U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni PROGRAM 1) Mimořádná valná hromada společnosti Městské služby Písek s. r. o. 2) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2017 včetně rozboru hospodaření za rok ) Prodloužení zvýhodněné úrokové sazby na běžném účtu u Raiffeisenbank 4) Změna odpisového plánu Základní školy E. Beneše a MŠ Písek na rok ) Odměny ředitelů příspěvkových organizací 6) Návrh zadání veřejné zakázky Nákup nového osobního elektromobilu 7) Návrh na schválení vítěze veřejné zakázky Osobní automobil pro Městskou policii Písek 8) Návrh na schválení dodavatelů veřejné zakázky Pořízení automobilů pro poskytování pečovatelské služby 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Ochranná opatření migrace obojživelníků v lokalitě U Vodáka Písek, II. etapa 10) Věcná břemena 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 12) Záměr vzájemného darování nemovitostí Jihočeský kraj 13) Řešení nájemních vztahů k bytům 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 16) Pronájem stožárů veřejného osvětlení 17) Licenční smlouva na programové produkty Elektronické testy odborné způsobilosti s dodavatelem YAMACO Software s. r. o. 18) Smlouva o výkonu funkce pověřence GDPR s příspěvkovými organizacemi 19) Smlouva o umístění a provozování kontejnerů pro sběr oděvů, obuvi a textilu se společností TextilEco a. s. 20) Dodatek ke smlouvě se Společností VRV + SHDP na Studii odtokových poměrů vč. návrhů možných protipovodňových opatření v povodí Mehelnického potoka

2 21) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2018, vzorové veřejnoprávní smlouvy 22) Návrh na poskytnutí dotací dle čl. III. c) Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost v roce ) Změna sídla Křesťanské mateřské školy a spolku KáMoš 24) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci 25) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst 26) Výjimky z vyhlášky 27) Informace z jednání komisí 28) Návrh zadání veřejné zakázky Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa 29) Návrh zadání veřejné zakázky Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa ČOV Písek 30) Obslužná komunikace k ČOV Písek 31) Voda převzatá z VS JČ zpracovatel auditu 32) Posouzení vhodnosti modernizace části veřejného osvětlení metodou EPC lokality centra města, získání finančních prostředků z programu EFEKT 33) Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komoru za rok ) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Mimořádná valná hromada společnosti Městské služby Písek s. r. o. Usnesení č. 186/18 Rada města jako valná hromada společnosti Městské služby Písek s. r. o. zapsané v OR Krajského soudu v Českých Budějovicích v oddílu C, vložka 9188, IČ po projednání: 1) volí předsedající valné hromady Mgr. Evu Vanžurovou a zapisovatelku Helenu Keclíkovou, 2) schvaluje navržený program jednání, 3) schvaluje darování pozemků ve vlastnictví Městských služeb Písek s. r. o. uvedených v materiálu obdarovanému Povodí Vltavy, státní podnik a dále schvaluje uzavření darovací smlouvy mezi dárcem (Městskými službami Písek s. r. o.) a obdarovaným (Povodí Vltavy, státní podnik) v předložené podobě a pověřuje jednatele společnosti Městské služby Písek s. r. o. Josefa Hrádka podpisem tohoto dokumentu. J. Hrádek K bodu 2) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2017 včetně rozboru hospodaření za rok 2017 Usnesení č. 187/18 Rada města schvaluje předložený návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací zřízených městem Písek za rok 2017 včetně rozboru hospodaření za rok Ing. L. Toman stránka 2 (celkem 19)

3 K bodu 3) Prodloužení zvýhodněné úrokové sazby na běžném účtu u Raiffeisenbank Usnesení č. 188/18 Rada města schvaluje smlouvu o zvýhodněném úročení u Raiffeisenbank, a. s., která upravuje úrokovou sazbu na období od do Ing. L. Toman K bodu 4) 2018 Změna odpisového plánu Základní školy E. Beneše a MŠ Písek na rok Usnesení č. 189/18 Rada města schvaluje změnu odpisového plánu Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek na rok Ing. L. Toman K bodu 5) Odměny ředitelů příspěvkových organizací Usnesení č. 190/18 Rada města schvaluje odměny ředitelů příspěvkových organizací podle neveřejné přílohy A tohoto materiálu na základě počtu dosažených bodů takto: varianta č. 3 pro ředitele ZŠ J. Husa, ZŠ Svobodná a ředitelku Městského střediska sociálních služeb, varianta č. 4 pro ředitele ZŠ T. G. Masaryka, ZŠ T. Šobra, ZŠ E. Beneše, varianta č. 5 pro ředitele ZŠ J. K. Tyla, Centra kultury, Městské knihovny a ředitelku Domovní a bytové správy. Ing. M. Cibulková, Mgr. M. Baslerová, K bodu 6) Návrh zadání veřejné zakázky Nákup nového osobního elektromobilu Usnesení č. 191/18 Rada města: 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Nákup nového osobního elektromobilu. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Ing. Jiří Votýpka (odbor vnitřních věcí), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Fojtík (odbor vnitřních věcí), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), Náhradníci: Ing. Vladimír Pokorný (odbor vnitřních věcí), Ing. Petr Jelínek (odbor investic a rozvoje), Ing. Jan Veselý (odbor vnitřních věcí), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku), a pověřuje starostku města podpisem pověření komise k otevírání, posouzení a hodnocení nabídek. Ing. J. Votýpka K bodu 7) Návrh na schválení vítěze veřejné zakázky Osobní automobil pro Městskou policii Písek stránka 3 (celkem 19)

