Ing. Michaela Zimová Jiří Oberreiter. Bc. František Vogl vedoucí odboru sociálních věcí Jaroslav Tichý vedoucí odboru správy majetku.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ing. Michaela Zimová Jiří Oberreiter. Bc. František Vogl vedoucí odboru sociálních věcí Jaroslav Tichý vedoucí odboru správy majetku."

Transkript

1 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Ing. Ldislv Pysktý tjemník Jroslv Pleslová zpisovtelk Omluveni: Ing. Michel Zimová Jiří Oberreiter Přizváni: Progrm: Bc. Frntišek Vogl vedoucí odboru sociálních věcí Jroslv Tichý vedoucí odboru správy mjetku 1. Návrh n prodloužení nájemní smlouvy v sociálním bytě N Drhách 835, Rychnov n. Kn. pro ždtelku pí Izbelu Gunárovou. 2. Zápis z jednání Komise sociální ze dne Přidělení bytu v DPS v Rychnově n. Kn. 4. Žádost o schválení postupu ve věci dlšího užívání bytu v čp. 1453, Mírová ul., Rychnov n. Kn. pní Mrtou Horváthovou. 5. Povolení vjezdu do les Včelného n r Českému rybářskému svzu, Místní orgnizce, Rychnov n. Kn. 6. Souhls s konáním závodů n horských kolech STALAK BIKE CUP 2011 dne Souhls s konáním závodu v orientčním běhu s názvem Sprint cup, ŽA sprint dne Výpůjčk nebytových prostor Českému červenému kříži, oblstní spolek, Rychnov n. Kn. 9. Dohod o ukončení pronájmu, pronájem části p.p.č. 3002/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. 10. Ukončení nájemní smlouvy n nájem části p.p.č. 1336/7 v k.ú. Rychnov n. Kn. 11. Uzvření Dodtku č. 4 ke Smlouvě o dílo č. 1/2007 ze dne n Svoz seprce SKO v Rychnově n. Kn. s firmou TS RK, s.r.o., Rychnov n. Kn. 12. Prominutí plteb z služby v nebytovém prostoru v čp. 136, Hvlíčkov ul., Rychnov n. Kn. Královéhrdeckému krji, Hrdec Králové. 13. Ukončení nájemní smlouvy n pronájem části p.p.č. 910/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. 14. Prodej části p.p.č v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnov n. Kn. 15. Schválení vyhlášení výběrového řízení n podlimitní veřejnou zkázku n dodávku elektrické energie pro Město Rychnov nd Kněžnou jím zřízené orgnizce schválení komise pro otevírání obálek, posouzení hodnocení nbídek. 16. Nájem nebytových prostor v čp. 1492, Pnská ul., Rychnov n. Kn. - Společenské centrum.

2 2 17. Zřízení věcného břemene k p.p.č. 23/2 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnov n. Kn. 18. Potvrzení usnesení ZM č. 8/01 ) ze dne Přidělení bytu v čp. 1453, Mírová ul., Rychnov n. Kn. 20. Žádost p. Rudolf Stuchlík, Náchod o pronájem horní poloviny Strého náměstí v Rychnově n. Kn. n konání frmářských řemeslných trhů. 21. Výpověď Smlouvy o dílo ze dne firmě EKIM s.r.o., Rychnov n. Kn. 22. Schválení jmenování komise pro otevírání obálek pro posouzení hodnocení nbídek n stvbu Rekonstrukce vodovodu knlizce v Dlouhé Vsi Rovni u Rychnov nd Kněžnou. 23. Pronájem p.p.č. 256/2 p.p.č. 256/3 v k.ú. Pnská Hbrová. 24. Žádost České republiky Úřdu práce v Rychnově nd Kněžnou o změnu Smlouvy o pronájmu nebytových prostor v čp. 136, Hvlíčkov ul., Rychnov n. Kn. 25. Podrobný položkový rozpis úprv rozpočtu měst n rok 2011 číslo 1/I/2011 schválených zstupitelstvem měst dne Předložení návrhu n schválení žádosti o pořízení Územního plánu měst Rychnov nd Kněžnou. 27. Schválení finnčního příspěvku FC SPARTAK Rychnov n. Kn. MFK SPARTAK Rychnov n. Kn. 28. Plná moc JUDr. Miloslvu Tuzrovi k zstupování Měst Rychnov nd Kněžnou v exekučním řízení proti p. Milnu Čihulkovi. 29. Žádost Českého svzu chovtelů, zákldní orgnizce Rychnov n. Kn. o povolení konání svodu (výstvy) morčt dne Jmenování Komise bytové. 31. Finnční plán společnosti Hotel Hvel, s.r.o., Rychnov n. Kn. n rok Finnční plán společnosti Kultur Rychnov nd Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. n rok Schválení návrhu inzerátu výběrového řízení n místo jedntele společnosti Kultur Rychnov nd Kněžnou, s.r.o. n místo jedntele společnosti Účetnictví Měst Rychnov nd Kněžnou, s.r.o. 34. Návrh Smlouvy o výkonu funkce jedntele s.r.o. 35. Žádost firmy City Prking Group s.r.o., Prh o vydání potvrzení, že město nepožduje úhrdu smluvní pokuty z nedosžení grntovného výnosu z městského prkovcího systému. 36. Žádost ZŠ Msrykov, Rychnov n. Kn. o zřízení přechodu v Msrykově ul. před ZŠ. 37. Schválení finnčního příspěvku Rychnovskému chrámovému sboru, Rychnov n. Kn. 38. Schválení Zásd pro používání sociálního fondu Měst Rychnov nd Kněžnou. 39. Různé. Jednání Rdy měst Rychnov nd Kněžnou zhájil ve 14:00 hod. strost měst Ing. Jn Skořep. K návrhu progrmu nebyly vzneseny připomínky ni jiné doplňující návrhy. K bodu č.1: Návrh n prodloužení nájemní smlouvy v sociálním bytě N Drhách 835, Rychnov n. Kn. pro ždtelku pí Izbelu Gunárovou. Všichni rdní obdrželi písemný mteriál odboru sociálních věcí. Nebyly žádné připomínky.

