U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č /17 2) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ J. K. Tyla 3) Přijetí daru pro ZŠ T. Šobra 4) Žádost o poskytnutí finančního daru Babybox pro odložené děti STATIM, z. s. 5) Poskytnutí finančního daru Národnímu technickému muzeu 6) Finanční zajištění akce JazzFest ) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce ulice Svatotrojická 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Diagnostický průzkum Jiráskův most, Písek 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Svatoplukova ul., Naděje výměna elektroinstalace a osvětlení 10) Schválení zpracovatele projektové dokumentace stavby Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku 11) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 14) Řešení nájemních vztahů k bytům 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 17) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci 18) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 19) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení 20) Schválení Tepelné koncepce města Písek a Koncepce odpadového hospodářství města Písek 21) Nákup komodit elektrické energie a zemního plynu pro město Písek, organizace a společnosti města Písku

2 22) Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje, územní studie 23) Přívoz přes řeku Otavu na Václavském předměstí 24) Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu Jihočeského kraje Podpora školství 25) Pravidla pro ředitele příspěvkových organizací a dohoda o provedení práce 26) Schválení nového znění Pravidel pro označování a číslování domů ve městě Písku 27) Vzory smluv k doplnění pravidel P/42 pro postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 28) Smlouva o pronájmu stavby silnice I. třídy na stavbu Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště, Písek s ŘSD ČR 29) Dodatek ke smlouvě s ŘSD ČR na akci Okružní křižovatka Obchodní ul. 30) Smlouva o dílo s firmou MgA. Josef Faltus na akci Sochy z písku v Písku ) Poskytnutí dotací z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, vzorová veřejnoprávní smlouva 32) Jmenování členů školských rad při ZŠ za zřizovatele 33) Výroční zpráva o poskytování informací za rok 2016, návrh příloh 3 a 4 Pravidel pro poskytnutí informací 34) Vyhodnocení kontrolní činnosti za rok ) Připojení města Písek k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet 36) Návrhy na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 37) Informace z jednání komisí 38) Zastupování města Písku a hlasování na valné hromadě Asociace měst pro cyklisty 39) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č /17 U s n e s e n í č. 49/17 Rada města schvaluje rozpočtová opatření č /17. Ing. L. Toman K bodu 2) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 50/17 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek pro účely vyhotovení geometrického plánu v hodnotě Kč. Ing. L. Toman K bodu 3) Přijetí daru pro ZŠ T. Šobra U s n e s e n í č. 51/17 Rada města schvaluje přijetí daru účelově určeného v celkové výši Kč dle přiložené darovací smlouvy, pro příspěvkovou organizací Základní škola Tomáše Šobra a stránka 2 (celkem 20)

3 Mateřská škola Písek, Šobrova 2070, Písek, IČO od společnosti Pomáháme školám k úspěchu o. p. s., Hvězdova 1716/2b, Nusle, Praha 4. Ing. M. Cibulková K bodu 4) Žádost o poskytnutí finančního daru Babybox pro odložené děti STATIM, z. s. U s n e s e n í č. 52/17 Rada města neschvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč spolku Babybox pro odložené děti STATIM, z. s., IČO: , se sídlem Pod Oborou 88, Praha 10 Hájek, zastoupenému panem Ludvíkem Hessem, předsedou spolku na modernizaci Babyboxu v Jinřichově Hradci. Ing. L. Toman K bodu 5) Poskytnutí finančního daru Národnímu technickému muzeu U s n e s e n í č. 53/17 Rada města schvaluje poskytnutí finančního daru Národnímu technickému muzeu Praha, IČO ve výši Kč na základě darovací smlouvy. Ing. M. Cibulková K bodu 6) Finanční zajištění akce JazzFest 2017 U s n e s e n í č. 54/17 Rada města odkládá rozhodnutí do doby předložení oficiální žádosti pana Rudy Linky obsahující kalkulaci nákladů celé akce a ukládá Centru kultury města Písek pro případ nedoložení požadované kalkulace do uspořádat akci podobného charakteru pokud možno již v letní sezóně Ing. M. Cibulková K bodu 7) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce ulice Svatotrojická U s n e s e n í č. 55/17 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce ulice Svatotrojická. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Náhradníci: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK, Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Bc. Michal Fiedler (odbor investic a rozvoje), Ing. Václav Filip (odbor investic a rozvoje), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku), člen JHK. Ing. V. Filip stránka 3 (celkem 20)

