Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R."

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni JUDr. L. Průša PROGRAM 1) Valná hromada společnosti Píseckem, s. r. o. 2) Přehled pohledávek města Písek k ) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2016 včetně rozboru hospodaření 4) Prodloužení zvýhodněné úrokové sazby na běžném účtu u Raiffeisenbank 5) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ E. Beneše 6) Stanovení odměn ředitelů příspěvkových organizací 7) Návrh ceníku pro společenství vlastníků a neuplatnění inflační doložky 8) Úprava systému platby za pobyt dětí v jeslích 9) Přijetí finančních darů pro Centrum kultury města Písek 10) Návrh na poskytnutí dotací na sportovní činnost v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce 11) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2017, vzorové veřejnoprávní smlouvy 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání 13) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Úpravna vody Písek 14) Návrh na schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek 15) Věcná břemena 16) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 17) Návrh na pronájmy nebytových prostor 18) Řešení nájemních vztahů k bytům 19) Návrh na řešení bytových záležitostí 20) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 21) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci

2 22) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 23) Smlouva o dílo Změna č. 1 územního plánu Písek a související služby s firmou Ing. arch. Petr Vávra Studio KAPA 24) Smlouva o dílo na zpracování studie proveditelnosti se společností Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. 25) Dohoda o užívání monitorovacího bodu městského kamerového dohlížecího systému s Krajským ředitelstvím policie Jihočeského kraje 26) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Regenerace plovárny sv. Václav II. etapa se společností ROBRO s. r. o. 27) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Likvidace stavebních sutí a demolice stávajících objektů Žižkova kasárna II se společností PB Scom s. r. o. 28) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Rekonstrukce průchodu Heydukova čp. 97 s firmou Kočí a. s. 29) Dodatek ke smlouvě o dílo na vypracování projektové dokumentace stavby Plavecký bazén Písek se společností Projektil Architekti s. r. o. 30) Návrh na schválení Plánu investic a oprav 2017 pronajatého majetku Teplárna Písek, a. s. aktualizace č. 1 na majetku města Písek 31) Rozhodnutí o námitkách podaných do veřejné zakázky Studie odtokových poměrů včetně návrhů možných protipovodňových opatření v povodí vodního toku Jiher 32) Udělení plné moci k zastupování města v programu Nová zelená úsporám 33) Personální zajištění organizační složky Smart Písek v rámci projektu Smart City Písek 34) Vyhodnocení projektu o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města II. etapa 35) Konkurs na ředitele ZŠ E. Beneše Písek oznámení konkursu a jmenování konkursní komise 36) Informace o činnosti kulturních organizací 37) Informace o plnění smlouvy Sladovna Písek o. p. s. 38) Zpráva o činnosti Městské policie Písek za rok ) Žádost obyvatel o odstranění lavičky u domu č. p. 393/11 v Jablonského ulici 40) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst 41) Výjimky z vyhlášky 42) Informace z jednání komisí 43) Smlouva o výpůjčce motorového vozidla, spolupráce mezi ACR auto, a. s. a městem Písek v rámci projektu Smart City 44) Návrh zadání veřejné zakázky Technický dozor stavebníka bazény Písek 45) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Valná hromada společnosti Píseckem, s. r. o. U s n e s e n í č. 191/17 Rada města jako valná hromada společnosti Píseckem, s. r. o., zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Českých Budějovicích v oddílu C, vložka 24604, IČO a) schvaluje předsedající valné hromady Mgr. Evu Vanžurovou a zapisovatelku Helenu Keclíkovou, 1b) schvaluje navržený program jednání, 2) schvaluje účetní závěrku společnosti za rok 2016, 3) schvaluje závěrečnou zprávu o činnosti společnosti v roce 2016, stránka 2 (celkem 21)

