1. Úvodní ustanovení. 2. Definice pojmů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Úvodní ustanovení. 2. Definice pojmů"

Transkript

1 1. Úvdní ustanvení 1.1. Tyt Všebecné pdmínky upravují pskytvání služeb splečnsti Rhin Netwrk Slutin, s.r.., se sídlem Padchvská 6, Ivančice, zapsané v bchdním rejstříku u Krajskéh sudu v Brně, ddíl C, vlžka č , IČ: , DIČ: CZ Služby v suladu s těmit Všebecnými pdmínkami mhu být pskytvány výhradně na smluvním základě. Ujednání dchylná d těcht Pdmínek musí být písemně stvrzena běma stranami Smluva pskytvání služeb vstupuje v platnst dnem v ní uvedeným a platí na sjednanu dbu neb na dbu neurčitu s výpvědní dbu v ní uvedenu. 2. Definice pjmů 2.1. Pskytvatelem je bchdní splečnst Rhin Netwrk Slutin, s.r.., IČO: , který je pskytvatelem elektrnických služeb, dále jen "pskytvatel" Uživatel je sba, která má s pskytvatelem neb prdejcem pskytvatele uzavřenu smluvu na pskytvané služby. Uživatel je fyzická neb právnická sba, která právplatně debírá služby na základě sjednané smluvy. Pr ptřeby smluvy pskytvání služeb neb smluvy připjení se má na mysli uživatelem také pjem zákazník Prdejce je sba, která na základě smluvy s pskytvatelem zastupuje pskytvatele jak zprstředkvatel neb jedná vlastním jménem jak bchdní zástupce při pskytvání služeb pskytvatele Subddavatel je sba ddávající pskytvateli dílčí plnění, nutné pr pskytvání služeb Testvací bdbí je bdbí, kdy se na uživatele vztahují všechna ustanvení těcht Všebecných pdmínek krmě ustanvení týkající se plateb za pskytnuté služby Závazná bjednávka je úkn uživatele s účinky smluvy, pkud je pskytvatelem přijata Server je systém technických a rganizačních prstředků, který je připjen k síti pskytvatele Síť Internet je prstředí tvřené pčítačvu sítí pskytvatele a pčítačvými sítěmi třetích sb.

2 2.9. Elektrnické služby jsu služby, které užívá uživatel na základě smluvy. Jedná se umístění www stránek na serveru pskytvatele, vé služby, připjení na Internet, tvrba www stránek, reklamní služby na Internetu apd Rackvý prstr je prstr pr umístění serverů v datvém rzvaděči. Základní jedntku je jeden rack (celý datvý rzvaděč), v případě prnájmu částí racku se prstr vyjadřuje v pčtech U pzic Přístupvé údaje jsu údaje sestávající z přihlašvacíh jména (ID či také lgin), hesla a hesla pr technicku pdpru. Jedná se údaje služící k přístupu uživatele ke službám a přihlášení d Zákaznickéh infrmačníh systému Sptřebitelem je ve smyslu zák.č. 634/1992 Sb. chraně sptřebitele fyzická sba, která nejedná v rámci své pdnikatelské činnsti neb v rámci samstatnéh výknu svéh pvlání. 3. Pskytvané služby 3.1. Pskytvatel pskytuje tyt služby: Umístění fyzickéh serveru uživatele d prstr datacentra neb jeh prnájem, v pdbě služeb husing či prnájem dedikvanéh serveru Prnájem rackvéh prstru v datvém rzvaděči, v pdbě služby rackhusing Prnájem výpčetníh výknu a úlžiště, v pdbě služeb virtuální server a clud hsting. Služba spčívá v prnájmu části fyzickéh serveru jak služby, kdy se uživatel stará puze knfiguraci výknu bdbně jak u dedikvanéh serveru. Správu hardware včetně virtualizační platfrmy zajišťuje pskytvatel Správa fyzickéh neb virtuálníh serveru v pdbě takzvaných managed služeb Pskytvání a prvz aplikací, sftwaru a sftwarvých licencí frmu služby Připjení k internetu v pdbě služby knektivita, tat služba je pskytvána puze v mezených lkalitách, v nichž pskytvatel dispnuje přípjnými bdy Každá z výše uvedených pskytvaných služeb může být vlitelně spjena se službu knektivita, příp. dalšími dplňkvými službami, jež jsu p dhdě s uživatelem specifikvány ve smluvě.

3 4. Práva a pvinnsti smluvních stran 4.1. Pskytvatel se zavazuje udržvat telekmunikační infrastrukturu své sítě ve stavu a kvalitě, aby pskytvané služby dpvídaly příslušným technickým a prvzním standardům a pdmínkám stanveným ve VOP, resp. ve Smluvě, zejména mít platná technická a bezpečnstní svědčení pvinná pr prvz v České republice Uživatel je pvinen zajistit, že datvé zařízení, které připjuje na zařízení pskytvatele, má platná technická a bezpečnstní svědčení pvinná pr prvz v České republice; Zákazník dpvídá za stav svéh datvéh zařízení včetně nastavení parametrů zařízení, která připjuje na zařízení pskytvatele Uživatel se zavazuje znamvat závady neprdleně pskytvateli Uživatel nesmí při využívání služeb zasahvat d infrastruktury pskytvatele jiným než dhdnutým způsbem, zejména se nesmí phybvat v jiných, než jemu zpřístupněných adresářích a pužívat systémvých příkazů, kterými by měnil nastavení neb funkci systému Uživatel nebude pužívat síť způsbem, kterým by btěžval statní uživatele sítě, zejména se zdrží nespecifickéh šíření nevyžádané elektrnické pšty. Uživatel bude rvněž udržvat všechny své systémy připjené k síti pskytvatele zabezpečené a nezneužitelné pr reflexívní útky. Pkud bude připjený systém aktivně využíván k útkům, případně pkud pskytvatel zjistí, že je systém nezabezpečený, vyzve uživatele, aby d 14 dnů prvedl zabezpečení systému. Pkud uživatel výzvě nevyhví, je pskytvatel právněn systému mezit připjení k síti až d řádnéh zabezpečení Uživatel zajistí krektnst a technicku správnst zveřejňvaných infrmací v síti, a t zejména rutvacích infrmací a dále infrmací dméně uživatele v rámci DNS. Uživatel nebude připjvat neregistrvané sítě a šířit jejich rutvací infrmace v síti Pkud je předmětem sjednané služby zprstředkvání přístupu d dalšíh pčítačvéh systému (sítě), musí uživatel respektvat pdmínky přístupu a chrany d tht systému (sítě) Uživatel se zavazuje pskytvané služby užívat v suladu s právním řádem. Zejména se zavazuje prstřednictvím pskytvaných služeb nešířit infrmace, které prušují práv na chranu sbnsti (např. pmluvy), jsu v rzpru s dbrými mravy hspdářské sutěže, zasahují d dbré pvěsti právnické sby, prušují autrská práva, prušují průmyslvá práva (zejm. chranné známky), neb je jejich šíření trestné (např. šíření pplašné zprávy, pdněcvání neb schvalvání trestnéh činu, šíření dětské prngrafie a dalšíh ilegálníh bsahu, prpagace hnutí směřujícíh k ptlačení práv a svbd člvěka, atd.).

