Vodohospodářská společnost Vrchliee - Kutná Hora, Ku Ptáku 387, PSČ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vodohospodářská společnost Vrchliee - Kutná Hora, Ku Ptáku 387, PSČ 284 01"

Transkript

1 Vdhspdářská splečnst Vrchliee - Kutná Hra, Ku Ptáku 387, PSČ Maleč, a.s. Č.j.: 5915/14/3 Vyřizuje / Telefn: Jitka Svvá / V Kutné Hře dne Věc: Zaslán? technických pdmínek Č?SlOdOP?r ÉiM luťy j / j Vážení, >* ;'*sav=.- úlkx 9 ^ f í ^ v přílze dpisu Vám zasíláme aktualizvané technické n, Cfdmínky ke zřízení kanalizační přípjky a vdvdní přípjky platné d Ž á d á m t jejich zveřejněni. S pzdravem /! / <- / l Ing. Jarslava Ne$ 'pórvá eknm ický ná: rhěstek v'dhspdáfsk V rchiícem a 2B4 0 1 Kutn Hr á splečnst sč. a.s. Ku Ptáku 387 Přílha: dle textu Telefn: Fax: inf@vhskh.cz wwvv.vhskh.cz IČO: DIČ: CZ Splečnst je zapsána u Městskéh sudu v Praze, ddíl á, vlžka 2377 Bankvní spjení: Kmerční banka, pbčka Kutná Hra ú /0100

2 V / T* Vdhspdářská splečnst Vrchlice - Maleč a s Kutná Hra Technické pžadavky pr napjení vdvdní neb přípjky na vdvd neb kanalizaci pr veřejn kanalizační u ptřebu stanvené pr vdvdy a kanalizace prvzvané Vdhspd. ářsku splečnstí Vrchlíce-Maleč, a.s. jak vlastníkem a prvzvatelem ve smyslu u: stanvení 2 dst. 5 zákna č. 274/2001 Sb., vdvdech a kanalizacích pr veřej nu ptřebu neb jak prvzvatelem na základě smluvy s vlastníkem. A Technické pžadavky na vnitřní vdvd a vnitřní kanaliza Vnitrní vdvd Vnitřní vdvd je ptrubí určené pr rzvd vdy p pzemku navazuje na knec vdvdní přípjky. Vnitřní vdvd není vdním Ptrubí vdvdu pr veřejnu ptřebu včetně jeh přípjek a vnitřních rzvdů nesmí být prpjen s vdvdním ptrubím z jin je vdvd pr veřejnu ptřebu. Vnitřní vdvd včetně vdvdní přípjky, který je napjen na vc dvd pr veřejnu ptřebu, musí být prveden v sufadu s becně platnu právní úprs předpisy, zejména ČSN Vnitřní vdvdy, ČSN EN rzvd vdy určené k lidské sptřebě, ČSN EN 1717 Ochrana ČSN Pžární bezpečnst staveb - Zásbvání pžární vd Materiál pužitý na vybudvání vnitřníh rzvdu vdy musí stanvené vyhlášku Ministerstva zdravtnictví čísl 409/2005 f 1 pžadavcích na výrbky přicházející d příméh styku s vdu a znění vyhlášky č. 352/2013 Sb., kteru se prvádí zákn č. 258/2 300 Sb., chraně veřejnéh zdraví a změně některých suvisejících záknů v platném znění. Vnitřní rzvd vdy musí být vybaven armaturu pr dvdnění zabezpečen prti zamrznutí, výtkvé armatury s vyústěním na hadici musí mít zpětný /entíl. Armatury a jiná zařízení napjená na rzvd vdy nesmí způs bvat zpětné rázy a vibrace Na vdvdní síť vdvdu pr veřejnu ptřebu, který splňuje pcl minky pr zajištění pžární vdy, lze napjit vnitřní pžární vdvd. Instalace zařízení na úpravu tlaku (zvýšení - AT stanice neb snížerí redukční ventily) na vnitřním vdvdu pdléhá schválení prvzvatelem vdv du pr veřejnu ptřebu. Před napjením na vdvdní řád musí být na vnitřním rzvdu prv '^dena s vyhvujícím výsledkem tlakvá zkuška prvedená pdie příslušné ČSN. Vnitřní kanalizace neb stavbě, které dílem. na ně napjených ^h zdrje vdy, než vu a s technickými Vnitřní vdvd pr vnitřníh vdvdu, j. splňvat pdmínky b. hygienických na úpravu vdy ve Vnitřní kanalizace je ptrubí určené k dvádění dpadních vd, pp rípadě i srážkvých vd j e stavby, k jejímu vnějšímu líci. V případech, kdy jsu dvác ěny dpadní vdy, ppřípadě i srážkvé vdy ze stavby i pzemku vně stavby, je kncei rn vnitřní kanalizace míst psledníh spjení vnějších ptrubí. Tat místa jsu také za átkem kanalizační přípjky. Vnitřní kanalizace napjená na kanalizaci pr veřejnu ptřebu m usí být prvedena v suladu s becně platnu právní úpravu a s technickými předpisy zejména v suladu s ČSN Vnitřní kanalizace, ČSN EN Vnitřní kanali zace - Gravitační systémy. Strana 1 (celkem 6)