3 4) schvaluje předčasné ukončení Smlouvy o nájmu vybavení mezi Michalem Jánským, Roháčova 268/18, Písek, IČO a obchodní společností Píseckem, s. r. o., Karlova 108/3, Písek, IČO k , 5) schvaluje dodatek ke Smlouvě o výkonu funkce jednatele společnosti s Michalem Jánským, 6) schvaluje roční odměnu jednatele ve výši uvedené v zápise. M. Jánský K bodu 2) Přehled pohledávek města Písek k Rada města projednala materiál. K bodu 3) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2016 včetně rozboru hospodaření U s n e s e n í č. 192/17 Rada města schvaluje předložený návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2016 včetně rozboru hospodaření za rok Ing. L. Toman K bodu 4) Prodloužení zvýhodněné úrokové sazby na běžném účtu u Raiffeisenbank U s n e s e n í č. 193/17 Rada města schvaluje smlouvu o zvýhodněném úročení u Raiffeisenbank, a. s., která prodlouží aktuální úrokovou sazbu na období od do Ing. L. Toman K bodu 5) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ E. Beneše U s n e s e n í č. 194/17 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek na akci Zabezpečení 2. a 15. MŠ videotelefony a síťové rozvody v hodnotě 167 tis. Kč. Ing. L. Toman K bodu 6) Stanovení odměn ředitelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 195/17 Rada města schvaluje odměny ředitelů příspěvkových organizací podle neveřejné přílohy A tohoto materiálu podle varianty č. 4 pro ředitele/ku ZŠ J. K. Tyla, ZŠ T. G: Masaryka, ZŠ T. Šobra, Městské knihovny, Centra kultury, Domovní a bytové správy. Podle varianty č. 3 pro ředitele/ku ZŠ J. Husa, ZŠ Svobodná, ZŠ E. Beneše, Městského střediska sociálních služeb. Ing. J. Petrášek stránka 3 (celkem 21)

4 K bodu 7) Návrh ceníku pro společenství vlastníků a neuplatnění inflační doložky U s n e s e n í č. 196/17 1. Rada města schvaluje ceník za nadstandardní služby pro společenství vlastníků. 2. Rada města schvaluje, aby poplatek za správu jednotek, který je ve výši: kompletní správa ,00 Kč/měsíc, správa domů bez vyúčtování tepla a TV nebo bez vedení podvojného účetnictví ,00 Kč/měsíc, správa domů, kde nevzniklo SV (bez vyúčtování tepla a TV). 158,00 Kč/měsíc, garáže 58,00 Kč/měsíc, ekonomická správa domů ,00 Kč/měsíc, nebyl valorizován o míru inflace od do Uvedené částky jsou včetně DPH. 3. Rada města schvaluje, aby u nájmů u obecních bytů a nebytových prostor nebyla od do uplatněna inflační doložka. Ing. Z. Šartnerová K bodu 8) Úprava systému platby za pobyt dětí v jeslích U s n e s e n í č. 197/17 Rada města schvaluje úpravu systému platby za pobyt dětí v jeslích s účinností od Bc. M. Průšová K bodu 9) Přijetí finančních darů pro Centrum kultury města Písek U s n e s e n í č. 198/17 Rada města 1. schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši 5.000,-- Kč dle darovací smlouvy uvedené v příloze č. 1 pro příspěvkovou organizaci Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO od společnosti Teplárna Písek, a. s., U Smrkovické silnice 2263, Písek, IČO , 2. schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši 5.000,-- Kč dle darovací smlouvy uvedené v příloze č. 2 pro příspěvkovou organizaci Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO od JUDr. Václava Kaliny, advokáta, Heydukova 101/2, Písek, IČO Mgr. J. Kašpar K bodu 10) Návrh na poskytnutí dotací na sportovní činnost v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce U s n e s e n í č. 199/17 I. Rada města schvaluje vzorovou veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města uvedenou v příloze č. 1 materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. II. Rada města: stránka 4 (celkem 21)

5 1. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Atletiku Písek, z. s. na sportovní akci 92. ročník Lesního běhu Kolem Ameriky konanou dne ve výši Kč, 2. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Junior cycling projekt team, z. s. na sportovní akci Prácheňské přebory Základních škol z Písku a okolí konanou dne ve výši 0 Kč, 3. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Okresní fotbalový svaz Písek na sportovní akci Letní fotbalový mládežnický turnaj OFS Písek konanou dne ve výši Kč, 4. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Okresní fotbalový svaz Písek na sportovní akci Zimní halový turnaj mládeže OFS Písek konanou dne ve výši Kč, 5. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Plavecký klub Písek na sportovní akci Písecký pulec 2017 konanou dne ve výši Kč, 6. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Plavecký klub Písek na sportovní akci Otavský pohár 2017 konanou dne ve výši Kč, 7. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Skateboardklub Písek na sportovní akci FLIPSHOP SKATE SESSION 2017 konanou dne ve výši Kč, 8. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Skiklub Písek, z. s. na sportovní akci MČR ve slalomu na svahu s umělou hmotou konanou dne ve výši Kč, 9. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Skiklub Písek, z. s. na sportovní akci O pohár města Písku paralelní slalom pro děti konanou dne ve výši Kč, 10. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tenisový klub Písek, z.s. na sportovní akci TEJT 12&U konanou dne ve výši Kč, 11. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Předsedův pohár - basketbal konanou dne ve výši Kč, 12. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Písecká desítka přebor Jihočeského kraje mládeže v kanoistice na dlouhých tratích konanou dne ve výši Kč, 13. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Florbalový turnaj přípravek I. konanou v dubnu/květnu 2017 ve výši Kč, 14. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Florbalový turnaj přípravek II. konanou v říjnu/listopadu 2017 ve výši Kč, 15. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Florbalový turnaj přípravek III. konanou v listopadu/prosinci 2017 ve výši Kč, stránka 5 (celkem 21)

