ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15"

Transkript

1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15 o cen v ase a míst obvyklé stavebních objekt.p. 9/I,II a pozemk p..st. 13 a p.. 29/1 situovaných v katastrálním území Malá Skalice (621692), obci eská Skalice (573990), okrese Náchod, kraji Královehradeckém a pozemcích p.. 107/2,3 a p a porostech situovaných v katastrálním území íkov (621714), obci íkov (530786), okrese Náchod, kraji Královehradeckém a zapsaných na L.V a L.V Vlastník oce ovaných nemovitostí: Vav ena Miroslav, Hurdálkovo nám stí 9 Malá Skalice, eská Skalice Objednatel posudku: Exekutorský ú ad Havlí v Brod, soudní exekutor Mgr. Stanislav Molák; usnesení.j. 050 EX 5774/14-50 ze dne el posudku: zjišt ní ceny v ase a míst obvyklé (tržní) nemovitostí a pozemk zapsaných na L.V a L.V ve vlastnictví p. Vav eny Miroslava s cílem provedení exekuce jejich prodejem k uspokojení pohledávky oprávn ného Posudek vypracoval: ing. Jan Kroupa soudní znalec z oboru ekonomiky ceny a odhady se specializací nemovitosti len Asociace znalc a odhadc R Brno mob Posudek obsahuje: 24 stran v. obalu Po et vyhotovení: p edává se ve t ech vyhotoveních v. 1xCD Ve Ž e nad Sázavou

2 ÚVOD edm tem znaleckého posudku je stanovení ceny v ase a míst obvyklé (tržní) stavebních objekt.p. 9/I a II a pozemk p..st. 13 a p.. 29/1 situovaných v katastrálním území Malá Skalice, obci eská Skalice, okrese Náchod, kraji Královehradeckém a zapsaných na L.V a pozemk p.. 107/2,3 a 477 v. trvalých porost situovaných v katastrálním území íkov, obci íkov, okrese Náchod, kraji Královehradeckém a zapsaných na L.V Objednatel posudku: Exekutorský ú ad Havlí v Brod, soudní exekutor Mgr. Stanislav Molák; usnesení.j. 050 EX 5774/14-50 ze dne Vlastník oce ovaných nemovitostí: Vav ena Miroslav, Hurdálkovo nám stí 9 Malá Skalice, eská Skalice el posudku: zjišt ní ceny v ase a míst obvyklé (tržní) nemovitostí a pozemk zapsaných na L.V a L.V ve vlastnictví p. Vav eny Miroslava s cílem provedení exekuce jejich prodejem k uspokojení pohledávky oprávn ného Podklady pro vypracování posudku: - usnesení.j. 050 EX 5774/14-50 ze dne vydané Exekutorským ú adem Havlí v Brod - výpis z K.N. L.V a snímek kat. mapy; k.ú. Malá Skalice a íkov - fotodokumentace - venkovní osobní prohlídka nemovitostí - podklady o prodeji a nabídkách podobných nemovitostí z databáze znalce a získané z internetových nabídek - zákon 526/1990 o cenách ze dne vyhláška ministerstva financí.441/2013 Sb. k provedení zákona o oce ování majetku ve zn ní vyhlášky.199/2014 Sb. platná od dále jen Vyhláška Ocen ní se provádí ke dni