3 I Vdhspdářská splečnst Vrchlice - Maleč a s Kutná Hra Vnitřní kanalizace musí být vdtěsná, plyntěsná a dvětraná ^ větracím ptrubím vyvedeným nejméně 0,5 m nad rvinu střechy. Umístění a prvz lapačů tuku, rpných látek neb jiných zařízení né zachycvání neb upravu vypuštěných dpadních vd (předčisticí zařízení) schvaluje vjdprávní v úřad. Odpadní vdy vypuštěné d kanalizace pr veřejnu ptřebu musí : splňvat pdmínky smluvy O vypuštění dpadních vd zejména kvalitativní limity stan ívené v suladu s příslušným Kanalizačním řádem schváleným příslušným vdhspd;* iřským rgánem, Zkušení vnitřní kanalizace se prvádí technicku prhlídku zk jšku vdtěsnsti ptrubí, zkušku plyntěsnsti. B, Vdvdní a kanalizační přípjky Vdvdní a kanalizační přípjka je definvána záknem č. 274/2001 3b., vdvdech a kanalizacích pr veřejnu ptřebu a změně některých záknů v platném znění, infrmace vdvdních a kanalizačních přípjkách jsu uvedeny zel zakna. 1 1 r néna v 3 tht Vdvdní přípjka je samstatnu stavbu tvřenu úsekem pt rubí d dbčení z vdvdníh řadu k vdměru, a není-li vdměr, pak k vnitřnímu u závěru připjenéh pzemku neb stavby. Odbčení s uzávěrem je sučástí vdvdu Vdvdní přípjka není vdním dílem. Vlastník vdvdní přípjky je pvinen zajistit, aby vdvdní přípj < :a byla prvedena a užívána tak, aby nemhl djít ke znečištění vdy ve vdvdu. Kanalizační přípjka je samstatnu stavbu tvřenu úsekem ptrubí > d vyústění vnitřní kanalizace stavby neb dvdnění pzemku k zaústění d stkvé sítě. Kanalizační přípjka není vdním dílem. Vlastník kanalizační přípjky je pvinen zajistit, aby kanalizační přípj jak vdtěsná a tak, aby nedšl k zmenšení průtčnéh prfilu zaústěna. <a byla prvedena tky, d které je Pdmínky pr stavbu přípjky becně upravuje zákn č. 183/2006 Sb. úizemním plánvání a stavebním řádu (dále jen Stavební zákn). Pr stavbu vdvdní neb kanalizační přípjky (dále jen přípjka) v /dá stavební úřad na základě žádsti stavebníka územní suhlas pdle 96 případně územní rzhdnutí 79 Stavebníh zákna. Přípjky d délky 50 m nevyžadují pdle 103 písmene b) dstav ce 8 Stavebníh zakna stavební pvlení ani hlášení stavebnímu úřadu, k budvání Reiších přípjek je nutné pdle 104 Stavebníh zákna hlášení. Výstavbu přípjky si zajišťuje investr v suladu s becně platnými p -rávními předpisy, Prvádění stavebních prací upravuje stavební zákn v 160. Vdvc dní a kanalizační přípjku lze prvádět svépmcí. Napjení na vdvdní řad není sučástí přípjky a jejich prvede; ní zajišťuje vždy prvzvatel vdvdu neb kanalizace. Náklady na realizaci vdvdní přípjky na vdvd neb kan alizační přípjky na kanalizaci hradí sba, které je umžněn připjení. Materiál na dbčení přípjek a uzávěr vdvdní přípjky hradí vlastník vdvdu neb kanalizace. Pdmínky napjení Pdmínky pr napjení dběratele jsu upraveny záknem vdvdec v 8 zejména v dstavcích (5), (6) a (7): i a kanalizacích Strana 2 (celkem 6)

4 ÍJ * / r* Vdhspdářská splečnst Vrchlice - Malec a s K[jtné Hra Vlastník vdvdu neb kanalizace, ppřípadě prvzvatel, pkud je k tmu vlastníkem zmcněn, je pvinen umžnit připjení na vdvd neb kanada ci a ddávat pitnu vdu neb dvádět dpadní vdy a čistit dpadní vdy, pkud t umžňují kapacitní a technické mžnsti těcht zařízení. Připjení vdvdní neb kanalizační přípjky a uzavření smluvy ddávce pitné vdy neb dvádění i čištění ódpadních vd nesmí být pdmiňvány vyžadváním finančních neb jiných plnění. Vlastník vdvdu neb kanalizace, ppřípadě prvzvatel, pkud je k tmu vlastníkem zmcněn, je pvinen uzavřít písemnu smluvu ddávce v Ddy neb dvádění dpadních vd s dběratelem. Závazky vzniklé z tét smluvy při. echázejí na právníh nástupce vlastníka vdvdu neb kanalizace a na právníh nástupe e prvzvatele, Pří uzavírání smluvy se mhu strany dhdnut, že dběratelem jfe třetí sba. Zřízení přípjky Ke zřízení přípjky je nutn, aby žadatel předlžil územní suhlas nebd a prjektvu dkumentaci bsahující tyt náležitsti: technický ppis, přehledná situace 1: 1000 (500), půdrys v měřítku 1:50 (případně 1:100) včetně uvedení světlsti a materiálu přípjky, pdélný prfil, kladečské schéma, příčný řez ulžení ptrubí, způsb a umístění měření neb jiný způsb určení mnžství (případr ě výkres šachty), výpčet ptřeby vdy (ČSN Výpčet vnitřních vdvdů) prípadně i pžadavek na mnžství pžární vdy (ČSN Pžární bezpečnst s aveb - Zásbvání pžární vdu), pkud je dmvní instalace vybavena předčistícím zařízením (diu apd.), bude sučástí dkumentace způsb jeh napjení a kntrly územní rzhdnutí ;vač tuků, benzínu eh funkce. Vedení přípjky pr každu nemvitst je budvána jedna přípjka vdvdní a jec na kanalizační, jiné řešení je nutné technicky zdůvdnit, chranné pásm přípjky je 1,5 m d vnějšíh líce stěny ptrubí na bě strany. V tmt prstru je mžné prvádět stavební práce jen se suhlasem prvz:cfvateie vdvdu, pr prstup zdí, pdlahu, základem, stěnu šachty je nutné ptrub přípjky umístit d chráničky. přípjky musí být vedeny d hlavníh řadu klm k napjvané nem a z jednh kusu ptrubí až k vdměmé sestavě. Dvitsti, c nejkratší vdvdní přípjka ptrubím vdvdních přípjek a na ně napjených vnitřních rzvdů nesmí být prpjen s vdvdním ptrubím z jinéh zdrje vdy, než je v dvd pr veřejnu ptřebu, v případě, že vdvd pr veřejnu ptřebu není jediným zdrjem vnitřníh vdvdu, musí být přívd vdy z vdvdní přípjky uknčen ' lným výtkem dle ČSN EN 1717, ptrubí vdvdní přípjky musí být ulžen v hlubce min 1,2 rh a veden tak aby stupal směrem k vnitřnímu vdvdu ve sklnu min 3 %, Strana 3 (celkem 6)

5 j * / Vdhspdářská splečnst Vrchlice - Maleč, a.s..i Kutná Hra vdvdní přípjka, bude vybavena měřením ve vdměrné šachtě situvané ne dáíe než 50 m d vdvdníh řadu, vdměrná sestava s vdměrem připjvaným šrubením m usí být umístěna na knzle a musí mít uzávěry před a za vdměrem. kanalizační přípjka pkud je kanalizačním řádem určen samstatné měření dpadních vd pr napjvanu nemvitst, bude přípjka vybavena měřením s; plňujícím pžadavky zákna čísl 505/1990 Sb., napjení dmvní instalace přes žumpy neb malé dmvní čistírny dpadních vd (včetně septiků) není mžné, pkud je dmvní instalace vybavena předčisticím zařízením (!s pl apd.), musí být stanven způsb kntrly jeh funkce. U průmyslvých dpadní ;h vd je nutn vždy psudit mžná rizika kvality vypuštěných dpadních vd z stanvit způsb a rzsah kntrly kvality vypuštěných vd, gravitační - kanalizační přípjka maximálně 40 %, 200 mm bude vedena ve síjlnu minimálně 2 %, kanalizační přípjky budu vybaveny revizními šachtarrji Revizní šachtu je nutn situvat před napjvanu nemvitst na hranici pzemku, max. však ve vzdálensti d 50 m d kanalizační stky. Revizji spadiště musí být také vybudvána vždy, kdy venkvn skln, prfil neb materiál. i šachta, případně část přípjky mění tlakvá přípjka je vedena ptrubím bez hybů, ptrubím nerpěnné světlsti bez náhlých směrvých a výškvých změn. Materiái materiál pužitý na výstavbu vdvdní přípjky musí být zdrav Dtně nezávadný dle vyhlášky č.409/2005 Sb. hygienických pžadavcích na výrbky př scházející d příméh styku s vdu a na úpravu vdy (v platném znění). Pužitý mater ál musí být dlžen atesty. vdvdní přípjky budu prvedeny přednstně z vdvdníh p' rubí PE (rpe, HDPE 80) u větších prfilů nad 100 mm z ptrubí PVC neb cellitinvéh přednstně s vnitřní chrannu vrstvu, ptrubí z lva s cínvu vlžku, mědi neb celvé je pr nevhdné, vdvdní přípjky gravitační kanalizační přípjky lze budvat z materiálu PVC neb ka meniny. Větší prfily lze navrhvat betnvé neb skllaminátvé. tlakvé kanalizační přípjky budu přednstně prvedeny z kanalizač; ;níh PE. C. Umístění vdm ěru Umístění vdměru je sučástí údajů schvalvaných vlastníkem vdvdu pr veřejnu ptřebu případně prvzvatelem na základě smluvy s vlastníkem. Vdměr se umisťuje Strana 4 (celkem 6)