4 K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Diagnostický průzkum Jiráskův most, Písek U s n e s e n í č. 56/17 Rada města po projednání 1. schvaluje uchazeče PONTEX, spol. s r. o., Bezová 1658, Praha 4; IČ: za cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Diagnostický průzkum - Jiráskův most, Písek s připomínkou doplnění textu návrhu smlouvy o dílo v čl. 3.4 o stanovení dynamického zatížení mostu. 2. schvaluje uchazeče Kloknerův ústav ČVÚT, Šolínova 1903/7, Praha 6; IČ: jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. R. Honzík K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Svatoplukova ul., Naděje výměna elektroinstalace a osvětlení U s n e s e n í č. 57/17 Rada města 1) schvaluje vyloučení uchazeče Smola Milan elektro-montáže, se sídlem Semice 68, Písek Semice, PSČ , IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Svatoplukova ul., Naděje - výměna elektroinstalace a osvětlení, 2) schvaluje uchazeče Manresa Bohemia s. r. o., se sídlem K Červenému vrchu 845/2b, Praha 6 Vokovice, PSČ , IČO , za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Svatoplukova ul., Naděje - výměna elektroinstalace a osvětlení a pověřuje starostku města podpisem smlouvy, 3) schvaluje uchazeče Syza s. r. o., se sídlem Nádražní 946/2, Třebíč, PSČ , IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 10) Schválení zpracovatele projektové dokumentace stavby Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku U s n e s e n í č. 58/17 1) Rada města schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek dle čl. 6, odst. 3, pro akci Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku projektová dokumentace ve stupni DSP, DPS. 2) Rada města schvaluje uzavření smlouvy o dílo se společností SNOWPLAN spol. s r. o., IČO , Mrštíkova 399/2a, Liberec III za celkovou cenu Kč bez DPH na zpracování projektové dokumentace stavby Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku. Ing. V. Filip K bodu 11) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města stránka 4 (celkem 20)

5 b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Roháčova, p. Michalec: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 59/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky NN na části pozemku parc. č. 2202/4 k. ú. Písek pro připojení pozemku parc. č. st. 700, k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek K Píseckým horám, čp. 62: NN úpr. vd. U s n e s e n í č. 60/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky NN na části pozemku parc. č. 725 k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Lyžařský svah: VN, NN přip. kab. úpr. TS U s n e s e n í č. 61/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN, kabelové skříně a uzemnění na částech pozemků parc. č. 652/31, 694/2, 652/1 vše k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b4) Zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Výstaviště, dobíjecí st.: NN přip. vd. U s n e s e n í č. 62/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN, kabelového pilíře a uzemnění na částech pozemků parc. č. 283/3 a 283/4 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, stránka 5 (celkem 20)

6 F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b5) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek Semice, p. Krejčí: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 63/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN s kabelovým pilířem pro připojení nového odběrného místa v Semicích na částech parc. č. 210/4, 282/1, 726/1 vše k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 2.435,20 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b6) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek Václavské nám. čp. 94, NN přip. kab. U s n e s e n í č. 64/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky NN na části pozemku parc. č. 321/5 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 690 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b7) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Rekonstrukce STL Písek podvrt Otava (most k ČOV) U s n e s e n í č. 65/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu na částech pozemků parc. č. 405/4, 407/1, 1822/1, 1822/32 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. stránka 6 (celkem 20)