3 3 USNESENO č. 101/11 prodloužení nájemní smlouvy v sociálním bytě o vel. 0+1 N Drhách 835, Rychnov n. Kn. n dobu určitou od do pro ždtelku pní Izbelu Gunárovou s dětmi. K bodu č.2: Zápis z jednání Komise sociální ze dne Strost seznámil rdní se zápisem z jednání komise. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 102/11 vzl n vědomí zápis z jednání Komise sociální ze dne K bodu č.3: Přidělení bytu v DPS v Rychnově n. Kn. USNESENO č. 103/11 n zákldě doporučení Komise sociální Rdy měst Rychnov nd Kněžnou ze dne v souldu s Prvidly pro uzvírání nájemních smluv n byty v DPS Rychnov nd Kněžnou uzvření nájemní smlouvy n byt č. 228 o vel. 0+1 v čp. 831, ul. N Drhách, Rychnov n. Kn. s pní Boženou Chrvátovou, bytem Rychnov n. Kn. Nájemní smlouv bude uzvřen n dobu určitou 1 rok. K bodu č.4: Žádost o schválení postupu ve věci dlšího užívání bytu v čp. 1453, Mírová ul., Rychnov n. Kn. pní Mrtou Horváthovou. Všichni rdní obdrželi písemný mteriál OSM. Po krátké diskusi se rdní shodli schválit níže uvedené usnesení. USNESENO č. 104/11 I. vzl n vědomí informci odboru správy mjetku ve věci dlšího užívání bytu č. 33 v čp. 1453, ul. Mírová, Rychnov n. Kn., nájemce pní Mrt Horváthová.

4 II sepsání dohody o uznání dluhu (v členění dluh + úroky z prodlení) s pní Mrtou Horváthovou. 2. sepsání splátkového klendáře s minimální měsíční splátkou 1.000,-- Kč s účinností od s pní Mrtou Horváthovou. 3. v přípdě, že nebude plceno řádné nájemné + zálohy z služby v období od do neprodleně přistoupit k soudnímu vyklizení bytu dle vrinty č. 2, tj. pro tento přípd : 1. vyklizení bytu č. 33 o vel. 1+1 v domě čp. 1453, ul. Mírová, Rychnov n. Kn. pní Mrtě Horváthové, trvle bytem Rychnov n. Kn. 2. podání žloby n vyklizení bytu č. 33 v čp. 1453, ul. Mírová, Rychnov n. Kn. proti pní Mrtě Horváthové. 3. udělení plné moci JUDr. Miloslvu Tuzrovi, dvokátovi, k zstupování Měst Rychnov nd Kněžnou, to k podání žloby zstupování v soudním řízení vedeném ve věci vyklizení bytu č. 33 v čp. 1453, ul. Mírová, Rychnov n. Kn. proti pní Mrtě Horváthové. K bodu č.5: Povolení vjezdu do les Včelného n r Českému rybářskému svzu, Místní orgnizce, Rychnov n. Kn. 4 pro, 1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 105/11 povolení vjezdu do les Včelného k Ivnskému jezeru cestou od letovisk Studánk stejnou trsou zpět n rok 2011 pro členy uvedené v bodech přílohy žádosti Českého rybářského svzu, Místní orgnizce, Tylov 335, Rychnov n. Kn. K bodu č.6: Souhls s konáním závodů n horských kolech STALAK BIKE CUP 2011 dne USNESENO č. 106/11 souhlsí 1. s konáním cyklistických závodů n horských kolech STALAK BIKE CUP 2011 dne v lese Včelný. Závod se bude kont n zpevněných lesních cestách. 2. s poskytnutím p.p.č. 2232/2 v k.ú. Rychnov n. Kn. - Jedná se o hřiště přilehlou louku nproti resturci U Mřenky, kde bude umístěn cíl závodu rovněž zde proběhnou doprovodné kce spojené se závodem.

5 5 K bodu č.7: Souhls s konáním závodu v orientčním běhu s názvem Sprint cup, ŽA sprint dne USNESENO č. 107/11 I. vzl n vědomí konání závodu v městském sprintu v rámci seriálu závodů v orientčním běhu pro rok 2012 s názvem Sprint cup, ŽA sprint v termínu v Rychnově n. Kn. situovným v prostoru mezi ulicemi Vycpálkov, U Stdionu, Jvornická, Sokolovská Jiráskov. II. souhlsí s poskytnutím p.p.č. 910/1 910/36 v k.ú. Rychnov n. Kn. pro zjištění shromždiště závodu v orientčním běhu dne pod záštitou Sportovního oddílu orientčního běhu v Rychnově n. Kn. K bodu č.8: Výpůjčk nebytových prostor Českému červenému kříži, oblstní spolek, Rychnov n. Kn. USNESENO č. 108/11 výpůjčku nebytových prostor v I. NP pvilonu C1,C2 n p.p.č. 2215/37 v k.ú. Rychnov n. Kn., Městská Hbrová, místnost o výměře cc 16 m 2, Českému červenému kříži, oblstní spolek, Pnská 79, Rychnov n. Kn. z účelem skldu humnitární pomoci. Výpůjčk bude uzvřen n dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. K bodu č.9: Dohod o ukončení pronájmu, pronájem části p.p.č. 3002/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. USNESENO č. 109/11 1. dohodu o ukončení nájemní smlouvy uzvřené s pní Pecháčkovou Rdkou dne n část p.p.č. 3002/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. z účelem letního stolování před kvárnou Cfé Sultán k pronájem části p.p.č. 3002/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. o výměře cc 15,2 m 2 společnosti SULTAN CAFE s.r.o., Pecháčková Rdk, Pnská ul. 62, Rychnov n. Kn. z účelem letního stolování před kvárnou Cfé Sultán z těchto

