Panský dvůr Dolní Počernice - cestovní kanceláře a agentury. member of gastrogroup

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Panský dvůr Dolní Počernice - cestovní kanceláře a agentury. member of gastrogroup www.gastrogroup.cz"

Transkript

1 Panský dvůr Dolní Počernice - cestovní kanceláře a agentury member of gastrogroup

2 Panský dvůr Dolní Počernice - úvod Úvod Panský dvůr v Počernicích se nachází v příjemném prostředí zámeckého parku v městské části Dolní Počernice, ležící přibližně 10 km vzdušnou čarou od Starého Města pražského. Dolní Počernice se staly součástí hl. města Prahy v r Areál Panského dvora v Počernicích, největší gastronomický komplex v Praze s kapacitou lidí, nabízí hostům rozsáhlé možnosti využití volného času v několika osobitých prostorách. Každá budova je výjimečná svým interiérem a ojedinělou atmosférou. Kouzlo tohoto místa ještě dotváří rozlehlý zámecký park s přírodním amfiteátrem a Počernický rybník.

3 Panský dvůr Dolní Počernice Historie Panského dvora v Počernicích První písemné zmínky o obci Počernice (dosud nerozlišující ves Horní a Dolní) pocházejí z roku 1323, z období vlády Jana Lucemburského, kdy jejím tehdejším majitelem byl Zdislav z Počernic a na Průhonicích, zvaný Kobliha. Ve 14. století se majiteli feudálního sídla v Počernicích stávají bohatí pražští měšťané, kteří nechali přestavět panský románský dvorec na vrcholně středověkou tvrz. V pohusitském období byla věžová tvrz rozšířena na obdélný palác a došlo k přístavbě pozdně gotické kostelní věže.

4 Panský dvůr Dolní Počernice Po roce 1562 patřil místní statek známému majiteli novoměstských pivovarů Matěji Hůlkovi z Dolních Počernic. Gotická tvrz byla v této době přestavěna a rozšířena na renesanční zámeček. V zámeckém areálu se tehdy nacházel kromě pivovaru i kostel, poplužní dvůr a mlýn. Tento panský zámeček sloužil i v 17. a 18. století jako letní rezidence majitelů z řad vyšších feudálních vrstev. Hrabata Colloredové ( ) nechala počernický zámek přestavět v raně barokním stylu a v roce 1751, kdy statek Dolní Počernice vlastnil svobodný pán Václav Klement von Saltza ( ), se začal stavět nový panský pivovar. Uvádí se, že nový pivovar uvařil 278 sudů piva ročně, což představovalo pro statek výnos zlatých. Pouze výnos z pozemků byl vyšší. V roce 1776 postihl Počernice velký požár. Zámek, mlýn a pivovar postiženy nebyly. Hned následující rok postavili tehdejší majitelé panství, hrabata Sweerts-Šporkové, na místo požárem zničeného panského dvora nový, nebývale rozlehlý, pozdně barokní dvůr a novou vinopalnu. Současně také rozšířili ovocnou a okrasnou zahradu u zámku do podoby romantického zámeckého parku, který je dnes chráněnou kulturní památkou a vyhledávaným místem pro pořádání svateb či jiných soukromých nebo firemních akcí. V roce 1855 koupila dolnopočernický statek Elisabeth von Dercsenyi, která provedla rozsáhlé stavební úpravy na zámku, kostele a všech hospodářských budovách. Po roce 1858 byl zbořen starý mlýn na zámeckém nádvoří a ve stylu anglické novogotiky postaven při rybniční hrázi mlýn dnešní, zapsaný vedle obou zámků, kostela a pivovaru rovněž mezi chráněné kulturní památky.

5 Léta páně Léta páně Každý den otevřeno od 11:00 do 01:00 Restaurace je výjimečná nejen svou polohou v krásném prostředí zámeckého parku v Dolních Počernicích, ale i rozmanitou výtečnou kuchyní, kterou si můžete vychutnat ve stylovém prostředí bývalé sladovny. Tradiční české speciality, jako jsou smažený řízek na 100 způsobů, domácí uzeniny a pečená masa, doplňují oblíbená jídla z mezinárodní kuchyně, ke kterým doporučujeme Plzeňský Prazdroj nebo některé z vynikajících moravských vín z našeho širokého sortimentu. Kromě dětských pokrmů můžeme Vašim dětem nabídnout nejen pobyt na nově vybudovaném dětském hřišti, ale i unikátní atrakci, a to krmení kapříků v našem potoce, který protéká přímo před restaurací. Předností naší restaurace je příjemný a milý personál, který Vám splní všechna Vaše přání.

6 Léta páně Komplex restaurace je rozdělen do několika částí, které můžeme propojit, nebo rozdělit tak, že je možné uspořádat až 3 akce současně bez jakéhokoliv omezení našich hostů. Hlavní část restaurace s barem má kapacitu 100 míst k sezení a je ideálním místem k rodinným oslavám, nebo jen k příjemnému posezení s přáteli. V letních měsících uvítají naši klienti posezení na venkovní terase, která má kapacitu 100 míst. Další součástí restaurace je sál Špejchar, který je ideálním místem pro svatby nebo větší firemní večírky. Při pěkném počasí mohou hosté využívat letní terasu, u které je zároveň prostor ke svatebnímu obřadu. Kapacita sálu je 100 míst a zahrádky 100 míst. Poslední sál představuje ideální prostor pro organizaci tiskových konferencí, prezentací firem a školení. Kapacita sálu je 100 míst. Sál lze rovněž využít k pořádání diskoték, divadelních představení nebo tanečních zábav.

7 Příjemný pobyt Turistické skupiny cestovních kanceláří Každá z našich restaurací spolupracuje od svého otevření s cestovními kancelářemi, cestovními agenturami či firmami. Základní nabídku u každé restaurace tvoří několik druhů dvou až čtyřchodových menu v různých cenových kategoriích: jednoduché menu standardní menu menu pro náročné menu V.I.P. Nabídka menu může být doplněna nápojem či nápojovým balíčkem. Na přání či dle rozpočtu klienta sestavujeme i menu zcela individuální.