7 b8) souhlas vlastníka pozemku parc. č. 116/13 se stavbou schodu pro dům Budějovické Předměstí čp. 90 U s n e s e n í č. 66/17 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka k vybudování schodu na parc. č. 116/13 ve prospěch domu Budějovické Předměstí čp. 90 parc. č. st b9) zřízení služebnosti užívacího práva ve prospěch ČR Ministerstva obrany - část parc. č. 1847/1 k. ú. Oldřichov u Písku (bývalý vojenský areál Oldřichov) U s n e s e n í č. 67/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti užívacího práva na části pozemku parc. č. 1847/1 o výměře cca m 2 k. ú. Oldřichov u Písku za účelem výcviku Armády ČR, ve prospěch České republiky Ministerstva obrany, IČO , se sídlem Tychonova 221/1, Praha 6 a uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti užívacího práva dle přílohy. Služebnost bude zřízena bezúplatně, na dobu neurčitou. b10) zřízení služebnosti stezky a cesty ve prospěch ČR Ministerstva obrany pozemky parc. č. 2035/16 a 2035/17 vše k. ú. Oldřichov u Písku (bývalý vojenský areál Oldřichov) U s n e s e n í č. 68/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti stezky a cesty na pozemcích parc. č. 2035/16 a parc. č. 2035/17 vše k. ú. Oldřichov u Písku za účelem přístupu a příjezdu k nemovitosti, pozemku parc. č. 1847/1 k. ú. Oldřichov u Písku, sloužící k výcviku Armády ČR, ve prospěch České republiky Ministerstva obrany, IČO , se sídlem Tychonova 221/1, Praha 6 a uzavření smlouvy o zřízení služebnosti stezky a cesty dle přílohy. Služebnost bude zřízena bezúplatně, na dobu neurčitou. K bodu 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Žádost o změnu nájemce části pozemku parc. č. 2090/21 k. ú. Písek (předzahrádka na Velkém náměstí) U s n e s e n í č. 69/17 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/21 o výměře 108 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění předzahrádky před provozovnou U Jůzků na Velkém náměstí v Písku od na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce za úplatu ve výši Kč ročně s tím, že pozemek bude využíván pouze od do běžného roku, pro paní Janu Košťálovou, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 103 za dodržení podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. stránka 7 (celkem 20)

8 K bodu 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Žádost o ukončení smlouvy o nájmu nebytových prostor č. 5C 516 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku dohodou U s n e s e n í č. 70/17 Rada města schvaluje ukončení nájemního vztahu dohodou ke dni s nájemcem na pronájem nebytových prostor č. 5C 516 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem smlouvy o ukončení nájemní smlouvy. 2) Pronájem prostor sloužících k podnikání č. 5C 516 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku U s n e s e n í č. 71/17 Rada města schvaluje pronájem prostor sloužících k podnikání č. 5C 516 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek o výměře 240,30 m 2, pro žadatelku za účelem provozování DC Myška - zázemí pro matky s dětmi na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 769 Kč/m 2 /rok a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. 3) Schválení dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor uzavřené se Střediskem Blanka - Diakonie ČCE jako nájemcem U s n e s e n í č. 72/17 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu nebytových prostor ze dne dle návrhu se Střediskem Blanka - Diakonie ČCE, IČO , Jiráskovo nábřeží 2443, Písek zast. ředitelem Ing. Petrem Hladíkem jako nájemcem. 4) Snížení nájmu v nebytovém prostoru restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114, Velké nám. v Písku), nacházející se na stav. parc. č. 151/2 v k. ú. Písek U s n e s e n í č. 73/17 Rada města schvaluje záměr snížení nájmu na Kč/měsíc za pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114, Velké nám. v Písku), nacházející se na stav. parc. č. 151/2 v k. ú. Písek pro společnost Vells s. r. o., se sídlem Písek, Velké náměstí 2/22, IČO z důvodu zapojení restaurace do aktivní propagace Sladovny a zajištění občerstvení pro návštěvníky Sladovny a pověřuje odbor SM zveřejněním záměru města na snížení nájemného na úřední desku na dobu 15 dnů. K bodu 14) Řešení nájemních vztahů k bytům stránka 8 (celkem 20)

9 U s n e s e n í č. 74/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 418, Vinařického, Písek pro žadatelku, Vinařického 418, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 948, Jeronýmova, Písek pro žadatelku, Jeronýmova 948, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 950, Erbenova, Písek pro žadatele, Erbenova 950, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1379, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 1379, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1628, Mírové náměstí, Písek pro žadatelku, Mírové náměstí 1628, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1952, tř. Přátelství, Písek pro žadatele, tř. Přátelství 1952, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 26 v čp. 1962, Budějovická, Písek pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 16 v čp. 1973, tř. Přátelství, Písek pro žadatelku, tř. Přátelství 1973, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 35 v čp. 2165, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2165, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 2241, Harantova, Písek pro žadatelku, Harantova 2241, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 2287, tř. Přátelství, Písek pro žadatelku, tř. Přátelství 2287, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 288, Lesnická, Písek pro žadatele, Lesnická 288, Písek o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 887, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 887, Písek o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 949, Erbenova, Písek pro žadatelku, Erbenova 949, Písek o 1 rok. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek o 1 rok. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 1626, Mírové náměstí, Písek pro žadatelku, Mírové náměstí 1626, Písek o 1 rok. 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 887, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 887, Písek o 1 měsíc za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 19. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 888, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 888, Písek o 3 měsíce za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1364, Písek o 12 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 21. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek o 12 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 22. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 1 rok. Ing. Z. Šartnerová K bodu 15) Návrh na řešení bytových záležitostí stránka 9 (celkem 20)

