U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni JUDr. L. Průša PROGRAM 1) Valná hromada Píseckem, s. r. o. 2) Návrh na rozpočtová opatření č. 9-10/16 3) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru hospodaření za rok ) Převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic Domovní a bytové správy města Písku a následné použití tohoto fondu investic 5) Přehled pohledávek města Písek k ) Návrh zadání veřejné zakázky Městský atletický stadion opravy šaten a sociálního zařízení 7) Návrh zadání veřejné zakázky Zkapacitnění stávajících parkovacích ploch s respektováním budoucí zástavby nárožní proluky Žižkova-Komenského projektová dokumentace 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Opravy sociálního zařízení vnitřních šaten Plaveckého stadionu v Písku 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Písek ČOV Trafostanice II 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Místní úprava provozu naváděcí systém na parkoviště v Písku, V. etapa směr od Tábora 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Administrace zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací a poskytnutí souvisejících služeb plavecký bazén Písek 12) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Bezbarierový přístup do budovy 2. stupně ZŠ T. G. Masaryka Písek 13) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města 14) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města

2 15) Návrh na pronájmy nebytových prostor 16) Řešení nájemních vztahů k bytům 17) Návrh na řešení bytových záležitostí 18) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 19) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení 20) Informace o současném stavu nájemného nebytových prostor nemovitostí ve vlastnictví města 21) Žižkova kasárna I. demolice objektů, žádost o udělení výjimky z pravidel pro zadávání veřejných zakázek, návrh smlouvy se společností Polanský Group a. s. 22) Podnět ke zpracování soutěžních podmínek ideové architektonické soutěže o návrh III. etapa konverze a rekonstrukce objektu Sladovny v Písku 23) Záměr předložení žádosti o podporu v rámci IROP na projekt Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek 24) Udělení plné moci k zastupování města Písku u projektu s názvem Cyklistická stezka a chodník v průmyslové zóně Dobešická 25) Převod majetku In-line hockey club Písek o. s. do majetku města Písek 26) Darování hmotného movitého majetku Centra kultury Písek o. p. s. v likvidaci do majetku města Písek 27) Předložení žádosti o finanční podporu do programu zaměstnanost 28) Taipejská deklarace ke Smart City 29) Smart City Písek smlouva o užívání dopravního prostředku vozu BMWHyBr 30) Účelová neinvestiční dotace od Jihočeského kraje na podporu činnosti Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek 31) Veřejnoprávní smlouvy na výkon přenesené působnosti speciálního stavebního úřadu pro místní komunikace s obcemi Heřmaň a Oslov 32) Podsmlouva k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou a. s. o sdruženém pojištění souboru vozidel 33) Návrh na změnu pracovního poměru ředitelky Domovní a bytové správy města Písku, stanovení odměn ředitelů příspěvkových organizací 34) Návrh na poskytnutí dotací na sportovní činnost v roce ) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok ) Informace o výsledku jednání hodnotící komise Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva 37) Autobusová doprava Nový Dvůr 38) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci 39) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst 40) Návrhy na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 41) Informace z jednání komisí 42) Plavecký bazén Písek smlouva o přeložce zařízení distribuční soustavy E.ON Česká republika, s. r. o. 43) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce Jeronýmovy ulice v Písku 44) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. stránka 2 (celkem 25)

3 K bodu 1) Valná hromada Píseckem, s. r. o. U s n e s e n í č. 182/16 Rada města jako valná hromada společnosti Píseckem, s. r. o., zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Českých Budějovicích v oddílu C, vložka 24604, IČO a) schvaluje předsedající valné hromady Mgr. Evu Vanžurovou a zapisovatelku Helenu Keclíkovou, b) schvaluje navržený program jednání, 2. odvolává první jednatelku společnosti Mgr. Evu Vanžurovou k a jmenuje s účinností od jednatelem společnosti Michala Jánského, 3. schvaluje smlouvu o výkonu funkce jednatele společnosti mezi obchodní společností Píseckem, s. r. o., Karlova 108/3, Písek, IČO: a Michalem Jánským, 4. schvaluje smlouvu o nájmu vybavení mezi obchodní společností Píseckem, s. r. o., Karlova 108/3, Písek, IČO: a Michalem Jánským, Roháčova 268/18, Písek, IČO: , 5. schvaluje dohodu o užívání vozidla mezi obchodní společností Píseckem, s. r. o., Karlova 108/3, Písek, IČO: a Michalem Jánským, Roháčova 268/18, Písek, IČO: Ing. M. Cibulková K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření č. 9-10/16 U s n e s e n í č. 183/16 Rada města schvaluje návrh na rozpočtová opatření č. 9-10/16. Ing. L. Toman K bodu 3) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru hospodaření za rok 2015 U s n e s e n í č. 184/16 Rada města schvaluje předložený návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru hospodaření za rok Ing. L. Toman K bodu 4) Převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic Domovní a bytové správy města Písku a následné použití tohoto fondu investic U s n e s e n í č. 185/16 Rada města souhlasí s převodem finančních prostředků v částce 200 tis. Kč z rezervního fondu do fondu investic a následným použitím tohoto fondu investic Domovní a bytové správy města Písku 1) na zajištění výběrového řízení investičních akcí Rekonstrukce objektů čp Jiráskovo nábř. a čp a 1468 nábř. 1. máje v hodnotě 55 tis. Kč a 2) na výměnu osvětlení ve společných prostorech domů DPS čp. 424 a 425 Topělecká za nová LED svítidla s pohybovými čidly v hodnotě 345 tis. Kč. Ing. L. Toman stránka 3 (celkem 25)

