spolkem Rodiče dětem při MŠ Erbenova v Písku, Erbenova 2080, Písek, IČ dle přílohy. Ing. M. Cibulková K bodu 37) Přijetí účelově určeného finančního daru pro ZŠ J. K. Tyla a MŠ Písek od společnosti WOMEN FOR WOMEN o. p. s. U s n e s e n í č. 623/16 Rada města schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovacích smluv v příloze č. 1 a 2, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, IČ od společnosti WOMEN FOR WOMEN, o. p. s., Vlastislavova 152/4, Praha 4, IČO Ing. M. Cibulková K bodu 38) Ukončení platnosti smlouvy o umístění zařízení kamerového systému se Společenstvím vlastníků jednotek domu 392 v Jablonského ulici v Písku U s n e s e n í č. 624/16 Rada města schvaluje ukončení platnosti smlouvy MP/4/2010 ze dne o umístění zařízení kamerového systému na dům 392 v ul. Jablonského, Písek dohodou smluvních stran dle přílohy č. 1. J. Liška K bodu 39) Zrušení Pravidel pro umístění zařízení pro poskytování internetového připojení na nemovitostech v majetku města Písku U s n e s e n í č. 625/16 Rada města schvaluje zrušení Pravidel pro umístění zařízení pro poskytování internetového připojení na nemovitostech v majetku města Písku. Ing. Z. Šartnerová K bodu 40) Zaměstnání osoby jednateli blízké Lesy města Písku s. r. o. stránka 19 (celkem 21)

20 U s n e s e n í č. 626/16 Rada města schvaluje zaměstnání osoby jednateli společnosti Lesy města Písku s. r. o. blízké. Ing. V. Zámečník K bodu 41) Návrhy na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 627/16 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar PYRAMIDA, tř. Národní svobody 20, Písek, žadatel RAMIDA s. r. o., Tyršova 663, Písek, IČO , zastoupena Ondřejem Čejdíkem, Tyršova 663, Písek v rozsahu pá-so do 03:00 h, ne-čt do 24:00 h. 2. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro Divadlo Pod čarou, Tyršova 28, Písek, žadatel z. s. Pod čarou, Tyršova 28, Písek, IČO , zastoupený Miroslavem Pokorným, Pražská 163, Písek v rozsahu pá-so do 04:00 h, ne-čt do 24:00 h. 3. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 při akci Mezinárodní festival studentských filmů Písek 2016, žadatel Filmfest Písek s. r. o., Lipová alej 2068, Písek, IČO , zastoupený Vladanou Terčovou, Lipová alej 2068, Písek, vnitřní a venkovní prostor ve dnech v kulturním domě do 04:00 h, v kině Portyč do 01:00 h. Ing. M. Cibulková K bodu 42) Informace z jednání komisí Rada města vzala informace na vědomí. K bodu 43) Prodloužení zvýhodněných úrokových sazeb u ČSOB a Raiffeisenbank u již aktivních produktů těchto bank U s n e s e n í č. 628/16 Rada města schvaluje prodloužení zvýhodněných úrokových sazeb u ČSOB a Raiffeisenbank. Ing. L. Toman K bodu 44) Přijetí daru od Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře v Praze U s n e s e n í č. 629/16 Rada města schvaluje přijetí daru od Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře v Praze (TECO), se sídlem Evropská 2590/33C, Praha 6, zastoupené panem Chung-I Wangem. Ing. L. Toman stránka 20 (celkem 21)

21 K bodu 45) Účast města Písek na projektu spolufinancovaném ESF Dobrovolnictví ve veřejné správě U s n e s e n í č. 630/16 Rada města schvaluje Účast města Písek na projektu spolufinancovaném ESF Dobrovolnictví ve veřejné správě a pověřuje starostku podpisem memoranda o spolupráci. Ing. L. Toman K bodu 46) Různé V Písku dne stránka 21 (celkem 21)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod od 14:00

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

1. zasedání Rady města Bučovice ze dne

1. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 1. zasedání Rady města Bučovice ze dne 12.11.2018 1/1/RM/2018 OM 01 - Záměr - směna pozemků v k. ú. Vícemilice záměr směny pozemku parc. č. 618/66 o celkové výměře 334 m 2 v k. ú. Vícemilice

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.06.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.07.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne

Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne 10.4. 20 19 176/8/RM/2019 Kontrola plnění usnesení ze 7. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. schůze Rady města Rychvald, dne 17. 06. 2019 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 26/2. Rada města b e

Více

Informace o přijatých usneseních ze 110. schůze Rady města Šluknov konané dne 25. července 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 110. schůze Rady města Šluknov konané dne 25. července 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.03.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne 17. 1. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne 13. 6. 2017 od 17.00 hodin v sále sokolovny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve čtvrtek dne od 13:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve čtvrtek dne od 13:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve čtvrtek dne 18. 12. 2014 od 13:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení č. 81: Rada města schvaluje převod finančních prostředků mezi

Více

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 13.08.2019 (usnesení č. 178-195) USNESENÍ č. 178/16-19 R I. s o u h l a s í se změnou v osobě nájemce bytu č. 6 v domě čp. 687 v Bechyni na sídl. Na

Více

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.03.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.11.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014 R 25/14 Změna finančního plánu společnosti Městské lesy Doksy za rok 2013 a) schvaluje změny finančního plánu společnosti Městské lesy Doksy, s.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

S o u b o r u s n e s e n í

S o u b o r u s n e s e n í S o u b o r u s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Vyšší Brod konaného dne 12.09.2017 od 17:30 hodin v zasedací místnosti města K bodu: 1. Určení ověřovatelů zápisu / 95 odst. 1 zákona o obcích/

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zvěřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně údajů, v platném znění USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV

Více

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 3. 2017 (usnesení č. 58-73) USNESENÍ č. 58/05-17 R předložit na jednání zastupitelstva města návrh na prominutí pohledávky z titulu dlužného nájemného

Více

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 109. schůze Rady města Rychvald, dne 15. 06. 2018 Kontrola usnesení 109/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 109/2. Rada města

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více