3 NÁLEZ Oce ované nemovitosti tj. rodinný d m.p. 9, pozemky p..st. 13 a p.. 29/1 se nalézají v katastrálním území Malá Skalice, obci eská Skalice, okrese Náchod, kraji Královehradeckém a jsou zapsány na L.V Pozemky p.. 107/2,3 a p se nalézají v katastrálním území, obci íkov, okrese Náchod, kraji Královehradeckém a jsou zapsány na L.V Vlastnické právo je vyzna eno v obou výpisech z K.N. L.V a 1047 pro p. Vav enu Miroslava bytem Hurdálkovo nám stí.p. 9 Malá Skalice, eská Skalice (I ). P vodní stavení.p. 9 je jednopodlažní, zd ný objekt, krytý sedlovou st echou s podkrovím. Stavení je kryto eternitovými šablonami. Je provedena vým na oken a oprava fasády. Elektroinstalace sv telná i motorová. Objekt lze p ipojit na veškeré inž. sít v obci. Objekt p sobí udržovaným dojmem na rozdíl od p ilehlého dvora. Zahrada v zadní ásti je oplocená, osázena trvalými porosty (ovocné stromy a jehli naté stromy tvo ící p irozené zastín ní a oplocení). Sm rem do Hurdálkova nám stí 9 je p istav n p íst ešek rozši ující prostor Hosp dky. Prostor je využíván k provozování menší restaurace s upraveným prostorem pro posezení sm rem do p ilehlého nám stí. Druhý objekt.p. 9 je situovaný ve dvo e, nov opravovaný, p ízemní, krytý sedlovou st echou. V dob prohlídky nebyla dokon ena fasáda tohoto objektu. Slouží jako obytná ást t chto oce ovaných nemovitostí. Ve zp sobu ochrany výše uvedených nemovitostí je uvedeno ochranné pásmo vodního zdroje 2.stupn. Omezení vlastnického práva je vyzna eno ve form zástavního smluvního práva a zahájení exekuce. S p ihlédnutím k charakteru t chto nemovitostí, jejich situování a zp sobu využití posudek zohled uje samostatné ocen ní ploch tj. parcel p..st. 13 a p ilehlé parcely p.. 29/1 využívanou jako zahrada.

4 Oce ované pozemky a porosty se nalézají na samém okraji katastrálního území íkov, obci íkov, okrese Náchod, kraji Královehradeckém a jsou zapsány na L.V Jedná se o pozemky, které by i p es jejich zp sob ochrany vedeny v K.N. jako rozsáhlé chrán né území, byly v budoucnu využity pro prodloužení stávající pr myslové zóny by nutn vyvolaly velké náklady na jejich sanaci a tím i jejich prodejní cena, by nep evýšila dále stanovenou prodejní cenu: Pozemek p.. 107/2 v K.N. L.V veden jako zem lský pozemek v druhu trvalý travní porost. Dle zjišt ní p i osobní prohlídce se jedná o pozemek zem lsky velmi složit využitelný siln zamok ený, neudržovaný, zarostlý p írodní travou a z velké ásti zalesn ný trvalým listnatým porostem (olše, b ízy). Pozemek je znehodnocen i provedeným násypem realizovaným pro úpravu terénu p i výstavb tovární haly f. Gondella sousedního pr myslového objektu. Problematické pro využití zem. innosti je i p ilehlá, výškov výrazn vyvýšená komunikace. E 67 (33) sm r Náchod. Zalesn nou ást pozemku oce uji zjednodušeným zp sobem p i použití údaj a skute ností získaných p i osobní prohlídce. Pozemek p.. 107/3 v K.N. L.V veden jako ostatní plocha se zp sobem využití jiná plocha. Dle zjišt ní na míst se jedná o pozemek srostlý s pozemkem p.. 107/2, který již neplní výše uvedenou funkcí. Též zarostlý vegetaci, nevyty ený. Pozemek p v K.N. L.V je pozemek veden v druhu vodní plocha se zp sobem využití koryto vodního toku p irozené nebo upravené. Ani tento pozemek nebyl v dob prohlídky vyty en. Jeho úprava umožnila tento pozemek reáln identifikovat. Je zárove p vodcem silného zamok ení p ilehlého pozemku.