4 4.9. V případě, že se pskytvatel dzví pdezření, že uživatel neužívá pskytvané služby v suladu s právním řádem, vyzve jej, aby se d 5 dnů zdržel tht užívání. Výzva pskytvatele musí být důvdněná. Pkud uživatel výzvě nevyhví, je pskytvatel právněn pskytvání služby pzastavit až d pravmcnéh vyřešení tázky, zda je služba užívána v rzpru s právním řádem Pkud uživatel ve lhůtě určené výzvu pdá pskytvateli prti důvdnsti pdezření dstatečně důvdněné námitky, uvede k tmu veškeré důležité skutečnsti a prhlásí, že pskytvateli uhradí veškeru škdu (plynucí např. z dpvědnsti pskytvatele pdle zákna č. 480/2004 Sb., některých službách infrmační splečnsti, ve znění pzdějších předpisů), která vznikne tím, že pskytvatel pskytnutí služby nepzastaví. Pskytvatel je právněn kdykli, nejdříve ve výzvě, stanvit uživateli přiměřenu zálhu na náhradu škdy způsbené nepzastavením pskytvání služby Pskytvatel je vždy právněn službu pzastavit, jestliže by sebe, své zaměstnance, neb jiné sby vystavval nebezpečí trestněprávní dpvědnsti, neb pkud uživatel neuhradí pskytvatelem stanvenu zálhu ve stanvené lhůtě Uživatel, který má umístěn Server v prstrách pskytvatele, je pvinen si jej p uknčení Smluvy vyzvednut. Neučiní-li tak ani ve lhůtě stanvené v písemné výzvě pskytvatele, je pskytvatel právněn s tímt nevyzvednutým a nevyužívaným Serverem nalžit dle svéh uvážení Přístup d prstr datacentra je uživatelům husingvých služeb k dispzici v kterukliv denní i nční dbu, 7 dní v týdnu. Rzsah, resp. délka tht přístupu je předmětem sjednané smluvy. Pskytvatel si vyhrazuje práv na prvzní přerušení přístupu na nezbytně nutnu dbu za účelem úprav a prav výpčetníh systému. Bude-li t mžné, hlásí tut skutečnst uživateli s největším mžným předstihem. Případné pruchy bránící v přístupu dstraní pskytvatel pdle svých technických a prvzních mžnstí c nejrychleji K hlášení pruch udržuje Pskytvatel telefnicku pdpru na čísle a na u vasil.msriak@rhinnetwrkslutin.cz. Technická pdpra je na místě k dispzici každý pracvní den d 8:30 d 17:00. Pracvníci technické pdpry jsu p tut dbu připraveni zasáhnut v případě jakýchkliv prblémů suvisejících se službu Uživatel je pvinen při pdpisu smluvy neb bjednávky na pskytvané služby uvést správné a úplné údaje, které budu pužity pr fakturaci pskytnutých služeb. Za účelem řádné kmunikaci s uživatelem je uživatel dále pvinen uvést jmén, příjmení, telefnní čísl a vu adresu knkrétní fyzické sby, která bude služit jak kntaktní sba uživatele pr pskytvatele (dále jen kntaktní sba uživatele ). Uživatel je pvinen udržvat jak fakturační údaje, tak údaje kntaktní sby aktuální Pskytvatel je právněn změnit IP adresy uživatele, pkud t bude vyžadvat ruting sítě.

5 4.17. U služeb, jejichž sučástí je pskytvání sftware licencí, nese uživatel plnu zdpvědnst za správnst ddaných údajů a za ddržvání pdmínek licence. Uživatel je zdpvědný především ale nikliv puze za hlášení správnéh pčtu uživatelů u licencí účtvaných na jedntky uživatele Pskytvatel je právněn mnitrvat a zaznamenat telefnní hvr Uživatele neb zaměstnance Uživatele s pracvníkem Pskytvatele uskutečněný na zákaznické lince. Tt mnitrvání se uskutečňuje výhradně za účelem vnitřní kntrly pskytvaných služeb, zvyšvání jejich kvality a chrany právněných zájmů Pskytvatele. Pskytvatel prhlašuje, že případný záznam telefnníh hvru bude Pskytvatelem zálhván p nezbytně nutnu dbu, nejdéle však p dbu 10 let d uskutečnění telefnníh hvru, a t s hledem na chranu neb bhajbu právních nárků pskytvatele. 5. Ceny za služby, jejich účtvání a úhrady 5.1. Ceny za sjednané služby jsu cenami smluvními pdle zákna č. 526/90 Sb., cenách, ve znění pzdějších předpisů. Pdkladem pr ně je platný ceník pskytvatele. Ceník služeb je vystaven na webvých stránkách pskytvatele. Případné dchylky d tht ceníku mhu být předmětem individuální dhdy Způsb úhrady Ceny za sjednané služby jsu fakturvány měsíčně vždy pdle sjednanéh tarifu. Splatnst faktur je v případě platby převdem na účet čtrnáctidenní. Uživatel je pvinen uhradit všechny závazky v termínu splatnsti. Termínem splatnsti se má na mysli den připsání na účet pskytvatele. Pkud ani p 20 dnech d splatnsti faktury nebudu všechny phledávky uživatelem uhrazeny, může pskytvatel přerušit prvz pskytvaných internetvých služeb, tzn. znemžnit přístup k pskytvaným službám uživateli i statním účastníkům sítě Internet. Ustanvení předchzí věty se neužije v případě první fakturace nvému uživateli, kdy platí následující: nezaplatil-li uživatel ve lhůtě splatnsti uvedené na vyúčtvání ceny za pskytnuté služby, pskytvatel jej prkazatelně upzrní a stanví náhradní lhůtu plnění ne kratší než 1 týden de dne ddání upzrnění, přičemž p marném uplynutí náhradní lhůty může pskytvatel přerušit prvz pskytvaných internetvých služeb, tzn. znemžnit přístup k pskytvaným službám uživateli i statním účastníkům sítě Internet. Za každý den prdlení je účtván smluvní úrk z prdlení ve výši 0,05 % z dlužné částky. Pkud uživatel neuhradí své

