Globální zásady ochrany osobních údajů společnosti Stanley Black & Decker

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Globální zásady ochrany osobních údajů společnosti Stanley Black & Decker"

Transkript

1 Glbální zásady chrany sbních údajů splečnsti Stanley Black & Decker POSLEDNÍ AKTUALIZACE: 27. září 2018 Rzsah. Tyt Zásady chrany sbních údajů se vztahují na infrmace shrmážděné, pužité a zveřejněné splečnstí Stanley Black & Decker, Inc. a jejími přidruženými splečnstmi (splečně značvané jak Stanley Black & Decker ) v suvislsti s infrmacemi, které shrmažďujeme: Prstřednictvím našich webvých stránek, mikrstránek, mbilních stránek, které prvzujeme, ze kterých přistupujete k těmt Zásadám chrany sbních údajů ( Stránky ), Prstřednictvím našich sftwarvých aplikací zpřístupněných k pužití v pčítačích a mbilních zařízeních neb jejich prstřednictvím ( Aplikace ), Prstřednictvím našich stránek sciálních médií a aplikací, které kntrlujeme, ze kterých přistupujete k těmt Zásadám chrany sbních údajů (splečně značvané jak naše Stránky sciálních médií ), Prstřednictvím vých zpráv ve frmátu HTML, které vám zasíláme a které dkazují na tyt Zásady chrany sbních údajů, Offline, například když navštívíte naše bchdy neb prdejní stánky, bchdní výstavu neb zadáte bjednávku neb žádst telefnicku pdpru. Splečně pvažujeme Stránky, Aplikace, Stránky sciálních médií a ffline činnsti za Služby. Upzrňujeme, že tyt Zásady chrany sbních údajů se nevztahují na jakékli infrmace zpracvávané splečnstí Stanley Black & Decker v rli pskytvatele služeb jménem bchdníh partnera neb zákazníka, například když takvát strana pskytuje infrmace svých vlastních zákaznících neb zaměstnancích. Splečnst Stanley Black & Decker zpracvává tyt infrmace v suladu s pkyny danéh bchdníh partnera neb zákazníka a příslušnými právními předpisy. Tyt Zásady chrany sbních údajů dpvídají na následující tázky: 1. Jaké Osbní údaje vás splečnst Stanley Black & Decker shrmažďuje? Jak pužíváme Osbní údaje, které vás shrmažďujeme? Sdílí splečnst Stanley Black & Decker vaše sbní údaje s třetími stranami? Jaké další infrmace vás splečnst Stanley Black & Decker shrmažďuje? Jak se naše reklamy zbrazují na jiných webvých stránkách a zařízeních a jaké jsu vaše mžnsti? Jaké máte mžnsti vlivnit způsb pužívání a zveřejňvání vašich Osbních údajů? Jak splečnst Stanley Black & Decker zabezpečuje vaše Osbní údaje? Jak můžete přistupvat ke svým Osbním údajům, měnit je neb je dstranit? Služby třetích stran Přens d jiných zemí Dba uchvávání

2 12. Pužívání služeb neplnletými sbami Citlivé infrmace Platební služby třetích stran Změní se tyt Zásady chrany sbních údajů? Jak je mžné kntaktvat splečnst Stanley Black & Decker? Jaké Osbní údaje vás splečnst Stanley Black & Decker shrmažďuje? Osbní údaje jsu infrmace, které vás identifikují jak jedntlivce neb se vztahují na identifikvatelnu sbu. Naše splečnst a naši pskytvatelé služeb mhu shrmažďvat a kmbinvat Osbní údaje vás z různých zdrjů včetně následujících: Prstřednictvím Služeb, například při registraci k dběru infrmačních ů, marketingvých ů a jiných kmerčních elektrnických zpráv (např. plánvaných prpagačních akcích, nvých prduktech atd.), při registraci účtu na přístup k službám (např. když si zaregistrujte své prdukty, pžádáte pdpru, zúčastníte se našich sutěží, plžíte tázku týkající se záruky na prdukty), u nákupu neb prstřednictvím Stránek sciálních médií. Z jiných zdrjů. Vaše Osbní údaje získáváme z jiných zdrjů, například následujících: Veřejně dstupné databáze, jak je služba LinkedIn neb místní registry bchdních neb průmyslvých sdružení. Spleční marketingví partneři, když s námi sdílejí infrmace včetně následujících: sukrmé marketingvé neb průzkumvé databáze. Pkud připjíte svůj účet sciálních médií k účtu Služeb, budete s námi sdílet určité Osbní údaje z vašeh účtu sciálních médií, například vaše jmén, vu adresu, ftgrafii, seznam kntaktů sciálních médií a jakékli další infrmace, které mhu být přístupné neb které nám zpřístupníte, když připjíte svůj účet sciálních médií ke svému účtu Služeb, v závislsti na preferencích/mžnstech, které jste si vybrali v rámci svéh účtu sciálních médií, neb vyjádření názrů (např. Líbí se mi t ), které jste pskytli v rámci našich Stránek sciálních médií. Všebecně shrmažďujeme následující typy Osbních údajů: Vaše jmén Pštvní adresa vá adresa Datum narzení Telefnní čísl Čísl mbilníh telefnu PSČ, stát/prvincie a země Jmén uživatele a hesl (suvisející s vaším účtem) Demgrafické infrmace (například pčet členů dmácnsti, země pbytu, věk a phlaví) Infrmace týkající se průzkumů spkjensti zákazníků, pžadavky zákazníků neb tázky Nákupní návyky a další infrmace včetně registrace zakupených prduktů Zájmy a záliby Infrmace prduktech, které chcete, které se vám líbí neb které vlastníte 2.

3 Infrmace nákupu, infrmace bjednávce a údaje platbě Odvětví neb pvlání Pracvní a bchdní zručnsti a zkušensti Infrmace bance (např. pr zvláštní nabídky náhrada, prdlužení záruky, ceny neb sutěže) Na některých Stánkách vám umžňujeme pužívat svůj sbní účet sciálních médií, na stránkách sciálních médií ( Osbní účet sciálních médií ), abyste nám pskytli Osbní údaje, když využíváte určité funkce na našich stránkách. Tyt Osbní údaje můžu zahrnvat následující infrmace: Vaše jmén neb přezdívka Prfilvý brázek Phlaví Sítě ID uživatele Seznam přátel a suvisející kntaktní údaje Jazyk Hlasvé záznamy Vide a ftgrafie Narzeniny Vzdělání Pracvní histrie / prfese Adresa Zájmy/záliby Označení Líbí se mi t neb členství v nline skupině Země Vyjádřené názry (např. dpvědi týkající se spkjensti s některým z našich prduktů) Je taky mžné, že budeme mci pkračvat ve shrmažďvání těcht infrmací z vašich Osbních účtů sciálních médií v případě, že tyt infrmace pzději změníte. Vaše Osbní údaje ptřebujeme shrmažďvat, abychm vám pskytli pžadvané služby. Můžete se rzhdnut, že nám nepskytnete určité pžadvané infrmace, ale může se stát, že nebudete mci využít některé z funkcí našich Služeb neb vám nebudeme mci pskytnut Služby. Pkud nám neb našim pskytvatelům služeb pskytnete jakékli Osbní údaje týkající se jiných sb v suvislsti se Službami, prhlašujete, že máte právnění tak učinit, a pvlujete nám pužívat tyt infrmace v suladu s těmit Zásadami chrany sbních údajů. 2. Jak pužíváme Osbní údaje, které vás shrmažďujeme? Osbní údaje, které d vás shrmažďujeme, nám pmhu přizpůsbit vaše zkušensti s naší splečnstí a naši kmunikaci s vámi a pmáhají nám neustále zlepšvat vaše zkušensti s našimi Službami. Naše splečnst a naši pskytvatelé služeb pužívají shrmážděné Osbní údaje uvedené výše na následující účely (krmě jiných): Pskytvání funkcí Služeb a plnění vašich pžadavků včetně následujících činnstí: Zalžení a zabezpečení přístupu k registrvanému účtu. Odpvědi na vaše tázky a plnění vašich žádstí, například pkud nás kntaktujete prstřednictvím jednh z našich nline kntaktních frmulářů neb chatvacích služeb. 3.