6 Vdhspdářská splečnst Vrchlice - Maleč a s Kutná Hra d venkvní vdměrné šachty. Vdmému šachtu je nutn situvat před napjvanu nemvitst na hranici pzemku, max však ve vz verejneh vdvdu. dáíensíi d 50 m d V případě> kdy přípjka není delší než 10 m a nelze umístil vdměrnu šachtu a pnpjvana nemvitst je pdsklepena, d suterénu buc vy nejdále 2 m za bvdvu zdí a ve výšce 0,3-0,9 m nad upravenu pdlahu V případě, kdy přípjka není delší než 10 m a nelze umístit v dměrnu šachtu u nepdskiepeneh bjektu, d přízemí. Tam, kde je zajištěn že teplta vzduchu trvale neklesne pd bd mrazu, lze vdměr umístit na stěnu ve vzdálensti max. 2,0 m d bvdvéh zdivá, přes které je přípjka vdy přivedena a ve výšce 0,3-0,9 m nad upravenu pdlahu neb d výklenku ve zdi nelze-li zair ijistit ddržení teplty, umístí se vdměr buď ve výklenku ve zdi zajištěnéh dstatea riu izlací, neb d vdměrné šachty prvedené shdně jak venkvní. Technické řešení venkvní vdměrné šachty: Vdměrné šachta je sučástí vnitřníh vdvdu Zřizuie nemvitsti její vlastník. " ji na připjvané Umístěni šachty (v zeleném pásu, chdníku, příjezdvé km jnikaci apd.) musí dpvídat její statické řešení včetně pklpu. Minimální vnitřní půdrysné rzměry jsu 1,2 m ix 0,9 m, minimální výška. 1,5 m. Pr umístění \ dměru lze využít i kruhvu šachtu minimální průměr 1,0 m. Šachta musí být vždy prvedena jak vdtěsná, chráněna prt, vnikání vdy, plynů a nečistt; musí být dvdněna, větratelná, dstatečně zajištěn ia prti mrazu. Pr mntaz a dečet vdměru musí být šachta bezpečně p přístupná (vybavena zebnkem). Vstupní tvr musí být zajištěn uzamykatelným víkerr. Vík musí zamezit vniku pvrchvých vd. Minimální vnitřní rzměry víka jsu 0 6 x 0,6 Žebřík nesmí zasahvat d světlsti vstupníh tvru. V šachtě nelze umístit jiné ptrubí, než vdvdní přípjku, pr kteru je určena. V případech, kdy vdměrnu sestavu není vhdné umístit typu šachty a kdy před bjektem není dstatek prstru se suhlasem prvzvatele vdvdu, pužít jinu š; v prvedení s tepelnu izlací pr bezpečné pužití d stanví prjekt.výklenek ve z d i: Minimální rzměry výklenku pr umístění vdměrné sestavy 0,4 m hlubka 0,2 m. i výše uvedenéh pr její umístění lze, échtu s vdměrem 25 C. Typ šachty jsu délka 0,8 m výška Pvinnstí dběratele je ddržet pdmínky umístění vdměru stárli vené vlastníkem, ppnpade^prvzvatelem vdvdu. Pkud vnitřní vdvd nevyh Dvuje pžadavkům p[ rt?ntf ž v dměru, je dběratel pvinen na písemné vyzvání prv^ zvatele prvést v primerene Ihute ptřebné úpravy na připjvané stavbě neb pzemku i. Odberatel je pvinen umžnit prvzvateli přístup k vdměru chr ánit vdměr před pškzením a bez zbytečnéh dkladu známit prvzvateli závady t měření. Jakýkliv zasah d vdměru bez suhlasu prvzvatele je nepřípustný a pr\j zvatel má práv jedntlivé časti vdměru zajistit prti neprávněné manipulaci. Strana 5 (celkem 6}

7 U a i t* Vdhspdářská splečnst Vrchíice - Maleč a s. Kutná Hra,, y,dy 2 hydrantů, s výjimku dběru pr pžární ptřeby se měří pdle pdmínek davateíe; v případech, kdy ddavatel umžní krátkdbé dbě ry vdy pr prvzní ucefy, meri se dběr vdy vdměrem na hydrantvém nástavci D. Účeí vydání Technické pdmínky napjení jsu vydány pdle 36 Zákna vdv a jsu sučásti infrmací pdmínkách pr uzavření smluvy. ódech a kanalizacích E, Platnst Technické pžadavky pr napjení vdvdní neb kanalizační přípjky na vdvd neb kanalizaci pr veřejnu ptřebu jsu platné d V plném rzsahu nahrazují Pdmínky pr uzavírání písemných srn luv s dběratelem a diy 2014dVáděn' dpadních Vd 2e dne , , # # F, Suvisející dkumentace Zákn č. 254/2001 Sb., zákn vdách a změně některých záknů (vdní zákn) * ak n c,27l4/2001 Sb->, vdvdech a kanalizacích pr veřejn iu ptřebu (zákn vdvdech a kanalizacích), v platném znění Zákn č. 258/2000 Sb., chraně veřejnéh zdraví # v yhiáška Ministerstva zdravtnictví č. 409/2005 Sb hyqieni na výrbky přicházející d příméh styku s vdu a na úpravu vdy Vyhlaska Ministerstva zemědělství č. 428/2001 Sb., kteru se prvác bb vdvdech a kanalizacích pr veřejnu ptřebu a změn (zákn vdvdech a kanalizacích), v platném znění * 9 Sfsí Vdvdní přípjky ČSN Vnitřní vdvdy ( ) Vnitřní vdvd pr rzvd vdy určené Cast 1: Všebecně ASf! 5 ^, 80 2 ^ ^ Vni'tfní vdvd pr rzvd vdy určené Cast 2: Navrhvání ČSN EN ( ) Vnitřní vdvd pr rzvd vdy určené Cast 3: Dimenzvání ptrubí - Zjedndušená metda 9SN Navrhvání vdvdníh ptrubí? S N Výstavba vdvdníh ptrubí CSN EN 1717J ) Ochrana prti znečištění pitné vdy ve vnitřr řpích vdvdech a p0zadavky na zařízení na chranu prti znečištění zpětným průtkem CSN Prstrvé uspřádání sítí technickéh vybavení CSN Výpčet vnitřních vdvdů ČSN Pžární bezpečnst staveb - zásbvání pžární vdu SK 11 Řízení prcesu - bchdní a servisní služby Obchdní pdmínky pr ddávku vdy dvádění dpadní vdy ~kých pžadavcích i zákn č. 274/ některých záknů k lidské sptřebě - k lidské sptřebě - k lidské sptřebě - C Ing. Jiří Št< ěpán i/: předseda představenstva Strana 6 (celkem 6)

Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou potřebu

Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou potřebu Technické pžadavky pr napjení vdvdní neb kanalizační přípjky na vdvd neb kanalizaci pr veřejnu ptřebu stanvené pr vdvdy a kanalizace prvzvané Vdhspdářsku splečnstí Vrchlice-Maleč, a.s. jak vlastníkem a

Více

1) Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou. potřebu.

1) Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou. potřebu. 1) Technické pžadavky pr napjení vdvdní neb kanalizační přípjky na vdvd neb kanalizaci pr veřejnu ptřebu stanvené pr vdvdy a kanalizace prvzvané splečnstí VODOS s.r.. ( dále jen prvzvatel ) ve smyslu ustanvení

Více

1.3. Požárně bezpečnostní řešení

1.3. Požárně bezpečnostní řešení 1.3. Pžárně bezpečnstní řešení Název akce : Míst : 3.ddělení MŠ přístavba budvy stávající MŠ, bří. Musálků 249, Řepiště kat.ú. Řepiště, par.č.292/2 Žadatel : Charakter akce : Obec Řepiště ul.mírvá 178

Více

Městský úřad Holýšov stavební odbor náměstí 5. května 32, 345 62 Holýšov

Městský úřad Holýšov stavební odbor náměstí 5. května 32, 345 62 Holýšov Městský úřad Hlýšv stavební dbr náměstí 5. května 32, 345 62 Hlýšv Spis. zn.: StO/180/2012/Va Č.j.: StO/964/2012 Vyřizuje: Naděžda Valešvá Tel.: 379 412 613 Fax: 379 412 650 E-mail: valesva@mesthlysv.cz

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

Oprava a modernizace panelového bytového domu Pod Špičákem č.p. 2710 2711, Česká Lípa

Oprava a modernizace panelového bytového domu Pod Špičákem č.p. 2710 2711, Česká Lípa Název stavby: Oprava a mdernizace panelvéh bytvéh dmu Pd Špičákem č.p. 2710 2711, Česká Lípa ÚSTÍ NAD LABEM II/2013 B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Stupeň: Investr: Zdpvědný prjektant: Veducí prjektu: Vypracval:

Více

NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM 2015

NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM 2015 r e g i n á l n í p r a d e n s k á NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM 2015 ODBORNÝ POSUDEK PRO RODINNÉ DOMY Obecné pdmínky: - z psudku musí být patrný rzsah a způsb prvedení pdprvanéh patření - psudek je pdkladem pr

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálníh znění výrkvé části integrvanéh pvlení jsu zapracvány dsud vydané změny příslušnéh integrvanéh pvlení. Uvedený dkument má puze infrmativní charakter a není závazný. Aktuální znění výrkvé

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbr majetku města Přílha č. 1 Specifikace veřejné zakázky maléh rzsahu na akci: Opravy chdníků - realizace akce Míst akce : následující chdníkvá tělesa - Ke Kryčce

Více

MUBRP009QI6K MĚSTSKÝ ÚŘADBROUMOV odbor stavebního úřadu a územního plánování, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov ROZHODNUTÍ

MUBRP009QI6K MĚSTSKÝ ÚŘADBROUMOV odbor stavebního úřadu a územního plánování, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov ROZHODNUTÍ MUBRP009QI6K MĚSTSKÝ ÚŘADBROUMOV dbr stavebníh úřadu a územníh plánvání, třída Masarykva 239, 550 01 Brumv SPIS. ZN.: Č.J.: Oprávněná úřední sba TEL: E-MAIL: DATUM: MUBR 8720/2016 ST,ÚP/SD PDMUBR 16388/2016

Více

Smlouva o nájmu nebytového prostoru

Smlouva o nájmu nebytového prostoru Smluva nájmu nebytvéh prstru 0. SMLUVNÍ STRANY Jmén (dplňte) datum narzení: (dplňte) trvale bytem v(dplňte) Upzrnění: Tat smluva bude brzy aktualizvána na základě nvely Občanskéh zákníku. Děkujeme za pchpení.

Více

Technický produktový list Top heating. Rozdělovací stanice IQ Energy Comfort Box. Rozdělovací stanice NEREZ

Technický produktový list Top heating. Rozdělovací stanice IQ Energy Comfort Box. Rozdělovací stanice NEREZ Technický prduktvý list Tp heating Obchdní název: Mntážní název: Rzdělvací stanice IQ Energy Cmfrt B Rzdělvací stanice NEREZ Stručný ppis: Pr snadné, rychlé a přesné zaregulvání celéh pdlahvéh tpení je

Více

OBYTNÁ LOKALITA VLČNOV U STARÉHO JIČÍNA

OBYTNÁ LOKALITA VLČNOV U STARÉHO JIČÍNA Investr: Ing. Michal Martch, Vlčnv 80, 742 31 Starý Jičín OBYTNÁ LOKALITA VLČNOV U STARÉHO JIČÍNA Územní studie pr zastavitelnu plchu 9 Z/15 SO-V na k.ú. Vlčnv u Staréh Jičína Radek Hála, IČO: 747 43 911

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Měst Odstranění závad z revize elektrickéh zařízení v bjektu č.p. 826 ul. Bartňva v Pardubicích 1. Základní údaje zadavateli:

Více

PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY. v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 2020

PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY. v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 2020 PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY v Operačním prgramu Živtní prstředí pr bdbí 2014 2020 Verze 5.0 Znění účinné d: 14. 10. 2015 Identifikace dkumentu Evidenční čísl: Zpracván dne: 9. 10. 2015 Verze

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L K É P A V L O V I C E stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L K É P A V L O V I C E stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L K É P A V L O V I C E stavební úřad Nám. 9. května 700/40 691 06 Velké Pavlvice SPIS. ZN.: výst.0177/2015- Pl Č.J.: MuVP - 1361/2015 VYŘIZUJE: Pláteník TEL.: 519 365 348 E-MAIL:

Více

Ú ř a d m ě s t y s e O k ř í š k y stavební úřad

Ú ř a d m ě s t y s e O k ř í š k y stavební úřad Ú ř a d m ě s t y s e O k ř í š k y stavební úřad Jihlavská 1, 675 21 Okříšky SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: UMOK/SU-543/10-M Milstná Jitka 568 839 255 milstna@u.krisky.cz DATUM: 29.9.2010 V Y H L

Více

Povolování a provoz dobíjecích stanic z hlediska českého práva. Mgr. Martin Maňák, advokát

Povolování a provoz dobíjecích stanic z hlediska českého práva. Mgr. Martin Maňák, advokát Pvlvání a prvz dbíjecích stanic z hlediska českéh práva Mgr. Martin Maňák, advkát Evrpská legislativa Směrnice Evrpskéh parlamentu a Rady 2014/94/EU ze dne 22. října 2014 zavádění infrastruktury pr alternativní

Více

Nouzové zásobování pitnou vodou v hl. m. Praze Mgr. Daniel Barták

Nouzové zásobování pitnou vodou v hl. m. Praze Mgr. Daniel Barták Nuzvé zásbvání pitnu vdu v hl. m. Praze Mgr. Daniel Barták dd. KM RED MHMP 2 Obsah Nuzvé náhradní zásbvání vdu Právní předpisy Plánvací dkumentace Systém zásbvání pitnu vdu v hl. m. Praze Nuzvé zásbvání

Více

Zubačka - unikátní živé kulturní dědictví Jizerských hor a Krkonoš vícepráce 01

Zubačka - unikátní živé kulturní dědictví Jizerských hor a Krkonoš vícepráce 01 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů k pdlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Zubačka - unikátní živé kulturní dědictví

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe Pracvní seminář Kncesní řízení na prvzvání Vak dbrá praxe 12. března 2015 2014 Grant Thrntn Advisry s.r.. All rights reserved. Prgram prezentace 1. Právní rámec pr realizaci vdhspdářských prjektů 2. In

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Stavba

Více

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ...

Více

Rozhodnutí. Veřejná vyhláška

Rozhodnutí. Veřejná vyhláška Dle rzdělvníku Váš dpis ze dne čísl jednací vyřizuje / telefn Jihlava 04.05.2015 MMJ/OŽP/4508/2015-3 Bc. Dskčil/726 24.06.2015 106048/2015/MMJ právněná úř. sba jiri.dskcil@jihlava-city.cz Rzhdnutí Veřejná

Více

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami Smluva revitalizaci, svícení, bnvě, údržbě a prvzvání distribuční sustavy elektrické energie sítě veřejnéh světlení na základě metdy Energy Perfrmance and Quality Cntracting uzavřená pdle 1746 dst. 2 bčanskéh

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

R O Z H O D N U T Í I. územní rozhodnutí II. stavební povolení

R O Z H O D N U T Í I. územní rozhodnutí II. stavební povolení MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 20 ODBOR VÝSTAVBY A ÚZEMNÍHO ROZVOJE Jívanská 647/10, 193 21 Praha 20-Hrní Pčernice, telefn: 271 071 611, fax: 281 920 093 Č. j.: MCP20 013663/2012/OVUR/Kr

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce maléh rzsahu na stavební práce a ddávky, nespadající pd aplikaci Zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách. Druh zadávacíh řízení: Veřejná zakázka maléh rzsahu na

Více

Oprava a modernizace panelového bytového domu Bratří Čapků č.p. 2870, Česká Lípa

Oprava a modernizace panelového bytového domu Bratří Čapků č.p. 2870, Česká Lípa Název stavby: Oprava a mdernizace panelvéh bytvéh dmu Bratří Čapků č.p. 2870, Česká Lípa ÚSTÍ NAD LABEM III/2013 B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Stupeň: Investr: Zdpvědný prjektant: Veducí prjektu: Vypracval:

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

16. výzva IROP Energetické úspory v bytových domech

16. výzva IROP Energetické úspory v bytových domech 16. výzva IROP Energetické úspry v bytvých dmech 21.1. 2016 Hradec Králvé Ing. Michaela Bržvá Centrum pr reginální rzvj České republiky Specifický cíl 2.5 Cíl: Snížit energeticku nárčnst bytvých dmů Bytvým

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

R O Z H O D N U T Í I. územní rozhodnutí II. stavební povolení

R O Z H O D N U T Í I. územní rozhodnutí II. stavební povolení M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbr výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Hrní Pčernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 č. j.: P20/OV/9563/595/2010/Br/9 Vyřizuje: Ing.arch. Iva

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Vybudvání jazykvé labratře

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Druh

Více

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice Zadávací dkumentace k zakázce maléh rzsahu na služby č. 6/2012 dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) pr zpracvání nabídky Název veřejné zakázky: Obchdní

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Preambule. Článek 1. Článek 2

PROVOZNÍ ŘÁD. Preambule. Článek 1. Článek 2 PROVOZNÍ ŘÁD Závazný prvzní řád pr prdejní akce, jarmarky a farmářské a všebecné trhy, knané na Sfijském nám. Praha 12. Prvzvatel: Tmáš Trnka, Šlikva 549/4, Praha 6 Břevnv, IČO: 150 85 678 Preambule Upravuje

Více

Příjem a hodnocení žádostí o podporu

Příjem a hodnocení žádostí o podporu Příjem a hdncení žádstí pdpru Seminář pr žadatele ve Specifickém cíli 2.5 Snížení energetické nárčnsti v sektru bydlení Průběžná výzva č. 16 Snížení energetické nárčnsti v sektru bydlení Ing. Barbra Pirtvá

Více

Městský rozvojový fond Pardubice a.s. v Divadla 828. 530 02 Pardubice Zapsáno v obdi. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl B.

Městský rozvojový fond Pardubice a.s. v Divadla 828. 530 02 Pardubice Zapsáno v obdi. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl B. - \ Městský rzvjvý fnd Pardubice a.s. v Divadla 828. 530 02 Pardubice Zapsán v bdi. rejstříku Krajskéh sudu v Hradci Králvé ddíl B. vlžka 1822 MR FP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Co dál po registraci Žádosti o dotaci z PRV???