6 phledávky d 30 dnů d termínu splatnsti faktury, bude pskytvaná služba zrušena (např. zrušení připjení, mailu, vedení dmény apd.) a pskytvatel je právněn pžadvat zaplacení smluvní pkuty ve výši 20 % z částky rvnající se výši sjednané úhrady za pskytvání služeb de dne zastavení pskytvání služeb d dne řádnéh uknčení smluvy. Vystavení upmínky a náklady spjené s její evidencí jsu předmětem pplatku 300,- Kč, který bude fakturván při následujícím fakturačním termínu. Znvuuvedení zrušené neb přerušené služby d prvzu může být zatížen zřizvacím pplatkem ve výši 1 000,- Kč Pkud Smluva uzavřená se sptřebitelem sknčí před uplynutím sjednané dby určité, na kteru byla Smluva uzavřena, je uživatel pvinen pskytvateli zaplatit úhradu ve výši 20 % sučtu měsíčních paušálů zbývajících d knce sjednané dby jejíh trvání neb 20 % sučtu minimálníh sjednanéh měsíčníh plnění zbývajících d knce sjednané dby trvání smluvy Pkud Smluva uzavřená s uživatelem fyzicku sbu, která není sptřebitelem ve smyslu zák.č. 634/1992 Sb. neb s právnicku sbu sknčí před uplynutím sjednané dby určité, na kteru byla Smluva uzavřena, je uživatel pvinen pskytvateli zaplatit úhradu ve výši sučtu měsíčních paušálů zbývajících d knce sjednané dby jejíh trvání neb sučtu minimálníh sjednanéh měsíčníh plnění zbývajících d knce sjednané dby trvání smluvy Zákazník, který není sptřebitelem ve smyslu zák.č. 634/1992 Sb., může na základě dhdy s pskytvatelem zaplatit cenu za sjednané služby předem na nadcházející čtvrtletí, plletí či jeden rk. Pkud v takvémt případě zákazník předčasně uknčí Smluvu, pskytvatelem přijaté plnění se nevrací Pskytvatel je právněn upravit ceny svých služeb v závislsti na prkazatelném růstu vstupů (elektrická energie a další). 6. Reklamace 6.1. Reklamaci vad pskytvané služby je uživatel pvinen prvést neprdleně p zjištění, a t písemně em na adresu vasil.msriak@rhinnetwrkslutin.cz Pkud djde k chybnému vyúčtvání platby, má Uživatel práv platbu reklamvat, a t neprdleně p zjištění tét skutečnsti, nejpzději však d 2 měsíců de dne ddání vyúčtvání

7 ceny za pskytnutu službu, písemně em na adresu 6.3. Pskytvatel vyřídí reklamace bez zbytečnéh dkladu a výsledku reklamace vyrzumí uživatele písemně em. Vrácení peněz bude realizván na bankvní účet, dle dhdy s uživatelem Pkud je závadu na systému pskytvatele znemžněn uživateli užívání služeb v jednm dni p dbu delší než 6 hdin d nahlášení pruchy uživatelem, má uživatel práv na snížení měsíční ceny jednu třicetinu. Pkud by služba byla závadu na systému pskytvatele nedstupná uživateli více než 6 dní v jednm měsíci, vrací se měsíční pplatek na základě žádsti uživatele v plné výši. Vrácení pplatku neb jeh části je realizván snížením částky při zpplatňvání služeb za následující měsíc, jen pkud t není mžné pak fakturu vystavenu uživatelem k prvnímu dni následujícíh měsíce. Uživatel bere na vědmí, že v případě výpadku serveru neb při právněném pzastavení služeb, či jejich uknčení pdle pdmínek smluvy či pdle Všebecných pdmínek nenese pskytvatel dpvědnst za případné škdy resp. ušlý zisk uživatele v suvislsti s pskytváním služeb. Uživatel nemůže na pskytvateli sudně ani jinu cestu vymáhat jakékli jiné náhrady, než slevu pdle bdu 6.4 těcht Všebecných pdmínek, resp. čl. V písm. b) Smluvy Pskytvatel nenese dpvědnst za případné škdy neb ušlý zisk uživatele v suvislsti s pužíváním služeb pskytvatele. 7. Ochrana dat 7.1. Pskytvatel i uživatel služby jsu zavázáni pvažvat veškeré údaje, suvisející s pskytváním služby za důvěrné, které nesmějí být zpřístupněny třetí sbě Při přensu dat a subrů pskytvatel garantuje ddržvání relevantních právních předpisů, a t zejména zákna č. 127/2005 Sb. elektrnických kmunikacích, ve znění pzdějších předpisů, kdy dbá zejména zachvání zabezpečení chrany sbních, prvzních a lkalizačních údajů a důvěrnsti kmunikace, a t v pdbě chrany před neprávněným přístupem, změnu, zničením, ztrátu aneb dcizením neb jiným neprávněným zpracváním neb využitím. Tímt nejsu dtčeny pvinnsti pskytvatele stanvené zvláštním právním předpisem Uživatel může sám přijmut svá patření k chraně a utajení svých přenášených dat, například šifrvání neb kódvání. Musí t však učinit způsbem kmpatibilním s kmunikačním systémem pskytvatele, t jest zachvat mžnst přensu dat.

8 7.4. Pskytvatel nedpvídá za škdy způsbené uživateli v důsledku výpadku sítě Internet, pžděnéh ddání či pškzení dat během přensu. Pskytvatel nedpvídá za škdy vzniklé přensem utajvaných dat. Zpracvání sbních údajů Pskytvatelem v pzici správce 7.5. V případě, že uživatel je fyzicku sbu, jsu pskytvatelem zpracvávány jeh sbní údaje, zejména údaje identifikační, platební a kntaktní, ve smyslu nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne , chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení směrnice 95/46/ES (becné nařízení chraně sbních údajů, dále jen GDPR ) účinném d Bez hledu na t, zdali je uživatel fyzicku či právnicku sbu, mhu být pskytvatelem též zpracvávány sbní údaje zaměstnanců uživatele, zejména údaje identifikační a kntaktní, ve smyslu GDPR Pskytvatel v pzici správce zpracvává ty sbní údaje, které uživatel případně jeh zaměstnanec pskytnul při uzavírání smluvy, a t s hledem na nezbytnst takvéh zpracvání pr splnění smluvy a tedy pskytnutí služby Pskytvatel dále zpracvává uvedené sbní údaje a údaje způsbech využívání služby uživatelem na základě svých právněných zájmů pr marketingvé účely suvisející s pskytváním služby Pskytnutí uvedených sbních údajů je smluvním pžadavkem pskytvatele. Ke zpracvání sbních údajů bude dcházet p dbu 10 let d uknčení pskytvání služby a t s hledem na chranu neb bhajbu právních nárků pskytvatele Pskytvatel nepředá sbní údaje uživatelů žádným dalším příjemcům. Tímt nejsu dtčeny pvinnsti pskytvatele stanvené zvláštním právním předpisem Uživatel, případně zaměstnanec uživatele, má v suvislsti se zpracváním jeh sbních údajů práv: a. žádat infrmace kategriích zpracvávaných sbních údajů, účelu, dbě a pvaze zpracvání a příjemcích sbních údajů; b. pžádat pskytnutí kpie zpracvávaných sbních údajů; c. pžádat při naplnění pdmínek stanvených relevantními právními předpisy, aby sbní údaje byly praveny, dplněny neb vymazány, případně jejich zpracvání mezen; d. vznést námitku prti zpracvávání sbních údajů a práv pdat stížnst u dzrvéh úřadu;

