U P R A V E N Ý Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N Ý Z Á P I S"

Transkript

1 U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č /15 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 3) Osobní příplatek ředitele příspěvkové organizace města 4) Přijetí finančních darů pro ZŠ J. K. Tyla 5) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2015; Schválení veřejnoprávní smlouvy 6) Schválení záměrů předložení žádostí na akce ZŠ Svobodná, 11. MŠ, ZŠ E. Beneše 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Projektová dokumentace stavby Podchod pro pěší Výstaviště 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky na akci Oprava kanalizace v ulici Dr. M. Horákové, Písek 9) Návrh na zrušení zadávacího řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek 10) Věcná břemena 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 12) Návrh na pronájmy nebytových prostor 13) Řešení nájemních vztahů k bytům 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 16) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 17) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo strategický plán města Písku 18) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou STRABAG a. s. na akci Revitalizace sídliště Portyč Písek 3. etapa 19) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa

2 20) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa 21) Návrh smlouvy o výpůjčce ZŠ E. Beneše a ZŠ J. K. Tyla 22) Aktualizace přílohy č. 1 Nemovitosti nebytové k pojistné smlouvě uzavřené s Českou pojišťovnou, a. s. 23) Souhlas obce s poskytnutím doplatku na bydlení návrh pravidel 24) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení 25) Záměr zřízení noclehárny v Písku 26) Informace o setkávání pracovní skupiny zabývající se problematikou osob ohrožených sociálním vyloučením a sociálně vyloučených 27) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 28) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Jednání rady města zahájila a řídila starostka Mgr. Eva Vanžurová. Na jednání byl v souladu s jednacím řádem přítomen zastupitel p. Brož. Z dnešního jednání se nikdo neomlouvá. Pozdější příchod nahlásil Ing. Sládek. Dále starostka uvedla, že zápis z minulého jednání byl řádně ověřen a nepřišla k němu žádná připomínka. Jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhuje starostka MUDr. Tylla. Hlasování č. 1 o ověřovateli: pro: 7 proti: 0 zdržel se: 1 Na program jednání navrhuje starostka dodatečně zařadit bod 28) Návrh smlouvy se SFŽP ČR na akci Zateplení a výměna oken budovy Městského úřadu v Písku. Bod Různé bude přečíslován jako bod 29). K bodu 1) byl předložen doplňující materiál rozpočtová opatření č /15, k bodu 25) dopis od občana. Hlasování č. 2 o programu: pro: 8 Pro urychlení jednání byly ke společnému projednání navrženy tyto body: 1(mimo dodatku),2,4,5,7-10,11(mimo bodu j),12-18,21,22,24,26,27. Pan Anděl navrhuje do sloučených přidat bod 28. JUDr. Průša s tím nesouhlasí, žádá o samostatné projednání bodu 28. Tajemnice v bodě 15) podbod 2 je v usnesení chybně uvedena velikost bytu - správně je 2+1, jak je uvedeno v důvodové zprávě. Hlasování č. 3 o sloučených bodech: pro: 8 Účast zpracovatelů materiálů: Ing. Tůma, Mgr. Baslerová, Ing. Honzík, Ing. Šatra, velitel MP (Opava). K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č /15 Radním byl dodatečně předložen návrh na rozpočtová opatření č /15, která navrhuje JUDr. Knot rovněž schválit. Hlasování č. 3 (RO 70-74): pro: 8 Hlasování č. 4 (RO 75-76) pro: 8 U s n e s e n í č. 608/15 Rada města schvaluje návrh na rozpočtová opatření č /15. Zodpovídá: Ing. L. Toman stránka 2 (celkem 18)

3 K bodu 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek U s n e s e n í č. 609/15 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů: 1) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 2) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 3) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 6) Domovní a bytové správy města Písku 7) Městské knihovny Písek 8) Pečovatelské služby a jeslí města Písku Zodpovídá: Ing. L. Toman K bodu 3) Osobní příplatek ředitele příspěvkové organizace města Radní byli seznámeni s návrhem platu ředitele Centra kultury města Písek Mgr. Josefa Kašpara, který starostka navrhuje schválit. U s n e s e n í č. 610/15 Rada města schvaluje osobní příplatek ředitele Centra kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO uvedený v neveřejné příloze č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, s účinností od a zmocňuje starostku města k podpisu platového výměru. Hlasování č. 5 pro: 8 Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 4) Přijetí finančních darů pro ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 611/15 1. Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 3.920,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 1, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Seniorský dům Písek, Čelakovského 8, Písek, IČO Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 7.990,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 2, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Nadace České pojišťovny, Na Pankráci 1658/121, Praha 4, IČO Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 1.500,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 3, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Česká republika Česká školní inspekce, Fráni Šrámka 37, Praha 5, IČO Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 1.800,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 3, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO stránka 3 (celkem 18)