10 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 75/17 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 13 v budově čp. 1987, Budovatelská ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1, č. 4 v budově čp. 312, Vinařického ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti ) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 76/17 Rada města schvaluje povolení podnájmu bytu č. 17 v objektu čp. 230, Ke Střelnici v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku pro podnájemce. 3) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 77/17 Rada města schvaluje povolení podnájmu bytu č. 14 v objektu čp. 1831, nábřeží 1. máje v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatel, na dobu 1 roku. 4) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 78/17 Rada města schvaluje povolení podnájmu bytu č. 4A v objektu čp. 449/14, Čechova ulice v Písku, jehož nájemci jsou na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelé, na dobu 1 roku. K bodu 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 1 Dvořákova ul. čp. 331 v Písku U s n e s e n í č. 79/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 1 v budově čp. 331, Dvořákova ul., která je součástí pozemku stavební parcely č. 2520/1 v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. stránka 10 (celkem 20)

11 2) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 3 Vinařického ul. čp. 417 v Písku U s n e s e n í č. 80/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 3 v budově čp. 417, Vinařického ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 3) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9 Nádražní ul. čp v Písku U s n e s e n í č. 81/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 9 v budově čp. 1781, Nádražní ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. Ing. Hladíková 4) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 14 Ke Střelnici čp. 230 v Písku U s n e s e n í č. 82/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 14 v budově čp. 230, Ke Střelnici, která je součástí pozemku stavební parcely č. 341 v k. ú. Hradiště u Písku, o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 5) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 12 Smrkovická ul v Písku U s n e s e n í č. 83/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 12 v budově čp. 2169, Smrkovická ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1 za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 6) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 1 Třebízského ul. 378 v Písku U s n e s e n í č. 84/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 1 v budově čp. 378, Třebízského ul., která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 4+1 za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. stránka 11 (celkem 20)

12 K bodu 17) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 85/17 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na základě výběrového řízení na byt č. 3 v budově čp. 1363, ulice nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 64,10 m 2 za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 za měsíc s žadatelkou. Mgr. M. Baslerová K bodu 18) Písku Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města U s n e s e n í č. 86/17 Rada města: 1. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 23 v domě č. 2443, ulice Jiráskovo nábřeží s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 12 v domě č. 425, ulice Topělecká s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. ruší usnesení č. 704/16 bod 28, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 32 v domě č. 454, ulice Čechova, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 32 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. ruší usnesení č. 704/16 bod 28, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 65 v domě č. 454, ulice Čechova, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 65 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 5. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 41 v domě č. 424, ulice Topělecká s žadatelem na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Mgr. M. Baslerová K bodu 19) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení U s n e s e n í č. 87/17 Rada města k žádosti Úřadu práce ČR souhlas obce žadatelům nesplňujícím podmínky o dávku doplatek na bydlení, kteří užívají bydlení v ubytovacích zařízeních nacházejících se v katastrálním území města Písek, dle přílohy č. 3 neuděluje. K bodu 20) Schválení Tepelné koncepce města Písek a Koncepce odpadového hospodářství města Písek stránka 12 (celkem 20)