4 Usnesení č. 192/18 Rada města schvaluje vítěze veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku Osobního automobilu pro Městskou policii Písek firmu Karel Frolík Autoservis, Táborská 2400, Písek, IČO s nabídkovou cenou Kč bez DPH ( Kč s DPH) a kupní smlouvu na dodávku Osobního automobilu pro Městskou policii Písek s firmou Karel Frolík Autoservis, Táborská 2400, Písek, IČO Mgr. Bc. J. Rapant K bodu 8) Návrh na schválení dodavatelů veřejné zakázky Pořízení automobilů pro poskytování pečovatelské služby Usnesení č. 193/18 Rada města 1. schvaluje účastníka AUTO STRAKONICE spol. s r. o., Písecká 513, Strakonice, IČO za celkovou cenu Kč s DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Pořízení automobilů pro poskytování pečovatelské služby předmět A a pověřuje ředitelku příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb podpisem rozhodnutí o výběru a kupní smlouvy. 2. schvaluje účastníka Karel Frolík - AUTOSERVIS s. r. o., Táborská 2400, Budějovické Předměstí, Písek, IČO za celkovou cenu Kč s DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Pořízení automobilů pro poskytování pečovatelské služby předmět B a pověřuje ředitelku příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb podpisem rozhodnutí o výběru a kupní smlouvy. Bc. M. Průšová K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Ochranná opatření migrace obojživelníků v lokalitě U Vodáka Písek, II. etapa Usnesení č. 194/18 Rada města schvaluje uchazeče Green engineering s. r. o., Olešná 101, Bernartice, IČO za celkovou cenu ,99 Kč bez DPH dodavatelem veřejné zakázky Ochranná opatření migrace obojživelníků v lokalitě U Vodáka Písek, II. etapa a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Ing. M. Šatra K bodu 10) Věcná břemena b1) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek K Lipám, pí. Fialová: NN přip. kab. Usnesení č. 195/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky NN na části pozemku parc. č. 663/1 k. ú. Hradiště u Písku pro připojení pozemků parc. č. 598/7 a 598/11 vše k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 stránka 4 (celkem 19)

5 za jednorázovou úhradu ve výši 400 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Rekonstrukce STL plynovodu Písek nábřeží 1. máje. Usnesení č. 196/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu na částech pozemků parc.č.147/1, 147/5, 147/7, 147/14, 156/1, 156/7, 2094/6, 2094/10, 2094/12 a parc. č vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení služebnosti cesty na části pozemku parc. č. 1127/1 k. ú. Putim ve prospěch pozemku parc. č. 1123/5 k. ú. Putim budoucím vlastníkem Usnesení č. 197/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti cesty po pozemku parc. č. 1127/1 k. ú. Putim, který je ve vlastnictví města Písek, vymezené dle geometrického plánu č /2017, který bude nedílnou součástí smlouvy a byl vyhotoven na náklady budoucí oprávněné. Smlouva bude zřízena pro zajištění přístupu a příjezdu k pozemku parc. č. 1123/5 k. ú. Putim, který vznikne oddělením pozemku z pozemku parc. č. 1123/1 v k. ú. Putim. Vlastníkem tohoto pozemku dle vlastního prohlášení bude budoucí oprávněná žadatelka. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti cesty na části pozemku parc. č. 1721/121 k. ú. Písek ve prospěch pozemků parc. č. 1721/93 k. ú. Písek a parc. č. 1721/83 k. ú. Písek ve společném jmění žadatelů Usnesení č. 198/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti cesty na části pozemku parc. č. 1721/121 k. ú. Písek ve prospěch vlastníka a každého dalšího vlastníka oprávněných nemovitostí parc. č. 1721/93 a 1721/83 vše k. ú. Písek za jednorázovou úhradu 610 Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Smlouva bude uzavřena mezi vlastníky pozemků parc. č. 1721/93 a parc. č. 1721/83 vše k. ú. Písek, jako oprávněnými ze služebnosti cesty a městem Písek vlastníkem pozemku parc. č. 1721/121 k. ú. Písek jako povinným ze služebnosti cesty. Koridor služebnosti byl vyznačen geometrickým plánem pro vymezení rozsahu věcného břemene zhotoveného firmou Ing. Ivo Šafařík, Na Houpačkách 945/46, Písek, č. plánu /2018 ze dne a byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 5 (celkem 19)