5 POSUDEK A) Cena v ase a míst obvyklá (tržní) Stanovení tržní hodnoty Tržní hodnota je stanovena podle dostupných metod, které jsou reáln použitelné v sou asných ekonomických podmínkách v R a nejlépe vystihují sou asnou hodnotu majetku. Ta je velmi prom nlivá v ase a je ovliv ována mnoha faktory, které se vyvíjejí v období rozvoje tržního hospodá ství, stabilizace finan ní politiky a soukromého podnikání. Použití metod a zp sob stanovení tržní hodnoty je také ovlivn n i ú elem, pro který se tržní hodnota majetku zjiš uje. Za cenu v ase a míst obvyklou (tržní) považujeme p i oce ování nemovitostí cenu zjišt nou v takové výši, kterou by bylo možno v den ocen ní dosáhnout mezi dobrovoln prodávajícími a kupujícími nezávislými osobami po ádném marketingu. Metody zjišt ní obvyklé ceny nemovitostí Pro odhad obvyklé (tržní) ceny je hodnocení provád no v naší znalecké praxi v zásad t emi základními metodami, které jsou používány v r zných modifikacích. Stru ná charakteristika t chto metod: metoda nákladového ohodnocení (v cná) Jedná se v podstat o stanovení náklad na po ízení nemovitostí v sou asných cenách a ur ení p im eného stá í ke skute nému stavu ( asová cena vystihující reálný technický stav v ase hodnocení). V cná hodnota je tedy reproduk ní cena nemovitostí snížena o opot ebení. Reproduk ní cena odpovídá výši náklad, které by bylo nutno v dob ocen ní vynaložit na po ízení stejné nebo porovnatelné nové v ci. Ocen ní m že tedy být i podkladem v rozhodovacím procesu investora (potenciálního kupce), zda je výhodn jší a ekonomicky efektivn jší koupit již existující nemovitost nebo vybudovat nemovitost novou).

6 metoda výnosová (p íjmová) Vyjad uje schopnost nemovitostí vytvá et výnos (p íjem). Dosahovaný výnos je charakteristikou užitkovosti. Zjistí se u nemovitostí z dosaženého ro ního nájemného sníženého o ro ní náklady na provoz. Do t chto náklad by se m ly zapo ítat odpisy, pr rná ro ní údržba, správa nemovitostí, da z nemovitostí apod. Vyjád ení hodnoty nemovitosti pomocí kapitaliza ní míry je nutno provád t diferencovan pro každou nemovitost a v jednotlivých faktorech pr žn zohled ovat vývoj ekonomiky v R. V tomto p ípad nelze z d vodu nedostatku relevantních informací tuto metodu využít metoda srovnávací (statistická) V principu se jedná o vyhodnocení cen nedávno prodaných nebo cen nabídnutých nemovitostí k prodeji. S množstvím a kvalitou informací o trhu zákonit roste i p esnost hodnocení a schopnost odhadce odlišit kvalitu a tedy i vliv jednotlivých parametr na cenu. Znalec p itom v tšinou vychází z aktuální inzerce regionálních realitních kancelá í. Inzerované ceny jsou snížené o p íslušné provize z prodeje nemovitostí. Uvedené nemovitosti jsou na základ podobnosti porovnávány s oce ovanou a pomocí p epo ítacích koeficient jsou neutralizovány vzájemné rozdíly tak, že výsledné upravené ceny lze jednoduše pr rovat a získat tak srovnatelnou cenu oce ované nemovitosti. Velký vliv na kvalitu dosažených porovnávacích cen má ov ení informace o pr hu prodeje. V rohodnost této metody musí být založena na pr kazných podkladech. Každá z výše popsaných metod má své klady a zápory. Nejpr kazn jší z metod je metoda porovnání tržních cen, jestliže pro použití této metody máme dostate nou etnost aktuálních porovnatelných hodnot (ceny z realizovaných prodej nebo jejich nabídek). Tato metoda porovnávací nejv rn ji zobrazuje situaci na trhu a tedy nesmí chyb t v žádné analýze, která má stanovit reálnou tržní hodnotu nemovitostí. Pro ocen ní rodinného domu.p. 7 volím vzhledem k dostupnosti podklad metodu srovnávací (statistickou). Pro ocen ní lesních pozemk a porost využívám cenu zjišt nou nákladovým zp sobem a zaokrouhlenou.