4 K bodu 5) Přehled pohledávek města Písek k Rada města projednala materiál. K bodu 6) Návrh zadání veřejné zakázky Městský atletický stadion opravy šaten a sociálního zařízení U s n e s e n í č. 186/16 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Městský atletický stadion opravy šaten a sociálního zařízení a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Bc. Michal Fiedler, DiS. (odbor investic a rozvoje), Tomáš Gareis (Městské služby Písek s.r.o.), Kateřina Piklová (odbor správy majetku), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), Náhradníci: Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Jiří Žáček (odbor investic a rozvoje), Marek Václavík (Městské služby Písek s.r.o.), Václav Sloup (odbor správy majetku), Ing. Zuzana Čížková (odbor správy majetku). Ing. V. Filip K bodu 7) Návrh zadání veřejné zakázky Zkapacitnění stávajících parkovacích ploch s respektováním budoucí zástavby nárožní proluky Žižkova-Komenského projektová dokumentace U s n e s e n í č. 187/16 Rada města: 1. schvaluje výjimku z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek, dle čl. 6, odst. 3, pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Zkapacitnění stávajících parkovacích ploch s respektováním budoucí zástavby nárožní proluky Žižkova - Komenského projektová dokumentace. 2. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Zkapacitnění stávajících parkovacích ploch s respektováním budoucí zástavby nárožní proluky Žižkova - Komenského projektová dokumentace s připomínkou, pokud nedoporučí zastupitelstvo města projektovou přípravu na pozemcích společnosti IMMOTEL a. s., (poz. parc. č. 1592/10, 1953/28 a 1560/11 vše k. ú. Písek), budou ze zadávací dokumentace vyjmuta výše uvedená čísla pozemků a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku. 3. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Ing. arch. Petra Trambová (radní), Ing. Václav Filip (vedoucí odboru investic a rozvoje); Ing. arch. Josef Zábranský (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), stránka 4 (celkem 25)

5 Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje), Bc. Michal Fiedler, DiS. (odbor investic a rozvoje), Ing. Zuzana Čížková (odbor správy majetku). Ing. V. Filip K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Opravy sociálního zařízení vnitřních šaten Plaveckého stadionu v Písku U s n e s e n í č. 188/16 Rada města po projednání schvaluje dodavatelem veřejné zakázky Opravy sociálního zařízení vnitřních šaten Plaveckého stadionu v Písku společnost PP servis Plzeň s. r. o., U Velkého rybníka 688/35, Plzeň, IČ: s nabízenou cenou Kč bez DPH. Jako druhou v pořadí určuje společnost Kočí a. s., K Lipám 132, Písek, IČ: za cenu Kč bez DPH. Jako třetí v pořadí určuje společnost Střechy Izolace Holub s. r. o., Boubínská 229, Strakonice, IČ: za cenu Kč bez DPH. J. Hrádek K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Písek ČOV Trafostanice II U s n e s e n í č. 189/16 Rada města po projednání schvaluje dodavatele veřejné zakázky Písek ČOV Trafostanice II., firmu ELEKTROSTAV STRAKONICE s. r. o.; IČ: za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídková cena byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Ing. R. Honzík K bodu 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Místní úprava provozu naváděcí systém na parkoviště v Písku, V. etapa směr od Tábora U s n e s e n í č. 190/16 Rada města 1. schvaluje uchazeče GS Plus, s. r. o., Bohunická cesta 358/5, Moravany u Brna, IČO , za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Místní úprava provozu naváděcí systém na parkoviště v Písku, V. etapa směr od Tábora, 2. schvaluje uchazeče Reno Šumava, a. s., Pražská 326, Vlachovo Březí, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH, 3. schvaluje uchazeče KASKA, s. r. o., Vrbenská 2, České Budějovice, IČO jako třetího v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. M. Cibulková stránka 5 (celkem 25)

6 K bodu 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Administrace zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací a poskytnutí souvisejících služeb plavecký bazén Písek U s n e s e n í č. 191/16 Rada města: 1. schvaluje JUDr. Michala Štekla advokáta, náměstí Republiky 204/30, Plzeň, IČO: , dodavatelem veřejné zakázky Administrace zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací a poskytnutí souvisejících služeb - plavecký bazén Písek, za cenu Kč bez DPH s připomínkou, že v textu smlouvy bude zohledněno, že v době zadávání veřejné zakázky bude platit nový zákon a bude nutno, aby administrátor postupoval v souladu s tímto novým zákonem o zadávání veřejných zakázek, 2. schvaluje společnost Veřejné zakázky s. r. o., Revoluční 724/7, Praha 1, IČO: , jako druhého v pořadí, za cenu Kč bez DPH, 3. schvaluje společnost Public Market Advisory s. r. o., Šromova 639/43, Brno, IČO: , jako třetího v pořadí, za cenu Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 12) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Bezbarierový přístup do budovy 2. stupně ZŠ T. G. Masaryka Písek U s n e s e n í č. 192/16 Rada města uděluje předběžný souhlas s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky (podle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny) k zakázce Bezbarierový přístup do budovy 2. stupně ZŠ T. G. Masaryka Písek uchazeče KOČÍ a. s., IČ: , K Lipám 132, Písek za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH); dále společnost HMpro cz s. r. o., IČ: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako druhého v pořadí a společnost Š+H Bohunice, s. r. o., IČ: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako třetího v pořadí a pověřuje ředitele školy podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele. Ing. M. Cibulková K bodu 13) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Smrkovice p. Štér: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 193/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN s uzemněním a výměnu stávajícího kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 909/1 k. ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o. ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. stránka 6 (celkem 25)