6 b5) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: VN ka Paseky Albrechtice, obn. TS RD Albr. Usnesení č. 199/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení VN na částech pozemků parc. č. 664/12, 1467/21, 660/2, 1479/2, 664/2, 664/20, 1467/23, 664/5, 1467/25, 1051/4, 1087/1, 1039, 1051/3 a parc.č.st. 119 vše k. ú. Paseky u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Římskokatolická farnost Písek výpůjčka části pozemku parc. č. 2090/12 a části pozemku parc. č. 2093/3 k. ú. Písek Usnesení č. 200/18 Rada města Písku po projednání výpůjčku části pozemku parc. č. 2090/12 o výměře cca 12 m 2 a části pozemku parc. č. 2093/3 o výměře cca 11 m 2 k. ú. Písek pro Římskokatolickou farnost Písek, IČO , sídlem Písek, Bakaláře 43/6 schvaluje, vydává předchozí souhlas vlastníka dotčené pozemní komunikace ke zřízení dvou vyhrazených parkovacích míst pro vozidla Římskokatolické farnosti Písek na těchto pozemcích a pověřuje starostku podpisem smlouvy o výpůjčce pozemků k danému účelu. b) BEER restaurant, s.r.o. - žádost o pronájem části pozemku parc. č. 1 a části pozemku parc. č. 2090/4 k. ú. Písek (předzahrádka) Usnesení č. 201/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1 o výměře 24 m 2 k. ú. Písek a části pozemku parc. č. 2090/4 o výměře 36 m 2 vše k. ú. Písek za účelem umístění předzahrádky před domem čp. 90 V Koutě v Písku na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s nájemným ve výši 150 Kč/m 2 /rok pro společnost BEER restaurant, s. r. o., IČO , sídlem Písek, V Koutě 90 za podmínek stanovených dotčenými orgány pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. c) Dům U Slona, s. r. o. - žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/25 a části pozemku parc. č. 2090/2 k. ú. Písek (předzahrádka) stránka 6 (celkem 19)

7 Usnesení č. 202/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/25 o výměře 6 m 2 k. ú. Písek a části pozemku parc. č. 2090/2 o výměře 3 m 2 vše k. ú. Písek za účelem umístění předzahrádky před domem čp. 3 Karlova ulice v Písku (dům U Slona) na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s nájemným ve výši 150 Kč/m 2 /rok pro společnost Dům U Slona, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Purkyňova 548/4 za podmínek stanovených dotčenými orgány pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. d) pí Helena Kortusová - žádost o rozšíření pronájmu části pozemku parc. č. 2090/21 k. ú. Písek (předzahrádka) Usnesení č. 203/18 Rada města Písku po projednání schvaluje rozšíření pronájmu části pozemku parc. č. 2090/21 na výměru 16 m 2 (dvě části 5 m 2 a 11 m 2 ) k. ú. Písek za účelem umístění předzahrádky před domem čp. 3 Velké náměstí v Písku na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s nájemným ve výši 200 Kč/m 2 /rok pro paní Helenu Kortusovou, IČO , sídlem Písek, Strakonická 318 za podmínek stanovených dotčenými orgány pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku. e) žádost o pronájem části pozemku parc. č. 176 a části pozemku parc. č. 178 vše k. ú. Semice u Písku (příjezd k RD) Usnesení č. 204/18 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr pronájmu části pozemku parc. č. 176 o výměře cca 38 m 2 a části pozemku parc. č. 178 o výměře cca 135 m 2 vše k. ú. Semice u Písku za účelem příjezdu k RD na pozemku parc. č. 192/6 k. ú. Semice u Písku na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /rok pro žadatele, bytem Písek Semice. Rada města ukládá odboru správy majetku zveřejnit záměr na úřední desku. K bodu 12) Záměr vzájemného darování nemovitostí Jihočeský kraj Usnesení č. 205/18 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit záměr vzájemného darování nemovitostí v k. ú. Písek v ulici Sovova čp st o výměře 1251 m 2 + zahrady - p. č. 1550/3 o výměře 2370 m 2, které jsou v současné době ve vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice za pozemek pod stavbou Gymnázia Písek v k. ú. Písek st.300/2 o výměře 1869 m 2, objekt, kde sídlí DDM (čp Švantlova) p. č. st 370/1 o výměře 413 m 2 (pozemek + stavba), pozemek parc.č.2641/1 o výměře 6415 m 2, pozemek parc. č. č o výměře 3187 m 2 oba v k. ú. Písek, pozemek p. č. 56/2 o výměře 437 m 2, pozemek část p. č. st. 379 o výměře 498 m 2 a 2 budovy bez č. p. ve vlastnictví města na pozemcích ve vlastnictví ÚZSVM p. č. 4602, 4603 vše k. ú. Písek (tyto nemovitosti jsou v současné době ve vlastnictví Města Písek) bez cenového vyrovnání, s připomínkou. stránka 7 (celkem 19)