7 Pro ocen ní stavebních objekt.p. 9/I a II volím vzhledem k dostupnosti podklad metodu srovnávací (statistickou). Pro ocen ní pozemk a porost využívám cenu zjišt nou nákladovým zp sobem a zaokrouhlenou Metoda srovnávací (statistická) I (p vodní stavení Hosp dka ) Nabízené nemovitosti k prodeji (porovnávací zp sob) (podklady k uvedeným objekt m a jejich detailní popis viz. p íloha) Zahrad Vybavení Vytáp ní Stá í Nabízená cena. Zdroj informace Místo stavby Velikost garáž zast.pl ocha (m 2 ) a (m 2 ) (popis) techn. stav (K ) energ. k. G 1. M a M reality Hradec Králové 2 Chvalkovic e okr. Náchod 3+1 parkov ání na ulici /400 V ve ejná kanalizace -vodovod -osobní vlast. plynové a lokální topení na T.P rekon ,- 230/400 V ve ejná 2. M a M reality Hradec Králové 2 Naho any okr. Náchod 3+1 stodola 32 m kanalizace -studna kopaná -ve ej. vodovod na T.P Ur. k rekonst r ,-

8 energ.k. G -motorová a sv telná vod ,- 3. M a M reality Náchod Hronov Velký eví okr. Náchod 2+1 stodola 210 -žumpa -ve. vodovod -osobní na T.P. stav vlast. -okraj obce

9 -9- Stanovený reduk ní koeficient K ve vztahu k oce ované nemovitosti (p vodní stavení Hosp dka ) K = K 1 x K 2 x K 3 x K 4 x K 5 x K 6 x K 7 íslušenstv. poloha v obci K 1 Vybavení vytáp ní K 2 í zahrada vedlejší stavba garáž Velikost obce (po et obyv.) K 4 ístup k domu K 5 Technický stav K 6 Zastav ná plocha K 7 Reduk ní koeficient K K ,000 1,000 1,000 (703) 1,050 1,000 0,980 (120) 1,020 1, ,000 1,010 1,000 (542) 1,050 1,000 1,020 (98) 1,030 1, ,000 1,010 1,020 (6.251) 1,000 1,000 1,020 (210) 1,000 1,051 eská Skalice (5.178) (247)

10 -10- Nabízené nemovitosti Nabídková Reduk ní Koeficient a Upravená cena. k prodeji (porovnatelné) cena (K ) koeficient K zdroj informace (real. kancelá ) (K ) m Chvalkovice ,- 1,050 0, ,- okr. Náchod m Naho any ,- 1,114 0, ,- okr. Náchod m Hronov, Velký D eví ,- 1,051 0, ,- okr. Náchod Pr rná cena vybraných obdobných nemovitostí (K ) ,- maximum (K ) ,- minimum (K ) ,- Cena v ase a míst obvyklá zjišt ná srovnávací metodou (p vodní stavení): ,- (0,15 x ,-) = ,- K

11 Metoda srovnávací (statistická) II (obytný objekt) Nabízené nemovitosti k prodeji (porovnávací zp sob) (podklady k uvedeným objekt m a jejich detailní popis viz. p íloha) Zahrad Vybavení Vytáp ní Stá í Nabízená cena. Zdroj informace Místo stavby Velikost garáž zast.pl ocha (m 2 ) a (m 2 ) (popis) techn. stav (K ) -elektro 220 V 1. M a M reality Náchod Vlásenka eská Metuje okr. Náchod 3+1 ne ener.kl. G -septik -ve ejný na T.P. -- nutná rekonst r ,- vodovod -p íjezd obecní -elektro 220/ M a M reality áslav Jasenná okr. Náchod 3+1 kolna stodola, sklep, dílna -ve ejná krbová kamna + el. ímot ,- kanalizace opy -studna kopaná -ve ejný

12 vodovod -p íjezd obecní -cihla -klidná M a M reality Hradec Králové Horní Radechová Slavíkov 2+1 ne 92 ást obce -všechny I.S. na T.P. ed rekonst r , kotelna