7 b2) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Česká telekomunikační infrastruktura a. s. akce: , 042_2015_CRA_25_KRHA_OK U s n e s e n í č. 194/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění podzemního komunikačního vedení na částech pozemků parc. č. 1619/20, 2512/2, 2512/1, 2421/1, 2508, 2458/1, 2503, 2421/3, 2421/5, parc. č. st vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o., odboru životního prostředí a odboru dopravy ve prospěch Česká telekomunikační infrastruktura a. s., IČ , Olšanská 2681/6, Žižkov, Praha 3, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b3) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek-Traxial: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 195/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelu NN na částech pozemků parc. č. 1076/21, 1084/14, 1084/18, 1084/35, 1085/2, 2255/2 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b4) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek-Roháčova NN úprava vedení U s n e s e n í č. 196/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelu NN na částech pozemků parc. č. 1585/8, 1586/10, 2202/3 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b5) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Příp.NTL Písek, J. Malého 2121 O. stránka 7 (celkem 25)

8 U s n e s e n í č. 197/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky NTL na části pozemku parc. č. 1616/4 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b6) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Příp. STL Hradišťská 2276, Písek U s n e s e n í č. 198/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky STL na části pozemku parc. č. 2159/9 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b7) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Příp. STL Písek, Otavská 1140 O. U s n e s e n í č. 199/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky STL na části pozemku parc. č. 1810/3 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši 662 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b8) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: STL Písek, Václavské nám. 95 U s n e s e n í č. 200/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva umístění STL plynovodní přípojky části pozemku parc. č. 321/5 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. stránka 8 (celkem 25)

9 b9) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek, a. s. akce: Sedláčkova 450 U s n e s e n í č. 201/16 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení teplovodní přípojky včetně sdělovacího kabelu na části pozemku parc. č. st. 977 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této teplovodní přípojky, dále provádět na teplovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. d1) Solum Consulting, s. r. o. - smlouva o oprávnění umístit stavbu na částech pozemku parc. č. 331/1 k. ú. Písek v rámci stavby Centrum sociálně zdravotnických služeb Písek Žižkova kasárna Písek U s n e s e n í č. 202/16 Rada města schvaluje smlouvu o oprávnění umístit stavbu venkovního únikového schodiště, venkovního vstupního schodiště a šikmé rampy (východní fasáda) a venkovního vstupního schodiště (jižní fasáda) na částech pozemku parc. č. 331/1 k. ú. Písek (dle geometrického plánu č /2015) v rámci stavby: Centrum sociálně zdravotnických služeb Písek Žižkova kasárna III v Písku mezi městem Písek a společností Solum Consulting, s. r. o., IČ , se sídlem Písek, Velké náměstí 116, PSČ K bodu 14) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) FC AL-KO Semice o. s. smlouva na podnájem části pozemku parc. č. 82/1, parc. č. 77/13 a parc. č. 77/14 vše k. ú. Semice u Písku U s n e s e n í č. 203/16 Rada města Písku po projednání schvaluje podnájemní smlouvu na část pozemku parc. č. 82/1 o výměře m 2, na pozemek parc. č. 77/13 o výměře 818 m 2 a pozemek parc. č. 77/14 o výměře 201 m 2 vše k. ú. Semice u Písku s FC AL-KO SEMICE o. s., IČ , sídlem Písek, Ke Křížku 68 dle přílohy. b) Pacht pozemků parc. č. 112/14, části parc. č. 112/15, parc. č. 112/17 a části parc. č. 95/7 vše k. ú. Hradiště u Písku U s n e s e n í č. 204/16 Rada města Písku po projednání schvaluje pacht pozemků parc. č. 112/14 o výměře 400 m 2, části parc. č. 112/15 o výměře cca 586 m 2, parc. č. 112/17 o výměře 400 m 2 a části parc. č. 95/7 o výměře 1158 m 2 vše v k. ú. Hradiště u Písku, za účelem užívání k zemědělské činnosti jako přístupové cesty a pastvina, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 12 měsíců stránka 9 (celkem 25)