8 Prověřit užívání pozemku před uliční čárou domu č. p Švantlova, který převodem bude ve vlastnictví Jihočeského kraje a v současné době je využíván jako chodník pro pěší a částečně zasahuje do komunikace. K bodu 13) Řešení nájemních vztahů k bytům Usnesení č. 206/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 393, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 393, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 19 v čp. 411, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 411, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 887, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 887, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1565, Nádražní, Písek pro žadatelku, Nádražní 1565, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 2165, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2165, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 19 v čp. 2287, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 2287, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 13, Ningrova, Písek pro žadatele, Ningrova 13, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 138, Drlíčov, Písek pro žadatele, Drlíčov 138, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 328, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 328, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1578, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 1578, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. Ing. Z. Šartnerová K bodu 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 207/18 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytu: č. 10 o velikosti 1+1 v budově čp. 1962, Budějovická ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 725/1 v k. ú. Písek. 2) Výběrové řízení na přidělení bytu č. 9 v domě čp. 1364, nábřeží 1. máje v Písku stránka 8 (celkem 19)

9 Usnesení č. 208/18 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytu č. 9 o velikosti 2+1 v budově čp. 1364, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měsíc dle stanovených pravidel odsouhlasených zastupitelstvem města Písku dne , č. usnesení 109/04. 3) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 209/18 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 534 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, pro podnájemce. K bodu 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 2 ul. Harantova čp v Písku Usnesení č. 210/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 2 o velikosti 1+1 v budově čp. 2241, ul. Harantova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 2) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 6 ul. Jablonského čp. 387 v Písku Usnesení č. 211/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 6 o velikosti 1+1 v budově čp. 387, ul. Jablonského, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 3) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 14 ul. nábřeží 1. máje čp v Písku Usnesení č. 212/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 14 o velikosti 1+1 v budově čp. 1835, ul. nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení bez použití inflační doložky a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 16) Pronájem stožárů veřejného osvětlení stránka 9 (celkem 19)

10 Usnesení č. 213/18 Rada města neschvaluje pronájem reklamních ploch na stožárech veřejného osvětlení ve městě Písku za účelem prezentace politických stran a hnutí. J. Hrádek K bodu 17) Licenční smlouva na programové produkty Elektronické testy odborné způsobilosti s dodavatelem YAMACO Software s. r. o. Usnesení č. 214/18 Rada města schvaluje licenční smlouvu na programové produkty Elektronické testy odborné způsobilosti s dodavatelem YAMACO Software s. r. o., Prostějovičky 79, Plumlov, IČO za cenu Kč bez DPH ročně. Ing. J. Votýpka K bodu 18) Smlouva o výkonu funkce pověřence GDPR s příspěvkovými organizacemi Usnesení č. 215/18 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výkonu funkce pověřence GDPR s příspěvkovými organizacemi uvedenými v důvodové zprávě. Mgr. Bc. M. Hanuš K bodu 19) Smlouva o umístění a provozování kontejnerů pro sběr oděvů, obuvi a textilu se společností TextilEco a. s. Usnesení č. 216/18 Rada města schvaluje smlouvu o umístění a provozování kontejnerů pro sběr oděvů, obuvi a textilu se společností TextilEco a. s., Palackého 715/15, Nové Město, Praha 1, IČO uzavíranou na dobu neurčitou bez nároku na finanční prostředky z rozpočtu města. Ing. M. Šatra K bodu 20) Dodatek ke smlouvě se Společností VRV + SHDP na Studii odtokových poměrů vč. návrhů možných protipovodňových opatření v povodí Mehelnického potoka Usnesení č. 217/18 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě č. 02-O /17 uzavřené dne se Společností VRV + SHDP, Nábřežní 90/4, Praha 5, IČO týkající se akce Studie odtokových poměrů včetně návrhů možných protipovodňových opatření v povodí vodního toku Mehelnický potok a pověřuje starostku města podpisem dodatku. Ing. M. Šatra stránka 10 (celkem 19)

11 K bodu 21) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2018, vzorové veřejnoprávní smlouvy Usnesení č. 218/18 I. Rada města schvaluje vzorové veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací z rozpočtu města na sociální účely dle článku 3 odst. 1a) a 1b) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely dle příloh č. 1 6, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy. II. Rada města: 1. na základě navržené výjimky schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci APLA Jižní Čechy, z. ú., Farského 887, Tábor, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování sociálně aktivizační služby, konkrétně na kancelářské pomůcky, odbornou literaturu, speciální pomůcky, cestovné k výkonu terénních sociálních služeb, mzdy přímá péče a odvody přímá péče dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, z. ú., Husovo náměstí 2/24, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služeb kontaktního centra, konkrétně na jehly, filtry, alkoholové tampóny, aqua pro injektione, vitamíny, orientační testy z moči na přítomnost návykových látek, mzdové náklady a odvody na 2 sociální pracovníky dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Domácí hospic Athelas středisko Diakonie a misie Církve československé husitské, Budějovická 204, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, tonery, nájem prostor, elektrickou energii, plyn, vodu, poštovné, vzdělávání sociálních pracovníků, supervize sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách, mzdy sociálních pracovníků, odvody sociálních pracovníků dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č na základě navržené výjimky schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci I MY, o. p. s., tř. Dr. Edvarda Beneše 286/5, Soběslav, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování rané péče, konkrétně na náplně do tiskárny, pomůcky, hračky do půjčovny, pohonné hmoty do služebního automobilu, poštovné, nájemné kanceláře, mzdové náklady poradkyně, odvody ke mzdám poradkyně dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 9.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory, o. p. s., SNP 559, Prachatice, pobočka Písek, Palackého sady 185, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, desinfekční a úklidové prostředky, elektrická energie, nájemné, poštovné, školení, kurzy, vzdělávání sociálních pracovníků dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí stránka 11 (celkem 19)