9 e. být infrmván případech prušení zabezpečení sbních údajů a t tehdy, pkud je pravděpdbné, že daný případ prušení bude mít za následek vyské rizik pr jeh práva a svbdy Veškerá uvedená práva může uživatel uplatnit prstřednictvím kntaktů zveřejněných na stránkách pskytvatele Kntaktní údaje pvěřence pr chranu sbních údajů a další infrmace zpracvání sbních údajů jsu zveřejněny na internetvých stránkách pskytvatele. Zpracvání sbních údajů Pskytvatelem v pzici zpracvatele Při pskytvání služby může ze strany pskytvatele rvněž dcházet ke zpracvání sbních údajů z pzice zpracvatele, v takvém případě se kategrizace zpracvávaných sbních údajů dvíjí d typu pskytvané služby pskytvatelem uživateli. Tyt bchdní pdmínky upravují pvinnsti pskytvatele, v pzici zpracvatele, a uživatele, v pzici správce, vyplývající ze zpracvání sbních údajů v suladu s článkem čl. 28 GDPR Pskytvatelem jsu v pzici zpracvatele zpracvávány vždy puze ty sbní údaje subjektů údajů, se kterými uživatel v pzici správce v rámci využívání služby nakládá. Rzsah a kategrie sbních údajů, u nichž se uživatel může dstat v rámci využívání služby d pzice správce ve smyslu GDPR se vždy dvíjí d kategrie knkrétní využívané služby Zpracvání sbních údajů bude pskytvatelem prváděn zejména frmu náhledu, shrmažďvání, pužívání, zálhvání, ukládání a výmazu, a t vždy dle typu pskytvané služby a za účelem pskytvání služby a p celu dbu jejíh pskytvání Pskytvatel prhlašuje, že je schpen zajistit zavedení vhdných technických a rganizačních patření tak, aby zpracvání sbních údajů splňval pžadavky GDPR a aby byla zajištěna chrana práv dtčených subjektů údajů Pskytvatel je právněn d zpracvání zapjit další zpracvatele, vždy však infrmuje uživatele veškerých zamýšlených změnách týkajících se přijetí dalších zpracvatelů neb jejich nahrazení, a pskytne tak uživateli příležitst vyslvit vůči těmt změnám námitky, pkud uživatel námitky bez zbytečnéh dkladu nevyslví, má se za t, že se změnu suhlasí Zpracvání bude vždy realizván jen na základě dlžených pkynů uživatele udílených pskytvateli, které vyplývají z charakteru pskytvanéh služby neb jsu bsaženy v těcht pdmínkách a smluvních ujednáních Při pskytvání služby nebude dcházet ke zpracvání zvláštních kategrií sbních údajů. Uživatel je pvinen zajistit, že pskytvateli nebudu předány žádné sbní údaje zvláštních kategrií Pskytvatel se jak zpracvatel při zpracvání sbních údajů zavazuje: a. zpracvávat sbní údaje puze pr účely a způsby vyplývajícími z pdmínek a smluvních ujednání,

10 b. zajistit, aby se sby právněné zpracvávat sbní údaje zavázaly k mlčenlivsti, c. přijmut veškerá vhdná technická a rganizační patření ve smyslu dle čl. 32 GDPR, jež jsu nutná k zabezpečení zpracvání sbních údajů a dpvídají pvaze zpracvání a s tím spjenému riziku, aby mj. nemhl při tmt zpracvání djít k neprávněnému neb nahdilému přístupu k sbním údajům, k jejich změně, zničení či ztrátě, neprávněným přensům, k jejich jinému neprávněnému zpracvání, jakž i k jinému zneužití sbních údajů, d. p uknčení pskytvání služby veškeré zpracvávané sbní údaje vymazat neb vrátit uživateli, vymazat veškeré jejich případně existující kpie, e. být uživateli nápmcen prstřednictvím vhdných technických a rganizačních patření, pkud je t mžné, pr splnění správcvy pvinnsti reagvat na žádsti výkn práv subjektu údajů, f. být uživateli nápmcen při zajišťvání suladu s pvinnstí zabezpečení zpracvání, při hlašvání případů prušení zabezpečení sbních údajů Úřadu pr chranu sbních údajů, při znamvání případů prušení zabezpečení sbních údajů subjektu údajů, při psuzení vlivu na chranu sbních údajů a při předchzí knzultaci s Úřadem pr chranu sbních údajů, g. neprdleně uživatele infrmvat v případě, že pdle jeh názru určitý pkyn prušuje ustanvení GDPR neb jiných předpisů Evrpské unie neb členskéh státu týkající se chrany údajů, h. být uživateli nápmcen při zajišťvání suladu s pvinnstmi dle čl. 32 až 36 GDPR, t vše při zhlednění pvahy zpracvání a infrmací, jež má pskytvatel k dispzici, i. pskytnut uživateli na základě jeh písemnéh pkynu veškeré nezbytné infrmace ptřebné k dlžení th, že byly splněny pvinnsti pskytvatele vyplývající z čl. 28 GDPR, a umžní audity, včetně inspekcí, prváděné správcem neb jiným auditrem, kteréh správce pvěřil, a k těmt auditům svu činnstí přispěje, j. pskytnut uživateli na jeh písemnu žádst veškeré infrmace ptřebné k dlžení th, že byly splněny pvinnsti stanvené těmit pdmínkami a čl. 28 GDPR, k. v případě prušení zabezpečení zpracvávaných sbních údajů bezdkladně p jeh zjištění upzrnit uživatele s tím, že sučástí upzrnění bude ppis pvahy danéh případu prušení zabezpečení sbních údajů, ppis pravděpdbných důsledků prušení zabezpečení sbních údajů a ppis patření, která pskytvatel přijal neb navrhuje přijmut, a patření, která dpručuje přijmut uživateli, vždy s cílem vyřešit dané prušení zabezpečení sbních údajů a zmírnit mžné nepříznivé dpady.