Co dál po registraci Žádosti o dotaci z PRV??? C dál p registraci Žádsti dtaci z PRV??? Evrpský zemědělský fnd pr rzvj venkva: Evrpa investuje d venkvských blastí. 1. Písemné vyrzumění registraci Žádsti na RO SZIF v Brně: Pté lze: realizvat způsbilé

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Odbr správní Dpručeně/DS Váš dpis zn.: Ze dne: Čísl jednací: Spisvá zn.: OS-D/2625/17-2/Mi Dle rzdělvníku Vyřizuje: Jsef Mikulec Telefn: 572 805 381 E-mail: jsef.mikulec@ub.cz Datum: 2017-08-16 Vypraven

Více

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net Pravidla n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net (dále jen pravidla) I. Účel pravidel: Účelem těcht pravidel je pdrbně stanvit průběh realizace n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net v elektrnické aukční

Více

Referenční obsah kyslíku % O 2. Emisní limit v mgm 3 vztaženo na normální podmínky a suchý plyn CO org. látky jako TOC

Referenční obsah kyslíku % O 2. Emisní limit v mgm 3 vztaženo na normální podmínky a suchý plyn CO org. látky jako TOC 1) Ovzduší 1. Budu ddržvány navržené emisní limity u středníh zdrje znečišťvání vzduší dle tabulky č. 1. Tabulka č. 1 Emisní zdrje a navržené závazné emisní limity Jmenvitý tepelný výkn (MW) Emisní limit

Více

řw7vjuĺwv 9!?CY Rozhodnuti Veřejná vyhláška

řw7vjuĺwv 9!?CY Rozhodnuti Veřejná vyhláška dbr žnhiíh prstředí Mag~strát rněst~ Dle rzdělvníku řw7vjuĺwv 9!?CY Váš dpis ze dne čisl jednací vyřizuje I telefn Jihlava 29.11.2013 MMJ/OZP/1 0231/2013-7 Bc.Dskčil/726 10.06.2014 101741 /2014/MMJ právněná

Více

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI KiUi UZAVŘENI BUDUCÍ SMLUVY ZŘÍZENI VĚCNÉH BŘEMENE -SLUŽEBNSTI pdle ust. 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, a ustanvení 25 dst. 4 zákna č. 458/2000 Sb., pdmínkách pdnikání

Více

č.l ke smlouvě o díločíslo: 02758/2014/ÍM /dále jen dodatek"/ [^RAVSKOSUSŠK^

č.l ke smlouvě o díločíslo: 02758/2014/ÍM /dále jen dodatek/ [^RAVSKOSUSŠK^ KUMSP00QE4E5 PERAČNÍ PRGRAM ŽIVTNÍ PRSTŘEDÍ EVRPSKÁ UNIE fnd sudržnsti Prvedu, vzduch a přírdu č.l Veřejná zakázka č. 100/2015 ke sluvě dílčísl: 02758/2014/ÍM /dále jen ddatek"/ [^RAVSKSUSŠK^ CÍW.0 SMLUVY

Více

UNIVERZITA PARDUBICE. Směrnice č. 29/2005. Vnitřní kontrolní systém na Univerzitě Pardubice

UNIVERZITA PARDUBICE. Směrnice č. 29/2005. Vnitřní kontrolní systém na Univerzitě Pardubice UNIVERZITA PARDUBICE Směrnice č. 29/2005 Věc: Půsbnst pr: Vnitřní kntrlní systém na Univerzitě Pardubice všechny útvary Univerzity Pardubice Účinnst d: 1. 1. 2006 Vypracval a předkládá: Schválil: Ing.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4130-80-2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4130-80-2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4130-80-2015 bvyklé ceně nemvitsti - pzemku parcel.č. 846 se stavbu garáže na pzem. parc.č. 846, bec Pardubice, k.ú. Svítkv, kres Pardubice, kraj Pardubický Objednavatel znaleckéh psudku:

Více

Žádost o obchodní nabídku

Žádost o obchodní nabídku Žádst bchdní nabídku Splečenství vlastníků jedntek Bytvé dmy Pd Krcínku Klíčvská 913/43, 190 00 Praha 9, IČ: 27418812, Splečnst byla zapsána dne 13.8.1999 v bchdním rejstříku vedeném u Městskéh sudu v

Více

Univerzita Karlova v Praze, KOLEJE A MENZY, Voršilská 1, Praha 1

Univerzita Karlova v Praze, KOLEJE A MENZY, Voršilská 1, Praha 1 Univerzita Karlva v Praze, KOLEJE A MENZY, Vršilská 1, Praha 1 č.j. 18/2013 Praha, dne 10. 1. 2013 SMĚRNICE č. 1/2013 O POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH PROSTŔEDKŮ, MYCÍCH, ČISTÍCÍCH A DEZINFEKĆNÍCH

Více

integrované povolení

integrované povolení Integrvané pvlení čj. MSK 102663/2010 ze dne 12.10.2010, ve znění pzdějších změn V rámci aktuálníh znění výrkvé části integrvanéh pvlení jsu zapracvány dsud vydané změny příslušnéh integrvanéh pvlení.

Více

P O L I Č K A LOKALITA MÁNESOVA

P O L I Č K A LOKALITA MÁNESOVA P O L I Č K A LOKALITA MÁNESOVA Regulační plán A. TEXTOVÁ ČÁST RP ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spl. s r.. Akce: POLIČKA LOKALITA MÁNESOVA regulační plán Evidenční čísl: 27 006 139 Přizvatel:

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro pronájem železničních vagónů (dále jen "VOP") 1 Definice pojmů

Všeobecné obchodní podmínky pro pronájem železničních vagónů (dále jen VOP) 1 Definice pojmů Obchdní pdmínky Všebecné bchdní pdmínky pr prnájem železničních vagónů (dále jen "VOP") 1 Definice pjmů předmět nájmu - železniční nákladní vagn neutralizace nákladníh prstru - dstranění výlučnéh půsbení

Více

Zadávací dokumentace PC3-Vyvedení výkonu a úpravy stávající rozvodny. Evidenční číslo projektu: 3.1 EED 03/612

Zadávací dokumentace PC3-Vyvedení výkonu a úpravy stávající rozvodny. Evidenční číslo projektu: 3.1 EED 03/612 Zadavatel: Míst stavby: TAMERO Kralupy nad Vltavu Evidenční čísl prjektu: 3.1 EED 03/612 PC3 Vyvedení výknu a úprava stávající rzvdny Část A Smluva DÍLO na realizaci akce Vyvedení výknu a úprava stávající

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Smluva uzavření buducí kupní smluvy Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: 1. Jmén buducíh prdávajícíh, r.č..., bytem., jak buducí prdávající na straně jedné (dále jen buducí prdávající

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX006PU01* UOHSX006PU01 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.:úohs-s1100/2014/vz-1506/2015/543/jwe Brn 15. ledna 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PORUBA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PORUBA STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PORUBA zapsané ve veřejném rejstříku, vedeném Krajským bchdním sudem v Ostravě, ddíl Dr. XXII, vlžka 392. IČ: 00 40 84 41 schválený shrmážděním delegátů SBD Pruba 28. 5. 2015 Ing.

Více

Příloha 2A Technická specifikace pro veřejnou zakázku KŘP LK - Liberec, U Opatrovny výměna oken

Příloha 2A Technická specifikace pro veřejnou zakázku KŘP LK - Liberec, U Opatrovny výměna oken Přílha 2A Technická specifikace pr veřejnu zakázku KŘP LK - Liberec, U Opatrvny výměna ken Specifikace 1 - zařízení staveniště Plžka zahrnuje: - příprava prstru vymezenéh pr zařízení staveniště, dvyklizení

Více

PODPORA VYBUDOVÁNÍ A PROVOZU ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PRO PODNIKY I VEŘEJNOST MIMO HL. M. PRAHU / V HL. M. PRAZE. 27. 11.