4 od společnosti Česká republika Česká školní inspekce, Fráni Šrámka 37, Praha 5, IČO Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 1.800,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 3, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Česká republika Česká školní inspekce, Fráni Šrámka 37, Praha 5, IČO Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 5) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2015; Schválení veřejnoprávní smlouvy U s n e s e n í č. 612/15 1. Rada města schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci Centrum MARTIN, o. p. s., Chelčického 911/12, Praha 3, IČ , na nákup kancelářských potřeb, dle článku 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč 5.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí tohoto materiálu 2. Rada města schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci Fokus Písek, o. s., Kollárova 485, Písek, IČ , na nákup sady rydel na linoryt, linorytové barvy, váleček na linoryt, vypalovací pájku do dřeva a kůže, nářadí na zpracování drátu, materiál textilie dle článku 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč 5.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí tohoto materiálu Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 6) Schválení záměrů předložení žádostí na akce ZŠ Svobodná, 11. MŠ, ZŠ E. Beneše Starostka materiál předkládá z důvodu zvážení, zda žádosti podat vzhledem k velké finanční náročnosti na rozpočet města. Na záměr ZŠ E. Beneše je 90% dotace, na ZŠ Svobodná a 11. MŠ jen 40%. JUDr. Knot je pro schválení záměrů. U s n e s e n í č. 613/15 1. Rada města schvaluje záměr předložení žádosti do Operačního programu životní prostředí na akci ZŠ Svobodná Písek pavilon I. stupně Rekonstrukce obvodového pláště. 2. Rada města schvaluje záměr předložení žádosti do Operačního programu životní prostředí na akci Energetické úspory na budově 11. MŠ, Písek. 3. Rada města schvaluje záměr předložení žádosti do Integrovaného regionálního operačního programu na akci Stavební úpravy učeben pro zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení v technických předmětech ZŠ E. Beneše. Hlasování č. 6 pro: 8 Zodpovídá: Ing. M. Cibulková stránka 4 (celkem 18)

5 K bodu 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Projektová dokumentace stavby Podchod pro pěší Výstaviště U s n e s e n í č. 614/15 1. Rada města schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek dle čl. 6, odst. 3, pro akci Poptávkové řízení na zpracovatele projektové dokumentace stavby Podchod pro pěší Výstaviště. 2. Rada města schvaluje uchazeče Hochtief CZ a.s., IČ , Plzeňská 3217/16, Praha 5 za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Projektová dokumentace stavby Podchod pro pěší Výstaviště. Zodpovídá: Ing. V. Filip K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky na akci Oprava kanalizace v ulici Dr. M. Horákové, Písek U s n e s e n í č. 615/15 Rada města po projednání schvaluje dodavatele veřejné zakázky Oprava kanalizace v ulici Dr. M. Horákové, Písek, firmu ŠAFINVEST, s. r. o., Kollárova 511, Písek; IČ za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídková cena byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Zodpovídá: Ing. R. Honzík K bodu 9) Návrh na zrušení zadávacího řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek U s n e s e n í č. 616/15 Rada města: 1. schvaluje vyloučení uchazeče K&K TECHNOLOGY a.s., Zlatnická 33, Klatovy, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 2. schvaluje vyloučení uchazeče ENVI-PUR, s.r.o., Na Vlčovce 13/4, Praha 6 - Dejvice, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 3. schvaluje vyloučení uchazeče Hakov, a.s., K Nádraží 256, Hranice, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 4. schvaluje vyloučení uchazeče Vodní zdroje Ekomonitor spol. s r.o., Píšťovy 820, Chrudim, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 5. schvaluje Vyloučení uchazeče VODA CZ s.r.o., Pražská třída 799, Hradec Králové, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 6. schvaluje vyloučení uchazeče SMP CZ, a.s., Pobřežní 667/78, Praha 8 - Karlín, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 7. schvaluje návrh na zrušení zadávacího řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. stránka 5 (celkem 18)