11 7.22. Uživatel se tímt vůči pskytvateli výslvně zavazuje k ddržvání veškerých pvinnstí, které mu, dstane-li se d pzice správce sbních údajů ve smyslu GDPR, plynu z těcht pdmínek, smluvních ujednání, ustanvení GDPR, příslušných záknů a jiných becně závazných právních předpisů. Závazek uživatele dle předchzí věty zahrnuje mj. jeh pvinnst předávat pskytvateli prstřednictvím služby jen takvé další sbní údaje, k nimž dispnuje platným právním titulem ve smyslu čl. 6 GDPR, a t při ddržení veškerých zásad upravených v čl. 5 GDPR a suvisejících právních pvinnstí. Za tímt účelem se uživatel zavazuje mj. zajistit, že ke zpracvávání sbních údajů frmu jejich ulžení bude p celu dbu zpracvávání dispnvat platným právním titulem splňujícím pžadavky GDPR a dalších právních předpisů Bez hledu na právní titul, na jehž základě ke zpracvávání sbních údajů dchází, se uživatel zavazuje plnit v případě, že bude ve vztahu k určitým sbním údajům vystupvat v pzici správce, svji infrmační pvinnst vůči dtčeným subjektům údajům vyplývající z článku 13 a násl. GDPR včetně infrmvání autmatizvaném zpracvání sbních údajů ve frmě prfilvání V případě prušení jakékli pvinnsti stanvené tímt článkem pdmínek, se uživatel zavazuje nahradit pskytvateli jakukli (majetkvu i nemajetkvu) újmu, která mu v důsledku danéh prušení neb v suvislsti s ním vznikne Smluvní strany se zavazují zajistit splnění pvinnstí, jež jim plynu z GDPR a tht článku pdmínek, nejpzději ke dni účinnsti GDPR. Pvinnsti, jež jsu však vyžadvány platnu a účinnu právní úpravu již před datem účinnsti GDPR, jsu smluvní strany pvinny ddržvat již de dne účinnsti těcht pdmínek. 8. Omezení neb přerušení pskytvání Služeb 8.1. Pskytvatel je právněn na nezbytně nutnu dbu mezit neb přerušit pskytvání služeb z následujících důvdů: prvádění údržby neb pravy síťvé infrastruktury, stanvených v příslušných právních předpisech (např. 99 dst. 3 zákna č. 127/2005 Sb., elektrnických kmunikacích, ve znění pzdějších předpisů krizvý stav neb 98 dst. 3 zákna č. 127/2005 Sb., elektrnických kmunikacích, ve znění pzdějších předpisů závažné prušení bezpečnsti a integrity kmunikační sítě pskytvatele z důvdů pškzení neb zničení elektrnickéh kmunikačníh zařízení, zejména vlivem velkých prvzních havárií neb živelních phrm),

12 klnstí vylučujících dpvědnst ze zákna Pskytvatel prvz Služby bnví bezprstředně pté, c pminu důvdy mezení neb přerušení služby dle předchzích bdů Pskytvatel je rvněž právněn mezit aktivní užívání služby neb kamžitě vypvědět služby, pkud je uživatel například v prdlení s úhradu platby, neb neplní další smluvní pdmínky. Blíže v bdech 4.9, 4.11, , , a Djde-li ze strany pskytvatele ke zjištění nenadálé či nebvyklé skutečnsti suvisející s pskytvanu službu, jež může mít významný vliv na pskytvanu službu, a t zejména v pdbě jejíh přerušení neb mezení, a jejímž charakteru je pskytvatel přesvědčen, že je nutné sučinnsti ze strany uživatele, beznámí pskytvatel uživatele takvé skutečnsti bez zbytečnéh dkladu, a t prstřednictvím kntaktní sby uživatele. Uživatel je v takvém případě pvinen pskytnut pskytvateli bez zbytečnéh dkladu sučinnst. 9. Splečná a závěrečná ustanvení 9.1. Pskytvatel si v případě hrubéh neb pakvanéh prušvání těcht Všebecných pdmínek, zejména bdu 5. VP, vyhrazuje práv kamžitéh vypvězení smluvy na pskytvání služeb, tzn. mim jiné kamžité přerušení neb zrušení pskytvaných služeb Uknčení smluvy ze strany uživatele a dns serverů je mžný puze p uhrazení všech závazků vyplývajících ze smluvy a platných ceníků služeb Pskytvatel nedpvídá za škdy způsbené uživateli přerušením služeb dle bdu 4.9, 4.11, , , a 9.1 těcht Všebecných pdmínek Pskytvatel se zavazuje udržvat pjištění fyzicky umístěných technlgií uživatelů v datacentru pskytvatele pr krytí rizik spjených s pškzením, ztrátu neb dcizením serveru. Minimální pjistné limity jsu 8 000,- Kč na jeden server (v případě umístění jedntlivých serverů) a ,- Kč na jeden rack (v případě prnájmu racků). V případě prnájmu části racku se částka úměrně snižuje Případné dchylky d těcht Všebecných pdmínek, pkud budu mezi pskytvatelem a uživatelem sjednány, musí mít písemnu bustranně pdepsanu frmu. Pskytvatel je právněn tyt VP měnit s tím, že je pvinen je zveřejnit měsíc před jejich účinnstí prstřednictvím adresy Právní vztahy vznikající se Smluvy a těcht Všebecných pdmínek, jakž i právní vztahy se Smluvu suvisející se řídí českým právem. V Ivančicích, zveřejněn na platné d Vasil Msriak

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

Shop System - Smlouva o poskytování software

Shop System - Smlouva o poskytování software Shp System - Smluva pskytvání sftware Pskytvatel: NetSystems Slutin s.r.., zapsaná v bchdním rejstříku Městskéh sudu v Praze, ddíl C, vlžka 151732 Zenklva 37, Praha 8, Libeň 180 00 IČ: 28896416, DIČ: CZ28896416

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ. Sankce

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ. Sankce PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ Sankce OBSAH 1 UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 2 NEOPRÁVNĚNÉ NÁROKOVÁNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 3 PODMÍNKY UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 4 VÝŠE SMLUVNÍ POKUTY...

Více

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Sankce

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Sankce PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ Sankce OBSAH 1 UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 2 NEOPRÁVNĚNÉ NÁROKOVÁNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 3 PODMÍNKY UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 4 VÝŠE

Více

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o.

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o. OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyC s.r.. Splečnsti SiMyC s.r.. udělujete dbrvlně suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s právními předpisy na chranu sbních údajů, zejména nařízením

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s. (dále jen splečnst neb správce ) při výknu pdnikatelské činnsti. Splečnst

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s. Zásady chrany sbních údajů splečnsti Ostravské výstavy, a.s. Dne 25. května 2018 nabude účinnsti Nařízeni Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) č.2016/679 ze dne 27. Dubna 2016 chraně fyzických sb v suvislsti

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ Česká pšta, s.p. Praha 1, Plitických vězňů 909/4, PSČ 225 99 zapsán v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze ddíl A, vlžka 7565 IČO: 47 11 49 83 DIČ: CZ47 11 49 83 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů.

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů. Zásady chrany sbních údajů Ochrana sbních údajů Zásady chrany sbních údajů jsu vytvřeny na základě přijetí Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ...

Více

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami Smluva revitalizaci, svícení, bnvě, údržbě a prvzvání distribuční sustavy elektrické energie sítě veřejnéh světlení na základě metdy Energy Perfrmance and Quality Cntracting uzavřená pdle 1746 dst. 2 bčanskéh

Více

Smlouva o poskytnutí péče o dítě předškolního věku

Smlouva o poskytnutí péče o dítě předškolního věku Smluva pskytnutí péče dítě předšklníh věku (uzavřené pdle zákna č. 40/1964 Sb., ve znění pzdějších předpisů) Šklka Ježeček, s.r.., se sídlem Na Králvě 668/5, Praha Slivenec 154 00 IČ 24659215, DIČ CZ24659215

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluva bchdním zastupení Zastupený CZ.NIC, z. s. p.. sídl Americká 23, 12000 Praha 2 IČ 67985726 DIČ CZ67985726 zastupený Mgr. Ondřejem Filipem, výknným ředitelem sdružení a Obchdní zástupce Se sídlem

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015. Pravidla sutěže Desperads Facebk sutěž" Přadatel sutěže: Přadatelem sutěže je splečnst Heineken Česká Republika, a.s., se sídlem v Krušvicích, U Pivvaru 1, IČO 45148066, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s., K Ryšánce 1668/16, 147 54 Praha 4, IČO: 452 72 387, zapsané v bchdním rejstříku

Více

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s.