6 16. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2017 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro TJ Hradiště na sportovní akci Fotbalová liga předškoláků konanou v dubnu - listopadu 2017 ve výši Kč. Ing. M. Cibulková K bodu 11) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2017, vzorové veřejnoprávní smlouvy U s n e s e n í č. 200/17 I. Rada města schvaluje vzorové veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací z rozpočtu města na sociální účely dle článku 3 odst. 1a) a 1b) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely dle příloh č. 1 6, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy. II. Rada města: 1. schvaluje na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci APLA Jižní Čechy, z. ú., Farského 887, Tábor, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování sociálně aktivizační služby, konkrétně kancelářské potřeby, pomůcky, odbornou literaturu, tiskárny, energie, nájem, cestovné, poštovné, školení a pojištění dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1, 2. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, z. ú., Husovo náměstí 2/24, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služeb kontaktního centra, konkrétně na jehly, filtry, alkohol tampóny, aqua pro injektione, vitamíny, orientační testy z moči na přítomnost návykových látek, částečnou úhradu nákladů na mzdy a odvody za 2 pracovníky K-centra dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1, 3. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na tonery a kazety do tiskáren, papíry, tisk pro třídění a další drobné kancelářské pomůcky, energie, nájemné, vodné a stočné, školení pracovníků v sociálních službách a sociálních pracovníků, supervize pracovníků v sociálních službách a sociálních pracovníků, tísňové služby dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1, 4. schvaluje na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci SNN v ČR Poradenské centrum při SNN v ČR, Kvapilova 2289, Tábor, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na nákup židlí a stolů do místnosti na kurzy, internet, poštovné, školení, kurzy, údržbu sluchadel a cestovné dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1, 5. schvaluje na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Středisko rané péče SPRP, pobočka České Budějovice, Kněžská 8, České Budějovice, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování rané péče, konkrétně na pohonné hmoty do služebních aut, běžný kancelářský materiál, baterky do hraček, materiál na výrobu pomůcek, odbornou literaturu, didaktické pomůcky a hračky, nájemné, vzdělávání pracovníků v sociálních službách, poštu a internet dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování stránka 6 (celkem 21)

7 dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1, 6. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Arkáda - sociálně psychologické centrum, z. ú., Husovo nám. 2/24, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při zajištění projektu na pomoc rodinám ve spolupráci s orgány SPOD, konkrétně na nákup kancelářských potřeb, odborné literatury, zajištění psychologického poradenství a diagnostiky 40 hod x 500 Kč a odborných konzultací pro rodiče 60 hod x 500 Kč dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5, 7. schvaluje na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Hospic sv. Jana N. Neumanna, o. p. s., Neumannova 144, Prachatice, IČO na částečnou úhradu komisí navržených nákladů při zabezpečení hospicové péče pro občany města Písek v roce 2017, konkrétně na zdravotnický materiál, léky a léčiva tišící bolest dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5, 8. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při zabezpečení charitního střediska pomoci, konkrétně na papíry pro tisk, potřeby pro třídění a archivaci a další drobné pomůcky, igelitové pytle, igelitové tašky, energie, vodné a stočné, nájemné, cestovné pro pracovníky v sociálních službách a ostatní pracovníky, internet, tísňové služby, účast v potravinové bance, přepravné osob v sociální krizi prostřednictvím ČD dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5, 9. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při zabezpečení půjčovny zdravotních a kompenzačních pomůcek, konkrétně na tonery a kazety do tiskáren, papíry pro tisk, potřeby na třídění a archivaci a další drobné potřeby, ochranné pomůcky, prostředky na údržbu a dezinfekci pomůcek a prostor, elektřinu, plyn, vodné a stočné, nájemné, opravy a udržování zdravotnických a kompenzačních pomůcek dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5, 10. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Územní organizace Svazu diabetiků České republiky Písek, Vinařického 325, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při zkvalitnění života diabetiků, konkrétně na kancelářské potřeby, zdravotní materiál, tiskárnu, energie, topení, vodu, poštovné, nájemné bazénu na rehabilitační plavání a tělocvičny na cvičení dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5, 11. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Unie Roska reg.org. ROSKA PÍSEK, z. p. s., Truhlářská 2251, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při pomoci lidem nemocným roztroušenou mozkomíšní sklerózou, konkrétně na rekondiční pobyt Mačkov, rekondiční pobyt Střelské Hoštice a rehabilitační masáže dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 8.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5, 12. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Diakonie ČCE středisko Blanka, Jiráskovo nábřeží 2443, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů na zajištění služeb domova se zvláštním režimem Vážka, konkrétně na závěsy do denní místnosti, nerozbitné nádobí pro stránka 7 (celkem 21)