4 Zpracvání vaší bjednávky neb jiných transakcí včetně záruky a registrace prduktů, reklamací neb pžadavků a pskytvání suvisejících služeb zákazníkům. Odeslání administrativních infrmací, například změny našich smluvních pdmínek a zásad. Abychm vám umžnili psílat zprávy jiné sbě, pkud máte takvut funkci zájem. Tyt činnsti budeme vyknávat k řízení našeh smluvníh vztahu s vámi neb na vyknání krků na vaši žádst před uzavřením smluvy neb na splnění záknné pvinnsti. Abychm vám pskytli naše infrmační y neb jiné marketingvé materiály a ulehčili sdílení na sciálních sítích. Abychm vám psílali reklamní a marketingvé y, textvé zprávy a pštvní zásilky s infrmacemi našich službách, nvých prduktech a dalších zprávách naší splečnsti. Pr ulehčení funkce sdílení na sciálních sítích, kteru se rzhdnete pužívat. K desílání seznamu přání Neb jiných ů vašim jménem. Tut činnst budeme vyknávat s vaším suhlasem. Analýza Osbních údajů pr pdnikvé výkaznictví a pskytvání persnalizvaných služeb. Abychm vám lépe przuměli a abychm mhli při vašem pužívání našich Služeb přizpůsbit vaše zkušensti a pskytnut vám infrmace neb nabídky přizpůsbené vašim zájmům. Abychm lépe przuměli vašim preferencím a abychm mhli prstřednictvím našich Služeb pskytvat bsah, který je pdle našeh názru pr vás relevantní a zajímavý. Abychm mhli analyzvat neb předpvídat preference uživatelů a připravit agregvané zprávy trendech v pužívání našeh digitálníh bsahu a vyknávat průzkumy trhu na účely zlepšvání našich služeb. Persnalizvané služby budeme pskytvat buď s vaším suhlasem, neb prt, že máme právněný zájem. Abychm vám umžnili účast na lsváních, sutěžích neb jiných prpagačních akcích. Můžeme vám nabídnut příležitst zúčastnit se lsvání, sutěží neb jiných prpagačních akcí. Některé z těcht prpagačních akcí mají další pravidla bsahující infrmace tm, jak budeme pužívat a zveřejňvat vaše Osbní údaje. Tyt infrmace pužíváme na řízení našeh smluvníh vztahu s vámi. Agregace neb annymizace Osbních údajů. Můžeme agregvat neb annymizvat Osbní údaje, aby je už nebyl mžné pvažvat za Osbní údaje. Tent pstup využíváme na vytváření dalších údajů pr naše pužití, které můžeme pužít a zveřejnit k jakémukli účelu. Zabezpečení našich bchdních účelů. Na analýzu údajů například na zlepšení efektivnsti našich Služeb. 4.

5 Pr účely auditů, k věření, zda naše interní prcesy fungují tak, jak jsu zamýšleny, a jsu v suladu s právními, regulačními neb smluvními pžadavky. Pr účely sledvání pdvdů a zabezpečení, například na zjištění a prevenci kybernetických útků neb pkusů spáchání krádeže identity. Na zlepšení a vývj našich prduktů a služeb. Na zlepšení, zdknalvání neb úpravu našich sučasných prduktů a služeb. Pr identifikaci trendů pužívání, například pchpení, které části našich Služeb jsu pr uživatele nejzajímavější. Pr jedndušší stahvání prduktů z trhu. Pr zpracvání žádstí zaměstnání. Pr určení účinnsti našich prpagačních kampaní, abychm mhli naše kampaně přizpůsbit ptřebám a zájmům našich uživatelů. K prvzvání a rzšiřvání našich bchdních aktivit, například pchpení th, které části našich Služeb jsu pr naše uživatele nejzajímavější, na základě čehž můžeme sustředit energii na splnění zájmů našich uživatelů. Tyt činnsti vyknáváme, abychm mhli řídit náš smluvní vztah s vámi, abychm mhli splnit svu záknnu pvinnst neb prt, že máme právněný zájem. Pkud se zaregistrujete d našeh seznamu pr desílání ů, můžeme využívat služby pskytvané platfrmami třetích stran (například sciální sítě a jiné webvé stránky), abychm vám neb jiným uživatelům zbrazvali zacílené reklamy na těcht platfrmách, přičemž pskytvateli takvét platfrmy k těmt účelům pskytneme zašifrvanu vu adresu neb jiné infrmace. Pkud chcete dmítnut pužívání vašich infrmací k těmt účelům, kntaktujte nás, jak je t ppsán v bdě 16. Jak je mžné kntaktvat splečnst Stanley Black & Decker? níže. 3. Sdílí splečnst Stanley Black & Decker vaše sbní údaje s třetími stranami? Vaše sbní údaje můžeme sdílet s následujícími stranami: Našim přidruženým splečnstem pr účely ppsané v těcht Zásadách chrany sbních údajů. Seznam a adresy našich přidružených splečnstí najdete zde. V případě infrmací shrmážděných našimi japnskými přidruženými splečnstmi a pužívaných splečně se splečnstí Stanley Black & Decker, Inc. je splečnst Stanley Black and Decker stranu zdpvědnu za správu splečně pužívaných Osbních údajů. Naši pskytvatelé služeb třetích stran včetně distributrů a bchdních zástupců pr účely vyknávání úlh naším jménem, jak například: Zjedndušení nákupu, vybavení bjednávek a zpracvání plateb Pmc se servisem našich prduktů Registrace prduktů Reagvání na pžadavky a pskytvání infrmací prduktech Pmc při výměně prduktů a jiných úlhách služeb zákazníkům Pskytvání a zlepšvání kmunikace s vámi Reagvání na pžadavky týkající se našich vztahů s investry 5.

6 Pskytvání hstingu webvých stránek, analýzy údajů, infrmačních technlgií a suvisející infrastruktury Reklamní a analytické služby Dručvání ů Vyknávání auditů Dručení známení, pkud jste vyhráli sutěž, kteru jsme uskutečnili, a dručení ceny Vyknávání průzkumu neb ankety spkjensti zákazníků Reagvání na stížnsti neb žádsti reklamace prduktů (rzšíření záruky, zranění, škdy atd.) Další služby Pkud máte zájem další infrmace způsbu, jakým pskytvatelé služeb třetích stran zacházejí s vašimi Osbními údaji, kntaktujte nás, jak je t uveden níže. Našim dběratelům licence a franšízantům na jejich pužití v suvislsti s marketingem, distribucí, prdejem a servisem výrbků prdávaných na základě licence d nás. Obchdním partnerům v pzici třetích stran, kteří vás mhu kntaktvat stran svých vlastních prduktů neb služeb, které vás mhu zajímat v suladu s vašimi vlbami. V průběhu pužívání Služeb se můžete rzhdnut zveřejnit Osbní údaje: Na fórech, ve veřejných, chatvacích místnstech, na prfilvých stránkách, blzích, v rámci průzkumných panelvých diskusí a v kmunitách, průzkumech a jiných službách, ve kterých můžete zveřejňvat infrmace a bsah (včetně (krmě jinéh) našich Stránek sciálních médií). Upzrňujeme, že všechny infrmace, které uveřejníte neb zpřístupníte prstřednictvím těcht služeb, se stanu veřejnými a mhu být k dispzici statním uživatelům a širké veřejnsti. Prstřednictvím sdílení pmcí sciálních sítí. Když připjíte svůj účet Služeb s účtem sciálních médií, sdílíte infrmace s přáteli přiřazenými k vašemu účtu sciálních médií, s statními uživateli a s pskytvatelem účtu danéh sciálníh média. Tím nám udělujete právnění k ulehčení tht sdílení infrmací a rzumíte tmu, že pužívání sdílených infrmací se bude řídit zásadami chrany sbních údajů danéh pskytvatele sciálních médií. Jiná pužití a zveřejnění Osbních údajů Vaše Osbní údaje taky pužíváme a zveřejňujeme v nezbytném a vhdném rzsahu, zejména pkud máme právní pvinnst neb právněný zájem: V zájmu ddržvání platných záknů. T může zahrnvat zákny platné mim zemi vašeh trvaléh pbytu. V rámci dpvědi na žádsti d veřejných a vládních rgánů. T může zahrnvat zákny a rgány mim zemi vašeh trvaléh pbytu. Na splupráci s rgány činnými v trestném řízení. Například když reagujeme na žádsti neb příkazy rgánů činných v trestném řízení. Z jiných právních důvdů včetně následujících: Na chranu našich práv, majetku neb bezpečnsti neb chranu našich uživatelů, vás, nás či statních. 6.