6 6 podmínek: počátek nájmu , pronájem n dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou, výše nájmu - 15,20 m 2-250,-- Kč/m 2 /ročně, kždoroční vlorizce nájmu. K bodu č.10: Ukončení nájemní smlouvy n nájem části p.p.č. 1336/7 v k.ú. Rychnov n. Kn. USNESENO č. 110/11 ukončení nájemní smlouvy ze dne n nájem části p.p.č. 1336/7 (pod prodejním novinovým stánkem ve Strojnické ul.) o výměře 15 m 2 v k.ú Rychnov n. Kn. pní Evě Kotyzové, bytem Vmberk dohodou k K bodu č.11: Uzvření Dodtku č. 4 ke Smlouvě o dílo č. 1/2007 ze dne n Svoz seprce SKO v Rychnově n. Kn. s firmou TS RK, s.r.o., Rychnov n. Kn. USNESENO č. 111/11 I. uzvření Dodtku č. 4 ke Smlouvě o dílo č. 1/2007 ze dne n Svoz seprce SKO v Rychnově n. Kn. s firmou TS RK, s.r.o., Soukenická 1124, Rychnov n. Kn. II. pověřuje strostu měst podpisem výše uvedeného dodtku. K bodu č.12: Prominutí plteb z služby v nebytovém prostoru v čp. 136, Hvlíčkov ul., Rychnov n. Kn. Královéhrdeckému krji, Hrdec Králové. USNESENO č. 112/11 prominutí pltby z služby v nebytovém prostoru v čp. 136 n p.p.č. 176 v k.ú. Rychnov n. Kn., Hvlíčkov ul., Rychnov n. Kn., kncelář č. 218 o výměře 29,20 m 2 Královehrdeckému krji, se sídlem Pivovrské náměstí 1245, Hrdec Králové z leden únor 2011.

7 K bodu č.13: Ukončení nájemní smlouvy n pronájem části p.p.č. 910/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. USNESENO č. 113/11 I. vzl n vědomí 7 žádost pní Jitky Jnichové, Rychnov n. Kn. o ukončení nájemní smlouvy n pronájem části p.p.č. 910/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. II. ukončení nájemní smlouvy ze dne n pronájem části p.p.č. 910/1 v k.ú. Rychnov n. Kn., uzvřené mezi městem Rychnov nd Kněžnou jko pronjímtelem pní Jitkou Jnichovou, Rychnov n. Kn. jko nájemcem dohodou smluvních strn ke dni K bodu č.14: Prodej části p.p.č v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnov n. Kn. USNESENO č. 114/11 I. vzl n vědomí žádost společnosti STROM Export s.r.o., se sídlem Lohenická 607, Prh 9 o odkoupení části p.p.č v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnov n. Kn. II. projednl nedoporučuje ZM ke schválení prodej celé ni části p.p.č v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnov n. Kn. K bodu č.15: Schválení vyhlášení výběrového řízení n podlimitní veřejnou zkázku n dodávku elektrické energie pro Město Rychnov nd Kněžnou jím zřízené orgnizce schválení komise pro otevírání obálek, posouzení hodnocení nbídek. Všichni rdní obdrželi písemný mteriál OSM. Po krátké diskusi rdní nvrhli zbývjící členy do komise. USNESENO č. 115/11 1. vyhlášení podlimitního výběrového řízení zdávné ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zkázkách,

8 8 n dodvtele elektrické energie pro Město Rychnov nd Kněžnou jím zřízené orgnizce. 2. komisi pro otevírání obálek s nbídkmi, posouzení hodnocení nbídek dle 74 zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zkázkách, ve složení: pn Jiří Rázl (náhrdník Ing. Jitk Huptfleischová), pn Tomáš Erben (náhrdník Mgr. Zdeněk Žbokrtský), Ing. Jn Skořep (náhrdník Mgr. Jn Drejslová), pn Jroslv Tichý (náhrdník pn Jn Njmn) pn Jiří Skokn (náhrdník pn Jn Vlchář). K bodu č.16: Nájem nebytových prostor v čp. 1492, Pnská ul., Rychnov n. Kn. - Společenské centrum. Všichni rdní obdrželi písemné mteriály OSM. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 116/11 1. nájem nebytových prostor v čp n p.p.č. 80/1 v k.ú. Rychnov n. Kn., Pnská ul., Rychnov n. Kn., Společenské centrum, III. NP, kncelář č. 310 o výměře 16,56 m 2 pnu doc. Ing. Jiřímu Olivovi, Ph.D., poslnci PS PČR, Akdemik Bedrny 89, Hrdec Králové, z těchto podmínek: počátek nájmu od , nájem n dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou, výše nájmu - celkem 16,56 m ,-- Kč/m 2 /ročně, kždoroční vlorizce nájmu, + služby, účel nájmu - poslnecká kncelář. 2. nájem nebytových prostor v čp n p.p.č. 80/1 v k.ú. Rychnov n. Kn., Pnská ul., Rychnov n. Kn., Společenské centrum, II. NP, kncelář č. 226 o výměře 19,82 m 2 pnu Ldislvu Kohútovi, Rychnov n. Kn. z těchto podmínek: nájem n dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou, výše nájmu - celkem 19,82 m ,-- Kč/m 2 /ročně, kždoroční vlorizce nájmu, + služby, účel nájmu - kncelář, štn. K bodu č.17: Zřízení věcného břemene k p.p.č. 23/2 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnov n. Kn. USNESENO č. 117/11 zřízení věcného břemene k p.p.č. 23/2 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti ZEA Rychnovsko,.s., se sídlem Jvornice 354, spočívjící v oprávnění zřízení provozování kbelové přípojky VN k bioplynové stnici v reálu ZEA Rychnovsko,.s. v Dlouhé Vsi. Věcné břemeno bude zřízeno n dobu neurčitou z jednorázovou úhrdu ve výši 500,-- Kč + ktuální szb DPH. K bodu č.18: Potvrzení usnesení ZM č. 8/01 ) ze dne