8 seniory s demencí 14 ks, povlečení 14 ks, odkládací stolek 4 ks, jednorázové pomůcky, program pro evidenci úkonů, mzdové náklady a odvody na 0,2 úvazek sociálního pracovníka dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1, 13. schvaluje na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Diakonie Dubá, Dlouhá 87/103, Dubá, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služeb sociální rehabilitace, konkrétně plyn, elektřinu, vodu, mzdové náklady na 3 pracovníky přímé péče a odvody za všechny zaměstnance služby dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 4.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 3, 14. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Domov pro seniory Světlo, Drhovle 44, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při zajištění služeb domova se zvláštním režimem v Drhovli, konkrétně na elektrickou energii na praní a vaření, vodné a stočné na praní a vaření, tepelnou energii na praní a vaření dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2017 příjemci Nemocnice Písek, a. s., Karla Čapka 589, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při zajištění provozu sociálních lůžek, konkrétně na 34 ks overalů pro pacienty, částečnou úhradu mezd a odvodů sociální pracovnice odd. sociálních lůžek dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. Mgr. M. Baslerová K bodu 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání U s n e s e n í č. 201/17 Rada města 1. schvaluje účastníka OHL ŽS, a. s., Burešova 938/17, Veveří, Brno, IČO za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo, 2. schvaluje účastníka Společnost KOČÍ a MANE STAVEBNÍ- KNIHOVNA Písek (vedoucí společník KOČÍ a. s., K Lipám 132, Hradiště, Písek, IČO ; společník MANE STAVEBNÍ, s. r. o., Okružní 2615, České Budějovice 3, České Budějovice, IČO ) jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH, 3. schvaluje účastníka CASTA + GEOSAN KNIHOVNA (vedoucí společník Casta a. s., Pražská 467, Pražské Předměstí, Písek, IČO ; společník GEOSAN GROUP a. s., Kolín III, U Nemocnice 430, PSČ , IČO ) jako třetího v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 13) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Úpravna vody Písek stránka 8 (celkem 21)

9 U s n e s e n í č. 202/17 Rada města 1. schvaluje účastníka SMP CZ, a. s., Pobřežní 667/78, Praha, IČO za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Úpravna vody Písek a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo, 2. schvaluje účastníka Společnost pro ÚV Písek SYNER VHS Vysočina + Syner (vedoucí společník SYNER VHS Vysočina, Na Hranici 14, Jihlava, IČO ; společník SYNER, s. r. o., Dr. Milady Horákové 580/7, Liberec, IČO ) jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,86 Kč bez DPH, 3. schvaluje účastníka Společnost pro Úpravnu vody Písek (vedoucí společník IMOS Brno, a. s., Olomoucká 704/174, Brno, IČO ; společník Metrostav a. s., Koželužská 2450/4, Praha, IČO ) jako třetího v pořadí za celkovou cenu ,24 Kč bez DPH. Ing. R. Honzík K bodu 14) Návrh na schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek U s n e s e n í č. 203/17 1) Rada města schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek dle čl. 6, odst. 3 pro akci Úpravna vody Písek, výkon technického dozoru investora. 2) Rada města schvaluje uzavření smlouvy o dílo se společností Vodohospodářský rozvoj a výstavba a. s., IČO , Nábřežní ul. č. 4, Praha 5, za celkovou cenu Kč bez DPH na akci Úpravna vody Písek, výkon technického dozoru investora a pověřuje starostku města jejím podpisem. Ing. R. Honzík K bodu 15) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek K Lipám, Ing. Dupal: NN přip. úpr. vd U s n e s e n í č. 204/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN s kabelovou skříní ve zděném pilíři na části pozemku parc. č. 663/1 k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek, a. s. akce: Rekonstrukce teplovodních rozvodů z VS JIH III trasa B stránka 9 (celkem 21)