6 Zodpovídá: Ing. R. Honzík K bodu 10) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Stavební úpravy rekonstrukce NTL na STL Písek, sídl. Za Kapličkou I. etapa U s n e s e n í č. 617/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje souhlas vlastníka rekonstrukce NTL na STL Písek, Za Kapličkou I. etapa na částech pozemků parc. č. st. 2259, 1532/2, 1530/10, 1528/4 a 1530/31 vše k.ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. (vyjádření ze dne ) Odboru životního prostředí, odboru Výstavby a ÚP a odboru Dopravy a silničního hospodářství pro E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu dle přílohy. 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu na částech pozemků parc. č.st. 2259, 1535/2, 1530/10, 1530/26, 1530/30, 1530/29, 1530/21, 1530/22, 1530/4, 1528/3, 1528/4, 2190/3, 1530/3, 1528/2, 1530/31 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí, Městských služeb Písek s.r.o., odboru výstavby a ÚP, odboru dopravy a silničního hospodářství ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) p. Stanislav Houdek žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1535/7 k.ú. Písek na paní Věru Pojslovou (pozemek pod novinovým stánkem v Šobrově ulici) U s n e s e n í č. 618/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1535/7 o výměře 6 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku, dohodou ke dni , pro pana Stanislava Houdka, IČ , sídlem Písek, Otavská 1042 za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1535/7 o výměře 6 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku, od , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka, na dobu určitou 2 roky, pro paní Věru Pojslovou, IČ , sídlem Netolice, Malovice 27. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. stránka 6 (celkem 18)

7 b) p. Vojtěch Chládek žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č k.ú. Písek na pana Jana Matouška (pozemek pro předzahrádku) U s n e s e n í č. 619/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č o výměře 12 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky, dohodou ke dni , pro pana Vojtěcha Chládka, IČ , sídlem Písek, Otakara Jeremiáše 2239 za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č o výměře 12 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky, od , za úplatu ve výši 150 Kč/m 2 /rok, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, pro pana Jana Matouška, IČ , sídlem Písek Smrkovice, K Hůrkám 200. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. c) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1049/4 k.ú. Písek na paní Pavlínu Raušerovou (zahrádka v lokalitě za nádražím) U s n e s e n í č. 620/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem pozemku parc.č. 1049/4 o výměře 947 m 2 k.ú. Písek, za účelem užívání jako zahrada, dohodou ke dni , pro žadatele, bytem Písek za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1049/4 o výměře 947 m 2 k.ú. Písek, za účelem užívání jako zahrada, od , za úplatu ve výši 5 Kč/m 2 /rok, s tím, že nájemné bude hrazeno v měsíčních splátkách, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, pro paní nového nájemce, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. d) Žádost o ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 331/4 k.ú. Písek dohodou U s n e s e n í č. 621/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 331/4 o výměře 4 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění mobilního zmrzlinového stánku, dohodou ke dni , pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje prominutí nájemného pro rok 2015 ve výši Kč pro žadatele, bytem Písek. stránka 7 (celkem 18)

8 e) Žádost o pacht části pozemku parc.č. 589/1 k.ú. Nový Dvůr u Písku U s n e s e n í č. 622/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pacht části pozemku parc.č. 589/1 o výměře 7402 m 2 k.ú. Nový Dvůr u Písku, za účelem zemědělské činnosti sečení a sušení sena, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 12 měsíců s tím, že smlouva může být ukončena vždy ke konci pachtovního roku tj. k běžného roku, s pachtovným ve výši Kč/ha/rok, pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. f) Žádost o pronájem části pozemků parc.č. 1571/4 a 1562/1 vše k.ú. Písek U s n e s e n í č. 623/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1571/4 o výměře 16 m 2 a pronájem části pozemku parc.č. 1562/1 o výměře 54 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem využití jako zázemí při stavbě garáží, na dobu určitou do , za nájemné ve výši 20 Kč/m 2 /rok, pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. g) RR Zednické práce žádost o pronájem části pozemku parc.č. 725/2 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 624/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 725/2 o výměře 120 m 2 k.ú. Písek, za účelem pohybu stavebních strojů v rámci realizace stavby Kolumbárium Husův sbor, na dobu určitou od do , za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /rok, pro Romana Růžičku, RR Zednické práce, IČ , sídlem Písek, tř. Národní svobody 479. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. h) Lesy města Písku s.r.o. návrh na navýšení nájemného pro rok 2015 a úprava předmětu nájmu U s n e s e n í č. 625/15 Rada města Písku po projednání schvaluje navýšení nájemného pro rok 2015 na částku Kč bez DPH a vyjmutí pozemků parc.č a parc.č vše k.ú. Oslov z předmětu nájmu pro Lesy města Písku s.r.o., IČ , sídlem Písek, Flekačky Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 23 k nájemní smlouvě dle přílohy. i) Oprava usnesení č. 557/15 ze dne stránka 8 (celkem 18)