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s. Splečnsti GALATEA GROUP, a.s udělíte suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s česku legislativu, zejména se záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů a změně některých

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "Pojištění je dobrá rada"

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Pojištění je dobrá rada ÚPLNÁ PRAVIDLA sutěže "Pjištění je dbrá rada" Tat pravidla sutěže (dále jen "Pravidla") upravují sptřebitelsku sutěž "Pjištění je dbrá rada" (dále jen "Sutěž") jak jediný závazný a úplný dkument. 1. Přadatel

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. E DOŘE KRÁLOÉ NAD LABEM Žádám stipendium v akademickém/šklním rce 08/09 Čísl účtu: Míst narzení: Kntaktní adresa: Telefn:

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všebecné bchdní pdmínky Všebecné pdmínky pskytvání datvých služeb prstřednictvím bezdrátvé sítě Všebřice.net prvzvané splečnstí Všebřice.net s.r.. (dále Všebecné pdmínky) 1. Úvdní ustanvení 1.1. Služby

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24.5.2018 Pslední aktualizace: 20.11.2018 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2 Účely zpracvání

Více

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu Úplná pravidla sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu (dále jen sutěž ). Tat pravidla jsu jediným dkumentem,

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Smluva uzavření buducí kupní smluvy Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: 1. Jmén buducíh prdávajícíh, r.č..., bytem., jak buducí prdávající na straně jedné (dále jen buducí prdávající

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY poskytování telekomunikačních služeb

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY poskytování telekomunikačních služeb VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pskytvání telekmunikačních služeb Tyt Všebecné pdmínky stanvují pstup uzavírání smluvy pskytvání a užívání telekmunikačních služeb a pdmínky, na základě kterých bude Martin Křapka, Bečv

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Infrmace k chraně sbních údajů (pdle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod Výzva k pdání nabídky na veřejnu zakázku: Právní služby a pradenství pr Reginální radu reginu sudržnsti Jihvýchd zadávanu pdle 6 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, jak zakázku

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, IČ 00845451, U Splavu 76/14A, 725 28 Ostrava Lhtka, jak správce sbních údajů (dále jen jak správce neb

Více

Provozování a využívání výpočetní techniky a počítačové sítě Vysoké školy ekonomické v Praze

Provozování a využívání výpočetní techniky a počítačové sítě Vysoké školy ekonomické v Praze Prvzvání a využívání výpčetní techniky a pčítačvé sítě Vyské škly eknmické v Praze Strana 1 / 5 Stav dkumentu 1 Prvzvání a využívání výpčetní techniky a pčítačvé sítě Vyské škly eknmické v Praze Antace:

Více

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO Základní umělecká škla, Krnv, Hlavní náměstí 9, příspěvkvá rganizace, PSČ 794 01, IČO 60780541 Tel. +420 554 611 030, e-mail: inf@zuskrnv.cz, www.zuskrnv.cz Ochrana sbních údajů infrmace zpracvání sbních

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení, Základní škla, Ostrava-Pruba, Bulharská 1532, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Všeobecné smluvní podmínky provozu služby Outsourcing e- spis LITE

Všeobecné smluvní podmínky provozu služby Outsourcing e- spis LITE Všebecné smluvní pdmínky prvzu služby Outsurcing e- spis LITE Následující ujednání jsu všebecně platnými Všebecnými smluvními pdmínkami prvzu služby Outsurcing e-spis LITE (dále jen Pdmínky), které nabízí

Více

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení uživatelé, rdinní příslušníci a zaměstnanci, Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace (dále jen Dmv Čujkvva),

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Měst Odstranění závad z revize elektrickéh zařízení v bjektu č.p. 826 ul. Bartňva v Pardubicích 1. Základní údaje zadavateli:

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče Mateřská škla Slezská Ostrava, Pžární 8, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky)

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky) I. Úvd Tyt zásady a pstup při zpracvání bsahují základní infrmace, jak naše splečnst LM Cnstructin s.r.., se sídlem Křižíkva 506/62, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO: 24820831, zapsaná v Obchdním rejstříku

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

Organizační řád Občanského sdružení NHfree.net

Organizační řád Občanského sdružení NHfree.net Organizační řád Občanskéh sdružení NHfree.net revize 1.3 ze dne 22.2.2009 Občanské sdružení NHfree.net, Stříbrné Hry 121, 341 01 Nalžvské Hry, IČO 27038114, nhnet@seznam.cz, www.nhfree.net Zaregistrván

Více

MMR SLUŽBY MOBILNÍHO OPERÁTORA. nadlimitní veřejná zakázky otevřeného řízení. Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj

MMR SLUŽBY MOBILNÍHO OPERÁTORA. nadlimitní veřejná zakázky otevřeného řízení. Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj Základní údaje zadávací dkumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) Název veřejné zakázky: MMR SLUŽBY

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, vážení klienti, vážení zaměstnanci, Základní škla a mateřská škla Ostrava, Ostrčilva 10, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů,

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) platná d 1.1.2016 Vnitřní předpis města Náchda pr zadávání veřejných zakázek maléh rzsahu (mim režim zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách) Zadavatel je pvinen ddržvat zásady transparentnsti, rvnéh

Více

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy Metdická příručka Omezvání tranzitní nákladní dpravy K právnímu stavu ke dni 1. ledna 2016 Obsah 1 Na úvd... 2 2 Základní pjmy... 3 3 Obecně k mezvání tranzitní nákladní dpravy... 4 4 Prvedení příslušnéh

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24. 5. 2018 Pslední aktualizace: 8. 4. 2019 Verze: 1.3 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče/záknní zástupci dětí/zaměstnanci Mateřská škla, Ostrava Pruba, Nezvalv nám. 856, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt

Více

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka maléh rzsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 dst. 3 a 18 dst. 5 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 13904/P/2019-HSPH Čj.: UZSVM/P/9669/2019-HSPH Smluva díl ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 uzavřená dle ustanvení 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, ve znění pzdějších předpisů (dále jen bčanský

Více

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné Smluva č. /2014 pskytvání služby sciální péče dmva se zvláštním režimem Oáza pkje pr psychicky nemcné dle 91 zákna č. 108/2006 Sb., sciálních službách, v platném znění. (dále jen Smluva) paní / panem (dále

Více

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií:

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Technický dvůr Ostrava Svinv, příspěvkvá rganizace městskéh bvdu Svinv, Nad Prubku 838, 721 00 Ostrava Svinv, IČ 71174231, jak správce sbních údajů

Více

Platba online. Výklad pojmů. Platné ke dni Twisto je platba ve vybraných e-shopech jedním kliknutím.