9 9 USNESENO č. 118/11 I. vzl n vědomí žádost společnosti c.k. dňová kncelář,.s., se sídlem Jvornická 1501, Rychnov n. Kn. o odkoupení části p.p.č. 117 v k.ú. Rychnov n. Kn. II. doporučuje ZM potvrdit usnesení ZM č. 8/01 ) ze dne (neschválení prodeje celé ni části p.p.č. 117 v k.ú. Rychnov n. Kn. společnosti c.k. dňová kncelář,.s.). K bodu č.19: Přidělení bytu v čp. 1453, Mírová ul., Rychnov n. Kn. USNESENO č. 119/11 uzvření nájemní smlouvy n byt č. 68 o vel. 1+1 v čp. 1453, Mírová ul., Rychnov n. Kn. s pní Mrtinou Hlbichovou, bytem Rychnov n. Kn. Nájemní smlouv bude uzvřen n dobu určitou 1 roku. K bodu č.20: Žádost p. Rudolf Stuchlík, Náchod o pronájem horní poloviny Strého náměstí v Rychnově n. Kn. n konání frmářských řemeslných trhů. Všichni rdní obdrželi písemný mteriál OSM. Po krátké diskusi se rdní rozhodli schválit konání frmářských řemeslných trhů pouze do USNESENO č. 120/11 uzvření smluv n konání prodejních frmářských řemeslných trhů v horní polovině Strého náměstí v Rychnově n. Kn. kždé druhé pondělí v období od do s pnem Rudolfem Stuchlíkem, Náchod dle předložené žádosti ze dne Smlouvy budou obshovt podmínku zvzující prodejce k prkování vozidel u obchodního centr Lidl v Rychnově nd Kněžnou. K bodu č.21: Výpověď Smlouvy o dílo ze dne firmě EKIM s.r.o., Rychnov n. Kn.

10 10 USNESENO č. 121/11 výpověď Smlouvy o dílo ze dne firmě EKIM s.r.o., Svtohvelská 1054, Rychnov n. Kn. K bodu č.22: Schválení jmenování komise pro otevírání obálek pro posouzení hodnocení nbídek n stvbu Rekonstrukce vodovodu knlizce v Dlouhé Vsi Rovni u Rychnov nd Kněžnou. USNESENO č. 122/11 jmenování komise pro otevírání obálek s nbídkmi pro posouzení hodnocení nbídek n stvbu Rekonstrukce vodovodu knlizce v Dlouhé Vsi Rovni u Rychnov nd Kněžnou ( od 13:00 hod.) ve složení: Ing. Jn Skořep (náhrdník Mgr. Jn Drejslová), Mgr. Zdeněk Žbokrtský (náhrdník pn Tomáš Erben), Mgr. Jn Zemen (náhrdník Ing. Miroslv Pvlíček), pn Jroslv Tichý (náhrdník pn Miloslv Trejtnr) pn Petr Dušek (náhrdník Ing. Jiří Brndejs). K bodu č.23: Pronájem p.p.č. 256/2 p.p.č. 256/3 v k.ú. Pnská Hbrová. Strost nvrhl rdním n zákldě přijtého usnesení RM č. 424/10 ze dne přijmout ve věci žádosti Ing. Přibyl níže uvedené usnesení. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 123/11 ukládá 1. odboru správy mjetku zveřejnit záměr měst Rychnov n. Kn. pronjmout p.p.č. 256/2 p.p.č. 256/3 v k.ú. Pnská Hbrová. 2. strostovi měst projednt s Ing. Josefem Přibylem, Rychnov n. Kn. podmínky možného dlšího pronájmu výše uvedených pozemků. K bodu č.24: Žádost České republiky Úřdu práce v Rychnově nd Kněžnou o změnu Smlouvy o pronájmu nebytových prostor v čp. 136, Hvlíčkov ul., Rychnov n. Kn. Strost seznámil rdní s písemnou žádostí ČR Úřdu práce v Rychnově n. Kn. Po krátké diskusi se rdní rozhodli schválit vypuštění čl. 3.4 smlouvy.

11 11 USNESENO č. 124/11 I. vzl n vědomí žádost nájemce Česká republik Úřd práce v Rychnově nd Kněžnou, Štemberkov 1433, Rychnov n. Kn. o vypuštění článku 3.4 Smlouvy o pronájmu nebytových prostor ze dne o celkové výměře 282,70 m 2 ncházejících se v domě čp. 136, Hvlíčkov ul., Rychnov n. Kn. II. vypuštění článku 3.4 smlouvy, týkjící se přeúčtování hovorného n telefonních linkách. K bodu č.25: Podrobný položkový rozpis úprv rozpočtu měst n rok 2011 číslo 1/I/2011 schválených zstupitelstvem měst dne Všichni rdní obdrželi písemný mteriál tjemník Ing. Pysktého. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 125/11 podrobný položkový rozpis úprv rozpočtu měst n rok 2011 číslo 1/I/2011 schválených zstupitelstvem měst dne K bodu č.26: Předložení návrhu n schválení žádosti o pořízení Územního plánu měst Rychnov nd Kněžnou. Všichni rdní obdrželi písemný mteriál úřdu územního plánování. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 126/11 rozhoduje v souvislosti s rozhodnutím zstupitelstv měst ze dne pod č. usnesení 11/11 o schválení žádosti o pořízení územního plánu tkto: Rd měst žádá Městský úřd Rychnov nd Kněžnou - úřd územního plánování při odboru regionálního rozvoje o pořízení Územního plánu měst Rychnov nd Kněžnou, v souldu s ustnovením 6 odst. 6 písm. b) zákon č. 183/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů (stvební zákon). K bodu č.27: Schválení finnčního příspěvku FC SPARTAK Rychnov n. Kn. MFK SPARTAK Rychnov n. Kn. Všichni rdní obdrželi písemné mteriály místostrostky Ing. Zimové. Nebyly žádné připomínky.