PODPORA VYBUDOVÁNÍ A PROVOZU ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PRO PODNIKY I VEŘEJNOST MIMO HL. M. PRAHU / V HL. M. PRAZE. 27. 11. PODPORA VYBUDOVÁNÍ A PROVOZU ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PRO PODNIKY I VEŘEJNOST MIMO HL. M. PRAHU / V HL. M. PRAZE 27. 11. 2015, Praha PŘEDSTAVENÍ VÝZEV PŘEDSTAVENÍ VÝZEV Pdpra vybudvání a

Více

SAZEBNÍK ÚHRAD POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SAZEBNÍK ÚHRAD POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Přílha č. 2 Pdkrušnhrské dmvy sciálních služeb Dubí Teplice, příspěvkvá rganizace Na Výšině 494, 417 01 Dubí Tel. 417 571 102 IČO 63787849 pdss@pdss.cz Rčník: 2013 V Dubí 1. ledna 2014 SAZEBNÍK ÚHRAD POSKYTOVANÝCH

Více

Instalace plynové spalovací turbíny a úprava kotelny Smlouva o DÍLO Napojení spalovací turbíny a úprava kotelny DOKUMENTACE

Instalace plynové spalovací turbíny a úprava kotelny Smlouva o DÍLO Napojení spalovací turbíny a úprava kotelny DOKUMENTACE Zadavatel: Míst stavby: TAMERO Kralupy nad Vltavu Evidenční čísl prjektu: 3.1 EED 03/612 PC2 Část A Přílha č. 4 Instalace plynvé spalvací turbíny a Smluva DÍLO Napjení spalvací turbíny a DOKUMENTACE 1.

Více

p ř í a d o o v é s t s t r u v é u d i c e Požárně bezpečnostní řešení Vícepodlažní budova nechráněná ocelová konstrukce Půdorys 1.

p ř í a d o o v é s t s t r u v é u d i c e Požárně bezpečnostní řešení Vícepodlažní budova nechráněná ocelová konstrukce Půdorys 1. p ř í k l a d v é s t u d i e c e l v é k n s t r u k c e Půdrys 1.NP chráněná knstrukce nechráněná knstrukce Půdrys 2.NP Řez A-A chráněná knstrukce nechráněná knstrukce chráněná knstrukce nechráněná knstrukce

Více

Varování podle - použití a dopady. Adam Kučínský ředitel odbor regulace

Varování podle - použití a dopady. Adam Kučínský ředitel odbor regulace Varvání pdle - pužití a dpady 12 ZKB Adam Kučínský ředitel dbr regulace Disclaimer Prezentace bsahuje infrmace platné ke dni její realizace, tedy k 16. 4. 2019. Infrmace, fakta a údaje bsažené v prezentaci

Více

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy Obchdní pdmínky 1. Prvzvatel Karel Pavelek E-mail: airwheel@freewheel.cz Telefn: 776628664 IČ: 65484185 DIČ: CZ7504024737 Adresa: Dlní Věstnice 172, 692 29 Č.Ú.: 35-6974480257/0100 2. Objednávka a uzavření

Více

R O H A T E C. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 2. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

R O H A T E C. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 2. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. R O H A T E C ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 2 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spl. s r.. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spl. s r.. e-mail: ciznerva@usbrn.cz 602 00 Brn, Příkp 8 muskva@usbrn.cz tel.:

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí o změně stavby

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí o změně stavby Městský úřad Řevnice Stavební úřad náměstí Krále Jiříh z Pděbrad čp. 74, PSČ 25230 tel. 25772 0223, fax 25772 0160 Spis.zn.: Čj.: Vyřizuje: Řevnice: 2551/2010 0974/2011lSU/Sa Ing. Michaela 2.3.201 I Šádkvá

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Systém kritických bodů, HACCP

Systém kritických bodů, HACCP C je HACCP? Systém kritických bdů, HACCP HACCP nejsu kritické bdy Preventivní systém pr zajištění zdravtní nezávadnsti Významné by měla být pdstata, tj. spíše dlžení uplatnění určitých principů než dknalá

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) platná d 1.1.2016 Vnitřní předpis města Náchda pr zadávání veřejných zakázek maléh rzsahu (mim režim zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách) Zadavatel je pvinen ddržvat zásady transparentnsti, rvnéh

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ Magistrát města České Budějvice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějvice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějvice Viz

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dokumentace Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dokumentace Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dkumentace Nejedná se zadávací řízení dle zákna č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka maléh rzsahu 1) Identifikační údaje zadavatele: Obec Kružberk Sídl: č.p.84, 747 86

Více

A. TEXTOVÁ ČÁST. ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

A. TEXTOVÁ ČÁST. ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. M A J E T Í N ÚZEMNÍ PLÁN NÁVRH A. TEXTOVÁ ČÁST ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spl. s r.. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spl. s r.. e-mail: palacka@usbrn.cz 602 00 Brn, Příkp 8 tel.: +420 545

Více

Podklady pro cvičení. Úloha 1 Návrh konstrukčních systémů

Podklady pro cvičení. Úloha 1 Návrh konstrukčních systémů Pzemní stavby A2 Pdklady pr cvičení Cíl úlhy Úlha 1 Návrh knstrukčních systémů Návrh knstrukčníh systému zadané administrativní budvy ve dvu variantách, včetně návrhu bvdvéh pláště. Dalším cílem tét úlhy

Více

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje Ilíilllll',]!! 11! lllll 11111 KUÍ1SP80RnZ6V SMLOUVA MORAVSKOSLEZS KÝ KRAJ - K ^AJBKÝ ÚŘAD ČÍSLO SMI 0$f X-yVYCDOD Mír ATKU) -4- Cfe... zk db. se sídlem: zastupen: 28. října 117, 702 18 Ostrava IC: 70890692

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluva bchdním zastupení Zastupený CZ.NIC, z. s. p.. sídl Americká 23, 12000 Praha 2 IČ 67985726 DIČ CZ67985726 zastupený Mgr. Ondřejem Filipem, výknným ředitelem sdružení a Obchdní zástupce Se sídlem

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0037IM8* UOHSX0037IM8 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č.j.:ÚOHS-S308/2010/VZ-14964/2010/510/OK V Brně dne: 26.11.2010 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Na padesátém Praha. Příloha č. 1 Výzva a zadávací podmínky specifikace předmětu plnění

Na padesátém Praha. Příloha č. 1 Výzva a zadávací podmínky specifikace předmětu plnění Na padesátém 81 100 82 Praha Přílha č. 1 Výzva a zadávací pdmínky specifikace předmětu plnění 1. Ppis předmětu plnění a rzsah prací: Předmětem veřejné zakázky je prvedení stavebních prav v budvě KS ČSÚ,

Více

Herním prostorem se rozumí herna nebo kasino. Do těchto prostor platí zákaz vstupu osobám mladším 18 let.