Platba online. Výklad pojmů. Platné ke dni Twisto je platba ve vybraných e-shopech jedním kliknutím. Platba nline (platné ke dni 1. 6. 2017) Twist je platba ve vybraných e-shpech jedním kliknutím. Výklad pjmů Platba nline je jednrázvé dlžení platby za nákupy u Obchdníka prstřednictvím splečnsti Twist.

Více

Všeobecné smluvní podmínky provozu služeb CZHOSTING.net

Všeobecné smluvní podmínky provozu služeb CZHOSTING.net Všebecné smluvní pdmínky prvzu služeb CZHOSTING.net Následující ujednání jsu všebecně platnými Všebecnými smluvními pdmínkami prvzu služeb CZHOSTING.net pr využívání všech služeb (dále jen Pdmínky), které

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro pronájem železničních vagónů (dále jen "VOP") 1 Definice pojmů

Všeobecné obchodní podmínky pro pronájem železničních vagónů (dále jen VOP) 1 Definice pojmů Obchdní pdmínky Všebecné bchdní pdmínky pr prnájem železničních vagónů (dále jen "VOP") 1 Definice pjmů předmět nájmu - železniční nákladní vagn neutralizace nákladníh prstru - dstranění výlučnéh půsbení

Více

Univerzita Karlova v Praze, KOLEJE A MENZY, Voršilská 1, Praha 1

Univerzita Karlova v Praze, KOLEJE A MENZY, Voršilská 1, Praha 1 Univerzita Karlva v Praze, KOLEJE A MENZY, Vršilská 1, Praha 1 č.j. 18/2013 Praha, dne 10. 1. 2013 SMĚRNICE č. 1/2013 O POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH PROSTŔEDKŮ, MYCÍCH, ČISTÍCÍCH A DEZINFEKĆNÍCH

Více

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy Obchdní pdmínky 1. Prvzvatel Karel Pavelek E-mail: airwheel@freewheel.cz Telefn: 776628664 IČ: 65484185 DIČ: CZ7504024737 Adresa: Dlní Věstnice 172, 692 29 Č.Ú.: 35-6974480257/0100 2. Objednávka a uzavření

Více

GDPR ochrana osobních údajů

GDPR ochrana osobních údajů GDPR chrana sbních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, Mateřská škla Ostrava- Pruba, Dvrní 763, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.drinkvna.cz

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. Účinnost: 25.11.2013. zákonným zástupcům dětí, pracovníkům školy MŠ Holice. Mgr. Mojmír Chytil, ředitel školy

ŠKOLNÍ ŘÁD. Účinnost: 25.11.2013. zákonným zástupcům dětí, pracovníkům školy MŠ Holice. Mgr. Mojmír Chytil, ředitel školy ZŠ a MŠ Olmuc Hlice, Náves Svbdy 41 ŠKOLNÍ ŘÁD pracviště Mateřská škla, Náves Svbdy 38 Zpracvala: Jana Skřivánkvá Účinnst: 25.11.2013 Infrmace pdána: Vydal: záknným zástupcům dětí, pracvníkům škly MŠ Hlice

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů Tímt prhlašujeme, že veškeré sbní údaje (dále také údaje ) jsu pvažvány za přísně důvěrné a je s nimi nakládán v suladu s platnými záknnými ustanveními České Republiky v blasti chrany

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, zaměstnanci, klienti Mateřská škla Ostrava, Pděbradva 19, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net Pravidla n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net (dále jen pravidla) I. Účel pravidel: Účelem těcht pravidel je pdrbně stanvit průběh realizace n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net v elektrnické aukční

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka OBCHODNÍ PODMÍNKY Ing. Petr Adámek se sídlem: Pd Cihelnu 4, 161 00 Praha 6 identifikační čísl:cz7104240792 IČ:43094554 pr prdej zbží prstřednictvím n-line bchdu umístěnéh na internetvé adrese www.nniprdukty.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KROB software s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KROB software s.r.o. Všebecné bchdní pdmínky splečnsti KROB sftware s.r.. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyt Všebecné bchdní pdmínky (dále jen VOP ) vymezují základní bchdní pdmínky a vztahy mezi splečnstí KROB sftware s.r.., IČ: 26857162,

Více

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat Stránka 1 z 5 Pravidla sutěže Každý bankmat je Equamat I. Přadatel a rganizátr sutěže 1. Sutěž Každý bankmat je Equamat (dále jen sutěž) bude prbíhat prstřednictvím prfilu Equa bank v aplikaci serveru

Více

SMLOUVA O LICENCI A O PODMÍNKÁCH UŽÍVÁNÍ APLIKACE

SMLOUVA O LICENCI A O PODMÍNKÁCH UŽÍVÁNÍ APLIKACE SMLOUVA O LICENCI A O PODMÍNKÁCH UŽÍVÁNÍ APLIKACE Tat smluva: je uzavírána mezi splečnstí Art f All s.r.., se sídlem: Praha 3, Rháčva 188/37, PSČ 13000, Česká republika, IČ: 46991654, DUNS: 495931529 a

Více

Varování podle - použití a dopady. Adam Kučínský ředitel odbor regulace

Varování podle - použití a dopady. Adam Kučínský ředitel odbor regulace Varvání pdle - pužití a dpady 12 ZKB Adam Kučínský ředitel dbr regulace Disclaimer Prezentace bsahuje infrmace platné ke dni její realizace, tedy k 16. 4. 2019. Infrmace, fakta a údaje bsažené v prezentaci

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, zaměstnanci a návštěvníci stránek, Dmv Magnlie, Ostrava Vítkvice, p.., (dále jen rganizace) jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL Obchdní pdmínky zadavatele Čísl smluvy kupujícíh: Čísl smluvy prdávajícíh: RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL uzavřená níže uvedenéh dne, měsíce a rku v suladu s ust. 92

Více

v oblasti mosazného zboží (vodovodní armatury) za účelem stanovení obchodních podmínek dodávek nabízených

v oblasti mosazného zboží (vodovodní armatury) za účelem stanovení obchodních podmínek dodávek nabízených Obchdní pdmínky Obchdní pdmínky pr ddávky prduktů a služeb SYNOPRO s.r.. I. Úvdní ustanvení 1) Tyt všebecné bchdní pdmínky (dále jen VOP ) vydává splečnst SYNOPRO s.r.. se sídlem Rudník 420(dále jen Ddavatel

Více

SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smlouva") Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710

SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva) Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710 SMLOUVA Č. S/2015/R1055 SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smluva") uzavřená pdle 2586 a násl. zákna č, 89/2012 Sb., Občanský zákník Smluvní strany Zadavatel: Sídlem: Osba právněná: Kntaktní sba: Česká republika

Více

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace Základní škla a Mateřská škla Ostrava-Krásné Ple, Družební 336, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů pr záknné zástupce, žáky a zaměstnance Úvdní infrmace Základní škla a Mateřská škla