12 doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské křeslo, zátěžová koberec, papír, potřeby pro třídění a archivaci, drobné kancelářské potřeby, tonery do tiskárny, nájemné, energie, vodné a stočné, školení a kurzy vč. supervize pro sociální pracovníky, cestovné sociálních pracovníků dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Seniorský dům Písek a. s., Čelakovského 8/4, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pečovatelské služby, konkrétně na mzdové náklady pracovní smlouvy, DPP a odvody sociálního pracovníka a pracovníka v sociálních službách dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č na základě navržené výjimky schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Středisko rané péče SPRP, Čechova 164, České Budějovice, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování rané péče, konkrétně na pohonné hmoty do služebních automobilů, didaktické pomůcky a hračky, odbornou literaturu, baterie do hraček, dezinfekci, materiál na výrobu pomůcek, nájemné, vzdělávání pracovníků v přímé péči, poštovné, tisk informačních materiálů, metodické služby dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č na základě navržené výjimky schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 SNN v ČR z. s., Poradenské centrum Tábor p. s., Kvapilova 2289, Tábor, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, papír, barvy do tiskárny, kopírky, poštovné, školení, kurzy, udržování sluchadel, cestovné sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách, mzdy včetně odvodů sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, z. ú., Husovo nám. 2/24, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pomoci rodinám ve spolupráci s orgány SPOD, konkrétně na nákup kancelářských potřeb, hygienické a úklidové prostředky, drobný materiál, odbornou literaturu, vzdělávání zaměstnanců, supervize sociálních pracovníků, psychologické poradenství a diagnostika 30 hod./500 Kč, odborné konzultace pro rodiče 100 hod./500 Kč dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z. s.. Klub Krteček v Písku, Družstevní 61, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pěti víkendových ozdravných pobytů pro děti se zdravotním postižením, konkrétně na hygienické a zdravotní potřeby, doplnění lékárny, materiál pro práci s dětmi, ubytování a stravování, dopravu dle článku 3 odst. 1 b) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč , -- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Český červený kříž Oblastní spolek Písek, Čechova 454/11, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozu Ošacovacího střediska, konkrétně na hygienické a úklidové potřeby, materiál na opravy a údržbu, nájemné a energie dle stránka 12 (celkem 19)

13 článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,- - a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č na základě navržené výjimky schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Hospic sv. Jana N. Neumanna, o. p. s., Neumannova 144, Prachatice, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování hospicové péče pro občany města Písku, konkrétně na zdravotnický materiál, ošetřující a čistící přípravky, léky a léčiva tlumící bolest dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozu dobrovolnického centra BONUM, konkrétně na drobné kancelářské potřeby, náplně do tiskárny, publikace, energie, nájemné, školení a supervize dobrovolníků, pojištění odpovědnosti za škodu, výpisy z rejstříku trestů dobrovolníků, zdravotní potvrzení o zdravotní způsobilosti k výkonu dobrovolnické služby dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozování půjčovny zdravotnických a kompenzačních pomůcek, konkrétně na papír na tisk a drobné kancelářské potřeby, tonery do tiskárny, energie, nájemné dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozování střediska pomoci, konkrétně na igelitové eko tašky, prostředky na údržbu prostor, jednorázové rukavice, igelitové folie, drobné kancelářské potřeby včetně papírenských potřeb pro klienty služby, tonery, energie, vodné, stočné, nájemné společenské místnosti ve dvoře farní budovy konírna pro výdej netrvanlivých potravin, pohonné hmoty pro zajišťování materiální pomoci a přepravy klientů, úvěrové přepravné dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Svaz diabetiků ČR pobočný spolek Písek, Vinařického 325, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při zkvalitňování života diabetiků, konkrétně na kancelářské potřeby, zdravotní materiál, nájemné bazénu na rehabilitační plavání, nájemné tělocvičny na cvičení dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Unie ROSKA reg. org. ROSKA PÍSEK, z. p. s., Truhlářská 2251, Písek, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pomoci nemocným s roztroušenou sklerózou mozkomíšní, konkrétně na rekondiční pobyt v Soběšicích, Střelských Hošticích, rehabilitační masáže s výjimkou dopravy na akce dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 6.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Diakonie ČCE středisko Blanka, Jiráskovo nábřeží 2443, Písek, IČO na částečnou úhradu stránka 13 (celkem 19)