13 U s n e s e n í č. 88/17 Rada města: 1. projednala dokument Studie Tepelné koncepce města Písek vypracovaný dne společností SEVEn Energy s. r. o. 2. projednala dokument Plán odpadového hospodářství města Písek vypracovaný v listopadu 2016 společností ISES, s. r. o. 3. doporučuje Zastupitelstvu města schválit dokument Plán odpadového hospodářství města Písek, včetně zajištění podmínek pro plnění cílů daných směrnou částí plánu s preferováním dalšího materiálového využívání odpadů; 4. nedoporučuje Zastupitelstvu města schválit dokument Plán odpadového hospodářství města Písek, včetně zajištění podmínek pro plnění cílů daných směrnou částí plánu s preferováním energetického využívání odpadů ZEVO; 5. navrhuje Zastupitelstvu města doporučit společnosti Teplárna Písek, a. s. budoucí řešení krytí tepelných potřeb města včetně ekologizace zdroje ve variantách 1,2; 6. v návaznosti na environmentální cíle města a naplňování evropské legislativy navrhuje Zastupitelstvu města doporučit Představenstvu společnosti Teplárna Písek, a. s. snížení výkonu výtopny Samoty na hodnotu do 20 MW a zahájení přípravy pro investiční akci přechod výtopny Samoty na palivo zemní plyn, včetně bezodkladného podání žádosti o získání finanční podpory na tuto investici; 7. doporučuje Zastupitelstvu města poskytnout společnosti Teplárna Písek, a. s. půjčku do max. výše 50 mil. Kč na dobu max. 60 měsíců za účelem realizace investic vyplývajících z dokumentu Studie Tepelné koncepce města Písek. Ing. V. Filip K bodu 21) Nákup komodit elektrické energie a zemního plynu pro město Písek, organizace a společnosti města Písku U s n e s e n í č. 89/17 Rada města 1. schvaluje nákup elektrické energie pro město Písek a jeho společnosti a příspěvkové organizace města v rámci otevřeného řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, hodnocené elektronickou aukcí v elektronickém nástroji pro zadavatele, a to formou postupného nákupu pro období dodávek v letech 2018 až schvaluje nákup zemního plynu pro město Písek a jeho společnosti a příspěvkové organizace města v rámci otevřeného řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, hodnocené elektronickou aukcí v elektronickém nástroji pro zadavatele, a to formou postupného nákupu pro období dodávek v letech 2018 až K bodu 22) studie Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje, územní U s n e s e n í č. 90/17 Rada města projednala vyjádření odboru investic a rozvoje na interpelaci Ing. Sládka ve věci podání žádosti o podporu za město Písek na zpracování územní studie na infrastrukturu, pořízené pro Dobrovolný svazek obcí severního Písecka. Ing. V. Filip K bodu 23) Přívoz přes řeku Otavu na Václavském předměstí stránka 13 (celkem 20)

14 U s n e s e n í č. 91/17 Rada města 1. projednala informace k záměru případného zřízení přívozu poblíž Václavského jezu v Písku, 2. odkládá rozhodnutí o záměru zřízení přívozu do doby rozhodnutí zastupitelstva města o realizaci lávky přes řeku Otavu. Ing. V. Filip K bodu 24) Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu Jihočeského kraje Podpora školství U s n e s e n í č. 92/17 1. Rada města záměr předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu Jihočeského kraje PODPORA ŠKOLSTVÍ, opatření programu č. 2 Vybavení mateřských škol zřizovaných obcí a krajem učebními pomůckami pro rozvoj polytechnického vzdělávání dětí; vybavení školních zahrad těchto mateřských škol (investičního i neinvestičního charakteru), spočívající v kompletní rekonstrukci pískovišť 15. mateřské školy, která je odloučeným pracovištěm Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám. 1466, IČO schvaluje. 2. Rada města záměr předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu Jihočeského kraje PODPORA ŠKOLSTVÍ, opatření programu č. 2 Vybavení mateřských škol zřizovaných obcí a krajem učebními pomůckami pro rozvoj polytechnického vzdělávání dětí; vybavení školních zahrad těchto mateřských škol (investičního i neinvestičního charakteru), spočívající v rozšíření nabídky stavebnic, nástrojů a materiálů pro rozvoj dítěte pro Základní školu T. G. Masaryka a Mateřskou školu Písek, Čelakovského 24, IČO schvaluje. Ing. M. Cibulková K bodu 25) práce Pravidla pro ředitele příspěvkových organizací a dohoda o provedení U s n e s e n í č. 93/17 Rada města 1) schvaluje pravidla, která stanoví podmínky pracovněprávních vztahů ředitelů příspěvkových organizací. 2) schvaluje dohodu o provedení práce mezi Základní školou Josefa Kajetána Tyla a Mateřskou školou Písek, Tylova 2391 a panem Mgr. Bc. Pavlem Kocem na práce vedoucího manažera projektu EU OP VVV Podpora na Tylovce č. projektu CZ /0.0/0.0/16.022/ Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 26) městě Písku Schválení nového znění Pravidel pro označování a číslování domů ve U s n e s e n í č. 94/17 Rada města schvaluje nové znění Pravidel pro označování a číslování domů ve městě Písku s připomínkami. V čl. 7, odst. 1 poslední 2 věty budou znít: Stejnopis tohoto opatření stránka 14 (celkem 20)