12 12 USNESENO č. 127/11 1. poskytnutí finnčního příspěvku ve výši ,-- Kč sportovnímu klubu FC SPARTAK Rychnov n. Kn. n zhájení činnosti umožnění strtu jednotlivých mužstev do jrní části sezóny. 2. poskytnutí finnčního příspěvku ve výši ,-- Kč sportovnímu klubu MFK SPARTAK Rychnov n. Kn. n zhájení činnosti umožnění strtu jednotlivých mužstev do jrní části sezóny. K bodu č.28: Plná moc JUDr. Miloslvu Tuzrovi k zstupování Měst Rychnov nd Kněžnou v exekučním řízení proti p. Milnu Čihulkovi. Strost seznámil rdní se zněním plné moci. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 128/11 plnou moc JUDr. Miloslvu Tuzrovi k zstupování Měst Rychnov nd Kněžnou v exekučním řízení proti pnu Milnu Čihulkovi. K bodu č.29: Žádost Českého svzu chovtelů, zákldní orgnizce Rychnov n. Kn. o povolení konání svodu (výstvy) morčt dne v Rychnově n. Kn. Strost seznámil rdní s písemnou žádostí ČSCH. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 129/11 povoluje Českému svzu chovtelů, zákldní orgnizci Rychnov n. Kn., Trčkov 437 konání svodu (výstvy) morčt dne v Domě chovtelů v Rychnově n. Kn. n zákldě žádosti ze dne K bodu č.30: Jmenování Komise bytové. Strost seznámil rdní se složením minulé bytové komise. Po krátké diskusi se rdní shodli jmenovt bytovou komisi ve stejném složení jko v minulém volebním období. USNESENO č. 130/11 jmenuje Komisi bytovou ve složení: předsed pn Krel Švenk, členové pn Miroslv

13 13 Kábrt, pní Jroslv Mcháňová, pní Zdenk Kdeřávková, pní Hn Zimmerová, tjemník pní Dn Hubálková. K bodu č.31: Finnční plán společnosti Hotel Hvel, s.r.o., Rychnov n. Kn. n rok Všichni rdní obdrželi finnční plán společnosti Hotel Hvel, s.r.o. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 131/11 ve funkci vlné hromdy společnosti Hotel Hvel, s.r.o., se sídlem Rychnov n. Kn., IČ finnční plán společnosti Hotel Hvel, s.r.o., se sídlem Rychnov n. Kn., Stré nám. 61 n rok 2011, dle předloženého návrhu. K bodu č.32: Finnční plán společnosti Kultur Rychnov nd Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. n rok Strost seznámil rdní s finnčním plánem společnosti Kultur Rychnov nd Kněžnou, s.r.o. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 132/11 ve funkci vlné hromdy společnosti Kultur Rychnov nd Kněžnou, s.r.o., se sídlem Rychnov n. Kn., IČ finnční plán společnosti Kultur Rychnov nd Kněžnou, s.r.o., se sídlem Rychnov n. Kn., Pnská 79 n rok 2011, dle předloženého návrhu. K bodu č.33: Schválení návrhu inzerátu výběrového řízení n místo jedntele společnosti Kultur Rychnov nd Kněžnou, s.r.o. n místo jedntele společnosti Účetnictví Měst Rychnov nd Kněžnou, s.r.o. Strost seznámil rdní s návrhy inzerátů n jedntele s.r.o. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 133/11 I. potvrzuje znění usnesení RM č. 441/10 ze dne , tj. souhlsí s vypsáním výběrového řízení n funkci jedntele společnosti Účetnictví Měst Rychnov nd Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. II. 1. znění inzerátu n místo jedntele společnosti Kultur Rychnov nd Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn., dle předloženého návrhu.

14 14 2. znění inzerátu n místo jedntele společnosti Účetnictví Měst Rychnov nd Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn., dle předloženého návrhu. K bodu č.34: Návrh Smlouvy o výkonu funkce jedntele s.r.o. Strost seznámil rdní s návrhem smlouvy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 134/11 Smlouvu o výkonu funkce jedntele s.r.o., dle předloženého návrhu. K bodu č.35: Žádost firmy City Prking Group s.r.o., Prh o vydání potvrzení, že město nepožduje úhrdu smluvní pokuty z nedosžení grntovného výnosu z městského prkovcího systému. Strost seznámil rdní s písemnou žádostí firmy City Prking Group s.r.o. Po krátké diskusi se rdní shodli schválit níže uvedené usnesení. USNESENO č. 135/11 I. vzl n vědomí žádost firmy City Prking Group s.r.o., Prh o vydání potvrzení, že město nepožduje úhrdu smluvní pokuty z nedosžení grntovného výnosu z městského prkovcího systému. II. ukládá strostovi měst zjistit odeslání odpovědi firmě City Prking Group s.r.o. ve spolupráci s JUDr. Miloslvem Tuzrem ve smyslu trvání n úhrdě smluvní pokuty firmou v souldu s uzvřenou mndátní smlouvou. K bodu č.36: Žádost ZŠ Msrykov, Rychnov n. Kn. o zřízení přechodu v Msrykově ul. před ZŠ. Místostrostk Mgr. Drejslová seznámil rdní s písemnou žádostí ZŠ Msrykov. USNESENO č. 136/11 I. vzl n vědomí žádost Zákldní školy Msrykov 563, Rychnov n. Kn. o zřízení přechodu v Msrykově ul. před ZŠ. II. postupuje výše uvedenou žádost k projednání doprvní komisi.