8 Výhody Našim partnerům poskytujeme obvyklé i nadstandardní výhody: poradenství při výběru vhodné restaurace či při sestavování skladby menu a programu gratuitu pro každou 21. osobu gratuitu pro průvodce a řidiče (min. velikost skupiny 10 osob) kuřácké x nekuřácké prostory privátní sezení, vlastní salonky zvýhodnění cen menu oproti cenám individuálním bez zprostředkovatele poskytujeme konečnou cenu (included VAT) stálým obchodním partnerům umožňujeme platbu bankovním převodem s obvyklou lhůtou splatnosti

9 Naše přednosti Naše přednosti Restaurace společnosti Gastro Group dosáhly renomé jedné z nejlepších restauračních skupin v České republice. Od počátku prosluly svou vášní pro detail a jedinečným prostředím s nezaměnitelnou atmosférou. Všechny naše restaurace se nachází v nejkrásnější části staré Prahy, specializují se na servírování pečlivě vybraných pokrmů a poskytování nejlepších služeb. Společně pokrývají širokou škálu kulinárních stylů, variant a cenových hladin. Díky široké nabídce českých i mezinárodních specialit a individuálnímu přístupu ke každému klientovi, jsou restaurace společnosti Gastro Group prvotřídními podniky nejen pro místní, ale i pro turisty, včetně významných osobností z celého světa. Povzbuzeni úspěchem dosavadních restaurací, plánujeme rozšířit své restaurační podnikání o další projekty, jako např. vlastní pivovar.

10 Naše přednosti Naše přednosti Plně využíváme veškerých informací a zkušeností z konkurenčního prostředí. Známe potřeby cílové skupiny, tzn. potencionální klientely. Velkou výhodou jsou dobré vztahy v showbussinesu a široké portfolio potencionálních klientů, z čehož vyplývá ideální rozběh obchodních i marketingových aktivit. Samozřejmostí je pořádání prestižních společenských akcí se zaměřením na rodinu, pořádání svateb v bezkonkurenčním prostředí Počernického parku a firemních akcí díky rozmanité nabídce a kapacitě celého areálu Panského Dvora v Počernicích. Dokážeme nabídnout servis šitý na míru potřebám klienta.

11 Tým / personál Naše přednosti Komunikace s klienty, rezervace a nabídka služeb je v kompetenci sehraného týmu z Panského dvora v Počernicích. O hladký průběh návštěvy a spokojenost hosta se bude starat zkušený personál. Každý host je pro nás důležitý. Celý tým bude řádně proškolen a poučen o daném dress codu a stylu vystupování pro maximální účinek dojmu návštěvníků Panského dvora v Počernicích z perfektního servisu. Vybíráme prvotřídní personál s praxí v podobných typech zařízení. Vybraný tým bude složen z profesionálů ochotných podat maximální výkon a umocnit prožitek z návštěvy v příjemném prostředí. Tým bude jazykově vybaven a kromě přípravy a práce musí zvládat i komunikaci s klienty, když je třeba pomoci nebo zasvětit do historie Panského dvora v Počernicích. Náš personál se účastní pravidelných školení nejen odborných (profesních), ale i školení zaměřených na rozvoj osobních schopností a dovedností. Koordinaci a organizaci školení si zajišťujeme samostatně a ve spolupráci s externími společnostmi.

12 Nabídka skupinové menu standard Skupinové menu standard MENU č. 1 Kuřecí vývar s jemnými proužky z jarní zeleniny a s celestýnskými nudlemi Svíčková na smetaně, podávaná s brusinkami na citrónovém terčíku, s houskovým knedlíkem Palačinka s tvarohem, jablíčkem a skořicí 175,- MENU č. 2 Smetanové kyselo s houbami a klobáskou Smažený kuřecí řízek, vařený brambor, citrón Domácí meruňkový koláč 185,- 175,- VIP MENU č. 3 Silný hovězí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky Vepřové výpečky s bílým zelím a domácím houskovým knedlíkem Bruselské vafle s karamelem a lískovými oříšky 180,- VIP MENU č. 4 Slepičí vývar s masem a domácími nudlemi Pomalu pečená vepřová krkovička, červené zelí, bramborový knedlík Banán s vanilkovou zmrzlinou a hořkou čokoládou

13 Nabídka skupinové menu standard Skupinové menu standard MENU č. 5 Domácí hovězí polévka se zeleninou, masem a vejci Kuřecí roláda balená v anglické slanině, plněná zeleninou, podávaná s pažitkovými bramborami Čokoládový dortík s domácí šlehačkou MENU č. 6 Míchaný salát s čerstvé zeleniny s dresingem Grilované kuřecí prso s tyrolskou šunkou a šalvějí, restovanou kukuřicí a hráškem na bylinkovém másle, bramborové hranolky Tvarohový mouse s jahodami 180,- 185,- 190,- VIP MENU č. 7 Babinčina bramboračka Guláš z hovězího a vepřového masa se špekovým knedlíkem Jablečný závin VIP MENU č. 8 Capresse salát, tomaty s mozzarellou a čerstvou bazalkou Penne s rajčaty, česnekem, rukolou a parmazánem Salát z čerstvého ovoce 170,-

14 Nabídka menu pro náročné Menu pro náročné VIP MENU č. 1 Bohemia brut sekt Plátky šunky pečené po staročesku s jablečným křenem Silný slepičí vývar s kořenovou zeleninou, domácími nudlemi a játrovými knedlíčky Svíčková na smetaně, podávaná s brusinkami na citronovém terčíku, s kynutým houskovým knedlíkem Domácí dezert dle denní nabídky VIP MENU č. 2 Bohemia brut sekt Lehký salát z kuřecího masa s bazalkovým pestem a jemně pikantním dresinkem Zeleninový krém se zakysanou smetanou Konfinované kachní stehno s červeným jablečným zelí, bramborové špalíky Domácí dezert dle denní nabídky VIP MENU č. 3 Parmská šunka s medovým melounem a tyčinkami grissini Silný hovězí vývar s kořenovou zeleninou, domácími nudlemi a játrovými knedlíčky Pečený filet z lososa s bramborem dušeným v másle, restovanou zeleninou a holandskou omáčkou Domácí dezert dle denní nabídky VIP MENU č. 4 Martini bianco Caprese s cherry rajčátky a mozarellou prokládané bazalkou Kuřecí vývar s jemnými proužky jarní zeleniny a celestýnskými nudlemi Filet z krůtích prsíček servírovaný s čerstvými houbami, smetanovou omáčkou a rozmarýnovými brambory Domácí dezert dle denní nabídky VIP MENU č. 5 Bohemia brut sekt Domácí paštika s brusinkami, ořechy a listovým salátkem Silný drůbeží vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky Panenka z bylinkového vepříka v parmské šunce s fenyklem, marmeládou z pečených jablek, restovanými brambůrkami a omáčkou z červeného vína Domácí dezert dle denní nabídky VIP MENU č. 6 Bohemia brut sekt Anglický roastbeef s dijónskou omáčkou a kapary Tradiční hovězí vývar z oháňky se zeleninovým juliennem a domácími knedlíčky Marinované plátky hovězí svíčkové, kuřecích prsou a vepřové panenky na grilu, podávané s grilovanou zeleninou z cukety, papriky a lilku, smetanové gratinované brambory Domácí dezert dle denní nabídky 369,- 529,- 429,- 559,- 469,- 589,-