10 s tím, že smlouva může být ukončena vždy ke konci pachtovního roku tj. k běžného roku, s pachtovným ve výši Kč/ha/rok, pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem pachtovní smlouvy. c) p. Martin Šrámek žádost o pronájem části pozemku parc. č. 1 k. ú. Písek (pozemek pro předzahrádku v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 205/16 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1 o výměře 40 m 2 k. ú. Písek, za účelem užívání jako předzahrádka, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 150 Kč/m 2 /rok pro pana Martina Šrámka, IČ , sídlem Písek, Dr. M. Horákové za podmínek stanovených pro umístění předzahrádky, za dodržení podmínky provozní doby od hod a za podmínky, že v provozovně se nebude prodávat a podávat pivo a lihoviny. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu. d) Žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č.st. 1395/2 k. ú. Písek (pozemek pod novinovým stánkem) U s n e s e n í č. 206/16 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. st. 1395/2 o výměře 12 m 2 v k. ú. Písek, za účelem užívání jako pozemek pod novinovým stánkem, na další 2 roky, tj. do , za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. e) p. Jiří Marek žádost o pronájem části pozemku parc. č. 1 k. ú. Písek (rozšíření předzahrádky před restaurací U Reinerů) U s n e s e n í č. 207/16 Rada města Písku po projednání schvaluje rozšíření pronájmu části pozemku parc. č. 1 o výměru 12 m 2 (celková výměra předzahrádky bude činit 70 m 2 ) k. ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před restaurací U Reinerů, za stejných podmínek stávající nájemní smlouvy, pro pana Jiřího Marka, IČ , sídlem Praha 7, Letenské náměstí 6, za dodržení podmínky DI Policie ČR, uvedené ve stanovisku k návrhu tohoto usnesení. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 5 ke smlouvě o nájmu pozemku. f) Lesy města Písku s. r. o. návrh na navýšení nájemného pro rok 2016 a úprava předmětu nájmu U s n e s e n í č. 208/16 Rada města Písku po projednání schvaluje navýšení nájemného pro rok 2016 na částku Kč bez DPH, vyjmutí části pozemku parc. č. 1883/43 o výměře 169 m 2 k. ú. stránka 10 (celkem 25)

11 Písek z předmětu nájmu, pronájem pozemku parc. č o výměře 882 m 2 k. ú. Oldřichov u Písku a uzavření dodatku č. 24 ke smlouvě o nájmu pozemku dle přílohy pro Lesy města Písku s. r. o., IČ , sídlem Písek, Flekačky g) SVJ domu čp na Mírovém náměstí v Písku žádost o pronájem pozemku parc. č. 1749/3 k. ú. Písek U s n e s e n í č. 209/16 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc. č. 1749/3 o výměře 478 m 2 k. ú. Písek, za účelem užívání jako zahrada, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok, pro Společenství vlastníků jednotek domu čp na Mírovém náměstí v Písku, sídlem Písek, Velké náměstí 114 a zakotvení předkupního práva ve smlouvě v případě prodeje pozemku. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. h) STILET spol. s r. o. - žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/35 k. ú. Písek (předzahrádka na Alšově náměstí) U s n e s e n í č. 210/16 Rada města Písku po projednání neschvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/35 o výměře 48 m 2 k. ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před provozovnou U Hlavínů na Alšově náměstí čp. 38 v Písku, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, s nájemným ve výši 150 Kč/m 2 /rok, pro společnost STILET spol. s r. o., IČ , sídlem Praha 4, Na Dolinách 345/7. i) PaedDr. Miluše Lidinská žádost o pronájem části pozemku parc. č. 654/2 k. ú. Hradiště u Písku U s n e s e n í č. 211/16 Rada města Písku po projednání neschvaluje pronájem části pozemku parc. č. 654/2 o výměře cca 145 m 2 k. ú. Hradiště u Písku, za účelem rozšíření venkovní terasy, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, s nájemným ve výši 30 Kč/m 2 /rok, pro PaedDr. Miluši Lidinskou, IČ , sídlem Beroun, Puchmajerova 466. K bodu 15) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku U s n e s e n í č. 212/16 Rada města schvaluje posunutí termínu uzavření nájemní smlouvy na pronájem prostoru kanceláří č a č sloužících k podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, o výměře 99,90 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 134 v k. ú. Písek, pro žadatelku, od , za účelem stránka 11 (celkem 25)