Herním prostorem se rozumí herna nebo kasino. Do těchto prostor platí zákaz vstupu osobám mladším 18 let. 01. Identifikační kód PDY00048 02. Kód živtní situace ZU00015 03. Pjmenvání (název) živtní situace Pvlvání umístění herníh prstru 04. Základní infrmace k živtní situaci Od 1. 1. 2017 nabyl účinnsti zákn

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU BAKOV

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU BAKOV ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU BAKOV DOKUMENTACE PRO VEŘEJNÉ ŘÍZENÍ Ing. arch. Břetislav Malinvský ARCHINVEST 11/2014 Identifikační údaje přizvatele a zpracvatele Obec, vydávající ÚPD: Měst Bakv nad Jizeru

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX005LV1M* UOHSX005LV1M ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S729/2013/VZ-1844/2014/523/OPi Brn 27. ledna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže jak rgán příslušný pdle ustanvení

Více

HACCP Ústav konzervace potravin a technologie masa

HACCP Ústav konzervace potravin a technologie masa Systém kritických bdů HACCP Ústav knzervace ptravin a technlgie masa C je HACCP? HACCP nejsu kritické bdy Zejména preventivní systém!! zdravtní nezávadnst Spíše dlžení uplatnění určitých principů než dknalá

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjedndušeném pdlimitním řízení pdle 53 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, pr pdlimitní veřejnu zakázku na stavební práce Zajištění energetických úspr ZŠ Buzulucká,

Více

Státní energetická inspekce jako dotčený orgán

Státní energetická inspekce jako dotčený orgán Zdeněk Kndler Zlín Státní energetická inspekce 28. 3. 2014 Státní energetická inspekce jak dtčený rgán v rámci plitiky územníh rzvje a územníh plánvání stanviska k plitice územníh rzvje a územně plánvací

Více

Podmínky pro schválení provozu RNP APCH včetně APV BARO-VNAV

Podmínky pro schválení provozu RNP APCH včetně APV BARO-VNAV Pdmínky pr schválení prvzu RNP APCH 1. Základní ustanvení a) V suladu s pžadavkem ustanvení EU-OPS 1.430 a Ddatku 1 (nvý) k EU-OPS.1.430 (b), bsahují tyt pdmínky pžadavky ÚCL, které musí být splněny žadatelem

Více

POZEMEK S OBJEKTEM BYDLENÍ Č.P. 42 SVRČOVEC

POZEMEK S OBJEKTEM BYDLENÍ Č.P. 42 SVRČOVEC ZNALECKÝ POSUDEK č. 19/107/2014 O CENĚ NEMOVITÝCH VĚCÍ POZEMEK S OBJEKTEM BYDLENÍ Č.P. 42 SVRČOVEC (POVINNÍ VLASTIMIL ĎURIŠ A JAROSLAVA ĎURIŠOVÁ EX 660/09119) OBJEDNATEL OCENĚNÍ: ÚČEL OCENĚNÍ: EXEKUTORSKÝ

Více

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách Splečnst pr dražby a rzhdčí řízení, s.r.. Bhuslava Martinů 1038, 500 02 Hradec Králvé, tc: 25273400, zapsána v bch. rejstříku vedeném Krajským sudem v Hradci Králvé, ddíl C, vlžka 11935 č.j.0213 Dražební

Více

Zjednodušená projektová dokumentace pro realizaci bezpečnostních opatření

Zjednodušená projektová dokumentace pro realizaci bezpečnostních opatření Zjedndušená prjektvá dkumentace pr realizaci bezpečnstních patření KOMUNITNÍ CENTRUM U KRÁLOVSKÉ LOUKY 5 verze 1 Lubmír Halamíček a klektiv Security management s.r.. 10.12.2016 Kapitla: Průvdní část zjedndušené

Více

Cukr nad kvótu Základní informace

Cukr nad kvótu Základní informace Cukr nad kvótu Základní infrmace V Praze dne 17.12.2014 Ing. Karlína Hermannvá Oddělení nárdních dtací a cukerných kvót Základní pjmy: Průmyslvá survina průmyslvý cukr, průmyslvá isglukóza neb inulinvý

Více

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI Jihčeský kraj vyhlašuje na základě usnesení zastupitelstva kraje čísl 158/2003/ZK ze dne 24. června 2003 ve smyslu ustanvení 16, dst. (1), zákna čísl 20/1987 Sb., státní památkvé péči, v platném znění,

Více

. j vamm. Strachoněm náměstkem hejtmana kraje

. j vamm. Strachoněm náměstkem hejtmana kraje KUMSP08SF9EV SMLUVA pdnájmu prstr a pskytvání služeb uzavřena mezi lmravak0s.i-e.zsky KRAJ - KRAJSKY ÚŘAD; ČÍSI/) SMLUVY a)datku) 0- ttu př. čísl //r rk l& zkr. db. nájemcem: a pdnájemníkem: stravské výstavy,

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011 *uhsx0039d6p* UOHSX0039D6P ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. únra 2011 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna

Více

Vydávání opisů matričních dokladů

Vydávání opisů matričních dokladů 1. Identifikační čísl 2. Kód 3. Pjmenvání živtní situace Vydávání pisů matričních dkladů 4. Základní infrmace k živtní situaci Opisy matričních dkladů (rdnéh, ddacíh neb úmrtníh listu) vydá matriční úřad,

Více

B Ř E Z I N Y Ú Z E M N Í P L Á N A. TEXTOVÁ ČÁST

B Ř E Z I N Y Ú Z E M N Í P L Á N A. TEXTOVÁ ČÁST B Ř E Z I N Y Ú Z E M N Í P L Á N A. TEXTOVÁ ČÁST URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spl. s r.. 602 00 Brn, Příkp 8 Akce: BŘEZINY Územní plán čistpis Evidenční čísl: 27-006-166 Přizvatel: Městský úřad Plička

Více

Aktuální provozní řád

Aktuální provozní řád Aktuální prvzní řád SPOLEK PŘÁTEL PLAVÁNÍ A SAUNOVÁNÍ, z.s., Jesenice www.vdnideti.cz Suhlas s tímt prvzním řádem je pdmínku pr účast v kurzu a rdiče jej stvrzují vyplněním a desláním přihlášky (Prvzní

Více

Magistrát města České Budějovice Odpověď na dotaz vznesený s využitím zákona o svobodném přístupu k informacím. Piaristické náměstí zavedení pivovodu

Magistrát města České Budějovice Odpověď na dotaz vznesený s využitím zákona o svobodném přístupu k informacím. Piaristické náměstí zavedení pivovodu Magistrát města České Budějvice Odpvěď na dtaz vznesený s využitím zákna svbdném přístupu k infrmacím Žádst pskytnutí infrmací, a t: Piaristické náměstí zavedení pivvdu 1. Infrmaci, kd knkrétně schválil

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S339/2012/VZ-21769/2012/523/Krk Brno 20. prosince 2012

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S339/2012/VZ-21769/2012/523/Krk Brno 20. prosince 2012 *UOHSX004HI9Y* UOHSX004HI9Y USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S339/2012/VZ-21769/2012/523/Krk Brn 20. prsince 2012 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více