15 předá odbor výstavby a územního plánování i odboru vnitřních věcí. Zápis budovy a popisného čísla do RUIAN provede odbor výstavby a územního plánování. V článku 8 na str. 8 se upravuje text odstavce č. 2 na toto znění: 2. Orientačním číslem lze označit budovy s popisným číslem i s evidenčním číslem. Ing. J. Jambura K bodu 27) Vzory smluv k doplnění pravidel P/42 pro postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu U s n e s e n í č. 95/17 Rada města: 1. schvaluje doplnění pravidel P/42 pro postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu o vzory smluv o dílo na jednoduché stavební práce, na odstranění stavby, na vypracování projektové dokumentace a související služby, na výkon činnosti technického dozoru investora, na výkon činnosti koordinátora bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci, na vypracování projektové žádosti o dotaci a administraci projektu, o poskytování služeb na administraci žádosti o dotaci a dále vzor příkazní smlouvy na zastoupení zadavatele při zadávání veřejné zakázky. 2. pověřuje starostku města podpisem smluv, vypracovaných podle těchto vzorů, v případě zadání VZMR I. kategorie. Ing. V. Filip K bodu 28) Smlouva o pronájmu stavby silnice I. třídy na stavbu Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště, Písek s ŘSD ČR U s n e s e n í č. 96/17 Rada města po projednání schvaluje uzavření Smlouvy o pronájmu stavby silnice I. třídy č. I/20 č. 20/EN/N na stavbu Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště, Písek mezi městem Písek a Ředitelstvím silnic a dálnic ČR. Ing. R. Honzík K bodu 29) Dodatek ke smlouvě s ŘSD ČR na akci Okružní křižovatka Obchodní ul. U s n e s e n í č. 97/17 Rada města schvaluje dodatek č. 3 ke smlouvě s Ředitelstvím silnic a dálnic ČR, Správa České Budějovice o spolupráci při stavbě okružní křižovatky ulic Obchodní a Průběžná a smlouvy o poskytování služeb na výkon technického dozoru, autorského dozoru a koordinátora BOZP ve znění dle návrhu. Ing. M. Kovařík K bodu 30) 2017 Smlouva o dílo s firmou MgA. Josef Faltus na akci Sochy z písku v Písku stránka 15 (celkem 20)

16 U s n e s e n í č. 98/17 Rada města 1) schvaluje smlouvu o dílo Sochy z písku v Písku 2017 mezi firmou MgA. Josef Faltus, Záryby-Martinov 205, Kostelec nad Labem, IČO a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek s připomínkou, že bude 6 soch. 2) určuje z předložených návrhů k pořízení děl Sochy z písku v Písku 2017 sochy č. 1, 3, 7, 8, 9 na náplavce u cukrárny, č. 2 u elektrárny. Ing. M. Cibulková K bodu 31) Poskytnutí dotací z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, vzorová veřejnoprávní smlouva U s n e s e n í č. 99/17 Rada města I. schvaluje vzorovou Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města v rámci Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, uvedenou v příloze č. 1 materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. II. schvaluje poskytnutí dotace z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, opatření 4 Mikrogranty dle návrhu hodnotící komise na akce: 1. Královský maraton města Písek pro Jaroslavu Královou, Mladotice 61, Písek, IČO ve výši Kč, 2. Výstava: Slavné loutkářství Písecké od Mikuláše Sichrovského po Josefa Zelinku pro Prácheňské muzeum v Písku, Velké náměstí 114, Písek, IČO ve výši Kč, 3. Svatojánský hudební festival koncert Jaroslav Svěcený a Lubomír Brabec pro Otavskou svatojánskou společnost, z. s., Čepice 7, Rabí , IČO ve výši Kč, 4. Svatomartinská neděle na Kamenném mostě pro Přátelé Kamenného mostu Písek, třída Národní svobody 158/9, Písek, IČO ve výši Kč, 5. Písečan Vánoční pro Folklorní soubor Písečan, Roháčova 258/13, Písek, IČO ve výši Kč, 6. Letní akustická terasa pro Pod čarou, Pražská 163, Písek, IČO ve výši Kč, 7. Ctrl Alt Art pro Aleše Koutenského, Ellerova 1100, Strakonice, IČO ve výši Kč, 8. Jaroslav Svěcený a Sonitus Písek, pro Sonitus Písek, z. s., Čížová 152, Čížová, IČO ve výši Kč, 9. Slavnostní koncerty PIKO k svátku Všech svatých pro Písecký komorní orchestr, z. s., Jeronýmova 410, Písek, IČO ve výši Kč, 10. Velikonoční koncerty PIKO pro Písecký komorní orchestr, z. s., Jeronýmova 410, Písek, IČO ve výši Kč, 11. Setkání královských přemyslovských měst spojené s doprovodnými výstavami pro Studio JR s. r. o., Kněžská 411/6, České Budějovice, IČO ve výši Kč, 12. Adrenalinové putování Pískem pro LezeTop s. r. o., U Vodárny 1506, Písek, IČO ve výši Kč, stránka 16 (celkem 20)