12 provozování kanceláře pro poskytování služeb dárkových, cestovních a informačních v péči o zdraví, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje starostku města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. 2) Dodatek č. 2 ke smlouvě o umístění zařízení U s n e s e n í č. 213/16 Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 2 ke smlouvě o umístění zařízení na telekomunikační věži s rozhlednou Písek Jarník ze dne dle přílohy, kde se mění název společnosti z Telefónica O2 Czech Republic, a. s., IČ , na Česká telekomunikační infrastruktura a. s., IČ , se sídlem Olšanská 2681/6, Praha 3, zast. Ing. Josefem Pokorným na základě pověření představenstva, dále fůzi firmy V plus P s. r. o., IČ , se sídlem nábřeží 1. máje 1935, Písek na nástupnickou společnost dle projektu ze dne Media Bohemia, a. s., IČ , se sídlem Koperníkova 794/6, Praha 2. 3) Ukončení smlouvy o umístění zařízení na budově bez č. p./č. e. rozhledny Jarník, včetně přilehlého technologického domku, nacházející se na parcele č. st v k. ú. Písek, dohodou U s n e s e n í č. 214/16 Rada města neschvaluje ukončení smlouvy o umístění zařízení na budově bez č. p./č. e. rozhledny Jarník, včetně přilehlého technologického domku, nacházející se na parcele č. st v k. ú. Písek mezi společností Internethome, s. r. o. Praha, IČ a Městem Písek, IČ , dohodou. 4) Ukončení smlouvy o nájmu nemovitostí čp. 172 Budějovické předměstí na st. parcele č. 590 o výměře 1957 m 2 - zastavěná plocha a nádvoří a parcely č o výměře 2326 m 2 - ostatní plocha vše k. ú. Písek, dohodou ke dni U s n e s e n í č. 215/16 1. Rada města schvaluje ukončení smlouvy mezi městem Písek, Velké nám. 114, Písek, IČ a Píseckou zdravotní, a. s., Velké nám. 116, Písek, IČ o nájmu nemovitosti čp. 172 Budějovické předměstí na st. parcele č. 590 o výměře 1957 m 2 - zastavěná plocha a nádvoří a parcely č o výměře 2326 m 2 - ostatní plocha vše k. ú. Písek dohodou ke dni Rada města schvaluje ukončení dohody mezi městem Písek, Velké nám. 114, Písek, IČ a Píseckou zdravotní, a. s., Velké nám. 116, Písek, IČ o daňovém odepisování technického zhodnocení na pronajatém majetku rekonstrukce kotelny ke dni Rada města schvaluje zúčtování zůstatkové hodnoty technického zhodnocení pronajatého majetku rekonstrukce kotelny k datu ukončení pronájmu ve prospěch nájemce ve výši zůstatkové hodnoty Kč. stránka 12 (celkem 25)

13 K bodu 16) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 216/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11, v čp. 393, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 393, Písek, o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1835, Písek, o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1950, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 1950, Písek, o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 2165, Truhlářská, Písek, pro žadatelku, Truhlářská 2165, Písek, o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 2241, Harantova, Písek, pro žadatelku, Harantova 2241, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 13, Ningrova, Písek, pro žadatele, Ningrova 13, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12, v čp. 1781, Nádražní, Písek, pro žadatele, Nádražní 1781, Písek, o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 2242, Harantova, Písek, pro žadatele, Harantova 2242, Písek, o 1 rok. 10. Rada města schvaluje podání výpovědi z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s užíváním bytu. 11. Rada města schvaluje smlouvu o nájmu na služební byt č. 01 v ubytovně Dr. Milady Horákové 1748 v Písku, o velikosti 3+1 s vedoucím ubytovny od po dobu, po kterou bude vykonávat zaměstnání vedoucího ubytovny, za nájemné ve výši 55 Kč/m 2 a měsíc. Ing. Z. Šartnerová K bodu 17) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 217/16 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 8 v budově čp. 1962, Budějovická ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 725/1 v k. ú. Písek o velikosti 1+0, č. 1 v budově čp. 165, Bakaláře v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 180/1 v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 7 v budově čp. 1992, tř. Přátelství v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 4 v budově čp. 362, Na Stínadlech v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 2+1, stránka 13 (celkem 25)

14 č. 16 v budově čp. 360, Na Stínadlech v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 3+1, č. 2 v budově čp. 1585, Tyršova ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti ) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 218/16 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4C 435-3, čp. 449/18, Čechova ulice v Písku, se žadatelem místo nájemce. 3) Oprava usnesení č. 134/16 U s n e s e n í č. 219/16 Rada města schvaluje opravu usnesení č. 134/16 ze dne : vypouští se text.. bytu č. 17 v objektu čp. 230, K Háječku v Písku, nájemce, na dobu. a nahrazuje se textem. bytu č. 17 v objektu čp. 230, Ke Střelnici v Písku, nájemce, na dobu... Ostatní ustanovení usnesení č. 134/16 zůstávají beze změny. K bodu 18) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 3, Třebízského ulice čp. 410 v Písku U s n e s e n í č. 220/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 3, v budově čp. 410, Třebízského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1, na výjimku za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 10, tř. Přátelství čp v Písku U s n e s e n í č. 221/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 10, v budově čp. 1950, tř Přátelství, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1, za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5, Mírové náměstí čp v Písku stránka 14 (celkem 25)

15 U s n e s e n í č. 222/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 5, v budově čp. 1626, Mírové náměstí, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1, za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 10, Třebízského ulice čp. 411 v Písku U s n e s e n í č. 223/16 Rada města neschvaluje jako nájemce bytu č. 10, v budově čp. 411, Třebízského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 3+1, žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení. 5. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9, Třebízského ulice čp. 410 v Písku U s n e s e n í č. 224/16 Rada města neschvaluje jako nájemce bytu č. 9, v budově čp. 410, Třebízského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 4+1, žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení. K bodu 19) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení U s n e s e n í č. 225/16 Rada města k žádosti Úřadu práce ČR souhlas obce žadatelům nesplňujícím podmínky o dávku doplatek na bydlení, kteří užívají bydlení v ubytovacích zařízeních nacházejících se v katastrálním území města Písek, dle přílohy č. 3 neuděluje. K bodu 20) Informace o současném stavu nájemného nebytových prostor nemovitostí ve vlastnictví města U s n e s e n í č. 226/16 Rada města informaci současný stav nájemného nebytových prostor nemovitostí ve vlastnictví města projednala. K bodu 21) Žižkova kasárna I. demolice objektů, žádost o udělení výjimky z pravidel pro zadávání veřejných zakázek, návrh smlouvy se společností Polanský Group a. s. U s n e s e n í č. 227/16 Rada města po projednání: stránka 15 (celkem 25)