7 Máme právněný zájem na zveřejnění neb přensu některých neb všech Osbních údajů shrmážděných vás pr třetí stranu, pkud někdy djde ke slučení splečnsti Stanley Black & Decker, pkud bude převzatá neb v ní prběhne rerganizace, splečný pdnik, pstupení, prdej, převd neb jiný způsb ztráty celé neb jakékli části našich bchdních činnstí, majetku či akcií (také v suvislsti s knkurzním řízením neb řízením pdbnéh charakteru). Takvýmit třetími stranami se může stát nabývající subjekt a jeh pradci. 4. Jaké další infrmace vás splečnst Stanley Black & Decker shrmažďuje? Dalšími infrmacemi se rzumí jakékli infrmace, které nedhalují vaši knkrétní identitu neb se přím netýkají identifikvatelné sby. Další infrmace zahrnují: Typ a verze prhlížeče Operační systém IP adresa (pr více infrmací viz níže) Pskytvatel internetvých služeb, s jehž pmcí přistupujete k našim Službám Pužití dkazů na naše Služby a IP adresa, ze které jste se přihlásili Pžadvané a zbrazené webvé stránky Čas strávený využíváním našich Služeb V případě našich mbilních webvých stránek a aplikací technické infrmace pužívaném zařízení typu velikst brazvky, pdpra subrů ckie a způsb zbrazvání brázků Údaje pužívání aplikací Další infrmace shrmážděné prstřednictvím subrů ckie, pixelvých značek a dalších technlgií ppsaných níže Demgrafické infrmace a další infrmace, které jste pskytli a které nedhalují vaši knkrétní identitu Infrmace agregvané takvým způsbem, že už nedhalují vaši knkrétní identitu Vaši IP adresu autmaticky přiděluje vašemu pčítači váš pskytvatel internetvých služeb. IP adresu je mžn identifikvat a autmaticky zaznamenávat d záznamvých subrů našich serverů vždy, kdy uživatel přistupuje k Službám, splu s časem návštěvy a stránkami, které navštívil. Shrmažďvání IP adres je běžnu praxí a autmaticky ji vyknává mnh webvých stránek, aplikací a jiných služeb. IP adresy pužíváme pr účely, jak výpčet úrvní pužívání, diagnstika prblémů se servery a správa Služeb. Taky můžeme z vaší IP adresy dvdit vaši přibližnu plhu (viz část Plha níže). Ostatní infrmace můžeme pužívat a zveřejňvat z jakéhkli důvdu, s výjimku případů, kdy jsme pvinni knat jinak dle platných záknů. Pkud se p nás na základě platné legislativy vyžaduje, aby se s Ostatními infrmacemi zacházel jak s Osbními údaji, smíme je pužít a zveřejňvat za stejných pdmínek, za kterých zveřejňujeme Osbní údaje, tak, jak je t pdrbně ppsán v těcht Zásadách. My, stejně jak naši pskytvatelé služeb shrmažďujeme Ostatní infrmace různými způsby, včetně následujících: Pmcí prhlížeče neb zařízení: Určité infrmace shrmažďuje většina prhlížečů, případně se shrmažďují autmaticky prstřednictvím vašeh zařízení, například pmcí Media Access Cntrl (MAC), typu pčítače (Windws neb Mac), rzlišení brazvky, názvu a verze 7.

8 peračníh systému, výrbce a mdelu zařízení, jazyka, typu a verze internetvéh prhlížeče a názvu a verze Služeb (například Aplikací), které pužíváte. Tyt infrmace pužíváme k zabezpečení správnéh fungvání Služeb. Pužíváním Aplikací Jakmile si stáhnete a pužíváte Aplikace, naše splečnst a naši pskytvatelé služeb můžeme sledvat a shrmažďvat údaje pužívání Aplikací, například datum a čas, kdy Aplikace na vašem zařízení přistupuje k našim serverům, jaké infrmace a subry byli stáhnuté d Aplikace, na základě čísla vašeh zařízení. Infrmace fyzické plze Naše služby a y ve frmátu HTML bsahují funkce, které mhu vyžadvat shrmažďvání různých typů infrmací plze (například IP adresa, GPS suřadnice neb pštvní směrvací čísl), které pak pužijeme pr knkrétní funkci, kteru jste vybrali, například: Funkce Kde kupit a Vyhledávač prdejen. Některé z našich Služeb vám umžňují vyhledat nejbližší prdejnu, která nabízí prdukt d splečnsti Stanley Black & Decker, který chcete, a zjistit, zda takvét blízké prdejny mají knkrétní plžky na skladě. Pkud přistupujete k některé z našich Stránek neb Aplikací prstřednictvím mbilníh zařízení a máte pvlené služby zalžené na plze, pak se infrmace plze ptřebné pr tyt funkce sbírají, například, pmcí satelitů, mbilních telefnů neb signálu Wi-Fi. Pkud přistupujete k těmt funkcím prstřednictvím desktpu, můžete pvlit svému prhlížeči, aby nám pskytl infrmace vaší plze na základě vaší IP adresy, abychm mhli reagvat na vaši žádst, neb vás můžeme pžádat pskytnutí infrmací vaší plze. Specifičnst infrmací plze desktpu se může lišit v závislsti na pužívaném prhlížeči a způsbu připjení k internetu. Nastavení vašeh mbilníh zařízení vám umžňují zakázat služby zalžené na plze, cž zabrání přístupu našich Stránek a Aplikací k přesným infrmacím plze vašeh mbilníh zařízení. Dpručujeme vám, abyste si pršli pmcníka neb návd na pužití ddávaný se zařízením. . Naše y pužívají vaši IP adresu k určení pštvníh směrvacíh čísla místa, na kterém se nacházíte ve chvíli, kdy tevíráte . T nám umžňuje přizpůsbit bsah, například mapu blízkých prdejen s našimi prdukty. Specifičnst místa se může lišit v závislsti na zařízení, které pužíváte k tevírání našich ů. Váš vý prgram vám může umžnit zabránit stáhnutí pixelvých značek neb brázků v ech, které d nás dstáváte, cž zárveň zabrání přístupu našeh pskytvatele služeb k infrmacím vaší plze. Můžete také zrušit příjem našich ů, jak je t ppsané v Části 6 níže. Prdukty a služby s pdpru připjení Bluetth. Tat část se vztahuje na další sbní údaje, které se mhu shrmažďvat, pužívat a zveřejňvat v suvislsti s našimi prdukty a službami s pdpru připjení Bluetth a suvisejícími Službami (splečně naše Prdukty a služby s pdpru připjení Bluetth ). Pkud přistupujete k našim Prduktům a službám s pdpru připjení Bluetth prstřednictvím mbilníh zařízení, 8.

9 můžeme shrmažďvat a pužívat lkalizační služby vašeh mbilníh zařízení a mžnsti technlgie Bluetth k identifikaci data, času a místa vašeh mbilníh zařízení, když byl napsledy v dsahu připjení Bluetth registrvanéh Prduktu s pdpru připjení Bluetth. T vám pmůže při vyhledávání registrvaných Prduktů s pdpru připjení Bluetth. Můžeme také shrmažďvat infrmace vašem registrvaném Prduktu s pdpru připjení Bluetth, jež nám byli deslané prstřednictvím mbilních zařízení statních uživatelů a infrmace plze registrvaných Prduktů s pdpru připjení Bluetth jiných uživatelů, které nám byli deslané prstřednictvím vašeh mbilníh zařízení. (Bluetth je registrvaná chranná známka ve vlastnictví Bluetth SIG, Inc. a jakékli pužití takvýcht značek ze strany splečnsti Stanley Black & Decker je pd licencí). Můžete se vyhnut shrmažďvání těcht údajů tím, že zabráníte přístupu Služeb k připjení Bluetth na vašem zařízení pmcí nastavení zařízení neb v některých případech u instalace aplikace, ale je mžné, že vám nebudeme schpni pskytnut všechny funkce Služeb. Můžeme také sdílet fyzicku plhu vašeh zařízení splu s infrmacemi zbrazvaných reklamách a dalších infrmacích, které shrmažďujeme, s našimi marketingvými partnery, abychm jim umžnili pskytnut persnalizvanější bsah a zkumat efektivnst reklamních kampaní. Pkud nesuhlasíte s pskytnutím infrmací plze neb zakážete lkalizační služby v mbilním zařízení, můžeme vás pžádat, abyste ručně vybrali regin, ve kterém se nacházíte, neb abyste zadali své pštvní směrvací čísl. Nastavení vašeh desktpu neb mbilníh zařízení vám umžňují zakázat služby zalžené na plze, cž zabrání našim Službám v přístupu k infrmacím vaší plze. Dpručujeme vám, abyste si pršli pmcníka neb návd na pužití ddávaný se zařízením neb prhlížečem, kde naleznete veškeré infrmace. Pkud jste se rzhdli tyt infrmace nepskytnut, nemusí se vám zbrazvat bsah specifický pr vaši plhu a naše splečnst neb naši marketingví partneři vám nebudu mci pskytnut příslušné persnalizvané služby a bsah. Subry ckie Naše splečnst a pskytvatelé služeb v pzici třetích stran pužívají subry ckie. Subry ckie přiřaďují vašemu zařízení jedinečnu identifikaci a jsu bvykle ulžené přím ve vašem zařízení prstřednictvím vašeh webvéh prhlížeče. Infrmace, které naše splečnst a pskytvatelé služeb v pzici třetích stran shrmažďují prstřednictvím subrů ckie, pixelvých značek a pdbných technlgií, zahrnují následující infrmace: Vaše interakce s našimi Službami a s našimi reklamami Dbu vaší návštěvy našich Služeb Hledané plžky a prdukty, plžky vlžené d nákupníh kšíku a údaj, zda si kupíte jenm některé neb všechny tyt plžky Ptvrzení při tevření u d naší splečnsti včetně času, kdy tevřete, a údaj, zda kliknete na dkazy v u Stránky, které navštívíte p návštěvě některé z našich Stránek 9.