17 13. Setkání mladých lezeckých nadějí v Písku pro LezeTop, s. r. o., U Vodárny 1503, Písek, IČO ve výši Kč, 14. Petr Skala - utajený experimentátor, monografie /výstava/ pro Prácheňské muzeum v Písku, Velké náměstí 114, Písek, IČO ve výši Kč, 15. Neckyáda na Otavě 2017 pro Pod čarou, Pražská 163, Písek, IČO ve výši Kč, 16. II. Stavění máje pro DFS Písečánek, spolek, Dr. M. Horákové 1641, Písek, IČO ve výši Kč, 17. Hrajeme pro Slona pro Spolek přátel domu U Slona, Budovatelská 2033, Písek, IČO ve výši Kč, 18. Cyklus koncertů alternativní hudby pro Spolek Meziprostor, Pražská 298, Písek, IČO ve výši Kč, 19. Masopustní průvod městem a veselice pro W sdružení Písek z. s., Dr. M. Horákové 1720, Písek, IČO ve výši Kč, 20. Písecké maškary 2017 pro Ekologické centrum Elektrárna královského města Písku, o. p. s., U Vodárny 934, Písek, IČO ve výši Kč a stanovení náhradníkem s částkou Kč, 21. LezeTop film and Slide show festival pro LezeTop s. r. o., U Vodárny 1506, Písek, IČO bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč, 22. Jihočeské boulderové setkání pro LezeTop s. r. o., U Vodárny 1506, Písek, IČO bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč, 23. Písek na jednom laně pro LezeTop s. r. o., U Vodárny 1506, Písek, IČO bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč, 24. Tanec Praha v Písku pro Kredance, z. s., Zeyerova 612, České Budějovice, IČO bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů, 25. Marika Singers zpívá pro Athelas pro Domácí hospic Athelas - středisko Diakonie a misie Církve československé husitské, Budějovická 204, Písek, IČO bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů, 26. Eurytmie kurz pro dospělé pro W sdružení Písek, z. s., Dr. M. Horákové 1720, Písek, IČO bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů, 27. Koucour - rezidenční pobyt pro Kredance z. s., Zeyerova 612, České Budějovice, IČO bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů. III. schvaluje poskytnutí dotace z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, opatření 5 Reprezentace města dle návrhu hodnotící komise na akce: 1. Účast PIKO na koncertu partnerských měst ve Wetzlaru pro Písecký komorní orchestr, z. s., Jeronýmova 410, Písek, IČO ve výši Kč, 2. Pohádky pro děti z Velkého Krtíše pro Loutkový spolek Nitka, Bakaláře 43/6, Písek, IČO ve výši Kč. IV. schvaluje poskytnutí dotace z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, opatření 6 Děti, mládež a talenti dle návrhu hodnotící komise na akce: 1. Taneční seminář a soustředění pro DFS Písečánek, spolek, Dr. M. Horákové 1641, Písek, IČO ve výši Kč, 2. Roztančená Tylovka pro Základní školu Josefa Kajetána Tyla a Mateřskou školu Písek, Tylova 2391, Písek, IČO ve výši Kč, stránka 17 (celkem 20)