14 komisí doporučených nákladů při poskytování služby domova se zvláštním režimem, konkrétně na postel polohovací automatická včetně matrace 4 ks, noční stolky 4 ks, jednorázové pomůcky, polohovací pomůcky, kancelářské potřeby, toner do tiskárny, akreditované kurzy pro pracovníky přímé péče a sociální pracovníky, povinné supervize pracovníků přímé péče a sociálních pracovníků, program IS Cygnus pro veškerou evidenci úkonů a zpětnou kontrolu, mzdové náklady a odvody sociálních pracovníků dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č na základě navržené výjimky schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Domov Libníč a Centrum sociálních služeb Empatie, Libníč 17, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby domova se zvláštním režimem, konkrétně permanentky na celoroční koupání Třeboň, Cirkus Paciento dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Domov pro seniory Světlo, Drhovle 44, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby domova se zvláštním režimem, konkrétně na elektrickou energii praní prádla a vaření celodenní stravy, vodné a stočné praní prádla a vaření celodenní stravy, tepelná energie praní prádla a vaření celodenní stravy dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č na základě navržené výjimky schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci FOKUS České Budějovice, z. ú., Novohradská 1058, České Budějovice, IČO na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby chráněného bydlení, konkrétně na papíry, tonery, hygienické potřeby, čistící prostředky, ložní prádlo, účetní a právní služby, GDPR, nájemné prostor, elektřina, vodné, stočné, plyn, telefony sociálních pracovníků, poštovné, vzdělávání pracovníků, čištění podlahových ploch, výmalba, údržba zařízení, cestovné sociálních pracovníků, servis PC evidenční systém dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 1.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. Mgr. M. Baslerová K bodu 22) Návrh na poskytnutí dotací dle čl. III. c) Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost v roce 2018 Usnesení č. 219/18 I. Rada města schvaluje vzorovou VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA, uvedenou v příloze č. 1 materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. II. Rada města: 1. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Atletiku Písek, z. s. na sportovní akci 93. ročník Lesního běhu Kolem Ameriky konanou dne ve výši Kč, 2. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Okresní fotbalový svaz Písek na stránka 14 (celkem 19)

15 sportovní akci Letní mládežnický turnaj OFS Písek konanou dne ve výši Kč, 3. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Okresní fotbalový svaz Písek na sportovní akci Zimní halový turnaj mládeže OFS Písek konanou dne ve výši Kč, 4. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Plavecký klub Písek na sportovní akci Písecký pulec ročník konanou dne ve výši Kč, 5. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro SK Biketime Bulls Písek, z. s. na sportovní akci MTB Weekend v Píseckých horách konanou dne ve výši Kč, 6. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Skiklub Písek, z. s. na sportovní akci MČR ve slalomu na svahu s umělou hmotou konanou dne ve výši Kč, 7. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Skiklub Písek, z. s. na sportovní akci O pohár města Písku paralelní slalom pro děti konanou dne ve výši Kč, 8. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tenisový klub Písek, z. s. na sportovní akci TEJT U12 konanou dne ve výši Kč, 9. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci 6. Hornetsmini Cup 2018 konanou dne ve výši Kč, 10. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Písecká desítka přebor Jihočeského kraje mládeže v kanoistice na dlouhých tratích konanou dne ve výši Kč, 11. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Florbalový turnaj přípravek I. konanou v únoru/březnu 2018 ve výši Kč, 12. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Florbalový turnaj přípravek II. konanou v květnu 2018 ve výši Kč, 13. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Florbalový turnaj přípravek III. konanou v říjnu/listopadu 2018 ve výši Kč, 14. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro TJ Hradiště na sportovní akci Fotbalová liga předškoláků konanou v dubnu prosinci 2018 ve výši Kč. Ing. M. Cibulková K bodu 23) Změna sídla Křesťanské mateřské školy a spolku KáMoš stránka 15 (celkem 19)

16 Usnesení č. 220/18 Rada města 1. schvaluje změnu sídla Křesťanské mateřské školy, která je součástí Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391, z ulice Dobrovského 672 na ulici Alšova 1930, s účinností od , 2. schvaluje změnu sídla spolku Sdružení rodičů a přátel Křesťanské mateřské školy KáMoš z ulice Dobrovského 672 na ulici Alšova 1930, s účinností od Ing. M. Cibulková K bodu 24) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci Usnesení č. 221/18 Rada města vydává předchozí souhlas města Písek, jako vlastníka dotčené pozemní komunikace, s umístěním mobilního reklamního zařízení v pěší zóně na Velkém náměstí před domem č. p. 105 na období 1 roku pro společnost M-Lobys s. r. o., IČO a souhlasí s umístěním zařízení i v následujícím období za předpokladu, že se nezmění skutečnosti, za kterých byl tento souhlas vydán. Ing. M. Kovařík K bodu 25) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst Usnesení č. 222/18 Rada města vydání 3 kusů dlouhodobých přenosných Povolení města Písek k vjezdu vozidel do pěší zóny v Soukenické ulici pro žadatele na období 1 roku neschvaluje s tím, že v případě nutnosti jednorázového vjezdu může žadatel, resp. jeho klienti využít krátkodobá (jednorázová) povolení k vjezdu vydávaná Městskou policií Písek. Ing. M. Kovařík K bodu 26) Výjimky z vyhlášky Usnesení č. 223/18 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci Muzejní noc, Velké náměstí 114, Písek, žadatel Prácheňské muzeum v Písku, Velké náměstí 114, Písek, IČO , zastoupeno PhDr. Jiřím Práškem, Velké náměstí 114, Písek, venkovní prostor dne v rozsahu pá-so do 02:00 h, 2. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci Vernisáž nové výstavy a doprovodný program Pískoviště, promenáda- roh Sladovny a Prácheňského muzea u řeky, Písek, žadatel Sladovna Písek, o. p. s., Velké náměstí 113, Písek, zastoupena Ing. Adamem Langerem, Velké náměstí 113, Písek, IČO , venkovní prostor dne v rozsahu pátek do 23:30 h, 3. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci Sdílené Hradiště II, Občerstvení na hřišti -areál TJ Hradiště, Písek, žadatel Česká pirátská strana, Řehořova 943/19, Praha 3 - Žižkov, zastoupena Zbyňkem Konvičkou, Řehořova 943/19, stránka 16 (celkem 19)