10 Jazykvé preference Další údaje návštěvnsti Naše splečnst a naši pskytvatelé služeb pužívají subry ckie k následujícím účelům: bezpečnstní účely, zjedndušení navigace, efektivnější zbrazvání infrmací a přizpůsbení vašich zkušenstí, přizpůsbení véh marketingu na základě vašeh využívání Služeb, identifikace vracejících se návštěvníků, sledvání plžek ve vašem kšíku a zbrazvání přizpůsbených reklam na dalších stránkách, jak je t ppsán níže. Shrmažďujeme také statistické infrmace pužívání Služeb s cílem neustále zlepšvat jejich design a funkčnst, zlepšvat bchdní činnsti a transakce, przumět způsbu využívání Služeb, určvat, které části našich Stránek jsu nejnavštěvvanější neb nejpužívanější, sledvat pčet návštěvníků našich Stránek a lépe řešit tázky týkající se Služeb. Subry ckie nám dále umžňují zvlit, které z našich reklam neb nabídek vás budu s největší pravděpdbnstí zajímat, a zbrazvat je během pužívání Služeb a na jiných stránkách. Můžeme také pužívat subry ckie neb jiné technlgie v nline inzerci ke sledvání reakcí na naše reklamy a na měření efektivnsti naší reklamy. Další infrmace pužívání subrů ckie, pixelvých značek a jiných pdbných inzerčních technlgií najdete v části 5. Jak se naše reklamy zbrazují na jiných webvých stránkách a zařízeních a jaké jsu vaše mžnsti?. Naše systémy nemusí rzpznávat hlavičky Nesledvat z některých neb všech prhlížečů. Pkud nechcete, aby se shrmažďvaly infrmace prstřednictvím subrů ckie, většina prhlížečů vám umžňuje autmaticky dmítnut subry ckie neb zbrazit mžnst dmítnut neb přijmut knkrétní subr ckie (neb subry ckie) z knkrétní webvé stránky. Mhl by vás také zajímat Pkud ale nepřijímáte subry ckie, mhu se vyskytnut určité prblémy při pužívaní Služeb. Také se vám nemusí zbrazvat reklama neb jiné nabídky d naší splečnsti, které jsu relevantní pr vaše zájmy a ptřeby. Pixelvé značky a jiné pdbné technlgie Můžeme také pužívat pixelvé značky (známé také jak webvé signály, webvé značky a transparentní subry GIF) při pskytvání Služeb. Pixelvá značka je téměř neviditelný grafický brázek veliksti jednh pixelu na webvé stránce neb v e- mailvé zprávě. Tyt technlgie pužíváme krmě jinéh k sledvání činnstí uživatelů Služeb (včetně příjemců ů), na měření úspěšnsti našich marketingvých kampaní, na měření, které části našich Lkalit jsu nejnavštěvvanější neb nejpužívanější, a na sestavení statistik pužívání služeb a míře reakcí. Analýzy třetích stran Využíváme pskytvatelů analytických služeb třetích stran, například Ggle Analytics, kteří pužívají subry ckie a pdbné technlgie k měření trendů návštěvnsti a uživatelských trendů a které nám umžňují lépe przumět vašemu užívání a interakce s našimi Službami. Tat služba může také shrmažďvat infrmace pužívání jiných webvých stránek, aplikací a nline zdrjů. Další infrmace tm, jak splečnst Ggle pužívá údaje během pužívání našich služeb, najdete zde, a pkud se chcete dhlásit z těcht pstupů splečnsti Ggle, stáhněte si dplněk 10.

11 pr prhlížeče na dhlášení se ze služby Ggle Analytics, jenž je k dispzici zde. Další infrmace ze Stránek sciálních médií Pdbně jak výše ppsané navigační infrmace nám stránky sciálních médií, na nichž máme naše Stránky sciálních médií, mhu pskytnut agregvané infrmace a analýzy návštěvnících našich Stránek sciálních médií. T nám umžňuje lépe pchpit a analyzvat náš růst uživatelů, všebecné demgrafické infrmace uživatelích a interakci s bsahem na našich Stránkách sciálních médií. Pužívání technlgie Adbe Flash (včetně Flash Lcal Shared Objects ( Lkální sdílené bjekty prgramu Flash )) a jiných pdbných technlgií Můžeme pužít Lkální sdílené bjekty prgramu Flash a další technlgie mim jiné ke shrmažďvání a ukládání infrmací vašem pužívání Služeb. Pkud nechcete, aby byly Lkální sdílené bjekty prgramu Flash ulžené ve vašem pčítači, můžete upravit nastavení přehrávače Flash na zablkvání ukládání Lkálních sdílených bjektů prgramu Flash pmcí nástrjů, které jsu sučástí panelu Website Strage Settings (Nastavení ukládání z webvých stránek). Můžete také přejít na panel Glbal Strage Settings (Glbální nastavení ukládání) a pstupvat pdle pkynů (které mhu například vysvětlvat, jak dstranit existující Lkální sdílené bjekty prgramu Flash (značvané jak infrmace ), jak zabránit umístění Lkálních sdílených bjektů prgramu Flash d vašeh pčítače bez dtazu a jak zablkvat Lkální sdílené bjekty prgramu Flash, které nejsu pskytvané prvzvatelem stránky, jež právě pužíváte.) Upzrňujeme, že nastavení přehrávače Flash na zákaz neb mezení příjmu Lkálních sdílených bjektů prgramu Flash může snížit neb mezit funkčnst některých aplikací Flash. Krmě th využíváme Ostatní infrmace shrmážděné prstřednictvím technlgií pr identifikaci a řešení prblémů, se kterými se mhu návštěvníci u přístupu k Službám setkat. Pr EHP: další infrmace subrech ckie pužívaných webvu stránku v EHP najdete v našich zásadách pužívání subrů ckie na každé webvé stránce. 5. Jak se naše reklamy zbrazují na jiných webvých stránkách a zařízeních a jaké jsu vaše mžnsti? Máme smluvy s reklamními splečnstmi v pzici třetích stran, které přizpůsbují internetvu inzerci tak, aby vás mhli navést na jiné webvé stránky a nline služby. Tyt reklamní splečnsti v pzici třetích stran umísťují, pužívají neb spléhají na technlgie, jak jsu subry ckie a pixelvé značky, aby získali infrmace vašich vztazích s našimi Službami. Tyt infrmace splu s infrmacemi, které tyt splečnsti získávají z vašeh přístupu a pužívání jiných webvých stránek neb služeb nline na vašich zařízeních, a infrmacemi získanými d třetích stran nám pmáhají zvlit reklamu, kteru vám budeme zbrazvat a místa, kde ji budeme zbrazvat, na základě vašich zkušenstí s našimi Službami a dalšími webvými stránkami, které navštívíte. Také zde pužívají tyt technlgie splu s infrmacemi, které shrmažďují vašem chvání nline k tmu, aby vás rzpznali na všech zařízeních, která pužíváte, například mbilní telefn a laptp. Infrmace dhlášení se z prgramů, kde jsu tyt reklamní splečnsti v pzici třetích stran zapjené, a tm, jak se dhlásit na prhlížečích u knkrétníh desktpu a mbilních zařízení, ze kterých přistupujete k těmt Zásadám chrany sbních údajů, najdete na adrese 11.

12 a Aplikaci AppChices pr dhlášení v mbilních aplikacích si můžete stáhnut na adrese Upzrňujeme, že kliknutím na tyt webvé stránky pustíte naši stránku a přejdete na jinu stránku nline, kde můžete určit vaše preference v rámci danéh dhlašvacíh prgramu. Můžete také kliknut na iknu preferencí, která se může zbrazvat v některých z našich reklam zbrazvaných pmcí těcht technlgií. 6. Jaké máte mžnsti vlivnit způsb pužívání a zveřejňvání vašich Osbních údajů? Pskytujeme vám tyt mžnsti týkající se infrmací, které shrmažďujeme, a th, jak s vámi kmunikujeme, využíváme a zveřejňujeme vaše data. a. Můžete se dhlásit z našich marketingvých ů pmcí pkynů uvedených v e- mailvé zprávě, kteru jste dstali. Přest, že jste se dhlásili, můžete stále dstávat jiné než marketingvé y, jak například ptvrzení bjednávce/deslaní, změny v službách, registrace prduktů, stahvání prduktů z trhu neb kmunikaci se zákazníky. b. Textvé zprávy / IM: Můžete si dhlásit příjem mbilních textvých zpráv (např. SMS, MMS) a dalších zpráv (např. WhatsApp, Facebk Messenger) d naší splečnsti pmcí pkynů k dhlášení, které jsu k takvýmt zprávám přilženy (pkud je t mžné), případně kntaktváním naší splečnsti dle pstupu uvedenéh v části 16. Jak je mžné kntaktvat splečnst Stanley Black & Decker? níže. c. Pštvní marketing: Pkud už nechcete dstávat marketingvé materiály d naší splečnsti prstřednictvím běžní pštvní zásilky, kntaktujte nás dle pstupu uvedenéh v části 16. Jak je mžné kntaktvat splečnst Stanley Black & Decker? níže a znamte nám, že chcete byť vyřazeni z pštvníh seznamu splečnsti Stanley Black & Decker, přičemž uveďte také pštvní adresu, kteru chcete vyřadit. d. Subry ckie: Můžete nastavit webvý prhlížeč tak, aby vás upzrnil, když přijmete subr ckie, neb aby neakceptval určité subry ckie. Pkud se ale rzhdnete neakceptvat subry ckie z našich Služeb, pravděpdbně nebudete mci využít všechny funkce našich Služeb. Infrmace tm, jak zrušit pužívání subrů ckie pr nline behavirální reklamu, najdete v části 5. Jak se naše reklamy zbrazují na jiných webvých stránkách a zařízeních a jaké jsu vaše mžnsti?. e. Naše sdílení vašich Osbních údajů s přidruženými splečnstmi za účelem jejich příméh marketingu: Pkud chcete, abychm zrušili sdílení vašich Osbních údajů s našimi přidruženými splečnstmi za účelem příméh marketingu, můžete takvét sdílení zrušit tak, že kntaktujete naši splečnst pdle pstupu uvedenéh v části 16. Jak je mžné kntaktvat splečnst Stanley Black & Decker? níže. Pkusíme se vyhvět vašim žádstem v přiměřené dbě. Upzrňujeme, že pkud se dhlásíte z příjmu ů suvisejících s marketingem, můžeme vám dál psílat důležité administrativní zprávy, ze kterých se dhlásit nemůžete. 7. Jak splečnst Stanley Black & Decker zabezpečuje vaše Osbní údaje? 12.