15 Kontakty - rezervace Panský dvůr Dolní Počernice Dolní Počernice, Praha 9 Národních hrdinů 3 REZERVACE: info@pddp.cz, Membr of Gastro Group member of gastrogroup

Panský dvůr Dolní Počernice - konference. member of gastrogroup www.gastrogroup.cz

Panský dvůr Dolní Počernice - konference. member of gastrogroup www.gastrogroup.cz Panský dvůr Dolní Počernice - konference member of gastrogroup www.gastrogroup.cz Panský dvůr Dolní Počernice - úvod Úvod Panský dvůr v Počernicích se nachází v příjemném prostředí zámeckého parku v městské

Více

INFORMACE PRO CESTOVNÍ KANCELÁŘE PANSKÝ DVŮR DOLNÍ POČRENICE. Úvod

INFORMACE PRO CESTOVNÍ KANCELÁŘE PANSKÝ DVŮR DOLNÍ POČRENICE. Úvod INFORMACE PRO CESTOVNÍ KANCELÁŘE PANSKÝ DVŮR DOLNÍ POČRENICE Úvod Panský Dvůr v Počernicích se nachází v příjemném prostředí zámeckého parku v Městské části Dolní Počernice, ležící přibližně 10 km vzdušnou

Více

LÁZNĚ A UBYTOVÁNÍ U HASTRMANA

LÁZNĚ A UBYTOVÁNÍ U HASTRMANA LÁZNĚ A UBYTOVÁNÍ U HASTRMANA představení společnosti Jsme silnou, dynamickou společností a spolehlivým partnerem na trhu gastronomie. Svým zákazníkům i obchodním partnerům nabízíme široké portfolio produktů,

Více

Panský dvůr Dolní Počernice - firemní akce, konference a školení. member of gastrogroup www.gastrogroup.cz

Panský dvůr Dolní Počernice - firemní akce, konference a školení. member of gastrogroup www.gastrogroup.cz Panský dvůr Dolní Počernice - firemní akce, konference a školení member of gastrogroup www.gastrogroup.cz Panský dvůr Dolní Počernice - úvod Úvod Panský dvůr v Počernicích se nachází v příjemném prostředí

Více

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7)

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) P o l é v k y Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) Hovězí vývar (1,3,7) s masem a domácími nudlemi Jihočeská kulajda (1,3,7) s h o u b a m i P ř e d k r m y 20 Kč 25

Více

BUSINESS LUNCH MENU. DEZERTY Čokoládová zmrzlina zdobená čokoládovou polevou a čerstvou mátou (6,7) Tiramisu s čerstvou mátou (1,7)

BUSINESS LUNCH MENU. DEZERTY Čokoládová zmrzlina zdobená čokoládovou polevou a čerstvou mátou (6,7) Tiramisu s čerstvou mátou (1,7) Pondělí 9. února Hovězí vývar s vaječným svitkem a zeleninou (1,3,9) Zeleninová bílá polévka se smetanou (1,7,9) Vařené hovězí maso s baby karotkou na másle a vařenými bramborami (7) Králičí stehno pečené

Více

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí polévka se zeleninou a domácími nudlemi (9,3,1) Květáková polévka (7,1)

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí polévka se zeleninou a domácími nudlemi (9,3,1) Květáková polévka (7,1) Pondělí 12. ledna Hovězí polévka se zeleninou a domácími nudlemi (9,3,1) Květáková polévka (7,1) Zeleninový mexický salát s chilli paprikou a balsamikovým octem Hovězí plátek na žampionech s dušenou rýží

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 2. duben Hovězí vývar s pálenými koulemi a zeleninou 25,- Dýňový krém s bramborem a hráškem 25,- Pečený pstruh na roštu s bylinkovým máslem podávaný s vařeným bramborem a citrónem* 94,- Smažený

Více

NABÍDKA NA ÚNOR Objednejte si polévku a hlavní chod a dostanete od nás dezert zdarma! Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 29,-

NABÍDKA NA ÚNOR Objednejte si polévku a hlavní chod a dostanete od nás dezert zdarma! Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 29,- Pondělí 13. února Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 29,- Rajská polévka s těstovinou 29,- Vepřová kýta na paprice, vařené těstoviny 99,- Kuřecí soté na čínský způsob servírované se šafránovou rýží 99,-

Více

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Sokolovská 67, 136 00 Praha 8 Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Předkrmy 100g Buffalo Mozzarella Caprese 85,- Kč (Mozzarella, rajčata, bazalka, olivový olej) 100g Pikantní

Více

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí vývar se zeleninovým svítkem Květáková polévka Houbový krém

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí vývar se zeleninovým svítkem Květáková polévka Houbový krém Pondělí 8. září Hovězí vývar se zeleninovým svítkem Květáková polévka Zeleninový mexický salát s chilli paprikou a balsamikovým octem Kuřecí nudličky na hořčici s těstovinami penne Vepřový vrabec s dušeným

Více

Vyberte si menu za zvýhodněnou cenu:

Vyberte si menu za zvýhodněnou cenu: Vyberte si menu za zvýhodněnou cenu: Aperitiv 0,05l Graham s porto nebo 0,05l Sandeman sherry Nápoje 0,5l Starobrno, nebo 0,2l rozlévané víno nebo 0,75l voda Káva dle výběru 1 káva MENU 399,- CZK Grilovaná

Více

BUSINESS LUNCH MENU. DEZERTY Tiramisu s čerstvou mátou (1,7) Jahodová zmrzlina s karamelovou polevou a mátou (3,6,7)

BUSINESS LUNCH MENU. DEZERTY Tiramisu s čerstvou mátou (1,7) Jahodová zmrzlina s karamelovou polevou a mátou (3,6,7) Pondělí 31. srpna 0,3l / 0,2l Hovězí polévka se šunkovým svítkem 38 Kč/ 25Kč a zeleninou (1,3,9) 0,3l / 0,2l Staročeská kulajda se zapuštěným vejcem (1,3,7) 38 Kč/ 25Kč Restované krůtí prsa se sázeným

Více

Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Jídla označená * jsou připravována jako minutka!

Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Jídla označená * jsou připravována jako minutka! Pondělí 12. květen Hovězí polévka s játrovými knedlíčky Krémová česnečka s krutóny Pečený kapr na česneku s vařeným bramborem Kuřecí medailonky na lůžku fazolových lusku na slanině a šťouchaný brambor

Více

80g Zvěřinová paštika v uzené slanině s borůvkovou omáčkou. 100g Kachní jatýrka s višňovou omáčkou

80g Zvěřinová paštika v uzené slanině s borůvkovou omáčkou. 100g Kachní jatýrka s višňovou omáčkou Předkrmy 80g Zvěřinová paštika v uzené slanině s borůvkovou omáčkou 100g Kachní jatýrka s višňovou omáčkou 80g Zapečený kozí sýr s medovým pórkem a cherry rajčatkem 59 Kč 79 Kč 69Kč Polévky 0,33l Silný

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 4. červen Hovězí vývar se zeleninou a sýrovými noky 25,- Dršťková polévka 25,- Plněná vepřová panenka se šunkou a žampiony, podávaná s bramborovými resty* 94,- Smažené rybí filé z tresky v sýrovém

Více

Restaurace Altány Kampa

Restaurace Altány Kampa Restaurace Altány Kampa Rautová nabídka Aktualizováno v únoru 2014 Prostory v naší restauraci jsou ideální pro různé typy akcí, jako jsou svatby, firemní večírky, společenské akce či různé oslavy. Občerstvení

Více

Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Jídla označená * jsou připravována jako minutka!

Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Jídla označená * jsou připravována jako minutka! Pondělí 7. duben Hovězí vývar s vaječným svítkem a zeleninou Frankfurtská polévka s bramborem a párkem Pstruh pečený po budějovicku s bylinkovými brambory a řezem citronu Kuřecí steak na grilu na variaci

Více

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí polévka se šunkovým svítkem a zeleninou (1,3,9) Staročeská kulajda se zapuštěným vejcem (1,3,7)

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí polévka se šunkovým svítkem a zeleninou (1,3,9) Staročeská kulajda se zapuštěným vejcem (1,3,7) Při útratě nad Vám poskytneme v čase 11:00-17:00 parkovné zdarma Pondělí 29. června Hovězí polévka se šunkovým svítkem a zeleninou (1,3,9) Staročeská kulajda se zapuštěným vejcem (1,3,7) Špagety "Puttanesca"

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 26. listopad Hovězí polévka se šunkovým svítkem a zeleninou 25,- Hrachová polévka s párkem 25,- Kapr na roštu s bylinkovým máslem, podávaný s vařeným bramborem a citrónem* Grilovaná kuřecí prsíčka

Více

Grundle smažené dozlatova, koprový dip, citron 100g 65,-

Grundle smažené dozlatova, koprový dip, citron 100g 65,- Jídelní lístek Předkrmy Grilovaný ovčí sýr na salátku s cherry rajčátky 100g 85,- Staročeská šunka od kosti (křen, hořčice, okurka) 100g 75,- Tatarský biftek z pravé svíčkové, topinky 100g 140,- Carpaccio

Více

Jídelní lístek. Polévky Dle denní nabídky 35,-

Jídelní lístek. Polévky Dle denní nabídky 35,- Restaurace a penzion U Kapličky Jídelní lístek Předkrmy 80 g Carpaccio z pravé hovězí svíčkové, toust (1,3,7) 115,- 100 g Caprese mozzarella, cherry rajčátka, bazalkové pesto, toust (1,3,7) 95,- 80 g Restované

Více

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Saláty. Chuťovky. Polévky. Bezmasá jídla

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Saláty. Chuťovky. Polévky. Bezmasá jídla Studené předkrmy 120g Domácí srnčí paštika s brusinkami, chléb 75,- 100g Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem 75,- Teplé předkrmy 120g Husí játra po myslivecku, česneková topinka 75,- Vaječná omeleta

Více

Dle denní nabídky 35.-

Dle denní nabídky 35.- Studené předkrmy: 100g Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou, pomerančem a opečeným toastem 47.- 100g Tlačenka s cibulí 30.- 100g Niva s jablky a vlašskými ořechy 45.- Polévka: Dle denní nabídky 35.-

Více

*při objednání hlavního chodu je polévka nebo dezert za tuto cenu Džbán zlatý lev (kohoutková voda, máta, citróny, limetky) 30 Kč

*při objednání hlavního chodu je polévka nebo dezert za tuto cenu Džbán zlatý lev (kohoutková voda, máta, citróny, limetky) 30 Kč Pondělí 2. února Hovězí vývar se zeleninou a sýrovými noky (1,3,7,9) Tomatový krém s mozzarellou a lístky čerstvé bazalky (1,7) Listový salát s grilovanou zeleninou a hoblinkami čerstvého parmazánu (7)

Více

BUSINESS LUNCH MENU. DEZERTY Borůvky se zakysanou smetanou a mátou (7) Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)

BUSINESS LUNCH MENU. DEZERTY Borůvky se zakysanou smetanou a mátou (7) Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7) Pondělí 24. srpna 0,3l / 0,2l Hovězí polévka s celestýnskými nudlemi (1,3,7,9) 38 Kč/ 25Kč 0,3l / 0,2l Bramborová polévka (1,6,9) 38 Kč/ 25Kč Hovězí guláš s žampiony a houskovými knedlíky (1,3,7) Smažená

Více

Při útratě nad 100 Kč Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma.

Při útratě nad 100 Kč Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma. Při útratě nad Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma. Pondělí 14. listopadu 2015 0,3l / 0,2l Hovězí vývar se zeleninou a sýrovými noky (1,3,7,9) 38 Kč/ 25 Kč 0,3l / 0,2l Tomatový krém

Více

NOVÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma!

NOVÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Pondělí 19. září Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Staročeská kulajda se zapuštěným vejcem 20,- Rybí filé po Řecku podávané s vařeným bramborem 88,- Parmský kuřecí řízek podávaný s vařeným bramborem

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Platný od 10.6.2018 / smluvní ceny Provozovatel: Monteco, spol. s r. o. KEMP a PENZION SLOVÁCKÝ DVŮR Na Splávku 1248, 686 01 Uherské Hradiště Nádražní 1010, 687 22 Ostrožská Nová

Více

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 JÍDELNÍ LÍSTEK POLÉVKY Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 PŘEDKRMY TATARÁKY Hovězí tatarák 150g 215,00 čerstvě připravený, namíchaný a podáváme se čtyřmi

Více

ZÁMECKÁ SVATEBNÍ GASTRONOMIE

ZÁMECKÁ SVATEBNÍ GASTRONOMIE ZÁMECKÁ SVATEBNÍ GASTRONOMIE STUDENÉ PŘEDKRMY Carpaccio- syrové plátky z pravé svíčkové s kapkou olivového oleje, strouhaným parmezánem a čtyřmi druhy pepře, podávané s bílým pečivem Tatarák z lososa limetka,

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:30 do 14:30 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:30 do 14:30 hod Pondělí 13. ledna Drůbeží vývar s bazalkovými noky Roštěná na roštu podávaná s opékanými bramborami a salátem z červené řepy Kuřecí soté na smetaně s brokolicí servírované s těstovinami Gratinované bramborové

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 9. leden Slepičí vývar s masem, zeleninou a sýrovými noky 25,- Zelná polévka s párkem 25,- Dušený kapr na víně podávaný s bylinkovou rýží* Krůtí špíz "Kansas city" s paprikou, slaninou a jablky

Více

SNÍDANĚ. Vaječné pokrmy nebo omelety ze tří vajec. Pečivo a doplňky. Polévky

SNÍDANĚ. Vaječné pokrmy nebo omelety ze tří vajec. Pečivo a doplňky. Polévky SNÍDANĚ Česká snídaně 118,- Dvě vejce na jakýkoliv způsob, slanina, klobásky, máslo, chléb, káva nebo čaj Anglická snídaně 118,- Toasty, míchaná vejce, slanina, klobásky, máslo, džem, pečivo, káva nebo

Více

SVATEBNÍ RAUTY 2015. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp.