16 1. schvaluje žádost o udělení výjimky z Pravidel P/42 stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu - na poskytovatele havarijních - demoličních prací objektů č. 5 na pozemku st. parc. č. 847/2 a objektu č. 7 na pozemku st. parc. č. 847/15 vše k. ú. Písek a ukládá odboru investic a rozvoje nárokovat částku ve výši Kč bez DPH do nejbližší rozpočtové změny. 2. schvaluje smlouvu o dílo mezi městem Písek a společností POLANSKÝ GROUP a. s., se sídlem Přemyslova 529, Říčany; IČO Ing. V. Filip K bodu 22) Podnět ke zpracování soutěžních podmínek ideové architektonické soutěže o návrh III. etapa konverze a rekonstrukce objektu Sladovny v Písku U s n e s e n í č. 228/16 Rada města schvaluje podnět ke zpracování soutěžních podmínek ideové architektonické soutěže o návrh III. etapa konverze a rekonstrukce objektu Sladovny v Písku a ukládá odboru rozvoje a investic připravit návrh soutěžních podmínek ideové architektonické soutěže. Ing. V. Filip K bodu 23) Záměr předložení žádosti o podporu v rámci IROP na projekt Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek U s n e s e n í č. 229/16 Rada města schvaluje záměr předložit žádost o podporu v roce 2017 v rámci Integrovaného regionálního operačního programu na projekt Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města a ukládá odboru investic a rozvoje zahájit práce na přípravě tohoto projektu. Ing. V. Filip K bodu 24) Udělení plné moci k zastupování města Písku u projektu s názvem Cyklistická stezka a chodník v průmyslové zóně Dobešická U s n e s e n í č. 230/16 Rada města schvaluje plnou moc k zastupování města Písku u projektu Cyklistická stezka a chodník v průmyslové zóně Dobešická pro Ing. Petra Jelínka v činnostech: - podepisování žádostí o podporu - podepisování zprávy o realizaci - podepisování zprávy o udržitelnosti - podepisování žádosti o změnu. Ing. V. Filip K bodu 25) Převod majetku In-line hockey club Písek o. s. do majetku města Písek U s n e s e n í č. 231/16 Rada města: 1. schvaluje převod majetku In-line hockey club Písek o. s., Kollárova 1573, Písek, IČ sportovní plochy Stilmat za 1 Kč do majetku města Písek, stránka 16 (celkem 25)

17 2. schvaluje předání sportovní plochy Stilmat do správy Městských služeb Písek s. r. o. K bodu 26) Darování hmotného movitého majetku Centra kultury Písek o. p. s. v likvidaci do majetku města Písek U s n e s e n í č. 232/16 Rada města: 1. schvaluje přijetí daru - hmotného movitého majetku skříňového automobilu Mercedes Benz 311 CDI KA/40 rok výroby 2000, RZ PII a valníkového nákladního přívěsu rok výroby 1999 RZ 29 PIA 74 od Centra kultury Písek o. p. s. v likvidaci do majetku města Písek. 2. schvaluje bezúplatný převod movitého majetku skříňového automobilu Mercedes Benz 311 CDI KA/40 rok výroby 2000, RZ PII a valníkového nákladního přívěsu rok výroby 1999 RZ 29 PIA 74 z majetku města do majetku Centra kultury města Písek, p. o., nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČ žádá likvidátora Centra kultury Písek o. p. s. v likvidaci o podání informace o zjištění příčiny chyby v evidenci majetku u těchto vozidel. K bodu 27) Předložení žádosti o finanční podporu do programu zaměstnanost U s n e s e n í č. 233/16 Rada města: 1. schvaluje záměr předložení žádosti o finanční podporu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost při přípravě dokumentů rozvoje, podkladů pro oblast mobility, energetiky, životního prostředí, integrované infrastruktury, aj., související s plným zapojením města Písek do sítí inteligentních měst. 2. schvaluje udělení plné moci k zastupování města Písku u projektu Rozvoj Smart City Písek pro Ing. Bc. Jana Venclíka v činnostech podepisování žádosti o podporu, podepisování zprávy o realizaci, podepisování zprávy o udržitelnosti, podepisování žádosti o změnu. Ing. V. Filip K bodu 28) Taipejská deklarace ke Smart City U s n e s e n í č. 234/16 Rada města schvaluje deklaraci Chytré město, chytré bydlení; Taipejská deklarace ke Smart City, uzavřenou na mezinárodním summitu starostů Smart City 2016 dne , deklarující vzájemnou spolupráci v projektu Smart City Písek. Ing. V. Filip K bodu 29) BMWHyBr Smart City Písek smlouva o užívání dopravního prostředku vozu stránka 17 (celkem 25)