17 Praha 3 Žižkov, IČO , venkovní prostor dne v rozsahu sobota do 24:00 h, 4. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci Stavění májky, občerstvení na hřišti-areál TJ Hradiště, Písek, žadatel Osadní výbor Hradiště, zastoupen Zbyňkem Konvičkou, Zahradní 226, Písek, venkovní prostor dne v rozsahu pondělí do 24:00 h, 5. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro Restauraci Šumava, Burketova 120, Písek, žadatel Ondrej Sepeši, Kollárova 1578, Písek, IČO v rozsahu pá-ne do 03:00 h, po-čt do 24:00 h, 6. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar U Lva, Budějovická 471, Písek, žadatel Miroslav Simon, Kollárova 1404, Písek, IČO v rozsahu po-čt do 03:00 h, pá-so do 05:00 h, neděle do 01:00 h, 7. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro music club - coctailbar La Noche, Jungmannova 186, Písek, žadatel F.A.R. import-export s. r. o., Karpatská 1068/13, Praha 10, IČO v rozsahu pá-so do 05:00 h, 8. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro kavárnu Cafe-bar U Fontány, Chelčického 55, Písek, žadatel Cafe-bar U Fontány, Chelčického 55, Písek, zastoupen Luďkem Maříkem, K Lipám 283, Písek, IČO v rozsahu po-so do 06:00 h, 9. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro Restauraci Olympie, Harantova 1755/22, Písek, žadatel Restaurace Olympie, Harantova 1755/22, Písek, zastoupena Milanem Šindelářem, Harantova 1755/22, Písek, IČO v rozsahu po-ne do 04:00 h. Ing. M. Cibulková K bodu 27) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 28) Návrh zadání veřejné zakázky Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa Usnesení č. 224/18 Rada města schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa. Ing. V. Filip K bodu 29) Návrh zadání veřejné zakázky Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa ČOV Písek Usnesení č. 225/18 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa - ČOV Písek a souhlasí se zapracováním případných připomínek poskytovatele dotace k zadávacím podmínkám do zadávací dokumentace a souvisejících dokumentů, 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: stránka 17 (celkem 19)

18 Členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Ing. Roman Honzík (Vodárenská správa Písek s. r. o.), Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK, Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Pavel Čarek (Vodárenská správa Písek s. r. o.), Bc. Michal Fiedler (odbor investic a rozvoje), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku), člen JHK. Ing. V. Filip K bodu 30) Obslužná komunikace k ČOV Písek Usnesení č. 226/18 Rada města odkládá rozhodnutí za účelem předložení materiálu do komise pro architekturu a urbanismus a výboru pro rozvoj a investice a zjištění stanoviska zpracovatele ÚP. Ing. R. Honzík K bodu 31) Voda převzatá z VS JČ zpracovatel auditu Usnesení č. 227/18 Rada města schvaluje variantu č. 1 dle důvodové zprávy se speciálním zaměřením na otázku vlivu úspor při odběru vody převzaté z JVS při nižším odběru této vody, než byl kalkulován v cenové nabídce provozovatele v koncesním řízení v roce 2009, to znamená, zda by tuto úsporu neměl provozovatel vydat městu Písek jako vlastníku. Ukládá příslušnému odboru částku potřebnou na zaplacení auditu nárokovat rozpočtovou změnou. Zadávání zakázky nesmí být zahájeno před schválením potřebné částky a její zařazení do rozpočtu. Ing. R. Honzík K bodu 32) Posouzení vhodnosti modernizace části veřejného osvětlení metodou EPC lokality centra města, získání finančních prostředků z programu EFEKT Usnesení č. 228/18 Rada města 1. projednala odborný posudek Posouzení vhodnosti modernizace části veřejného osvětlení metodou EPC zpracovaný společností SEVEn Energy s. r. o. ke dni posuzující vhodnost modernizace části veřejného osvětlení ve městě Písku, centrum, 2. schvaluje záměr předložení žádosti o poskytnutí podpory z programu EFEKT, Státní program na podporu úspor energie na období projektu Snížení energetické náročnosti veřejného osvětlení v městské části centrum města Písek dle podmínek Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a pověřuje odbor investic a rozvoje podáním této žádosti, řízením projektu a v roli administrátora zajistit veškeré podklady vyžadované programem, jeho dodatky a metodikami, a to po celou dobu trvání udržitelnosti projektu; 3. schvaluje finanční krytí projektu Snížení energetické náročnosti veřejného osvětlení v městské části centrum města Písek formou kofinancování z vlastních zdrojů, resp. ze zdrojů spol. Městské služby Písek, s. r. o., za předpokladu obdržení podpory z programu EFEKT a dále ukládá odboru investic a rozvoje zahájit práce na přípravě projektu a nárokovat příslušnou částku do rozpočtu města na rok 2018, resp. na rok 2019; stránka 18 (celkem 19)