9 U s n e s e n í č. 626/15 Rada města Písku po projednání schvaluje opravu usnesení č. 557/15 ze dne ve smyslu opravy parc.č. 2251/1 k.ú. Písek na parc.č. 2251/29 k.ú. Písek. j) Horsecity s.r.o. žádost o prodloužení období k umístění předzahrádky (dřevěné podesty) Na jednání byli přítomni Ing. Tůma a pí Sitterová. Ing. Hořánek na provoz předzahrádek máme pravidla, pokud vyhovíme, nastal by rozpor, museli bychom změnit pravidla. MUDr. Tyll neměli bychom dělat výjimky, ale pokud bude zájem a předzahrádky budou fungovat, je pro, pokud cílem není jen ušetřit prostředky za demontáž pódia. Ing. Franců navrhuje upravit v pravidlech možnost zimního provozu předzahrádek, nebo alespoň ještě více posunout termín neprovozování jen na 2 měsíce (např. leden, únor). Pan Anděl oslovili jsme majitele restaurací, zda mají zájem o zimní provoz předzahrádek? Ing. Tůma byli osloveni všichni majitelé předzahrádek zájem provozovat v zimním období byl pouze ze strany restaurace U Reinerů a Horsecity. JUDr. Knot nemá problém s tím, aby předzahrádky fungovaly v zimním období i s pódiem, za podmínky, že by provozovatel byl povinen zajistit zimní údržbu těchto prostor na své náklady. JUDr. Průša neudělovat jednotlivou výjimku, spíše nastartovat proces úpravy pravidel, projednat s MSP a dalšími dotčenými subjekty nyní neschválit. Ing. Trambová neztotožňuje se s vyjádřením městského architekta k některým předzahrádkám, s úpravou pravidel souhlasí. Pan Anděl pokud předzahrádky vzhledově vyhovují v létě, neměli by nám vadit ani v zimě. V pravidlech zakotvit podmínku zimní údržby na náklady provozovatele. Na některých místech by byl problém provozovat zimní předzahrádku bez pódia. Ing. Hořánek navrhuje usnesení b) s připomínkou úpravy pravidel odborem SM. MUDr. Tyll smluvně ukotvit podmínku, že předzahrádka bude provozována ve smyslu nabízení služeb. Starostka navrhuje usnesení c) neschvaluje a ukládá odboru SM připravit aktualizaci - doplnění a úpravu Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku dle rozpravy (doba, úklid, stanoviska, podmínky provozování v zimním období). Ing. Tůma ve stávajících pravidlech jsou požadována 2 stanoviska architekta a památkářů. Ing. Hořánek úpravou pravidel ošetříme žádosti pro příští rok, letos již nelze realizovat. Pan Anděl navrhuje usnesení b) - schválit jako pilotní projekt s podmínkou celoročního provozování a povinností uklízet předzahrádku v zimním období v celé šířce provozovny až k silnici na vlastní náklady od do Starostka pilotní projekt by neměl být na výjimku, navrhuje konečné znění usnesení viz níže. U s n e s e n í č. 627/15 Rada města Písku po projednání neschvaluje umístění dřevěného pódia pro předzahrádku na části pozemku parc.č. 2090/35 o výměře 28 m 2 k.ú. Písek v období od do běžného roku pro Horsecity s.r.o., IČ , sídlem Praha 5, Nádražní 344/23. Rada města ukládá odboru správy majetku připravit aktualizaci Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku, ve kterých bude uvedena doba pronájmu, podmínky zimní údržby na náklady provozovatele a provozování v zimním období, dodržení stanovisek městského architekta a orgánu státní památkové péče. Hlasování č. 7 o návrhu p. Anděla: pro: 2 proti: 1 zdržel se: 6 Hlasování č. 8 o návrhu starostky pro: 6 proti: 0 zdržel se: 3 stránka 9 (celkem 18)

10 Zodpovídá: Ing. J. Tůma K bodu 12) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Dohoda o ukončení smlouvy o výpůjčce prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 111, Karlova ulice v Písku U s n e s e n í č. 628/15 Rada města schvaluje ukončení smlouvy o výpůjčce prostor sloužících k podnikání ze dne vč. dodatku č. 1 ze dne ke dni s vypůjčitelem Centrum MARTIN o. p. s., Chelčického 911/2, Praha 3, IČ a pověřuje starostku města podpisem dohody o ukončení smlouvy o výpůjčce. 2) Pronájem budovy čp. 128, Bakaláře v Písku U s n e s e n í č. 629/15 Rada města schvaluje pronájem budovy čp. 128, Bakaláře v Písku, o celkové výměře 75,25 m 2, která je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 343 v k.ú. Písek a dále budovy bez čp. o celkové výměře 34,05 m 2, která je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 349 v k.ú. Písek, a pronájem zahrady parc. č. 58 v k.ú. Písek o výměře 225 m 2, pro DDM, Švantlova 2394 v Písku, IČ , za účelem přesunu Centra environmentální výchovy a osvěty Zvířátkov, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 200 Kč/m 2 /rok za pronajaté budovy a pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. K bodu 13) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 630/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 417, Vinařického, Písek, pro žadatelku, Vinařického 417, Písek, o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1628, Mírové náměstí, Písek, pro žadatele, Mírové náměstí 1628, Písek, o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 20, v čp. 1643, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1643, Písek, o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 395, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 395, Písek, o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12, v čp. 411, Třebízského, Písek, pro žadatelku, Třebízského 411, Písek, o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 450, Sedláčkova, Písek, pro žadatelku, Sedláčkova 450, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 948, Jeronýmova, Písek, pro žadatele, Jeronýmova 948, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s užíváním bytu. stránka 10 (celkem 18)