18 U s n e s e n í č. 235/16 Rada města schvaluje smlouvu o užívání vozu, tj. 1 ks dopravního prostředku hybridní vozidlo na elektrický pohon BMW i3 REX, a spolupráci mezi BMW Austria GmbH, Salzburg a městem Písek v rámci projektu Smart City. Ing. V. Filip K bodu 30) Účelová neinvestiční dotace od Jihočeského kraje na podporu činnosti Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek U s n e s e n í č. 236/16 Rada města 1. přijímá účelovou neinvestiční dotaci ve výši Kč na podporu úhrad výdajů spojených se zásahy mimo územní obvod, podíl na financování akceschopnosti, pořízení a obnově požární techniky pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Písek. 2. schvaluje uzavření smlouvy č. SDO/KHEJ/263/16 o poskytnutí dotace mezi Jihočeským krajem a městem Písek. Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 31) Veřejnoprávní smlouvy na výkon přenesené působnosti speciálního stavebního úřadu pro místní komunikace s obcemi Heřmaň a Oslov U s n e s e n í č. 237/16 Rada města schvaluje veřejnoprávní smlouvy na výkon přenesené působnosti speciálního stavebního úřadu pro místní komunikace obce Heřmaň a obce Oslov, ve znění dle návrhu. Ing. M. Kovařík K bodu 32) Podsmlouva k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou a. s. o sdruženém pojištění souboru vozidel U s n e s e n í č. 238/16 Rada města schvaluje podsmlouvu č k pojistné smlouvě č o sdruženém pojištění souboru vozidel uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a. s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 33) Návrh na změnu pracovního poměru ředitelky Domovní a bytové správy města Písku, stanovení odměn ředitelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 239/16 Rada města po projednání: 1. schvaluje změnu pracovního poměru ředitelky Domovní a bytové správy města Písek. 2. schvaluje odměny ředitelů příspěvkových organizací podle neveřejné přílohy A tohoto materiálu podle počtu dosažených bodů takto: 8 % pro ředitele ZŠ J. K. Tyla, ZŠ T. G. Masaryka, ZŠ T. Šobra, knihovny, DBS, stránka 18 (celkem 25)

19 5 % pro ředitele ZŠ J. Husa, ZŠ Svobodná, ZŠ E. Beneše, Městského střediska soc. služeb. 3. schvaluje odměnu řediteli příspěvkové organizace Centrum kultury města Písek podle neveřejné přílohy A tohoto materiálu. Ing. J. Petrášek K bodu 34) Návrh na poskytnutí dotací na sportovní činnost v roce 2016 U s n e s e n í č. 240/16 I. Rada města schvaluje vzorovou veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města, uvedenou v příloze č. 1 materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. II. Rada města: 1. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Skateboardklub Písek na sportovní akci Flipshop skate & bike session (17 20 let) konanou dne ve výši Kč, 2. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Skateboardklub Písek na sportovní akci Flipshop skate & bike session (13 16 let) konanou dne ve výši Kč, 3. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Skateboardklub Písek na sportovní akci Flipshop skate & bike session (5 12 let) konanou dne ve výši Kč, 4. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Písecká desítka přebor Jihočeského kraje mládeže v kanoistice na dlouhých tratích konanou dne ve výši Kč, 5. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Předsedův pohár konanou ve dnech ve výši Kč, 6. neschvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Radioklub Písek na sportovní akci Jarní radiový orientační běh konanou dne ve výši Kč. Ing. M. Cibulková K bodu 35) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2016 U s n e s e n í č. 241/16 I. Rada města schvaluje vzorové veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací z rozpočtu města na sociální účely dle článku 3 odst. 1a) a 1b) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely dle příloh č. 1 6, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy II. Rada města 1. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Diakonie ČCE středisko Blanka, Jiráskovo nábřeží 2443, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování pečovatelské služby, konkrétně na polohovací lůžko, aktivní antidekubitární matrace, invalidní vozík, přenosnou závěsnou váhu na prádlo a polohovací pomůcky, pomůcky pro přesun klienta dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. stránka 19 (celkem 25)

20 2. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Nemocnice Písek, a. s., Karla Čapka 589, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové péče, konkrétně na 2 kusy polohovacích křesel dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, z. ú., Husovo náměstí 2/24, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování následné péče, konkrétně na kancelářské potřeby, odbornou literaturu, drogistické zboží, vzdělávání pracovníka projektu, supervize zaměstnance, vymalování konzultovny dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, z.ú., Husovo náměstí 2/24, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování telefonické krizové pomoci, konkrétně na kurz krizové intervence pro 3 osoby a supervizi dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, z. ú., Husovo náměstí 2/24, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování služeb kontaktního centra, konkrétně na jehly, fitry, alkohol tampóny, aqua pro injektione, mobilní zářič k desinfekci, částečnou úhradu nákladů na mzdy, odvody, včetně zákonného pojištění dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, z. ú., Husovo náměstí 2/24, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování služeb terénního programu, konkrétně na jehly, filtry, alkohol. tampóny, masti, náplasti, kapsle, rozdělávačky, vitamíny, kyselinu askorbovou, desinfekci na rány, tašky, pytle, sáčky, kelímky s víčky, nádoby na medicinální odpad, částečnou úhradu nákladů na mzdy, odvody, včetně zákonného pojištění dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,--a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Středisko rané péče SPRP, pobočka České Budějovice, Kněžská 8, České Budějovice, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování rané péče, konkrétně na pohonné hmoty, kancelářské potřeby, didaktické pomůcky a hračky, odborná literatura, drobný materiál, poštovné, internet, vzdělávání pracovníků v přímé péči dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, korkovou nástěnku, tonery do tiskárny, prostředky na údržbu kanceláře, nájemné, energie, vodné a stočné, internet a poštovné, supervize pracovníků v přímé péči, cestovní náhrady a tísňové a bezpečnostní služby dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Domácí hospic Athelas středisko DM CČSH, Budějovická 2014, Písek, IČO , na částečnou stránka 20 (celkem 25)