13 Naše splečnst využívá přiměřených technických, administrativních a fyzických patření na chranu sbních údajů, jež jsu v našem vlastnictví neb pd naší kntrlu, před neprávněným přístupem, pužitím, úpravu a zveřejněním. Pkud pužíváte některu z našich Služeb s internetvým bchdem, navrhli jsme náš internetvý bchd, aby přijímal bjednávky puze z webvých prhlížečů, které umžňují kmunikaci prstřednictvím technlgie Secure Scket Layer (SSL), která vaše infrmace během jejich přensu zašifruje. Prhlížeče, které nesplňují tent pžadavek, nebudu schpny přejít d části našich Služeb s internetvým bchdem. Je nutné si uvědmit, že 100% bezpečnst přensu neb ukládání údajů není vždy mžná. Pkud máte důvd dmnívat se, že vaše interakce s naší splečnstí už není bezpečná, bezdkladně nám t znamte dle pstupu uvedenéh v části 16. Jak je mžné kntaktvat splečnst Stanley Black & Decker? níže. 8. Jak můžete přistupvat ke svým Osbním údajům, měnit je neb je dstranit? Pkud byste chtěli pžádat přístup, aktualizaci, pravu, vyřazení, mezení neb dstranění Osbních údajů, které jste předtím pskytli naší splečnsti, vznést prti zpracvání Osbních údajů námitku neb pkud chcete pžádat zaslání elektrnické kpie vašich Osbních údajů za účelem jejich přensu k jiné splečnsti (v rzsahu, v jakém vám je tt práv na přens údajů udělené dle platných záknů), můžete t udělat zasláním u neb napsáním naší splečnsti dle pstupu uvedenéh v části 16. Jak je mžné kntaktvat splečnst Stanley Black & Decker? níže. Na vaši žádst dpvíme v suladu s platnými právními předpisy. Ve své žádsti uveďte, jaké Osbní údaje chcete změnit, zda chcete, aby byly vaše Osbní údaje vyřazeny z naší databáze, neb nám znamte jiná mezení, která chcete aplikvat na naše užívání vašich Osbních údajů. Pr vaši chranu můžeme implementvat jen pžadavky týkající se Osbních údajů suvisejících s knkrétní vu adresu, kteru jste pužili k deslání vaší žádsti, a můžeme také pžádat jisté Osbní údaje za účelem věření ttžnsti sby žádající přístup k záznamům svých Osbních údajích. Pkusíme se vyhvět vaší žádsti v přiměřené dbě. Upzrňujeme, že může být ptřeba uchvávat jisté infrmace za účelem vedení záznamů neb k dknčení případných transakcí, které jste zapčali předtím, než jste pžádali změnu neb vymazání (např. když uskutečníte nákup neb se zúčastníte prpagační akce, nemusí být mžné změnit neb dstranit pskytnuté Osbní údaje až d uknčení takvéht nákupu neb prpagační akce). Pkud jste byvatel Kalifrnie mladší 18 let a jste zaregistrvaný uživatel Služeb, můžete nás pžádat, abychm dstranili bsah neb infrmace, které jste deslali d Služeb tak, že nám napíšete na kntaktní adresu uvedenu níže. Upzrňujeme, že vaše žádst nezaručuje úplné neb kmplexní dstranění bsahu neb infrmací, prtže část vašeh bsahu mhla být například znvu zveřejněná dalším uživatelům. Můžete také získat přístup, aktualizvat a pravit nepřesnsti v určitých Osbních údajích prstřednictvím svéh účtu pr určité Služby. 9. Služby třetích stran Splečnst Stanley Black & Decker pskytuje licenci na pužívání svých bchdních značek nezávislým třetím stranám, které prvzují webvé stránky nezávisle na splečnsti Stanley Black & Decker. Tyt 13.

14 Zásady chrany sbních údajů se nevztahují na sukrmí, infrmace neb další půsbení třetích stran včetně jakékli třetí strany prvzující jakukli webvu stránku neb službu, k nimž se připjují Služby; včetně jakékli webvé stránky neb služby třetích stran, na nichž splečnst Stanley Black & Decker prvzuje své Stránky sciálních médií. Tyt třetí strany mají samstatné a nezávislé zásady chrany sbních údajů, které dpručujeme pzrně si přečíst. Zahrnutí dkazu na Služby neznamená dpručení prpjené stránky neb služby naší splečnstí či našimi přidruženými splečnstmi. Navíc nejsme zdpvědní za shrmažďvání, pužívání a zveřejňvání infrmací ani za zásady neb pstupy v blasti bezpečnsti jiných rganizací, jakými jsu Facebk, Twitter, Ggle neb jiný vývjář aplikací, pskytvatel aplikací, pskytvatel platfrmy sciálních médií, pskytvatel peračníh systému, pskytvatel bezdrátvých služeb neb výrbce zařízení, včetně infrmací týkajících se jakýchkli Osbních údajů, které zpřístupníte jiným rganizacím prstřednictvím či v suvislsti s Aplikacemi neb našimi Stránkami sciálních médií. 10. Přens d jiných zemí Vaše Osbní údaje mhu být ulženy a zpracvány v jakékli zemi, v níž máme zařízení neb v níž splupracujeme s místními pskytvateli služeb, a pužíváním Služeb ptvrzujete, že rzumíte tmu, že vaše infrmace budu přeneseny d zemí mim vaši zemi pbytu včetně Spjených států amerických, které mhu mít pravidla chrany údajů lišící se d pravidel vaší země. Za určitých klnstí mhu mít práv na přístup k vašim sbním infrmacím sudy, rgány činné v trestném řízení, regulační agentury neb bezpečnstní rgány v těcht dalších zemích. Pkud se nacházíte v EHP: Některé země mim EHP uznala Evrpská kmise za země pskytující přiměřenu úrveň chrany údajů pdle nrem EHP (úplný seznam těcht zemí je k dispzici zde). Při přensech z EHP d zemí, které Evrpská kmise nepvažuje za přiměřené, jsme zavedli přiměřená patření, jak například standardní smluvní dlžky přijaté Evrpsku kmisí na chranu vašich Osbních údajů. Kpii těcht standardních smluvních dlžek můžete získat zde. 11. Dba uchvávání Osbní údaje uchváváme tak dluh, jak je t ptřeba neb jak je t pvlen pr účely, pr něž byly získány, a v suladu s platnými právními předpisy. Kritéria pužívaná na stanvení naši dby uchvávání zahrnují následující: Délku dby, během které trvá vztah naší splečnsti s vámi a během které vám pskytujeme Služby (například dkud máte u nás účet neb dkud pužíváte Služby); Právní závazky, kterým pdléháme (například některé zákny vyžadují, abychm záznamy vašich transakcích uchvali během jistéh časvéh bdbí předtím, než je budeme mci vymazat); neb Vhdnst uchvávání s hledem na naše právní pstavení (například ve vztahu s platnými prmlčecími lhůtami, sudními spry neb vyšetřváními regulačních rgánů). Vezměte prsím na vědmí, že pkud se dhlásíte z dběru naší marketingvé kmunikace, uchváme záznam vaší vé adrese, abychm vám v buducnu nepslali marketingvé y. 12. Pužívání služeb neplnletými sbami Služby nejsu cílené na sby mladší smnácti (18) let a Osbní údaje vědmě nezískáváme d sb mladších 18 let. 14.