11 Zodpovídá: Ing. Z. Šartnerová K bodu 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 631/15 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 5 v budově čp. 343, Dvořákova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 2+1, č. 5 v budově čp. 1402, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 2+kk, č. 24 v budově čp. 398, Jablonského ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti ) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 632/15 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4A 422-2, čp. 449/14, Čechova ul. v Písku se žadatelem místo původních nájemců. 3) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 633/15 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4A 422-6, čp. 449/14, Čechova ul. v Písku se žadateli místo původního nájemce. 4) Žádost o schválení převodu členských práv a povinností U s n e s e n í č. 634/15 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. C 12, ul. Za Pazdernou čp v Písku se žadatelem místo nájemce. K bodu 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 1, Dvořákova ulice čp. 331 v Písku stránka 11 (celkem 18)

12 U s n e s e n í č. 635/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 1, v budově čp. 331, Dvořákova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2520/1 v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9, Dvořákova ulice čp. 336 v Písku Tajemnice v usnesení je chybně uvedena velikost bytu - správně je 2+1, jak je uvedeno v důvodové zprávě. U s n e s e n í č. 636/15 Rada města schvaluje opětovně zveřejnit výběrové řízení na výběr nájemce bytu č. 9, v budově čp. 336, Dvořákova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2521/1 v k. ú. Písek, o velikosti Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5, Kollárova ulice čp v Písku U s n e s e n í č. 637/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 5, v budově čp. 1801, Kollárova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1 za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 16) Písku Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města U s n e s e n í č. 638/15 Rada města: 1. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 23 v domě č. 454 ulice Čechova žadatelem na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. byt č. 53 v domě č. 425 ulice Topělecká uvolněn usnesením č. 578/15 bod č. 20 ze dne , přidělen žadatelce, která jej nepřevzala, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na tento byt s žadatelem na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 56 v domě č. 424 ulice Topělecká s paní Jánskou Věrou, bytem Písek, Dvořákova č. 308 na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s panem Novákem Petrem, bytem Písek, Na Pěníku č. 435 na základě pořadníku schvaluje. stránka 12 (celkem 18)

13 Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 61 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 5. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 6 v domě č nábřeží 1. máje s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. 6. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 49 v domě č. 425 ulice Topělecká s žadatelem na výjimku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 7. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 27 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 8. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 9 v domě č. 454 ulice Čechova s žadatelem na výjimku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 9. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 6 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 10. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 54 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 17) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo strategický plán města Písku U s n e s e n í č. 639/15 Rada města schvaluje znění dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo a o poskytnutí služeb ze dne , zhotovitel společnost BERMAN GROUP s.r.o., Semín 107, pošta Přelouč, IČ , projekt Strategický plán a tvorba koncepce města Písek do roku Zodpovídá: Ing. V. Filip stránka 13 (celkem 18)

14 K bodu 18) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou STRABAG a. s. na akci Revitalizace sídliště Portyč Písek 3. etapa U s n e s e n í č. 640/15 Rada města schvaluje návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. č.841/ta/04/15 ze dne na akci Revitalizace sídliště Portyč Písek 3. etapa uzavřenou mezi městem Písek, jako objednatelem a firmou STRABAG a.s., IČ , se sídlem Na Bělidle 198/21, Praha 5, jako zhotovitelem. Zodpovídá: Ing. V. Filip K bodu 19) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa Na jednání byl přítomen Ing. Honzík. JUDr. Průša hlásí podjatost při projednávání bodu, neboť v lokalitě bydlí. Obává se, že akce bude prodloužena přes zimní období. Situace je neúnosná, měsíc se nelze dostat do domů, zejména staří lidé s tím mají problémy, důvody zpoždění jsou vymyšlená, nebyl žádný déšť, naopak pro stavbu byly ideální podmínky. Problém byl způsoben špatným naspádováním kanalizace. Domnívá se, že firma neorganizuje práce odborně, nesouhlasí s prodloužením termínu. Nelze prodlužovat stavbu na zimu. Firma má ještě měsíc na dokončení, pokud nedodrží termín, budou následovat sankce. Pan Anděl v letošním roce byly ideální podmínky pro stavební práce, firma měla akci naopak dokončit dříve, ne později. Nesouhlasí s prodloužením termínu. Ing. Hořánek dotazuje se, kdo je stavební dozor a zda je smluvně ošetřeno? Ing. Honzík dozor provádí VSP (potrubí) a MSP (komunikace). Je smluvně zajištěno. Ing. Franců má-li být akce přerušena na zimu, musí firma navézt štěrk na své náklady, aby byl zajištěn přístup. Ing. Trambová pracuje se na stavbě o víkendu? Ing. Honzík firma pracuje některé soboty, práce probíhají jednosměně. JUDr. Průša dotazuje se, kdo zavinil prodlení cca 20 dnů způsobené špatným spádováním kanalizace? Ing. Honzík prodlení 24 dní bylo z důvodu, že část kanalizace se musela vyjmout. V první etapě došlo k výškové změně a 2. etapa na to nenavazovala, jelo se podle původního projektu, po založení se potrubí muselo vyndat. Byla to chyba zhotovitele. JUDr. Knot touto chybou pak vznikly následné problémy E.ONu a Teplárny. JUDr. Průša navrhuje trvat na původním termínu - usnesení neschvaluje. Hlasování č. 9 o návrhu neschvaluje: pro: 9 U s n e s e n í č. 641/15 Rada města po projednání neschvaluje uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa uzavřené mezi městem Písek a společností Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek, IČ Zodpovídá: Ing. R. Honzík K bodu 20) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa Na jednání byl přítomen Ing. Honzík. JUDr. Knot navrhuje schválit. stránka 14 (celkem 18)