10 U s n e s e n í č. 205/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení teplovodních rozvodů včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 1258/24, 1258/29, 1258/30, 1258/67, 1258/98 a 2185/1 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby těchto teplovodních rozvodů, dále provádět na teplovodních rozvodech úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonnosti za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Městských služeb Písek, s. r. o. ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek, a. s. akce: Rekonstrukce teplovodních rozvodů z VS JIH I trasa D U s n e s e n í č. 206/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení teplovodních rozvodů včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 1258/33, 1258/34, 1258/114, 1258/115, 1258/116, 1258/118 a 1258/119 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby těchto teplovodních rozvodů, dále provádět na teplovodních rozvodech úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonosti odboru životního prostředí a Městských služeb Písek, s. r. o. ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Příp. STL Hradiště u Pí., Ke Střelnici 239 U s n e s e n í č. 207/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky STL na části pozemku parc. č. 648/6 k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 308 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek Vladislavova, čp. 287: NN přip. kab. stránka 10 (celkem 21)

11 U s n e s e n í č. 208/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení nové kabelové přípojky NN na částech pozemků parc. č. 331/1 a 2148/1 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek Na Houpačkách, Alšova NN rek. Vd. TS U s n e s e n í č. 209/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN s kabelovým pilířem na částech pozemků parc. č. 1822/12, 1822/18, 1822/32, 2225/2, 1804/9 a 1803/3 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) souhlas prohlášení vlastníka pro E.ON Distribuce, a. s. akce: Albrechtice nad Vltavou: hájenka Chlum úpr, NN, kab. NN. U s n e s e n í č. 210/17 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas prohlášení vlastníka demontáž venkovního vedení NN na části pozemku parc. č. 998/8 v k. ú. Paseky pro E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu prohlášení vlastníka nemovitosti dle přílohy. K bodu 16) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Lesy města Písku, s. r. o. návrh na navýšení nájemného pro rok 2017 U s n e s e n í č. 211/17 Rada města Písku po projednání schvaluje navýšení nájemného pro rok 2017 na částku Kč bez DPH pro Lesy města Písku, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky 2641 a pověřuje starostku podpisem dodatku č. 26 dle přílohy. b) ZOD MÁJ Kestřany žádost o pacht části pozemků parc. č. 414/1, parc. č. 427 a parc. č. 437 vše k. ú. Kestřany stránka 11 (celkem 21)

12 U s n e s e n í č. 212/17 Rada města Písku po projednání schvaluje pacht části pozemku parc. č. 414/1 o výměře 3300 m 2, části pozemku parc. č. 427 o výměře 2350 m 2 a části pozemku parc. č. 437 o výměře 1900 m 2 vše k. ú. Kestřany za účelem zemědělské činnosti na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 12 měsíců s tím, že smlouva může být ukončena vždy ke konci pachtovního roku tj. k běžného roku, s pachtovným ve výši Kč/ha/rok pro ZOD Máj Kestřany, IČO , sídlem Kestřany čp Rada města pověřuje starostku podpisem pachtovní smlouvy. c) NORTH FISH CZ, s. r. o. - žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2096/4 k. ú. Písek (předzahrádka) U s n e s e n í č. 213/17 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2096/4 o výměře 17 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění předzahrádky před domem čp. 35 tř. Národní svobody v Písku na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s nájemným ve výši 150 Kč/m 2 /rok pro společnost NORTH FISH CZ, s. r. o., IČO , sídlem Jickovice čp. 58 za podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. d) Křovina, s. r. o. - smlouva o právu provést stavbu stavební úpravy části dešťové nádrže pro zachycení přívalových vod v lokalitě Putimská Vysoká U s n e s e n í č. 214/17 Rada města Písku po projednání schvaluje smlouvu o právu provést stavbu dle přílohy stavební úpravy části dešťové nádrže pro zachycení přívalových vod v lokalitě Putimská Vysoká, která je ve vlastnictví města v rámci stavby Stavební úpravy retenční nádrže na p. č. 1070/4 k. ú. Písek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek jako vlastníkem dešťové nádrže a společností Křovina, s. r. o., IČO , se sídlem Mníšek pod Brdy, Rymáňská 218, jako stavebníkem. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o právu provést stavbu. e) Nájem pozemků parc. č. 415/33, parc. č. 415/35 k. ú. Putim a parc. č. 229/15 k. ú. Hradiště u Písku od ČR - Státního pozemkového úřadu akce: Otavská cyklostezka U s n e s e n í č. 215/17 Rada města Písku po projednání schvaluje 1. nájem pozemku parc. č. 229/15 o výměře 512 m 2 v k. ú. Hradiště u Písku ve výši Kč/rok od České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 na dobu určitou do a pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu nemovité věci dle přílohy. 2. nájem pozemků parc. č. 415/33 o výměře 268 m 2 a parc. č. 415/35 o výměře 1181 m 2 vše k. ú. Putim ve výši Kč/rok od České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 na dobu stránka 12 (celkem 21)