15 15 K bodu č.37: Schválení finnčního příspěvku Rychnovskému chrámovému sboru, Rychnov n. Kn. Místostrostk Mgr. Drejslová seznámil rdní krátce s projektem Rychnovského chrámového sboru. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 137/11 poskytnutí finnčního příspěvku ve výši ,-- Kč Rychnovskému chrámovému sboru, Rychnov n. Kn. n podporu projektu Obnov historických vrhn v kostele Nejsvětější Trojice v Rychnově n. Kn. K bodu č.38: Schválení Zásd pro používání sociálního fondu Měst Rychnov nd Kněžnou. Tjemník Ing. Pysktý seznámil rdní s návrhem zásd. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 138/11 Zásdy pro používání sociálního fondu Měst Rychnov nd Kněžnou, dle předloženého návrhu. K bodu č.39: Různé. USNESENO č. 139/11 vzl n vědomí 1. Oznámení o projednávání návrhu zdání Změny č. 1 Územního plánu měst Vmberk. 2. Oznámení společného jednání o návrhu Změny č. 12 Územního plánu měst Rychnov n. Kn. 3. Oznámení o projednávání návrhu zdání Změny č. 14 Územního plánu měst Rychnov n. Kn. Vzhledem k tomu, že progrm jednání Rdy měst Rychnov n. Kn. byl vyčerpán, ukončil strost měst jednání Rdy měst v 18:02 hodin. Příští jednání Rdy měst bude v pondělí 14. březn 2011 od 15:00 hodin! Mgr. Jn Drejslová místostrostk Ing. Jn Skořep strost

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.11.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 13.12.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing.

Více

Jaroslav Tichý. Program:

Jaroslav Tichý. Program: 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 22.11.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing.

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7.3.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Jroslv

Více

Ing. Pavlína Ciranová - referentka odboru výstavby a životního prostředí

Ing. Pavlína Ciranová - referentka odboru výstavby a životního prostředí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.2.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 20.10.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Hn Plchá - zpisovtelk

Více

USNESENO č. 474/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje

USNESENO č. 474/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 17.9.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Jroslv Pleslová -

Více

Schválení podrobného položkového rozpisu úprav rozpočtu města na r č. 11/III/2014 schválených zastupitelstvem města dne

Schválení podrobného položkového rozpisu úprav rozpočtu města na r č. 11/III/2014 schválených zastupitelstvem města dne 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 9.6.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Ing. Michel Zimová Jiří Oberreiter Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Jroslv Pleslová

Více

Zápis. Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka

Zápis. Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7. 11. 2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 2.12.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Rdek Jehličk Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Jroslv Pleslová

Více

USNESENO č. 568/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 568/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 21.11.2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Ing.

Více

Mgr. Simona Hejhalová - referentka odboru správy nemovitostí

Mgr. Simona Hejhalová - referentka odboru správy nemovitostí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 1.7.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Mgr. Jn Drejslová (příchod

Více

Mgr. Zdeněk Žabokrtský Bc. František Vogl - vedoucí odboru sociálních věcí

Mgr. Zdeněk Žabokrtský Bc. František Vogl - vedoucí odboru sociálních věcí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 23.5.2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Jroslv Pleslová

Více

USNESENO č. 120/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 120/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 18.3.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 26.9.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Hn

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 16.12.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl Mgr. Rdek Jehličk (příchod ve 13:44 hod.)

Více

K bodu č.1: Dohody o ukončení nájmu bytu, přidělení bytu. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1: Dohody o ukončení nájmu bytu, přidělení bytu. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 14.3.2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

USNESENO č. 452/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 452/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 12.9.2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Ing. Michel Zimová Jiří Oberreiter Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.3.2015 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Ing.

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 8.9.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter Jroslv Pleslová - zpisovtelk

Více

Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Milan Bělka - vedoucí odboru správy nemovitostí

Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Milan Bělka - vedoucí odboru správy nemovitostí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 24.6.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 16.9.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. p. Milan Kott, jednatel společnosti ORIONE Ubytování s.r.o.

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. p. Milan Kott, jednatel společnosti ORIONE Ubytování s.r.o. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7. listopdu 2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Mgr. Krel Štrégl JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Ing. Ivn Skřítecká

Více

USNESENO č. 345/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. vzala na vědomí

USNESENO č. 345/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. vzala na vědomí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 18.6.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák (příchod ve 13:05 hod.)

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 2.5.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Ing.

Více

K bodu č.1: Rozpočtové opatření číslo 12/3/2011. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1: Rozpočtové opatření číslo 12/3/2011. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 1.8.2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Jroslv

Více

Ludmila Cabalková vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a TV Jaroslav Tichý vedoucí odboru správy majetku

Ludmila Cabalková vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a TV Jaroslav Tichý vedoucí odboru správy majetku 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 20.12.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Mgr. Zdeněk Žbokrtský (příchod

Více

Jmenování správní rady a dozorčí rady společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne

Jmenování správní rady a dozorčí rady společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 26.5.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Jiří Oberreiter Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák (příchod

Více

Bc. František Vogl - pověřen řízením odboru sociálních věcí Bc. Josef Šimerda - referent odboru sociálních věcí

Bc. František Vogl - pověřen řízením odboru sociálních věcí Bc. Josef Šimerda - referent odboru sociálních věcí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 17.2.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Jroslv

Více

USNESENO č. 613/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 613/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 10.12.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Ing. Ldislv Pysktý -

Více

USNESENO č. 75/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 75/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 20.2.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Jroslv

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 21.3.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Ing.

Více

USNESENO č. 524/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 524/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 24.10.2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben Mgr. Jn Drejslová (příchod ve 14:04 hod.) Ing. Michel Zimová

Více

Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne

Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 12.8.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne

Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 13.8.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter Tomáš Erben Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Hn Plchá - zpisovtelk

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. Mgr. Radek Jehlička Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. Mgr. Radek Jehlička Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 6. únor 2017 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Ing. Ivn Skřítecká Jroslv Pleslová - zpisovtelk Omluveni:

Více

Ing. Jiří Brandejs, referent odboru výstavby a životního prostředí

Ing. Jiří Brandejs, referent odboru výstavby a životního prostředí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 12.5.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Tomáš Erben Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Mgr. Zdeněk Žabokrtský. Bc. František Vogl - vedoucí odboru sociálních věcí. Program:

Mgr. Zdeněk Žabokrtský. Bc. František Vogl - vedoucí odboru sociálních věcí. Program: 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 22.7.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 29.8.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Rdek Jehličk Ing. Ldislv Pysktý

Více

Ludmila Cabalková vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Jaroslav Tichý vedoucí odboru správy majetku. Program:

Ludmila Cabalková vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Jaroslav Tichý vedoucí odboru správy majetku. Program: 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 28.3.2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter (příchod ve 14:30

Více

Návrh na prodloužení nájemní smlouvy v sociálním bytě v čp. 835, ul. Na Drahách, Rychnov n. Kn. pro žadatelku pí Ivu Sedláčkovou.