15 U s n e s e n í č. 642/15 Rada města po projednání předložených podkladů firmou Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek; IČ: , dle Smlouvy o dílo č. 0013/14/0309/DS na stavbě Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa v Písku schvaluje uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0013/14/0309/DS na dodávku díla na stavbu Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa v Písku, snížení nákladů stavby o celkovou částku ,90 Kč bez DPH a schvaluje konečnou celkovou cenu ve výši ,22 Kč bez DPH. Hlasování č. 10 pro: 9 Zodpovídá: Ing. R. Honzík K bodu 21) Návrh smlouvy o výpůjčce ZŠ E. Beneše a ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 643/15 1. Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce mezi Základní školou Edvarda Beneše a Mateřskou školou Písek, Mírové nám. 1466, Písek , IČO a spolkem Rodiče dětem při MŠ Erbenova v Písku, Erbenova 2080, Písek , IČO dle přílohy č Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce mezi Základní školou Josefa Kajetána Tyla a Mateřskou školou Písek, Tylova 2391 a Spolkem rodičů KáMoŠ, Dobrovského 672/25, Písek , IČO dle přílohy č. 2. Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 22) Aktualizace přílohy č. 1 Nemovitosti nebytové k pojistné smlouvě uzavřené s Českou pojišťovnou, a. s. U s n e s e n í č. 644/15 Rada města schvaluje aktualizaci přílohy č. 1 Nemovitosti nebytové k pojistné smlouvě č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ: Zodpovídá: Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 23) Souhlas obce s poskytnutím doplatku na bydlení návrh pravidel Na jednání byli přítomni Mgr. Baslerová a Ing. Tůma. Mgr. Baslerová konstatovala, že dle současně platné legislativy není stanovisko obce pro výplatu dávek závazné. Pravidla nebudou mít žádný vliv na výplatu doplatku od úřadu práce. Úřad práce podle zákona dává sociálnímu odboru podnět k zahájení sociální práce. Máme cca 50 klientů měsíčně, v 80% ale nejsou žádné nástroje na zlepšení jejich sociální situace. V současné době se připravuje novela zákona. Vzhledem k těmto skutečnostem sociální odbor v současné době nedoporučuje přijetí pravidel. Ing. Tůma žadatelů ubývá. Ing. Hořánek navrhuje počkat, až na změnu právní úpravy. JUDr. Průša je pro schválení pravidel. Ing. Hořánek původně také podporoval vytvoření pravidel, ale pokud úřad práce i přes nesouhlas obce dávku stejně poskytne, je to zbytečná práce. stránka 15 (celkem 18)