15 13. Citlivé infrmace Všebecně vás žádáme, abyste naší splečnsti nepsílali žádné citlivé Osbní údaje (např. čísla sciálníh zabezpečení, infrmace týkající se rasvéh neb etnickéh půvdu, plitických názrů, víry neb jinéh přesvědčení, zdraví, bimetrických údajů neb genetických vlastnstí, kriminální minulsti neb členstvu v dbrvých rganizacích) prstřednictvím služeb neb jiným způsbem. V případě, že se nám rzhdnete takvét infrmace deslat neb vás t naše splečnst pžádá během vyšetřvání stížnsti neb spru týkajícíh se Služeb, shrmáždíme a zpracujeme takvét infrmace v suladu s platnými zákny. 14. Platební služby třetích stran Na zpracvání plateb vyknaných prstřednictvím Služeb můžeme využívat platební službu třetí strany. Pkud chcete prvést platbu prstřednictvím Služeb, vaše Osbní údaje budu shrmážděny takvut třetí stranu, nikli naší splečnstí, a budu pdléhat zásadám chrany sbních údajů třetích stran, a nikli těmt Zásadám chrany sbních údajů. Naše splečnst nekntrluje a nezdpvídá za shrmažďvání, pužívání a zveřejňvání vašich Osbních údajů takvut třetí stranu. 15. Změní se tyt Zásady chrany sbních údajů? Tyt Zásady chrany sbních údajů můžeme kdykli změnit, prt je pravidelně kntrlujte. V čase změny aktualizujeme datum účinnsti těcht Zásad chrany sbních údajů. Vaše pužívání Služeb p těcht změnách znamená, že revidvané Zásady chrany sbních údajů akceptujete. 16. Jak je mžné kntaktvat splečnst Stanley Black & Decker? Pkud máte jakékli dtazy neb bavy týkající se našich Zásad chrany sbních údajů, dešlete tent frmulář Manažervi pravidel chrany sbních údajů neb pkud chcete kntaktvat Manažera pravidel chrany sbních údajů pštu, pužijte následující krespndenční adresu: Stanley Black & Decker, Inc Stanley Drive New Britain, CT Attn.: Privacy Plicy Manager Uveďte svu tázku neb pžadavek ve svém u neb v dpise včetně značek splečnsti SBD a Služeb relevantních pr vaši žádst. Vzhledem k tmu, že vá kmunikace není vždy zabezpečená, nezahrnujte d svých ů infrmace kreditních kartách ani jiné citlivé infrmace. Dplňující infrmace pr EHP V EHP můžete také: Kntaktvat zdpvědnu sbu pr vaši zemi neb regin, pkud je stanvená. Seznam zdpvědných sb najdete zde. Předlžit stížnst rgánu na chranu údajů pr vaši zemi neb regin, neb pkud djde k údajnému prušení platnéh zákna chraně údajů. Seznam rgánů na chranu údajů v EHP je k dispzici zde. Účinné d: 15.

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů Tímt prhlašujeme, že veškeré sbní údaje (dále také údaje ) jsu pvažvány za přísně důvěrné a je s nimi nakládán v suladu s platnými záknnými ustanveními České Republiky v blasti chrany

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů Splečnst Merkuria Artes a.s.,(dále jen MA ) Severní 971/19, PSČ 500 03, IČO: 15062465, prvzvatel webvých stránek www.merkuriaartes.cz, prhlašuje, že veškeré sbní údaje (dále také údaje

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.drinkvna.cz

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie Zásady chrany sbních údajů a subrů ckie VŠEOBECNÉ INFORMACE Tyt Zásady chrany sbních údajů infrmují Uživatele tm, jaké sbní údaje mhu být shrmažďvány při pužívání webvých stránek www.sabaparking.cm (dále

Více

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů.

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů. Zásady chrany sbních údajů Ochrana sbních údajů Zásady chrany sbních údajů jsu vytvřeny na základě přijetí Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s. (dále jen splečnst neb správce ) při výknu pdnikatelské činnsti. Splečnst

Více

Podmínky použití internetových stránek a Zásady ochrany osobních údajů

Podmínky použití internetových stránek a Zásady ochrany osobních údajů Pdmínky pužití internetvých stránek a Zásady chrany sbních údajů Užívání těcht internetvých stránek se řídí níže uvedenými pdmínkami. Tyt pdmínky se vztahují na veškeré uživatele, kteří tyt internetvé

Více

Ochrana vašich osobních údajů

Ochrana vašich osobních údajů GDPR Ochrana vašich sbních údajů Pkud jste mým klientem na základě bjednanéh prduktu či služby, dběratelem článků neb návštěvníkem webu, svěřujete mi své sbní údaje. Já zdpvídám za jejich chranu a zabezpečení.

Více

Podmínky použití internetových stránek

Podmínky použití internetových stránek Pdmínky pužití internetvých stránek Užívání těcht internetvých stránek se řídí níže uvedenými pdmínkami. Tyt pdmínky se vztahují na veškeré uživatele, kteří tyt internetvé stránky navštíví. Každý uživatel

Více

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o.

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o. OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyC s.r.. Splečnsti SiMyC s.r.. udělujete dbrvlně suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s právními předpisy na chranu sbních údajů, zejména nařízením

Více

Každý registrační formulář uvádí, jaký druh osobních údajů shromažďujeme různé účely mohou vyžadovat různé osobní údaje, například:

Každý registrační formulář uvádí, jaký druh osobních údajů shromažďujeme různé účely mohou vyžadovat různé osobní údaje, například: Pslední aktualizace zásad: 16. dubna 2018 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ My, splečnst Bridgestne Eurpe NV/SA zalžená pdle belgickéh práva se sídlem v Kleine Klsterstraat 10, 1932 Zaventem, Belgie, IČ 0441192820,

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s. Zásady chrany sbních údajů splečnsti Ostravské výstavy, a.s. Dne 25. května 2018 nabude účinnsti Nařízeni Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) č.2016/679 ze dne 27. Dubna 2016 chraně fyzických sb v suvislsti

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pslední aktualizace zásad: 31. ledna 2018 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Bridgestne Eurpe NV/SA, splečnst pdléhající belgickým záknům, se sídlem na adrese Kleine Klsterstraat 10, 1932 Zaventem, Belgie,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní http://www.chladicirucnik.cz

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.pravprpdnikatele.cz

Více

Portál veřejné správy

Portál veřejné správy Prtál veřejné správy Z Zvveeřřeejjn něěn níí p p vviin nn něě zzvveeřřeejjň ň vvaan néé iin nff rrm maaccee S Sm maazzáán níí p p vviin nn něě zzvveeřřeejjň ň vvaan néé iin nff rrm maaccee E Ed diittaaccee

Více

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s.

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s. Splečnsti GALATEA GROUP, a.s udělíte suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s česku legislativu, zejména se záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů a změně některých

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní https://www.veselyprimestak.cz/

Více

McDonald's Pravidla uveřejňování Na rovinu Webové stránky (dále označovaná jen jako McDonald's ) (dál jen Pravidla pro uveřejňování )

McDonald's Pravidla uveřejňování Na rovinu Webové stránky (dále označovaná jen jako McDonald's ) (dál jen Pravidla pro uveřejňování ) McDnald's Pravidla uveřejňvání 1. Tat Pravidla pr uveřejňvání se vztahují na sby resp. uživatele internetu, které se rzhdnu pužít webvé stránky Na rvinu umístěné na www.narvinu.mcdnalds.cz (dále značvané

Více

Forum hosting Prohlášení o ochraně osobních údajů

Forum hosting Prohlášení o ochraně osobních údajů Frum hsting Prhlášení chraně sbních údajů Datum 14. 6. 2018 Správce Filip Kučera http://www.frumhsting.cz pdpra@frumhsting.cz Zásady zpracvání sbních údajů Tímt dkumentem Vám pskytujeme infrmace Vašich

Více

Shop System - Smlouva o poskytování software

Shop System - Smlouva o poskytování software Shp System - Smluva pskytvání sftware Pskytvatel: NetSystems Slutin s.r.., zapsaná v bchdním rejstříku Městskéh sudu v Praze, ddíl C, vlžka 151732 Zenklva 37, Praha 8, Libeň 180 00 IČ: 28896416, DIČ: CZ28896416

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů V Yuuu s.r.., IČ: 03286088 (dále jen my ) věnujeme chraně sbních údajů velku pzrnst. V tmt dkumentu naleznete infrmace tm, jaké sbní údaje zpracváváme zejména našich zákaznících a

Více

1. Zpracováváme následující osobní údaje: 2. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje?

1. Zpracováváme následující osobní údaje: 2. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje? Když pužíváte naše služby, sbíráme různé typy údajů, jak jsu vaše kntakty a další. Sledujeme, jaké prdukty si prhlížíte na našem webu, a dvzujeme z th další údaje vás, abychm v buducnu mhli náš web dále

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracvání sbních údajů Obchdní splečnst NutriAcademy, s.r.. IČO: 29197228 se sídlem U Krčské vdárny 949/49, 140 00 Praha 4 - Krč Tyt zásady jsu účinné d 25. května 2018. Kntaktní údaje: Adresa:

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s., K Ryšánce 1668/16, 147 54 Praha 4, IČO: 452 72 387, zapsané v bchdním rejstříku

Více

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů)

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů) Infrmační memrandum (Infrmace zpracvání sbních údajů) Autškla Zubr a Autškla Břevnv s.r.. (dále jen Autškla ) dbá chranu Vašich sbních údajů a zavázala se tyt údaje chránit v suladu s transparentnstí,

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, IČ 00845451, U Splavu 76/14A, 725 28 Ostrava Lhtka, jak správce sbních údajů (dále jen jak správce neb

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Ing. Zbyšek Kaleta - KALIA se sídlem Frýdecká 1283/35, 737 01 Český Těšín IČO: 72986743 DIČ: CZ6203251120 zapsaný v bchdním rejstříku pd sp. zn. A 12175 vedenu Okresním

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky)

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky) I. Úvd Tyt zásady a pstup při zpracvání bsahují základní infrmace, jak naše splečnst LM Cnstructin s.r.., se sídlem Křižíkva 506/62, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO: 24820831, zapsaná v Obchdním rejstříku

Více

Informační systém o státní službě (ISoSS) Pracovní postup pro práci v Servisdesku ISoSS

Informační systém o státní službě (ISoSS) Pracovní postup pro práci v Servisdesku ISoSS Infrmační systém státní službě (ISSS) Pracvní pstup pr práci v Servisdesku ISSS Infrmační systém státní službě (ISSS) Pracvní pstup pr práci v Servisdesku ISSS Název dkumentu: Pracvní pstup pr práci v

Více

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ...