SVATEBNÍ RAUTY 2015. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp. SVATEBNÍ RAUTY 2015 Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz www.pddp.cz Uvítací nápoj a občerstvení cena uvítacího pohoštění je 168,- na osobu

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 9. červenec Hovězí polévka s kapáním a zeleninou 25,- Kapustová polévka s paprikou a bramborem 25,- Filety z tresky s kaparovou omáčkou podávané se smaženými krokety* Kuřecí prsíčka grilovaná stylem

Více

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9)

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) P o l é v k y Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) Dle denní nabídky 30 Kč P ř e d k r m y 100 g Grilovaný hermelín 69 Kč s domácím brusinkovým kompotem a rozpečenou bylinkovou bagetkou (1,3,7)

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 25. březen Hovězí vývar se zeleninou a sýrovými noky Žampionový krém Smažené rybí filé z tresky po Holandsku s bramborovou kaší a citrónem* Kuřecí závitek se špenátem a slaninou, podávaný s dušenou

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE SVATEBNÍ OBŘAD, SVATEBNÍ HOSTINA A UBYTOVÁNÍ POD JEDNOU STŘECHOU. SVATEBNÍ OBĚDOVÁ MENU Svatba na zámku, svatba jako pro princeznu MENU STANDARD CENA 250 KČ / OSOBA / možnost

Více

Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Jídla označená * jsou připravována jako minutka!

Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Jídla označená * jsou připravována jako minutka! Pondělí 26. květen Hovězí polévka se šunkovým svítkem a zeleninou Kukuřičný krém s žemlovými krutony Kapr na roštu s bylinkovým máslem, vařený brambor a citrón Grilovaná kuřecí prsíčka na rozmarýnu s variací

Více

Speciality regionální kuchyně:

Speciality regionální kuchyně: 1 2 Studené předkrmy: 80 g Uzený pstruh servírovaný s křenovou pěnou, cibulkou, mladým citronem a toustem 80 g Domácí paštika z husích jater v jemné pepřové krustě, s brusinkami a čerstvým chlebem 78,-

Více

HOSTINEC STARÉ ČASY. 3ks Bramboráčky se salátem coleslaw 47,- (1,3,9) 100g Grilovaný losos s restovanými fazolkami a cherry rajčátky 133,- (4)

HOSTINEC STARÉ ČASY. 3ks Bramboráčky se salátem coleslaw 47,- (1,3,9) 100g Grilovaný losos s restovanými fazolkami a cherry rajčátky 133,- (4) HOSTINEC STARÉ ČASY PŘEDKRMY: 3ks Bramboráčky se salátem coleslaw 47,- (1,3,9) 100g Grilovaný losos s restovanými fazolkami a cherry rajčátky 133,- (4) POLÉVKY: 0,33l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Více

BUSINESS LUNCH MENU. DEZERTY Jahodová zmrzlina s karamelovou polevou a čerstvou mátou (3,6,7) Domácí lívanečky s tvarohem a jahodou s mátou (1,3,7)

BUSINESS LUNCH MENU. DEZERTY Jahodová zmrzlina s karamelovou polevou a čerstvou mátou (3,6,7) Domácí lívanečky s tvarohem a jahodou s mátou (1,3,7) Pondělí 27. července 0,3l / 0,2l Hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky (1,3,7,9) 38 Kč/ 25Kč 0,3l / 0,2l Polévka z růžičkové kapusty s paprikou a bramborem (1) 38 Kč/ 25Kč Listový salát s grilovanou zeleninou

Více

Při útratě nad 100 Kč Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma.

Při útratě nad 100 Kč Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma. Při útratě nad Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma. Pondělí 23. listopadu 0,3l / 0,2l Hovězí vývar se zeleninou a domácími nudlemi 38 Kč/ 25Kč (1,3,9) 0,3l / 0,2l Gulášová polévka (1)

Více

Rybí hody. Polévka: Nabídka: Rybí polévka se smaženými krutónky 25,- 200 g Smažené kapří hranolky s francouzským bramborovým salátem 129,-

Rybí hody. Polévka: Nabídka: Rybí polévka se smaženými krutónky 25,- 200 g Smažené kapří hranolky s francouzským bramborovým salátem 129,- Rybí hody Polévka: Rybí polévka se smaženými krutónky 25,- Nabídka: 200 g Smažené kapří hranolky s francouzským bramborovým salátem 129,- 150 g Rybí guláš se žemlovými knedlíčky 129,- 270 g Pstruh, obalený

Více

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks Jídelní lístek Předkrmy: (doba přípravy 20 25 min.) 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks (A: 1,3,5,6,7,10) 1 ks Topinka s kuřecí směsí (A: 1,3,6,7,10) (kuřecí prsa, kečup, paprika, pór, sýr

Více

NOVÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma!

NOVÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Pondělí 3. října Hovězí vývar s rýží a hráškem 20,- Bílá polévka z fazolových lusků 20,- Rybí filé po Řecku podávané s vařeným bramborem Špikovaná krůtí prsa podávaná s bramborovým knedlíkem a dušeným

Více

Při útratě nad 100 Kč Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma.