16 JUDr. Průša ze zákona má obec vydávat stanovisko, je pak na rozhodnutí úřadu práce, jak s tím naloží, pravidla jsou v pořádku. Alespoň tak řekneme své stanovisko a to by měla veřejnost vědět. Tajemnice pokud schválíme pravidla, navrhuje provést drobné formální úpravy textu, které cituje. Starostka pravidla jsou po obsahové stránce dobře připravena. Mgr. Baslerová sociální pracovníci mohou sdělovat informace pouze se souhlasem klienta. Doplatek na bydlení dostávají i lidé žijící v podnájmu, jsou to také dlužníci města. Přijetím pravidel přibyde sociálnímu odboru zbytečná práce navíc. JUDr. Průša navrhuje usnesení schvaluje s formálními připomínkami. U s n e s e n í č. 645/15 Rada města po projednání návrhu pravidel pro souhlas obce s poskytnutím doplatku na bydlení tato pravidle schvaluje s formálními připomínkami. Hlasování č. 11 o návrhu JUDr. Průši pro: 6 proti: 0 zdržel se: 3 Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 24) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení U s n e s e n í č. 646/15 Rada města k žádosti Úřadu práce ČR uděluje souhlas obce žadatelům o dávku doplatek na bydlení, kteří užívají bydlení v ubytovacích zařízeních nacházejících se v katastrálním území města Písek, dle přiloženého seznamu. K bodu 25) Záměr zřízení noclehárny v Písku Uvedla starostka byla oslovena několika obyvateli této lokality, kteří vyslovili nesouhlas se zřízením noclehárny v této problémové lokalitě, předložila písemné vyjádření jednoho z občanů. Na jednání byli přítomni zástupci sociálního odboru Mgr. Baslerová a městské policie Bc. Opava. Ing. Franců lokalita je již zatížena přítomností 2 ubytoven, tím přibyli cizinci, obyvatelé tam nechtějí ještě bezdomovce. Je třeba zajistit větší dohled nad tímto územím, více kontrolovat. Starostka zejména v parku na Mírovém náměstí se pohybují často problémoví obyvatelé, mládež tam chodí kouřit, je problém s jejich postihem. JUDr. Průša projekt podporuje, ale musíme začít lépe komunikovat s veřejností. Je třeba občanům vysvětlit, že je naší snahou zamezit negativním jevům ve městě. Bude třeba vytvořit jasná pravidla a podmínky, ty pak občanům města přiblížit. Pokud jsou v okolí Mírového náměstí problémy, je třeba zvýšit úsilí městské policie a městských služeb zajistit větší dohled a lepší úklid. Starostka nejednalo by se o celodenní provoz noclehárny. Ing. Trambová výhrady k noclehárně nemá, ale domnívá se, že park je problém, zasloužil by si lepší péči ze strany města, je příliš temný a to láká výtržníky. Park je neudržovaný, měli bychom jej revitalizovat, pomník legionářů je ostuda. Přimlouvá se za projektovou přípravu revitalizace a pokusit se získat prostředky z dotačních titulů. Dohled městské policie by měl být lepší. Ing. Franců tato část je vnímána jako periférie i ze strany města, je třeba zabývat se celkovou situací v lokalitě. stránka 16 (celkem 18)

17 U s n e s e n í č. 647/15 Rada města po projednání záměr zřízení noclehárny v Písku schvaluje. Hlasování č. 12 pro: 9 Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 26) Informace o setkávání pracovní skupiny zabývající se problematikou osob ohrožených sociálním vyloučením a sociálně vyloučených U s n e s e n í č. 648/15 Rada města bere na vědomí informaci o druhém setkání pracovní skupiny zabývající se problematikou osob ohrožených sociálním vyloučením a sociálně vyloučených ze dne Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 27) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 649/15 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1) schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro restauraci ZLATÁ HVĚZDA, Tyršova 663, Písek, žadatelka Marcela Rychtecká, Tyršova 663, Písek, v rozsahu po-ne do 03:00 h. 2) schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro Hotel BIOGRAF, Gregorova 124, Písek, žadatel Restaurace MALKUS, Gregorova 124, Písek, zast. Nourim Oueslati, Švantlova 16, Písek v rozsahu po-ne do 02:00 h. 3) schvaluje udělení výjimky pro Divadlo Pod čarou, Tyršova 28, Písek, žadatel Miroslav Pokorný, Pražská 163, Písek, v rozsahu ne-čt do 01:00 h, pá-so do 04:00 h. 4) schvaluje udělení výjimky pro bar Pyramida, třída Národní svobody 20, Písek, žadatel Ondřej Čejdík, Tyršova 663, Písek, v rozsahu ne-čt do 24:00 h, pá-so do 03:00 h. 5) schvaluje udělení výjimky pro restauraci PAPÍRÁK, U Vodárny, Písek, žadatel Petr Kotalík, Jiráskova 160, Protivín, v rozsahu vnitřní a venkovní prostor po-ne do 02:00 h. 6) schvaluje udělení výjimky pro Občerstvení NA HŘIŠTI, Na Rozhledně 307, Písek, žadatel Petr Kotalík, Jiráskova 160, Protivín, v rozsahu vnitřní a venkovní prostor po-ne do 02:00 h. 7) schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro živou a reprodukovanou hudební produkci při akci Mezinárodní festival studentských filmů doprovodný program, žadatel Filmfest Písek s.r.o., zast. Vladanou Terčovou, Lipová alej 2068, Písek, ve dnech v kině Portyč do 01:00 h, v Divadle Pod Čarou do 04:00 h, v Pí local clubu do 01:00 h a v kavárně Vykulená sova do 01:00 h. 8) schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro živou hudební produkci při akci Hubertská zábava v restauraci U Tří lip, Pražská 246, Písek, žadatel Martin Kunt, Písek dne do 02:00 h. Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 28) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory se SFŽP ČR na akci Zateplení a výměna oken budovy Městského úřadu v Písku stránka 17 (celkem 18)