18 3. Písecký Šturmovik 2017 pro Dům dětí a mládeže, Švantlova 2394, Písek, IČO ve výši Kč, 4. Kredance produkuje 2017 pro Kredance, z. s., Zeyerova 612, České Budějovice , IČO ve výši Kč. Ing. M. Cibulková K bodu 32) Jmenování členů školských rad při ZŠ za zřizovatele Radní obdrželi návrhy na složení školských rad. U s n e s e n í č. 100/17 Rada města jmenuje členy školských rad při základních školách v Písku za zřizovatele na nové funkční období od do podle neveřejné přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. Ing. M. Cibulková K bodu 33) Výroční zpráva o poskytování informací za rok 2016, návrh příloh 3 a 4 Pravidel pro poskytnutí informací U s n e s e n í č. 101/17 Rada města 1) schvaluje přílohu 3 Přehled nejdůležitějších předpisů a přílohu 4 Sazebník úhrad nákladů za poskytování informací, které jsou součástí Pravidel ke stanovení postupu orgánů města Písek při zajištění práva fyzických a právnických osob na poskytnutí informací, účinných od , 2) schvaluje výroční zprávu o poskytování informací podle zákona č.106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím ve znění pozdějších předpisů za rok Ing. Z. Hofmanová K bodu 34) Vyhodnocení kontrolní činnosti za rok 2016 U s n e s e n í č. 102/17 Rada města projednala Zprávu o vyhodnocení kontrolní činnosti za rok Ing. A. Velíšková K bodu 35) Připojení města Písek k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet U s n e s e n í č. 103/17 Rada města schvaluje připojení města Písek k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet vyvěšením tibetské vlajky na budově Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114, Písek dne 10. března Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 36) Návrhy na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku stránka 18 (celkem 20)

19 U s n e s e n í č. 104/17 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku: 1. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro Music club 80, nábřeží 1. máje 1602, Písek, žadatel Eduard Brousil, Budovatelská 1902, Písek, IČO v rozsahu po-ne do 05:00 h, 2. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro provozovnu Dance club Kanál, Komenského 56, Písek, žadatelka Martina Klímková, tř. Přátelství 1961, Písek, IČO v rozsahu pá-so do 04:00 h. Ing. M. Cibulková K bodu 37) Informace z jednání komisí U s n e s e n í č. 105/17 Rada města 1. jmenuje členem komise dopravní Vladimíra Homolu, Ing. Karla Coufala a Vladimíra Šámala, a to od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí, 2. jmenuje členkou komise pro infrastrukturu Mgr. Andreu Žákovou, a to od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí, 3. z důvodu malé aktivity odvolává z funkce členku komise pro výchovu a vzdělávání Martinu Pazderskou. Ing. J. Votýpka K bodu 38) pro cyklisty Zastupování města Písku a hlasování na valné hromadě Asociace měst U s n e s e n í č. 106/17 Rada města zmocňuje Ing. Petra Jelínka, cyklokoordinátora k zastupování města Písku a hlasování na valné hromadě Asociace měst pro cyklisty, která se bude konat dne 9. března 2017 v Oslavanech. Ing. V. Filip K bodu 39) Různé Rozhodnutí o vyřazení majetku z evidence města U s n e s e n í č. 107/17 Rada města projednala vyřazení majetku z evidence města pronajatého Sladovně Písek o. p. s. a souhlasí s rozhodnutím dle obsahu dopisu paní starostky ze , který je přílohou zápisu. Ing. L. Toman stránka 19 (celkem 20)

20 Souhlas zřizovatele s realizací projektů v rámci Dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2017 U s n e s e n í č. 108/17 Rada města schvaluje realizaci projektů, na které je žádána podpora z dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2017, Dotkni se Písku v rámci programu Podpora kultury pro Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje, Písek, Písecké hudební léto v rámci programu Podpora kultury pro Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje, Písek. Ing. M. Cibulková V Písku dne stránka 20 (celkem 20)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 04.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o čerpání dotací 2017 kultura a cestovní ruch NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 27.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod od 14:00

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 30.10.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3053/R/301017: předložený

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/42/2016 Schválení programu 42. schůze Rady města Uničova

Více

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 84. schůze Rady města Rychvald, dne 21. 08. 2017 Kontrola usnesení 84/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání sportovní komise 84/2. Rada města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 01.12.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015. U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Kojetína, konané dne 10. června 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. 1 U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 16.11.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadatelům dle přílohy prodloužení pronájmů bytových jednotek v

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.03.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 3. 2017 (usnesení č. 58-73) USNESENÍ č. 58/05-17 R předložit na jednání zastupitelstva města návrh na prominutí pohledávky z titulu dlužného nájemného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více