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy Obchdní pdmínky 1. Prvzvatel Karel Pavelek E-mail: airwheel@freewheel.cz Telefn: 776628664 IČ: 65484185 DIČ: CZ7504024737 Adresa: Dlní Věstnice 172, 692 29 Č.Ú.: 35-6974480257/0100 2. Objednávka a uzavření

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Sien slutin a.s., se sídlem Na Kpci 340/3e Havířv-Suchá, 735

Více

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net Pravidla n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net (dále jen pravidla) I. Účel pravidel: Účelem těcht pravidel je pdrbně stanvit průběh realizace n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net v elektrnické aukční

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Infrmace k chraně sbních údajů (pdle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ Česká pšta, s.p. Praha 1, Plitických vězňů 909/4, PSČ 225 99 zapsán v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze ddíl A, vlžka 7565 IČO: 47 11 49 83 DIČ: CZ47 11 49 83 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU

Více

Ochrana soukromí. Jaké osobní údaje zpracováváme? Zpracováváme následující osobní údaje:

Ochrana soukromí. Jaké osobní údaje zpracováváme? Zpracováváme následující osobní údaje: Ochrana sukrmí Ve firmách Petr Mjžíš, IČ 16537785, Jana Mjžíšvá, IČ 49792997 (dále jen my ), www.autmjzis.cz, věnujeme chraně sbních údajů velku pzrnst. V tmt dkumentu naleznete infrmace tm, jaké sbní

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Obchdní splečnst MOVE.IN s.r.. IČ 06428576 se sídlem Ledce 10, Ledce, PSČ 664 62 zapsaná v bchdním rejstříku vedeném u Krajskéh sudu v Brně, pd sp. zn. C 102032 Tyt zásady

Více

Varování podle - použití a dopady. Adam Kučínský ředitel odbor regulace

Varování podle - použití a dopady. Adam Kučínský ředitel odbor regulace Varvání pdle - pužití a dpady 12 ZKB Adam Kučínský ředitel dbr regulace Disclaimer Prezentace bsahuje infrmace platné ke dni její realizace, tedy k 16. 4. 2019. Infrmace, fakta a údaje bsažené v prezentaci

Více

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení uživatelé, rdinní příslušníci a zaměstnanci, Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace (dále jen Dmv Čujkvva),

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti RESTYL s.r.., se sídlem Hdkvická 669, 463 12 Liberec 23, IČO:

Více

Plán e-bezpečnosti na škole

Plán e-bezpečnosti na škole Tent materiál je výstupem prjektu i-bezpečná škla reg. čísl: CZ.1.07/1.3.50/01.0014. Plán e-bezpečnsti na škle Šklní plán prevence a řešení elektrnickéh násilí Střední škla technická Žďár nad Sázavu 2014

Více

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií:

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Technický dvůr Ostrava Svinv, příspěvkvá rganizace městskéh bvdu Svinv, Nad Prubku 838, 721 00 Ostrava Svinv, IČ 71174231, jak správce sbních údajů

Více

Vkládání dat do databázové aplikace

Vkládání dat do databázové aplikace Vkládání dat d databázvé aplikace prjektu Vytváření místníh partnerství benchmarking sciálních služeb Králvéhradeckéh kraje 1 Obsah I. Úvd... 3 II. Jak se přihlásit d aplikace... 3 III. Ppis funkcí Hlavníh

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24.5.2018 Pslední aktualizace: 20.11.2018 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2 Účely zpracvání

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení, Základní škla, Ostrava-Pruba, Bulharská 1532, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

- Aplikace je napsána v C#.NET, je instalována na webovém serveru - Data jsou ukládána v databázi MS-SQL 2005 a vyšší

- Aplikace je napsána v C#.NET, je instalována na webovém serveru - Data jsou ukládána v databázi MS-SQL 2005 a vyšší Prdukt: je aplikace pr správu ICT prjektvých záměrů a ICT prjektů. Je zpracvána na základě analýzy a specifikace pžadavků cílvých uživatelů. PMS - Aplikace pr řízení prjektvých záměrů a prjektů je nástrj

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, vážení klienti, vážení zaměstnanci, Základní škla a mateřská škla Ostrava, Ostrčilva 10, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů,

Více

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) platná d 1.1.2016 Vnitřní předpis města Náchda pr zadávání veřejných zakázek maléh rzsahu (mim režim zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách) Zadavatel je pvinen ddržvat zásady transparentnsti, rvnéh

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Diadema Internet s.r.. se sídlem Mrseva 1126/5, 301 00 Plzeň,

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče Mateřská škla Slezská Ostrava, Pžární 8, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti ELEMAN spl. s r.., se sídlem Nádražní 344/23, 150 00 Praha 5,

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče/záknní zástupci dětí/zaměstnanci Mateřská škla, Ostrava Pruba, Nezvalv nám. 856, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ, NÁVŠTĚVNÍKY AREÁLU Ve splečnsti Mramis s.r..se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava -

Více

Témata modulu a úkoly jsou využitelné ve výuce tematické oblasti RVP Člověk a svět práce ve středních školách.

Témata modulu a úkoly jsou využitelné ve výuce tematické oblasti RVP Člověk a svět práce ve středních školách. Vstup na trh práce Antace Mdul ppisuje přístupy, způsby a dvednsti ptřebné pr úspěšné hledání práce. Jeh sučástí jsu úkly k jedntlivým tématům a výběr adres pracvních serverů s nabídkami práce. Tip pr

Více

PODPORA VYBUDOVÁNÍ A PROVOZU ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PRO PODNIKY I VEŘEJNOST MIMO HL. M. PRAHU / V HL. M. PRAZE. 27. 11.

PODPORA VYBUDOVÁNÍ A PROVOZU ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PRO PODNIKY I VEŘEJNOST MIMO HL. M. PRAHU / V HL. M. PRAZE. 27. 11. PODPORA VYBUDOVÁNÍ A PROVOZU ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PRO PODNIKY I VEŘEJNOST MIMO HL. M. PRAHU / V HL. M. PRAZE 27. 11. 2015, Praha PŘEDSTAVENÍ VÝZEV PŘEDSTAVENÍ VÝZEV Pdpra vybudvání a

Více

VIS ČAK - Uživatelský manuál - OnLine semináře

VIS ČAK - Uživatelský manuál - OnLine semináře UŽIVATELSKÝ MANUÁL - ONLINE SEMINÁŘE Autr: Aquasft, spl. s r.., Vavrečka Lukáš Prjekt: VIS ČAK Pslední aktualizace: 11.12.2009 Jmén subru: UživatelskýManuál_OnLine_Semináře_0v2.dcx Pčet stran: 12 OBSAH

Více

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat Stránka 1 z 5 Pravidla sutěže Každý bankmat je Equamat I. Přadatel a rganizátr sutěže 1. Sutěž Každý bankmat je Equamat (dále jen sutěž) bude prbíhat prstřednictvím prfilu Equa bank v aplikaci serveru

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluva bchdním zastupení Zastupený CZ.NIC, z. s. p.. sídl Americká 23, 12000 Praha 2 IČ 67985726 DIČ CZ67985726 zastupený Mgr. Ondřejem Filipem, výknným ředitelem sdružení a Obchdní zástupce Se sídlem

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY KDO JSME A KOMU SLOUŽÍME platná d 1. 4. 2015 Charakteristika dlehčvací služby Odlehčvací služba je terénní služba pskytvaná sbám, které mají sníženu sběstačnst z důvdu

Více

Portál veřejné správy

Portál veřejné správy Prtál veřejné správy Z Zvveeřřeejjn něěn níí vvěěssttn nííkku u S Sm maazzáán níí vvěěssttn nííkku u P Přřiid dáán níí p přřííll h h kkee zzvveeřřeejjn něěn néém mu u vvěěssttn nííkku u Vytvřen dne: 16.3.2012

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti KOŘAN NÁBYTEK s.r.., se sídlem Pěnkavva 277/16, 326 00 Plzeň,

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015. Pravidla sutěže Desperads Facebk sutěž" Přadatel sutěže: Přadatelem sutěže je splečnst Heineken Česká Republika, a.s., se sídlem v Krušvicích, U Pivvaru 1, IČO 45148066, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI pr zákazníky, ddavatele, uchazeče zaměstnání, návštěvníky areálu Ve splečnsti BONATRANS GROUP a.s. se sídlem: Revluční 1234, 735 94 Bhumín, Česká

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE S V A Z E K O B C Í M I K R O R E G I O N O B C Í P A M Á T K O V É Z Ó N Y 1 8 6 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pr veřejnu zakázku maléh rzsahu Veřejná zakázka Vydávání Zpravdaje

Více

INTRANET V JVK ČESKÉ BUDĚJOVICE

INTRANET V JVK ČESKÉ BUDĚJOVICE INTRANET V JVK ČESKÉ BUDĚJOVICE Vladimír Pávek, Jihčeská vědecká knihvna v Českých Budějvicích Úvd Jihčeská vědecká knihvna (JVK) v Českých Budějvicích prvzuje své webvé stránky d začátku rku 1996 (tehdy

Více

Úplné oznámení o ochraně osobních údajů

Úplné oznámení o ochraně osobních údajů Úplné známení chraně sbních údajů ÚVOD Tt známení se týká splečnsti Paysafe Grup plc a splečnstí tét skupiny, které někdy pužívají bchdní jména jak Paysafe, paysafecard, Paylutin, Fans, Skrill a NETELLER.