18 Na jednání byl přítomen Ing. Šatra je to standardní smlouva stejná na všechny dotace, prostředky jsou postupně uvolňovány. Město doplatí částku cca 10 mil. Kč. U s n e s e n í č. 650/15 Rada města schvaluje uzavření smlouvy č o poskytnutí podpory mezi Státním fondem životního prostředí ČR, Kaplanova 1931/1, Praha 11, IČ: a městem Písek v rámci Operačního programu Životní prostředí na akci: Zateplení a výměna oken budovy Městského úřadu, Budovcova 207/6 v Písku. Hlasování č. 13 pro: 9 Zodpovídá: Ing. M. Šatra K bodu 29) Různé Jednání rady města ukončila starostka v 15:15 hodin. Mgr. Eva Vanžurová starostka města V Písku dne: MUDr. Rudolf Tyll ověřovatel zápisu V Písku dne: Zapsala: H. Keclíková stránka 18 (celkem 18)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.07.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/42/2016 Schválení programu 42. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne 10. 12. 2014 --------------------------------------------------------------------- Přítomni: Ing. Endrlová Šárka, starostka města Mgr. Kůs Ivan, místostarosta

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Usnesení č. 794 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11. 08. 2008. Usnesení č. 795 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 13 k pojistné

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 59. zasedání Rady města Bučovice ze dne 5.2.2014 368/59/RM/2014 SZSS 01 - Prodloužení nájemní smlouvy bytu - U Škol 954 Eva Lišková,, bytem k bytu č. 8 v budově čp. 954 v Bučovicích na

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.)

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Jednání Rady města Broumov č. 19 ze dne 29. července 2019

Jednání Rady města Broumov č. 19 ze dne 29. července 2019 Jednání Rady města Broumov č. 19 ze dne 29. července 2019 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Mgr. Jiří Ringel, JUDr. Tomáš Blažek, Bc. Monika Lukašáková, MUDr. Miroslav Švábl, Arnold Vodochodský,

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 30.10.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3053/R/301017: předložený

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne 24.8.2010 rsnesení č. 100/2006/10 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 Program: 1. DSP a PDPS chodníky, opěrné zdi a VO ul. Komenského. 2. Nabídka PD studie čp. 106. 3. PD kanalizace Komenského. 4. Prodej

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Pozvánka na 95. schůzi rady městského obvodu konanou dne

Pozvánka na 95. schůzi rady městského obvodu konanou dne na 95. schůzi rady městského obvodu konanou dne 11.10.2018 Místo konání: zasedací místnost č. 138 Začátek jednání: 09:00 hod. Aktualizovaný seznam materiálů: 01/VED/01 02/OFR/01 Návrh na uzavření kupní

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

Jednání Rady města Broumov č. 17 dne 8. června 2015

Jednání Rady města Broumov č. 17 dne 8. června 2015 Jednání Rady města Broumov č. 17 dne 8. června 2015 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Ing. Eva Blažková, MPA tajemnice

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. V Písku dne 21.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady města Žatce konané dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady města Žatce konané dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 9. jednání Rady města Žatce konané dne 26.9.2016 Usnesení č. 299 /16-323 /16 299/16 Schválení programu 300/16 Kontrola usnesení 301/16 Odměna ředitelky PO Kamarád LORM 302/16 Informace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 20. jednání Rady Města Žatce konané dne Usnesení č. 579 / /06

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 20. jednání Rady Města Žatce konané dne Usnesení č. 579 / /06 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 20. jednání Rady Města Žatce konané dne 19.7.2006 Usnesení č. 579 /06-611 /06 579/06 Schválení programu 580/06 Kontrola usnesení 581/06 Pronájem bytu 582/06 Pronájem pozemku z majetku

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Jednání Rady města Broumov č. 93 ze dne 5. března 2018

Jednání Rady města Broumov č. 93 ze dne 5. března 2018 Jednání Rady města Broumov č. 93 ze dne 5. března 2018 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Eva

Více

Usnesení. z 101. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Olomoucké

Usnesení. z 101. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Olomoucké Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 101. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 23.07.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Olomoucké Rada města schvaluje: 3821/R/230718:

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 20. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 22.09.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: p. Kaiser,

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více