Při útratě nad 100 Kč Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma. Pondělí 2. listopadu 0,3l / 0,2l Hovězí vývar se šunkovým svítkem a zeleninou (1,3,9) 38 Kč/ 25Kč 0,3l / 0,2l Staročeská kulajda se zapuštěným vejcem (1,3,7) 38 Kč/ 25Kč Špagety Puttanesca s rajčaty, česnekem

Více

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Teplá šunka od kosti na farmářském chlebu, sýr gruyère, pečené vejce a studená křenová omáčka

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Teplá šunka od kosti na farmářském chlebu, sýr gruyère, pečené vejce a studená křenová omáčka MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY Teplá šunka od kosti na farmářském chlebu, sýr gruyère, pečené vejce a studená křenová omáčka Grilovaná vepřová panenka s vlažným salátem ze zelené čočky Domácí paštika z husích jater

Více

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka Jídelní lístek Studené předkrmy 80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka 80 g Pečené papriky, marinované ve vinném octu, olivovém oleji 85,- a česneku,

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Catering Coffee break Standard Ekonom Komfort Business Obchodní snídaně Clarion Konferenční menu 3chodové á 250 Kč 3chodové á 350 Kč Konferenční bufet od 450 Kč Večerní rauty od 500 Kč Coffee break Ekonom,

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 3. září Hovězí polévka s krupicí a zapuštěným vejcem 25,- Bílá pórková polévka s vejcem 25,- Kapr pečený po Plzeňsku na pivě s mandlemi a slaninou, podávaný s bramborovými krokety* 90,- Primátorský

Více

0,25l Silný zeleninový vývar s jižní zeleninou, tomaty, 42 Kč kapkou bazalkového pesta a parmazánem

0,25l Silný zeleninový vývar s jižní zeleninou, tomaty, 42 Kč kapkou bazalkového pesta a parmazánem P O L É V K Y 0,25l Silný zeleninový vývar s jižní zeleninou, tomaty, 42 Kč kapkou bazalkového pesta a parmazánem 0,25l Tomatová polévka z pečených rajčat s bylinkami 42 Kč 0,25l Fazolová krémová polévka

Více

70 g Carpaccio (dekorované sušenými rajčátky a hoblinkami parmazánu)

70 g Carpaccio (dekorované sušenými rajčátky a hoblinkami parmazánu) Studené předkrmy 70 g Carpaccio (dekorované sušenými rajčátky a hoblinkami parmazánu) 169, 100 g Mozzarella Caprese 99, 80 g Prosciutto Crudo con Melone (dekorované černými olivami) 50 g Uzený losos na

Více

NOVÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Hrachová polévka s párkem 20,-

NOVÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Hrachová polévka s párkem 20,- Pondělí 5. září Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Hrachová polévka s párkem 20,- Grilovaný pstruh s máslovo-citronovým přelivem podávaný s vařeným bramborem Kuřecí prsíčka plněná rokforovou fáší

Více

Restaurace Altány Kampa

Restaurace Altány Kampa Restaurace Altány Kampa Nabídka pro cestovní kanceláře Aktualizováno v únoru 2014 Prostory restaurace a lokace v centru Prahy jsou ideální pro cestovní agentury. Naše restaurace se nachází 300m od Karlova

Více

BUFETOVÁ MENU ŠÉFKUCHAŘŮV BUFET 620CZK/PAX

BUFETOVÁ MENU ŠÉFKUCHAŘŮV BUFET 620CZK/PAX BUFETOVÁ MENU ŠÉFKUCHAŘŮV BUFET 620CZK/PAX PŘEDKRMY Tři druhy míchaných zeleninových salátů Dva druhy studených předkrmů Polévka dle denní nabídky Čtyři hlavní chody Jeden hlavní chod na vegetariánský

Více

POLÉVKY Hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky (1,3,7,9) Polévka z růžičkové kapusty s paprikou a bramborem (1)

POLÉVKY Hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky (1,3,7,9) Polévka z růžičkové kapusty s paprikou a bramborem (1) Pondělí 23. března Hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky (1,3,7,9) Polévka z růžičkové kapusty s paprikou a bramborem (1) Listový salát s grilovanou zeleninou a hoblinkami čerstvého parmazánu (7) Uzená krkovička

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 24. únor Hovězí polévka s celestýnskými nudlemi Zelná polévka s párkem Zapečený kapr s hermelínem, podávaný s vařeným bramborem* Kuřecí medailonky na lůžku z grilované cukety a lilku, podávané

Více

Předkrmy. Polévky. Dětská jídla

Předkrmy. Polévky. Dětská jídla Předkrmy 50g 80g Bruschetta se salátkem z pečených paprik a polníčku, zdobená parmazánovými hoblinami a redukcí z balsamica Carpaccio z pravé hovězí svíčkové v parmazánové krustě, toust Marinované plátky

Více

Hotel Baroko Praha SVATEBNÍ NABÍDKA 2017

Hotel Baroko Praha SVATEBNÍ NABÍDKA 2017 SVATEBNÍ NABÍDKA 2017 WELCOME DRINK 0,10l Bohemia Sekt Demi/Brut 35, Kč 0,10l Prosecco Martini D.O.C. 45, Kč 0,10l Cinzano Bianco/Rosso 50, Kč 0,10l Martini Extra Dry 50, Kč STUDENÉ KANAPKY A ŠPÍZKY Špízek

Více

PŘEDKRMY POLÉVKY SALÁTY

PŘEDKRMY POLÉVKY SALÁTY Jídelní lístek PŘEDKRMY Ztracené vejce s opečenými tousty a šunkou, sypané petrželí 49,- Drůbeží játra na cibulce a česneku s topinkami 69,- POLÉVKY Staročeské česnečka s krutony a sýrem 35,- Dle denní

Více

Jídelní lístek Předkrmy:

Jídelní lístek Předkrmy: Předkrmy: 1140 70g Domácí zvěřinová paštika s cibulovou marmeládou, 71,- chléb 2 ks 1141 100g Grilovaná cuketa zapečná kozím sýrem, 77,- čerstvě rozpečená bagetka 1142 2 ks Bruschetta s bylinkami, čerstvými

Více

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12)

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) Studené předkrmy 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) 50 g Šunkový závitek 45,- se štýrským křenem a šlehačkou 50 g Prosciutto

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 11. listopad Hovězí polévka s hráškovým svítkem a zeleninou Brokolicová polévka se žemlovými krutony Kapr pečený na másle s pórkem, podávaný s dušenou rýží* Kuřecí prsíčka plněná hermelínem se

Více

Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Jídla označená * jsou připravována jako minutka!

Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Jídla označená * jsou připravována jako minutka! Pondělí 31. březen Hovězí polévka s játrovými knedlíčky Krémová česnečka s krutóny Pečený kapr na česneku s vařeným bramborem Kuřecí medailonky na lůžku fazolových lusků na slanině a šťouchaný brambor

Více

Radniční restaurace. Frenštát pod Radhoštěm

Radniční restaurace. Frenštát pod Radhoštěm Radniční restaurace Frenštát pod Radhoštěm Předkrmy 100g Rajčata s Mozzarellou a olivovým olejem, toust 59,00 100g Smažené dukátky z Mozzarelly se šunkou, toust 69,00 1 ks Topinka s kuřecí masovou směsí

Více

Menu Něco k pivu a vínu

Menu Něco k pivu a vínu Něco k pivu a vínu 2 ks Čerstvý chléb s kachním sádlem a masem, sypaný pórkem, okurka 39,-Kč 1 ks Domácí utopenec s okurkou a feferonkou 39,-Kč 150g Bavorské grilované klobásky s hořčicí a křenem 150g

Více

Něco na zub k pivu. Speciality. Pokrmy z vepřového masa. 80g Carpaccio 119,- tence krájená hovězí svíčková s olivovým olejem, parmezánem a rukolou

Něco na zub k pivu. Speciality. Pokrmy z vepřového masa. 80g Carpaccio 119,- tence krájená hovězí svíčková s olivovým olejem, parmezánem a rukolou Něco na zub k pivu 80g Carpaccio 119,- tence krájená hovězí svíčková s olivovým olejem, parmezánem a rukolou 150g Ďábelská topinka 89,- s pikantní masovou směsí, zeleninou a sýrem 150g Topinka s tvarůžky

Více

Minutky restaurace : Ryby :

Minutky restaurace : Ryby : Studené předkrmy : 60 g Nakládaný kozí sýr v olivovém oleji s paprikou, česnekem a bylinkami podávaný s rozpečenou bagetkou 59,- 60 g Matjesy ala losos ložené na jablečném salátku s cibulí, zdobené kapary

Více

Studené předkrmy. Chuťovky, předkrmy a něco dobrého k pivu

Studené předkrmy. Chuťovky, předkrmy a něco dobrého k pivu Studené předkrmy 50g Šunkový kornoutek plněný křenem a šlehačkou 55,- 1ks Avokádo plněné lehkým kuřecím salátem 75,- 80g Jemný tartar z lososa s limetkou a toastem 95,- 80g Carpaccio z pravé svíčkové s

Více

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy Studené předkrmy 100g Pancetta, máslo, toust 49,00 100g Uzený losos, bylinkové máslo, toust 49,00 200g Rajčata s Mozzarellou a olivovým olejem 49,00 Polévky 0,33l Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a domácími

Více

Pórková s kousky norského lososa /1,4,7/ 50,-

Pórková s kousky norského lososa /1,4,7/ 50,- Jídelní lístek English version of the menu Předkrmy Jemná domácí paštika se sušenými brusinkami, mandlemi,cibulovo-jablečné chutney,pečivo /1,3,7,8,12/ Domácí selská šunka s rozinkami v rumu, bylinkové

Více

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady Svatební menu Svatební menu zámek Nové Hrady Nabídka svatebního menu 2008 Polední menu cena: 350,- Kč za osobu zahrnuje následující položky: aperitiv studený předkrm s pečivem polévka hlavní jídlo nealkoholický

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 23. duben Černá houbová polévka s česnekem a opečeným chlebem 25,- Červená bramborová polévka s paprikou 25,- Pečený pstruh po staročesku podávaný se šťouchaným bramborem* 94,- Kuřecí medailonky

Více

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty, brusinkovým vinegretem a černým chlebem se soleným máslem s pažitkou

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty, brusinkovým vinegretem a černým chlebem se soleným máslem s pažitkou MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY Tenké plátky uzené šunky s nakládanými okurčičkami, křenovou pěnou, pikantní hořčicí a opečeným chlebem s hermelínovou pomazánkou Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými

Více

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé Předkrmy 80g Carpaccio z hovězí svíčkové 135,- s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé 90g Nugety čerstvého kozího sýru 125,- balené

Více

PŘEDKRMY: 100g Domácí játrová paštika s brusinkovým dipem a opečenými tousty

PŘEDKRMY: 100g Domácí játrová paštika s brusinkovým dipem a opečenými tousty PŘEDKRMY: 100g Domácí játrová paštika s brusinkovým dipem a opečenými tousty 80,- Kč 4 ks Marinovaná kuřecí křidélka podávaná s pikantní medovou omáčkou a česnekovým toustem 80,- Kč POLÉVKY: 0,33l Kulajda

Více

Vítejte. Vzkříšení legendy. Přejeme příjemný gurmánský zážitek. Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod

Vítejte. Vzkříšení legendy. Přejeme příjemný gurmánský zážitek. Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod Vítejte Vzkříšení legendy Přejeme příjemný gurmánský zážitek Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod Při objednání poloviční porce jídla účtujeme 70% ceny celé porce. Seznam

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 24. září Hovězí polévka s hráškovým svítkem a zeleninou 25,- Staročeská kulajda se zapuštěným vejcem 25,- Pečený pstruh po staročesku, podávaný se šťouchaným bramborem* Kuřecí prsíčka plněná hermelínem

Více

Před vstupem do mlýnské kuchyně

Před vstupem do mlýnské kuchyně Před vstupem do mlýnské kuchyně 150g Tatarský biftek servírovaný na prkénku, 6 ks česnekové topinky 240,- 3 ks Domácí bramboráčky provoněné majoránkou s mlynářskou směsí 90,- 300 g Prkénko našeho uzenáře

Více

předkrmy malé saláty 250g rajčatový salát 49,- 250g mrkvový salát 46,- 250g okurkový salát 49,- 250g šopský salát 59,- 7

předkrmy malé saláty 250g rajčatový salát 49,- 250g mrkvový salát 46,- 250g okurkový salát 49,- 250g šopský salát 59,- 7 předkrmy 100g zapečené Olomoucké syrečky se slaninou, opečený chléb 69,- 7(1) 180g bramboráčky s nakládaným kysaným zelím 68,- 1,3,12 200g smažené cibulové kroužky s BBQ omáčkou 83,- 1,3,6,7,8,11 100g

Více

Pod čísly u všech pokrmů obsažen seznam alergenů

Pod čísly u všech pokrmů obsažen seznam alergenů Předkrmy: (doba přípravy 20-25 min) 1011 100g Grilovaný hermelín s brusinkami a vlašskými ořechy, 99,- domácí pečivo (1,5,7,8) 2284 70g Kachní paštika s mandlemi na pomerančích, 99,- domácí pečivo (1,5,8)

Více

PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč

PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou a kytičkou salátu,opečený domácí chléb 60g 89 kč POLÉVKY Krémová dýňová zjemněná

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:30 do 14:30 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:30 do 14:30 hod Pondělí 22. října Čínská zelná polévka s kousky kuřecího masa 29,- Vepřová pečeně po srbsku servírovaná s dušenou rýží 95,- Smažený holandský řízek podávaný s vařenými bramborami, hořčice, kečup 89,- Zeleninové

Více

0,30 l Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1a, 3, 9)...39 Kč 0,30 l Zelná s klobásou (1)...39 Kč

0,30 l Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1a, 3, 9)...39 Kč 0,30 l Zelná s klobásou (1)...39 Kč PŘEDKRMY 70 g Carpaccio z hovězí svíčkové s pestem ze sušených rajčat, hoblinky parmazánu, rozpečená bagetka (1a, 3, 7)...159 Kč 80 g Roastbeef z hovězí roštěné s dresinkem a cibulkou, rozpečená bagetka