Více

Technická specifikace předmětu plnění. VR Organizace dotazníkového šetření mobility obyvatel města Bratislavy

Technická specifikace předmětu plnění. VR Organizace dotazníkového šetření mobility obyvatel města Bratislavy Technická specifikace předmětu plnění VR Organizace dtazníkvéh šetření mbility byvatel města Bratislavy Zadavatel: Centrum dpravníh výzkumu, v. v. i. dále jen zadavatel 1 PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem

Více

Program prevence nehod a bezpečnosti letů

Program prevence nehod a bezpečnosti letů SEKCE LETOVÁ A PROVOZNÍ Odbr bchdní letecké dpravy Směrnice OLD Dplňující výkladvý/vysvětlující materiál k ACJ OPS 1.037 a IEM OPS 3.037 Prgram prevence nehd a bezpečnsti letů CAA-OLD-01/2010 Verze: 1.

Více

Úplná pravidla soutěže v rámci komunikační kampaně Ria MÁNIE

Úplná pravidla soutěže v rámci komunikační kampaně Ria MÁNIE Úplná pravidla sutěže v rámci kmunikační kampaně Ria MÁNIE Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže v rámci sutěže Ria MÁNIE (dále jen "sutěž"). Tat pravidla jsu jediným dkumentem, který

Více

Obchodní a dodací podmínky

Obchodní a dodací podmínky Obchdní a ddací pdmínky ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyt bchdní a ddací pdmínky (dále jen bchdní pdmínky") bchdní splečnsti Akční Ceny s.r.., se sídlem Ve Slatinách 3242/3, Praha 10- Záběhlice, 106 00 IČO: 030

Více

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami Smluva revitalizaci, svícení, bnvě, údržbě a prvzvání distribuční sustavy elektrické energie sítě veřejnéh světlení na základě metdy Energy Perfrmance and Quality Cntracting uzavřená pdle 1746 dst. 2 bčanskéh

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "Pojištění je dobrá rada"

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Pojištění je dobrá rada ÚPLNÁ PRAVIDLA sutěže "Pjištění je dbrá rada" Tat pravidla sutěže (dále jen "Pravidla") upravují sptřebitelsku sutěž "Pjištění je dbrá rada" (dále jen "Sutěž") jak jediný závazný a úplný dkument. 1. Přadatel

Více

Sledování provedených změn v programu SAS

Sledování provedených změn v programu SAS Sledvání prvedených změn v prgramu SAS Při práci se systémem SAS se v něklika funkcích sleduje, jaké změny byly prvedeny a kd je prvedl. Patří mezi ně evidence změn v mdulu Evidence žáků neb práce s průběžnu

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

Příloha č. 9. Podmínky Výběru hotovosti a Bezhotovostního převodu. 1. Podmínky Výběru hotovosti prostřednictvím Bankomatu

Příloha č. 9. Podmínky Výběru hotovosti a Bezhotovostního převodu. 1. Podmínky Výběru hotovosti prostřednictvím Bankomatu Přílha č. 9 Pdmínky Výběru htvsti a Bezhtvstníh převdu 1. Pdmínky Výběru htvsti prstřednictvím Bankmatu 1.1. Obecné pdmínky pr Výběr htvsti Htvst lze vybrat u neúčelvé Dávky až d výše dispnibilníh zůstatku

Více

GDPR ochrana osobních údajů

GDPR ochrana osobních údajů GDPR chrana sbních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, Mateřská škla Ostrava- Pruba, Dvrní 763, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Dohoda o výkonu pěstounské péče

Dohoda o výkonu pěstounské péče Dhda výknu pěstunské péče Název rganizace: Centrum pr dítě a rdinu LATUS Právní frma: bčanské sdružení se sídlem Nýřanská 34, 323 26 Plzeň IČ: 22767452 reg. MVČR 4.11.2011.pd č.j. VS/1-1/86 311/11-R zast.

Více

Jak se zúčastnit dražby bytů a nebytových prostor z majetku MČ Praha 14

Jak se zúčastnit dražby bytů a nebytových prostor z majetku MČ Praha 14 Jak se zúčastnit dražby bytů a nebytvých prstr z majetku MČ Praha 14 Pstup je jednduchý a velmi intuitivní. Zúčastněte se prhlídek bytů a nebytvých prstr, které chcete kupit, zaregistrujte se na prtál

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011 *uhsx0039d6p* UOHSX0039D6P ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. únra 2011 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna

Více

ETICKÝ A OBCHODNÍ ŘÁD ANTIMONOPOLNÍ & KONKURENČNÍ POLITIKA

ETICKÝ A OBCHODNÍ ŘÁD ANTIMONOPOLNÍ & KONKURENČNÍ POLITIKA ETICKÝ A OBCHODNÍ ŘÁD ANTIMONOPOLNÍ & KONKURENČNÍ POLITIKA ANTIMONOPOLNÍ & KONKURENČNÍ POLITIKA Magna supeří rázně, ale čestně a pdpruje svbdnu a férvuhspdářsku sutěž. Budeme ddržvat všechny platné antimnplní

Více

PEXESO UŽIVATELSKÝ MANUÁL

PEXESO UŽIVATELSKÝ MANUÁL PEXESO UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah 1. ÚVOD DO HRY 3 1.1. Histrie hry 3 1.2. Pravidla hry 3 1.3. Pčítačvá verze hry 3 2. INSTALACE HRY 4 2.1. Instalace z disku CD-ROM 4 2.2. Instalace hry stažené z internetu

Více

MasterCard Obchodník roku 2015 pravidla hodnocení obchodníků

MasterCard Obchodník roku 2015 pravidla hodnocení obchodníků MasterCard Obchdník rku 2015 pravidla hdncení bchdníků 1. POŘADATEL A GENERÁLNÍ PARTNER Generálním partnerem sutěže MasterCard Obchdník rku 2015 (dále jen sutěž) je splečnst MasterCard Eurpe sprl, rganizační

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Splečnst Lutech Resurces Czech Republic s.r.., IČO 016 79 716, se sídlem Hlandská 874/8, Štýřice, 639 00 Brn, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném u Krajskéh sudu v Brně pd

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ, OSOB KONAJÍCÍCH PRÁCI MIMO PRACOVNÍ POMĚR A ZÁSTUPCŮ Ve splečnsti Mramis s.r.. se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava - Mravská Ostrava, IČO: 26090881,

Více

Podklady k práci s Intranetem - administrátor

Podklady k práci s Intranetem - administrátor SPACE COM spl. s r.. Datum 29.8.2012 Na Závdí 1668 396 01 Humplec +420565535010;731612614 Pdklady k práci s Intranetem - administrátr 1) Přihlášení d systému - ve webvém prhlížeči na adrese http://intranet.sssluzeb.cz

Více

UNNI Trading, s.r.o.

UNNI Trading, s.r.o. Infrmace zpracvání klientských sbních údajů Tat infrmace ppisuje základní principy, pdle kterých splečnst, IČ 27802221, se sídlem: Na Letné 57, - Lazce, zapsaná v bchdním rejstříku u Krajskéh sudu v Ostravě,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK V družstvu ZLATNÍK, družstv umělecké výrby, se sídlem Lešetínská 16, 719

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb portálu www.mysliveckyportal.cz

Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb portálu www.mysliveckyportal.cz Všebecné smluvní pdmínky užívání služeb prtálu www.mysliveckyprtal.cz I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Předmětem těcht bchdních pdmínek je úprava právních vztahů mezi Pskytvatelem a Objednavatelem při pskytvání

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu Úplná pravidla sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu (dále jen sutěž ). Tat pravidla jsu jediným dkumentem,

Více

SMLOUVA O LICENCI A O PODMÍNKÁCH UŽÍVÁNÍ APLIKACE

SMLOUVA O LICENCI A O PODMÍNKÁCH UŽÍVÁNÍ APLIKACE SMLOUVA O LICENCI A O PODMÍNKÁCH UŽÍVÁNÍ APLIKACE Tat smluva: je uzavírána mezi splečnstí Art f All s.r.., se sídlem: Praha 3, Rháčva 188/37, PSČ 13000, Česká republika, IČ: 46991654, DUNS: 495931529 a

Více