Návrh na prodloužení nájemní smlouvy v sociálním bytě v čp. 835, ul. Na Drahách, Rychnov n. Kn. pro žadatelku pí Ivu Sedláčkovou. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 14.7.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben Ing. Ldislv

Více

2 14. Souhlas se zřízením vysílacího bodu v objektu čp. 1492, Panská ul., Rychnov n. Kn. - Společenské centrum - internetové společnosti Tlapnet

2 14. Souhlas se zřízením vysílacího bodu v objektu čp. 1492, Panská ul., Rychnov n. Kn. - Společenské centrum - internetové společnosti Tlapnet 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 23.4.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

Na jednání Rady města se krátce představili noví zástupci FC Spartak Rychnov n. Kn.

Na jednání Rady města se krátce představili noví zástupci FC Spartak Rychnov n. Kn. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 21.5.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

USNESENO č. 451/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. vzala na vědomí

USNESENO č. 451/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. vzala na vědomí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.9.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Dana Hubálková - referentka odboru správy nemovitostí

Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Dana Hubálková - referentka odboru správy nemovitostí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 4.3.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

Návrh na složení komise pro otevírání a pro posouzení a hodnocení nabídek v rámci zakázky Rekonstrukce Masarykovy ulice v Rychnově nad Kněžnou.

Návrh na složení komise pro otevírání a pro posouzení a hodnocení nabídek v rámci zakázky Rekonstrukce Masarykovy ulice v Rychnově nad Kněžnou. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 31.3.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Ing. Ldislv

Více

USNESENO č. 106/2014 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. vzala na vědomí

USNESENO č. 106/2014 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. vzala na vědomí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 17.3.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Ing. Ldislv

Více

Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Bc. František Vogl - vedoucí odboru sociálních věcí

Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Bc. František Vogl - vedoucí odboru sociálních věcí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 2.9.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Jroslv Pleslová - zpisovtelk

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka. 3. Schválení uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka. 3. Schválení uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 23. ledn 2017 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl

Více

USNESENO č. 413/2016 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje. prodloužení nájemní smlouvy v sociálním bytě v čp. 835 o vel. 1+1, ul.

USNESENO č. 413/2016 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje. prodloužení nájemní smlouvy v sociálním bytě v čp. 835 o vel. 1+1, ul. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 12.9.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk Ing. Ldislv Pysktý -

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.8.2015 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk Mgr. Krel Štrégl Jroslv Pleslová - zpisovtelk

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. Mgr. Radek Jehlička Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. Mgr. Radek Jehlička Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 30.5.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Ivn Skřítecká MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Jroslv Pleslová - zpisovtelk Omluveni:

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. Ing. Hana Synková - referentka odboru výstavby a životního prostředí

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. Ing. Hana Synková - referentka odboru výstavby a životního prostředí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 2.11.2015 Přítomni: Ing. Jn Skořep JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Ing. Ldislv Pysktý -

Více

USNESENO č. 587/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. vzala na vědomí

USNESENO č. 587/2012 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. vzala na vědomí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 26.11.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Jroslv Pleslová

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka. 17. Návrh na poskytnutí dotací a vyrovnávacích plateb v rámci vyhlášené výzvy k podání

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka. 17. Návrh na poskytnutí dotací a vyrovnávacích plateb v rámci vyhlášené výzvy k podání 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 19.11.2015 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Ing.

Více

Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Program:

Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Program: 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 8.4.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. Ing. Ivana Skřítecká

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. Ing. Ivana Skřítecká 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 9. ledn 2017 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl (příchod ve 14:04

Více

Pověření pí Aleny Strnadové řízením MŠ Klíček, Rychnov n. Kn.

Pověření pí Aleny Strnadové řízením MŠ Klíček, Rychnov n. Kn. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 4.8.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Hn Plchá -

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka. Mgr. Karel Štrégl

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka. Mgr. Karel Štrégl 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 19. prosince 2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Ing. Ivn Skřítecká Ing. Ldislv

Více

U S N E S E N Í. 64. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 64. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 64. schůze Rdy obce Velké Březno, která se konl dne 14. 3. 2018 od 16:30 n Obecním úřdě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michl Kulhánek, Ing. Mgr. Michl Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslv Štefl Ph.D.,

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 19.10.2015 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Ing.

Více

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 20.1.2014 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 5.12.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák

Více

K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 6.12.2010 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Jiří Oberreiter

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 8.8.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk Jroslv Pleslová - zpisovtelk

Více

Návrh na vyřazení majetku ZŠ Rychnov n. Kn., Masarykova, MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn., MŠ Kytička, Rychnov n. Kn., ZŠ Rychnov n. Kn., Javornická.