21 úhradu nákladů při poskytování odlehčovací služby, konkrétně na kancelářské potřeby, toner, elektrickou energii, vodu, plyn, vzdělávání pracovníků v sociálních službách, supervize, mzdové náklady a odvody dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Domov Libníč a Centrum sociálních služeb Empatie, Libníč 17, Rudolfov, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování služeb domova se zvláštním režimem, konkrétně na roční permanentku na plavání a na aktivizaci uživatelů v rámci programu Cirkus paciento dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci SNN v ČR Poradenské centrum při SNN v ČR, Kvapilova 2289, Tábor, IČO , na částečnou úhradu nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na internet, poštovné, školení, kurzy, udržování sluchadel, cestovné dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při provozování charitního střediska pomoci, konkrétně na kancelářské potřeby, barvy do inkoustové tiskárny, ochranné a desinfekční prostředky, nájemné, energie, vodné, stočné a svoz odpadu, internet, poštovné, poplatek za účast na potravinové sbírce, úvěrové přepravné dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Cerok z. s., Na Pěníku 435, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při zabezpečení volnočasových aktivit dětí z rodin ve vyloučených lokalitách a podpoře vzdělávání, konkrétně na potřeby pro doučování, míče, pálky, látky pro taneční soubor, nájem, elektrickou energii, poštovné, náklady na hromadnou dopravu při výletech, vstupné na plavecký stadion pro děti dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Unie Roska reg. org. ROSKA PÍSEK, z. p. s., Truhlářská 2251, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při pomoci lidem nemocným roztroušenou mozkomíšní sklerózou, konkrétně na rekondiční pobyty, rehabilitační masáže, rehabilitační cvičení, plavání, hipoterapii, odborné lékařské přednášky, psychoterapii dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 8.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Územní organizace Svazu diabetiků České republiky Písek, Vinařického 325, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při zkvalitnění života diabetiků, konkrétně na kancelářské potřeby, zdravotní materiál, energie, vodu, topení, poštovné, nájemné bazénu na rehabilitační plavání, tělocvičny na cvičení, jógu, dopravné na poznávací zájezdy a do divadel v částce do Kč 5.000,-- a dopravné na edukační pobyt v částce do Kč 5.000,-- dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Český červený kříž Oblastní spolek Písek, Čechova 454, Písek, IČO , na částečnou úhradu stránka 21 (celkem 25)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.04.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 13.08.2019 (usnesení č. 178-195) USNESENÍ č. 178/16-19 R I. s o u h l a s í se změnou v osobě nájemce bytu č. 6 v domě čp. 687 v Bechyni na sídl. Na

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/42/2016 Schválení programu 42. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015.

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015. U S N E S E N Í z 23. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. října 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 20.04.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 84. schůze Rady města Rychvald, dne 21. 08. 2017 Kontrola usnesení 84/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání sportovní komise 84/2. Rada města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 128/2017 převod peněžitých prostředků ve výši 154.687,00 Kč z rezervního fondu do fondu investic

Více

Informace o přijatých usneseních z 36. schůze Rady města Šluknov konané dne 14. prosince 2015 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 36. schůze Rady města Šluknov konané dne 14. prosince 2015 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 53. schůze Rady města konané dne 7.3.2017 893/53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. Hradiště program 53. schůze rady města. [Výsledek hlasování: Pro: 6, Proti:

Více

VÝPIS USNESENÍ 110. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 110. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 110. schůze Rady města Slavičín konané dne 26. 6. 2018 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podlee zákona

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.04.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 25.02.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 01.04.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.10.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytové jednotky č. 211 v domě s pečovatelskou službou,

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 1. jednání Rady města Žatce konané dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 1. jednání Rady města Žatce konané dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 1. jednání Rady města Žatce konané dne 9.5.2016 Usnesení č. 1 /16-24 /16 1/16 Schválení programu 2/16 Informace o investičních akcích 3/16 Nájem garáže v budově e. č. 2406 ul. Třebízského

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

Město Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PSČ U S N E S E N Í ze schůze Rady města Vizovice konané dne

Město Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PSČ U S N E S E N Í ze schůze Rady města Vizovice konané dne Město Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PSČ 763 12 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Vizovice konané dne 14. 12. 2016 Rada města Vizovice přijala na své schůzi konané dne 14. 12. 2016 následující usnesení:

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za I. pololetí 2015 (tisk R/183)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za I. pololetí 2015 (tisk R/183) U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Kojetína, konané dne 19. srpna 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více