Více

Úplná pravidla soutěže v rámci komunikační kampaně Ria MÁNIE

Úplná pravidla soutěže v rámci komunikační kampaně Ria MÁNIE Úplná pravidla sutěže v rámci kmunikační kampaně Ria MÁNIE Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže v rámci sutěže Ria MÁNIE (dále jen "sutěž"). Tat pravidla jsu jediným dkumentem, který

Více

Sídlo: Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78. Sídlo: Praha 1, Jindřišská 873/27, PSČ 110 00 IČO: 256 09 688

Sídlo: Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78. Sídlo: Praha 1, Jindřišská 873/27, PSČ 110 00 IČO: 256 09 688 Pravidla marketingvé akce s názvem SOUTĚŽ S VODAFONE KREDITNÍ KARTOU Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel marketingvé akce Sutěž s Vdafne Kreditní kartu (dále jen "marketingvá akce"). Tat

Více

w/f Smlouva.3 o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany

w/f Smlouva.3 o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany KU(1SP00RMSRB m H. w/f &C Smluva.3 závazku veřejné služby a vyrvnávací platbě za jeh výkn I. Smluvní strany 1. Mravskslezský kraj se sídlem: zastupený: IČ: bankvní spjení: čísl účtu: (dálejen Kraj") 28.

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S339/2012/VZ-21769/2012/523/Krk Brno 20. prosince 2012

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S339/2012/VZ-21769/2012/523/Krk Brno 20. prosince 2012 *UOHSX004HI9Y* UOHSX004HI9Y USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S339/2012/VZ-21769/2012/523/Krk Brn 20. prsince 2012 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

Obchodní a provozní podmínky pro systém TaskPool

Obchodní a provozní podmínky pro systém TaskPool Pdmínky - TaskPl Verze 2012.2 Obchdní a prvzní pdmínky pr systém TaskPl I. Terminlgie Objednatel uživatel systému TaskPl Pskytvatel subjekt pskytující Objednateli služby suvisející s prvzem, údržbu, správu

Více

Technická specifikace předmětu plnění. VR Organizace dotazníkového šetření mobility obyvatel města Bratislavy

Technická specifikace předmětu plnění. VR Organizace dotazníkového šetření mobility obyvatel města Bratislavy Technická specifikace předmětu plnění VR Organizace dtazníkvéh šetření mbility byvatel města Bratislavy Zadavatel: Centrum dpravníh výzkumu, v. v. i. dále jen zadavatel 1 PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem

Více

Krajský úřad Karlovarského kraje

Krajský úřad Karlovarského kraje Krajský úřad Karlvarskéh kraje PRAKTICKÝ POSTUP ZAVEDENÍ GDPR ve šklách a šklských zařízení Jaký přístup zvlil Karlvarský kraj Jaká je pdpra zřizvatele šklám Jak prbíhá vstupní analýza? NAVRHOVANÝ POSTUP

Více

Obchodní a dodací podmínky

Obchodní a dodací podmínky Obchdní a ddací pdmínky ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyt bchdní a ddací pdmínky (dále jen bchdní pdmínky") bchdní splečnsti Akční Ceny s.r.., se sídlem Ve Slatinách 3242/3, Praha 10- Záběhlice, 106 00 IČO: 030

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci, rdiče Mateřská škla Ostrava- Petřkvice, U Kaple 670, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY KDO JSME A KOMU SLOUŽÍME platná d 1. 4. 2015 Charakteristika dlehčvací služby Odlehčvací služba je terénní služba pskytvaná sbám, které mají sníženu sběstačnst z důvdu

Více

1. Provozovatelem služby je Michal Nezbeda Eudata.cz, IČ: 02843391, která je uvedena v kontaktních informacích na Internetových stránkách EUDATA.CZ.

1. Provozovatelem služby je Michal Nezbeda Eudata.cz, IČ: 02843391, která je uvedena v kontaktních informacích na Internetových stránkách EUDATA.CZ. Všebecné smluvní pdmínky EUDATA.CZ Dba trvání Smluvy Smluva pskytvání Internetvých služeb EUDATA.CZ (dále jen Smluva) se uzavírá na dbu určitu, pkud není smluvními stranami dhdnut jinak neb speciálními

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0068T4T* UOHSX0068T4T ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S539/2014/VZ-16583/2014/532/IBu Brn 7. srpna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní http://www.chladicirucnik.cz

Více

Smlouva o nájmu nebytového prostoru

Smlouva o nájmu nebytového prostoru Smluva nájmu nebytvéh prstru 0. SMLUVNÍ STRANY Jmén (dplňte) datum narzení: (dplňte) trvale bytem v(dplňte) Upzrnění: Tat smluva bude brzy aktualizvána na základě nvely Občanskéh zákníku. Děkujeme za pchpení.

Více

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů;

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů; Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Základní škla, Ostrava-Hrabvá, Paskvská 46, příspěvkvé rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

2) Účastník je fyzická nebo právnická osoba, která na základě Smlouvy o poskytování připojení do Internetu užívá služeb Poskytovatele.

2) Účastník je fyzická nebo právnická osoba, která na základě Smlouvy o poskytování připojení do Internetu užívá služeb Poskytovatele. Všebecné pdmínky pskytvání telekmunikačních služeb Tyt Všebecné pdmínky stanvují pdmínky pskytvání a užívání telekmunikačních služeb a pdmínky, na základě kterých bude Patrik Rsenkranc, Nad Opatvem 2030/9,

Více

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje Ilíilllll',]!! 11! lllll 11111 KUÍ1SP80RnZ6V SMLOUVA MORAVSKOSLEZS KÝ KRAJ - K ^AJBKÝ ÚŘAD ČÍSLO SMI 0$f X-yVYCDOD Mír ATKU) -4- Cfe... zk db. se sídlem: zastupen: 28. října 117, 702 18 Ostrava IC: 70890692

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, pr uživatele sciálních služeb Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt, za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka maléh rzsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 dst. 5 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších

Více

Smlouva o závazku veřejné služby zabezpečení lékařské pohotovostní služby OŠKSS: SML /LPS/2015

Smlouva o závazku veřejné služby zabezpečení lékařské pohotovostní služby OŠKSS: SML /LPS/2015 Smluva závazku veřejné služby zabezpečení lékařské phtvstní služby OŠKSS: SML /LPS/2015 uzavřená pdle ust. 1746 dst. 2 zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, ve znění pzdějších předpisů S m l u v n í s

Více

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem Tent prjekt je splufinancván Evrpským sciálním fndem a státním rzpčtem Z a d á v a c í d k u m e n t a c e Odbrná publikace Management kulturníh cestvníh ruchu a návazné šklení pr prjekt OP RLZ - MMR Odbrná

Více

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace Mateřská škla Ostrava, Hrnická 43A, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci šklu vzdělávaných dětí, zaměstnanci, zástupci splupracujících rganizací,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 44 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn neb ZVZ ) k tevřenému řízení na veřejnu zakázku s názvem Rzšíření Reginální kmunikační

Více