13 určitou do a pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu nemovité věci dle přílohy. K bodu 17) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Výpůjčka bývalých kasáren vojenského muničního skladu ve Vráži u Písku U s n e s e n í č. 216/17 Rada města schvaluje výpůjčku bývalých kasáren vojenského muničního skladu ve Vráži u Písku v k. ú. Horní Ostrovec s budovou čp. 71 na stav. parc. 86 a přilehlého pozemku parc. č. 443/3 v období od pro Obec Vráž, Stará Vráž č. 8 za účelem konání soustředění mladých hasičů SDH Vráž a okolních sborů SDH dle přílohy za podmínky, že do tohoto termínu nedojde ke změnám vlastnických vztahů. Rada města pověřuje starostku města podpisem smlouvy. 2) Snížení nájmu v nebytovém prostoru restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114, Velké nám. v Písku), nacházející se na stav. parc. č. 151/2 v k. ú. Písek U s n e s e n í č. 217/17 Rada města odkládá rozhodnutí o snížení nájmu za pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114, Velké nám. v Písku), nacházející se na stav. parc. č. 151/2 v k. ú. Písek pro společnost Vells s. r. o., se sídlem Písek, Velké náměstí 2/22, IČO ) Zrušení Smlouvy o výpůjčce prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1, Velké náměstí v Písku U s n e s e n í č. 218/17 Rada města schvaluje zrušení Smlouvy o výpůjčce prostor, sloužících k podnikání v objektu čp. 1, Velké náměstí v Písku o výměře 23 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 1/1 v k. ú. Písek, uzavřenou s organizační složkou Smart Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114/3 ze dne K bodu 18) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 219/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 378, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 378, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 393, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 393, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 1950, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 1950, Písek o 1 rok. stránka 13 (celkem 21)

14 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 2165, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2165, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 229, Ke Střelnici, Písek pro žadatelku, Ke Střelnici 229, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 1801, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 1801, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 2242, Harantova, Písek pro žadatele, Harantova 2242, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 400, Přemyslova, Písek pro žadatele, Přemyslova 400, Písek na dobu neurčitou. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 331, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 331, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 12 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatele, Dr. Milady Horákové 1748, Písek o 12 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. Ing. Z. Šartnerová K bodu 19) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 220/17 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 5 v budově čp. 2165, Truhlářská ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+0, č. 14 v budově čp. 230, Ke Střelnici v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 341 v k. ú. Hradiště u Písku o velikosti 1+1, č. 4 v budově čp. 1573, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2475/1 v k. ú. Písek o velikosti 2+1, č. 18 v budově čp. 361, Na Stínadlech v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti ) Výběrové řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 221/17 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci: č. 11 v budově čp. 1748, Dr. M. Horákové v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1, č. 8 v budově čp. 1402, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+kk. stránka 14 (celkem 21)