19 4. schvaluje znění dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne , č. objednatele 748/17, předložené zhotovitelem SEVEn Energy s. r. o., Americká 579/17, Praha 2 Vinohrady, IČO , 5. schvaluje znění dodatku č. 1 k příkazní smlouvě ze dne , č. příkazce 749/17, předložené zhotovitelem SEVEn Energy s. r. o., Americká 579/17, Praha 2 Vinohrady, IČO , 6. schvaluje udělení plné moci k zastupování města Písku k projektu Snížení energetické náročnosti veřejného osvětlení v městské části centrum města Písek pro Ing. Bc. Jana Venclíka v činnostech podepisování žádosti o podporu, podepisování žádosti o platbu, podepisování zprávy o realizaci, podepisování zprávy o udržitelnosti, podepisování žádosti o změnu, podepisování žádosti o přezkum. Ing. V. Filip K bodu 33) 2017 Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komoru za rok Usnesení č. 229/18 Rada města projednala výroční zprávu Jihočeské hospodářské komory o plnění jednotlivých projektů v průběhu kalendářního roku 2017 uvedených ve smlouvě o spolupráci uzavřené mezi městem Písek a Jihočeskou hospodářskou komorou. Ing. V. Filip K bodu 34) Různé V Písku dne stránka 19 (celkem 19)

Odbor sociálních věcí V Písku dne:

Odbor sociálních věcí V Písku dne: Odbor sociálních věcí V Písku dne: 27.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely rok 2018 a schválení vzorových veřejnoprávních

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne:

Odbor sociálních věcí V Písku dne: Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely rok 2019 a schválení vzorových veřejnoprávních

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 24.04.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.05.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.04.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej částí pozemku ppč. 3/1, Zodpovídá: Ing. Smrčka. č. 1040

Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej částí pozemku ppč. 3/1, Zodpovídá: Ing. Smrčka. č. 1040 č. 1039 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej části pozemku ppč. 3/1, označené dle geometrického plánu č. 497-108/2011 jako ppč. 3/8 o výměře 58 m 2, v katastrálním území Lhotka u

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.01.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.04.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 20.04.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

U S N E S E N Í z 4. řádného zasedání Zastupitelstva města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 1. dubna 2019

U S N E S E N Í z 4. řádného zasedání Zastupitelstva města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 1. dubna 2019 U S N E S E N Í z 4. řádného zasedání Zastupitelstva města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 1. dubna 2019 4/076-2019 4/077-2019 4/078-2019 4/079-2019 4/080-2019 4/081-2019 4/082-2019 4/083-2019

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 22.03.2018 Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne 21.03.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

VÝPIS USNESENÍ 110. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 110. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 110. schůze Rady města Slavičín konané dne 26. 6. 2018 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podlee zákona

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

Schválená usnesení z 37. schůze Rady města Polná konané

Schválená usnesení z 37. schůze Rady města Polná konané Schválená usnesení z 37. schůze Rady města Polná konané 7.12.2016 RM-1146/37/2016 Rada města Polná s c h v a l u j e p r o g r a m s c hůze v tomto znění: 1. Kontrola usnesení z 36. schůze RM 2. Majetkoprávní

Více

Usn.č. 59/02 1) Usn.č. 59/02 2)

Usn.č. 59/02 1) Usn.č. 59/02 2) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 59. zasedání konaného dne 1. 2. 2017 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U s n e s e n í. ze 7. schůze Rady města Dubňany ze dne

U s n e s e n í. ze 7. schůze Rady města Dubňany ze dne Anonymizováno v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 10. prosince a/2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 10. prosince a/2018/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 10. prosince 2018 4a/2018/RM I. RM bere na vědomí 4a.2018/2RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 4553 /2017 Číslo spisu jednání: Místo zasedání: 4549/2017/OVV kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

36. VÝPIS Z USNESENÍ

36. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 36. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 08.01.2008 1/2008-36. RM V s c h v a l u j e restrukturalizaci Městské policie Dvůr Králové nad Labem

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 č. 321 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2015

Více

S o u b o r u s n e s e n í

S o u b o r u s n e s e n í S o u b o r u s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Vyšší Brod konaného dne 12.09.2017 od 17:30 hodin v zasedací místnosti města K bodu: 1. Určení ověřovatelů zápisu / 95 odst. 1 zákona o obcích/

Více