Návrh na vyřazení majetku ZŠ Rychnov n. Kn., Masarykova, MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn., MŠ Kytička, Rychnov n. Kn., ZŠ Rychnov n. Kn., Javornická. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.3.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Ing. Ldislv

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 6.5.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter Jroslv

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka. Ing. Ivana Skřítecká

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka. Ing. Ivana Skřítecká Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 9.6.2015 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová MUDr. Hn Dvořáková JUDr. Miln Novák Mgr. Krel Štrégl Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Hn Plchá - zpisovtelk

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 50. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 50. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 50. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 3. 12. 2012 čís. 751/50 764/50 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost

Více

Z Á P I S č. 33/2018 z 33. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 33/2018 z 33. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 33/2018 z 33. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 14. 2. 2018 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 8 členů

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 4.4.2016 Přítomni: Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Ing. Jn Skořep (příchod

Více

Z Á P I S č. 7/2019 ze 7. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 7/2019 ze 7. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 7/2019 ze 7. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 22. 5. 2019 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno (podle prezenční listiny): 7

Více

USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje

USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.2.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák

Více

MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 21.9.2015 Přítomni: Mgr. Jn Drejslová Mgr. Rdek Jehličk JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl Hn Plchá - zpisovtelk Omluven: Ing.

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 57545/2012/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 1883-1895 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení z 63. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 27.11.2012

Více

Usnesení 4. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne

Usnesení 4. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne 4. schůze Rdy měst Kopřivnice, konné dne 202 - Rd měst po projednání ukončení smlouvy o výpůjčce Notebooku PRESARIO včetně příslušenství ze dne 02.07.2002 městem Kopřivnice jko půjčitel Mgr. Jromírem Nvrátilem

Více

U S N E S E N Í 55. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 5.5.2014

U S N E S E N Í 55. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 5.5.2014 U S N E S E N Í 55. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 5.5.2014 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1430/55 souhlsí s použitím

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylov 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 3. řádného zsedání Zstupitelstv měst Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 31. březn 2011 od 16:30 hod. v zsedcí síni v Městském

Více

Z Á P I S č. 19/2016 z 19. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 19/2016 z 19. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 19/2016 z 19. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 17. 8. 2016 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 5 členů

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení U s n e s e n í z s t u p i t e l s t v o b c e L i b v s k é Ú d o l í Usnesení XX. řádného zsedání zstupitelstv Obce Libvské Údolí konného dne 07.05.2014 v obřdní síni Obecního úřdu od 17.00 hod. 441/14

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 5088/2019/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-15313/2018 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 170-193 Usnesení ze 5. schůze Rdy

Více

Z Á P I S č. 27/2017 z 27. jednání Zastupitelstva obce Lovčice. Přítomno: podle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva obce 1 občan

Z Á P I S č. 27/2017 z 27. jednání Zastupitelstva obce Lovčice. Přítomno: podle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva obce 1 občan Z Á P I S č. 27/2017 z 27. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 26. 7. 2017 od 18,00 hodin Místo konání: společenská místnost KTZ, Lovčice, č. p. 85 Přítomno: podle prezenční listiny 6 členů

Více

USNESENÍ. Město Horní Benešov S R P E N

USNESENÍ. Město Horní Benešov S R P E N Město Horní Benešov USNESENÍ z 97. schůze Rdy měst v Horním Benešově, která se konl dne 4.8.2010 v 6:00 hod. v knceláři strosty. S R P E N 2 0 1 0 Po projednání přednesených zpráv rozprvy byl přijt následující

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 37323/2016/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 1393-1418 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení ze 43. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 19.07.2016

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 20681/2015/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 308-347 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení z 10. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 29.04.2015

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 6.10.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

U S N E S E N Í z 2. jednání Zastupitelstva obce Lovčice U S N E S E N Í z 2. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 12. 12. 2018 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno (podle prezenční listiny): 7 členů

Více

Město Horní Benešov USNESENÍ Z Á Ř Í ze 71. schůze Rady města v Horním Benešově, která se konala dne

Město Horní Benešov USNESENÍ Z Á Ř Í ze 71. schůze Rady města v Horním Benešově, která se konala dne Město Horní Benešov USNESENÍ ze 71. schůze Rdy měst v Horním Benešově, která se konl dne 9.9.2013 v 17:00 hod. v knceláři strosty. Z Á Ř Í 2 0 1 3 1 Po projednání přednesených zpráv rozprvy byl přijt následující

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 2 k č. j.: 49016/2019 ZPRACOVATEL: Bc. Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 83-96 Usnesení 6. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 653/2015/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 46-65 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení ze 3. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 13.01.2015

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 40180/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 2224-2263 Usnesení ze 70. schůze

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 4911/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 1800-1826 Usnesení z 57. schůze Rdy

Více

Z Á P I S č. 8/2019 z 8. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 8/2019 z 8. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 8/2019 z 8. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 17. 6. 2019 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno (podle prezenční listiny): 9 členů

Více

Usnesení 57. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne 20. 01. 2009

Usnesení 57. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne 20. 01. 2009 Usnesení 57. schůze Rdy měst Kopřivnice, konné dne 2394 - Rd měst po projednání s c h v l u j e doplnění týmu CAF o DiS. Ivnu Rškovou, koordinátorku projektu Zdrvé město MA 21. 2395 - Rd měst po projednání

Více

U S N E S E N Í z 17. schůze rady města konané dne 5. října 2010

U S N E S E N Í z 17. schůze rady města konané dne 5. října 2010 Byl proveden oprv usnesení č. RM 10 17 37 06 dne 14.10.2010 Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů. Sttutární město Děčín U S

Více

Z Á P I S č. 18/2016 z 18. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 18/2016 z 18. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 18/2016 z 18. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 6. 7. 2016 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 7 členů

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 73. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 73. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í ze 73. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 18. 11. 2013 čís. 1063/73 1079/73 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů Sttutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 4. zsedání zstupitelstv měst, které se konlo

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 29399/2013/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 2444-2500 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení ze 77. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 02.07.2013

Více

USNESENÍ. Město Horní Benešov P R O S I N E C

USNESENÍ. Město Horní Benešov P R O S I N E C Město Horní Benešov USNESENÍ z 3. schůze Rdy měst v Horním Benešově, která se konl dne 13.12.2010 v 17:00 hod. v knceláři strosty. P R O S I N E C 2 0 1 0 Po jednání přednesených zpráv rozprvy byl přijt

Více