15 3) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 222/17 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 4 v domě čp. 1637, Dr. M. Horákové v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku s možností prodloužení. K bodu 20) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 3 ul. Hradební II čp. 133 v Písku U s n e s e n í č. 223/17 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 3 v budově čp. 133, ul. Hradební II, která je součástí pozemku stavební parcely č. 178 v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 žadatelku za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a jako náhradníka žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. 2) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 11 ul. nábřeží 1. máje čp v Písku U s n e s e n í č. 224/17 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 11 v budově čp. 1848, ul. nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 žadatelku za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 3) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 2 Kollárova ul. čp v Písku U s n e s e n í č. 225/17 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 2 v budově čp. 1801, Kollárova ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 žadatelku za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 4) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 6 ul. nábřeží 1. máje čp v Písku U s n e s e n í č. 226/17 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 6 v budově čp. 1834, ul. nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1 žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a jako náhradníka žadatelku za nájemné ve výši Kč/měs. stránka 15 (celkem 21)

16 5) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 24 Jablonského ul. čp. 393 v Písku U s n e s e n í č. 227/17 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 24 v budově čp. 393, Jablonského ul., která je součástí pozemku stavební parcely č. 5224/1 v k. ú. Písek, o velikosti 3+1 žadatelku za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a jako náhradníka žadatelku za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 21) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 228/17 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na základě výběrového řízení na byt č. 10, v budově čp. 1402, ulice nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 65,05 m 2 za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 za měsíc v prvním roce nájmu na výjimku s žadatelkou. Mgr. M. Baslerová K bodu 22) Písku Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města U s n e s e n í č. 229/17 Rada města: 1. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 13 v domě č. 425, ulice Topělecká s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. ruší usnesení č. 86/17 bod 18, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 65 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 65 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou na základě pořadníku a v případě odmítnutí s žadatelkou na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 49 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. ruší usnesení č. 86/17 bod 18, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 32 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 32 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 5. uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou 3 měsíce na byt č. 2 v domě č. 425, ulice Topělecká s žadateli na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 6. ruší usnesení č. 30/17 bod 13, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 66 v domě č. 2443, ulice Jiráskovo nábřeží s žadateli, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 66 v domě č. 2443, ulice Jiráskovo nábřeží s žadateli na výjimku. stránka 16 (celkem 21)

17 Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Mgr. M. Baslerová K bodu 23) Smlouva o dílo Změna č. 1 územního plánu Písek a související služby s firmou Ing. arch. Petr Vávra Studio KAPA U s n e s e n í č. 230/17 Rada města schvaluje smlouvu o dílo Změna č. 1 územního plánu Písek a související služby uzavřenou mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek a firmou Ing. arch. Petr Vávra Studio KAPA, Na Petynce 88, Praha 6, IČO za cenu ,00 Kč bez DPH ( ,00 Kč s DPH). Ing. J. Jambura K bodu 24) Smlouva o dílo na zpracování studie proveditelnosti se společností Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Bod byl stažen z programu jednání. K bodu 25) Dohoda o užívání monitorovacího bodu městského kamerového dohlížecího systému s Krajským ředitelstvím policie Jihočeského kraje U s n e s e n í č. 231/17 Rada města schvaluje dohodu o užívání monitorovacího bodu městského kamerového dohlížecího systému uzavřenou mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek a Krajským ředitelstvím policie Jihočeského kraje, Lannova 193/26, České Budějovice. J. Liška K bodu 26) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Regenerace plovárny sv. Václav II. etapa se společností ROBRO s. r. o. U s n e s e n í č. 232/17 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Regenerace plovárny sv. Václav II. etapa mezi městem Písek a společností ROBRO s. r. o., IČ , se sídlem Jana Mukařovského 2663, Písek. Ing. V. Filip K bodu 27) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Likvidace stavebních sutí a demolice stávajících objektů Žižkova kasárna II. se společností PB Scom s. r. o. U s n e s e n í č. 233/17 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo uzavřené mezi městem Písek a společností PB Scom s. r. o., IČO se sídlem Hranice I Město, Radniční, PSČ na akci Likvidace stavebních sutí a demolice stávajících objektů Žižkova kasárna II. spočívající v prodloužení termínu dokončení do stránka 17 (celkem 21)