Více

MENU. RYBY dle aktuální nabídky 200g se špenátovými listy (1,4,7) 200g na rozmarýnu a česneku (1,4) 200g na másle a kmínu (1,4,7)

MENU. RYBY dle aktuální nabídky 200g se špenátovými listy (1,4,7) 200g na rozmarýnu a česneku (1,4) 200g na másle a kmínu (1,4,7) MENU STUDENÉ PŘEDKRMY A SALÁTY 200g Uzený talíř (1,10) 69,00 Kč (uzené maso, klobása, angl.slaina. šunka, feferonky, zelenina) 200g Sýrový talíř (7) 79,00 Kč (eidam, camembert, s modrou plísní, balkán.sýr,

Více

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou Adagio, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Allegro, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Furioso, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Adagio,

Více

Servírované 3 chodové menu za 270,- Kč/osobu Polévka / předkrm Hlavní jídlo + příloha Dezert

Servírované 3 chodové menu za 270,- Kč/osobu Polévka / předkrm Hlavní jídlo + příloha Dezert Servírované 3 chodové menu za 270,- Kč/osobu Polévka / předkrm Hlavní jídlo + příloha Dezert Předkrmy 1. Pikantní vepřová panenka v mantlu z listového těsta 2. Kuřecí mini řízečky v česnekovém těstíčku

Více

Jídelní lístek. Restaurant. U Patrona

Jídelní lístek. Restaurant. U Patrona Jídelní lístek Restaurant U Patrona Předkrmy: Foie gras s karamelizovanými jablíčky na víně a malinovým coulis 280,- Kč Ratatouille Provensal v grilované cuketě 210,- Kč Tygří krevety Gambas de ajo na

Více

100g Tatarský biftek, 4 ks topinek 148,- 80g Domácí kachní paštika, rozpečená bageta 108,- 80g Carpaccio Con Roma 155,-

100g Tatarský biftek, 4 ks topinek 148,- 80g Domácí kachní paštika, rozpečená bageta 108,- 80g Carpaccio Con Roma 155,- J Í D E L N Í L Í S T E K Studené předkrmy 100g Tatarský biftek, 4 ks topinek 148,-,6,10 80g Domácí kachní paštika, rozpečená bageta 108,-,6 80g Carpaccio Con Roma 155,- Plátky svíčkové z mladého býčka,

Více

Předkrmy. 120 g Broskev plněná jemným kuřecím koktejlem, toast 75 Kč. 100 g Mozzarella Capresse s rajčaty a bylinkami, toast 65 Kč

Předkrmy. 120 g Broskev plněná jemným kuřecím koktejlem, toast 75 Kč. 100 g Mozzarella Capresse s rajčaty a bylinkami, toast 65 Kč Předkrmy 120 g Broskev plněná jemným kuřecím koktejlem, toast 75 Kč 100 g Mozzarella Capresse s rajčaty a bylinkami, toast 65 Kč 100 g Šunková rolka s křenem a šlehačkou, pečivo 69 Kč 100 g Topinka s kuřecím

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. 100 g Bruschetta 89,- s mozzarellou, rajčaty, bazalkou, balsamicem, česnekem a bylinkovým pestem

JÍDELNÍ LÍSTEK. 100 g Bruschetta 89,- s mozzarellou, rajčaty, bazalkou, balsamicem, česnekem a bylinkovým pestem PŘEDKRMY JÍDELNÍ LÍSTEK 100 g Bruschetta 89,- s mozzarellou, rajčaty, bazalkou, balsamicem, česnekem a bylinkovým pestem 120 g Tatarský biftek 209,- podávaný s topinkami (6 ks) 100 g Lososový tatarák servírovaný

Více

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Slepičí vývar s vaječnou sedlinou a zeleninou (3,7,9) Krém z červené řepy se smetanou (1,7)

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Slepičí vývar s vaječnou sedlinou a zeleninou (3,7,9) Krém z červené řepy se smetanou (1,7) Pondělí 2. března Slepičí vývar s vaječnou sedlinou a zeleninou (3,7,9) Krém z červené řepy se smetanou (1,7) Salát Caesar s parmazánovým dresinkem a toasty (1,3,4,7,10) Vepřové nudličky s pórkem a vínem,

Více

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Plátky domácí malostranské šunky s křenovým máslem, hořčičnou omáčkou a farmářským chlebem

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Plátky domácí malostranské šunky s křenovým máslem, hořčičnou omáčkou a farmářským chlebem MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY Plátky domácí malostranské šunky s křenovým máslem, hořčičnou omáčkou a farmářským chlebem Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty a brusinkovým vinegretem Salát

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:30 do 14:30 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:30 do 14:30 hod Pondělí 27. srpna Zelná polévka 29,- Kuřecí závitek se šunkou a hermelínem pečený na rozmarýnu podávaný s dušenou rýží Smažená vepřová krkovice podávaná se šťouchanými bramborami a citrónem 89,- Lasagne

Více

STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU

STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU Domácí paštika s šípkovo - brusinkovou omáčkou a opečeným bílým chlebem 100g 95,- Domácí tlačenka s octem a cibulí 200g 79,- Carpaccio z hovězí svíčkové s domácím

Více

g r o u p m e n u

g r o u p m e n u group m e n u 2 0 1 5 MENU 1 Rajčatová polévka s lilkem a cuketou Kuřecí prsíčka plněná špenátem a mozzarellou s bylinkovou omáčkou a dušenou rýží Broskvová bublanina s drobenkou 375 Kč Menu 2 Drůbeží

Více

PŘEDKRMY. Marinovaný losos s máslovými toasty, listovými saláty a vinegretem

PŘEDKRMY. Marinovaný losos s máslovými toasty, listovými saláty a vinegretem PŘEDKRMY Tatarský biftek s česnekovými topinkami a jarní cibulkou 189 Kč Marinovaný losos s máslovými toasty, listovými saláty a vinegretem 119 Kč Domácí paštika z husích jater a libové slaniny s brusinkovým

Více

100g Hruška s nivou 38,- 100g Šunkový a sýrový kornout plněný žampiónovým salátem 38,- 50g Tatarák z lososa 48,-

100g Hruška s nivou 38,- 100g Šunkový a sýrový kornout plněný žampiónovým salátem 38,- 50g Tatarák z lososa 48,- Studené předkrmy 100g Hruška s nivou 38,- 100g Šunkový a sýrový kornout plněný žampiónovým salátem 38,- 50g Tatarák z lososa 48,- 150g Krevetový koktejl s citronem, 52,- 50g Salát Caprese s parmskou šunkou

Více