18 Ing. V. Filip K bodu 28) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Rekonstrukce průchodu Heydukova čp. 97 s firmou Kočí a. s. U s n e s e n í č. 234/17 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo Rekonstrukce průchodu Heydukova č. p. 97 s dodavatelem veřejné zakázky firmou Kočí a. s., K Lipám 132, Písek, IČO , včetně navýšení smluvní ceny díla na výši Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 29) Dodatek ke smlouvě o dílo na vypracování projektové dokumentace stavby Plavecký bazén Písek se společností Projektil Architekti s. r. o. U s n e s e n í č. 235/17 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 3 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Plavecký bazén Písek mezi městem Písek a společností Projektil Architekti s. r. o., se sídlem Malátova 13, Praha 5, a to za podmínky schválení příslušné rozpočtové změny zastupitelstvem města Písku. Ing. V. Filip K bodu 30) Návrh na schválení Plánu investic a oprav 2017 pronajatého majetku Teplárna Písek, a. s. aktualizace č. 1 na majetku města Písek U s n e s e n í č. 236/17 Rada města schvaluje Plán investic a oprav 2017 pronajatého majetku Teplárna Písek, a. s. aktualizace č. 1 na majetku města Písek. Mgr. A. Žáková K bodu 31) Rozhodnutí o námitkách podaných do veřejné zakázky Studie odtokových poměrů včetně návrhů možných protipovodňových opatření v povodí vodního toku Jiher U s n e s e n í č. 237/17 Rada města schvaluje rozhodnutí o námitkách podaných do veřejné zakázky Studie odtokových poměrů včetně návrhů možných protipovodňových opatření v povodí vodního toku Jiher stěžovatelem AQUATEST a. s., Geologická 988/4, Praha 5 Hlubočepy, IČO tak, že námitkám nevyhovuje. Ing. M. Šatra K bodu 32) úsporám Udělení plné moci k zastupování města v programu Nová zelená stránka 18 (celkem 21)

19 U s n e s e n í č. 238/17 Rada města schvaluje plnou moc k zastupování města Písku v programu Nová zelená úsporám u projektu Zateplení rodinného domu Flekačky č. p. 1909, Písek pro Ing. Petra Jelínka. Ing. V. Filip K bodu 33) Personální zajištění organizační složky Smart Písek v rámci projektu Smart City Písek U s n e s e n í č. 239/17 Rada města v rámci realizačního týmu organizační složky Smart Písek, s platností od až do odvolání (nejdéle však do ), plánovanou a) změnu pracovní náplně, spočívající v zastoupení činností koordinátora Smart Písek garantem pro oblast integrované infrastruktury, a b) změnu pracovního úvazku, spočívající ve změně z DPČ na pracovní smlouvu a přenesení rozvrhu pracovní doby z činností koordinátora Smart Písek na garanta pro oblast integrované infrastruktury, v rozsahu 0,6 úvazku, po splnění nutných podmínek a provedení souvisejících úprav pracovněprávního vztahu kanceláří úřadu města Písek, projednala bez připomínek. Ing. V. Filip K bodu 34) Vyhodnocení projektu o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města II. etapa U s n e s e n í č. 240/17 Rada města předloženou zprávu za druhé vyhodnocovací období projektu o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem (EPC) pro budovy v majetku města Písek, IČ , v rámci II. etapy, tj. Průběžná zpráva II. období 1/ /2016, vypracovanou společností MVV Energie CZ, a. s., IČ , a vypořádání výsledné bilance (nadúspory) ve výši Kč v prospěch klienta (město Písek) projednala bez připomínek. Ing. V. Filip K bodu 35) Konkurs na ředitele ZŠ E. Beneše Písek oznámení konkursu a jmenování konkursní komise U s n e s e n í č. 241/17 Rada města 1. schvaluje oznámení vyhlášení konkursního řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, 2. schvaluje členy a předsedu konkursní komise pro konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám dle neveřejné přílohy č. 2, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, s možností případného přizvání dalšího odborníka s hlasem poradním. Ing. M. Cibulková stránka 19 (celkem 21)

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.04.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne . ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne 21. 11. 2016 Usnesení č. 991/16 RM uzavření dodatků ke smlouvám o nájmech bytů, na dobu určitou od 1. 1. 2017 do 31. 12.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 20.04.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.04.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 25.02.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 09.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.4.2019 238/16/RM/2019 OÚP 01 - Výběr zhotovitele a uzavření smlouvy o dílo na akci "Rekonstrukce střechy BD na ulici Součkova v Bučovicích" výběr

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.05.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 11. 3. 2019 Zápis Komise na ochranu životního prostředí RM Sezimovo Ústí ze dne 20. 2. 2019 (mat. č. 71/2019) Usnesení č. 72/2019 předložený zápis

Více

Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne plnění úkolů Zastupitelstva města Šternberka za období od do

Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne plnění úkolů Zastupitelstva města Šternberka za období od do Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 1848/52 Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne 15. 05. 2017 program schůze dne 15.05.2017 Číslo: 1849/52 plnění

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více