13 -13- Stanovený reduk ní koeficient K ve vztahu k oce ované nemovitosti (obytný objekt) K = K 1 x K 2 x K 3 x K 4 x K 5 x K 6 x K 7 íslušenstv. poloha v obci K 1 Vybavení vytáp ní K 2 í zahrada vedlejší stavby garáž Velikost obce (po et obyv.) K 4 ístup k domu K 5 Technický stav K 6 Zastav ná plocha K 7 Reduk ní koeficient K K ,000 1,010 1,000 (310) 1,020 1,000 0,980 1,000 1, ,000 1,000 1,000 (724) 1,020 1,000 1,000 1,000 1, ,000 1,010 1,000 (490) 1,020 1,000 0,980 1,000 1,010 eská Skalice (5.178) (72,50)

14 -14- Nabízené nemovitosti Nabídková Reduk ní Koeficient a Upravená cena. k prodeji cena koeficient zdroj informace (K ) (porovnatelné) (K ) K Rodinný d m eská Metuje ,- 1,010 0, ,- okr. Náchod Rodinný d m Jasenná ,- 1,020 0, ,- okr. Náchod Rodinný d m Horní Radechová ,- 1,010 0, ,- okr. Náchod Pr rná cena vybraných obdobných nemovitostí (K ) ,- maximum (K ) ,- minimum (K ) ,- Cena v ase a míst obvyklá zjišt ná srovnávací metodou (obytný objekt): ,- (0,15 x ,-) = ,- K odpo et na nedokon enost stavebních prací na objektu ,- K upravená zjišt ná cena v ase a míst obvyklá ,- K

15 POZEMKY Stavební pozemek neocen ný v cenové map stavebních pozemk ( 3 a 4 Vyhlášky ) parcela p..st. 13 a 29/1 (zahrada) Vým ra: a 497 = m 2 Druh pozemku: zastav ná plocha a nádvo í (souvislá zahrada) Katastrální území: Malá Skalice (621692) Obec: eská Skalice (573990) Okres: Kraj: Náchod Královehradecký Po et obyvatel: ZC = ZC V x O 1 x O 2 x O 3 x O 4 x O 5 x O 6 ZC V Základní cena stavebního pozemku p íloha.2, tab.. 1 Vyhlášky /m 2 kraj: Královehradecký okres: Náchod 620,- O 1 velikost obce I (5.178) nad obyvatel 0,95 O 2 hospodá sko-správní význam obce III obec s po tem obyvatel nad obyvatel 0,85 O 3 poloha obce V v ostatních p ípadech 0,80 O 4 technická infrastruktura v obci I elekt ina, vodovod, plyn kanalizace 1,00 O 5 dopravní obslužnost obce II železni ní a autobusová zastávka 0,95 O 6 ob anská vybavenost v obci III základní vybavenost 0,95

16 -16- ZC = 620,- K /m 2 x 0,95 x 0,85 x 0,80 x 1,00 x 0,95 x 0,95 = 361,47 K /m 2 ZCU = ZC x I I = I T x I o x I P 5 I T = P 6 x (1 + P i ) index trhu (p íloha.3, tab..1 Vyhlášky ) i = 1 Znak Kvalitativní pásma P i Název znaku íslo Popis pásma Hodnota 1. Situace na díl ím trhu s nemovitými v cmi III poptávka je vyšší než nabídka +0,06 2. Vlastnické vztahy V pozemek jehož sou ástí je stavba (stejný vlastník) 0,00 3. Zm ny v okolí II stabilizované území 0,00 4. Vliv právních vztah na prodejnost II bez vlivu 0,00 5. Ostatní neuvedené II bez dalších vliv 0,00 6. Povod ové riziko IV zóna se zanedbatelným nebezpe ím výskytu záplav 1,00 Index trhu: I T = P 6 x (1 + P i ) = 1,00 x (1 + 0,06) 5 i = 1 1,060

17 -17-6 I o = 1 + P i index omezujících vliv na pozemek i = 1 (p íloha.3; tab..2 Vyhlášky ) Znak Kvalitativní pásma P i Název znaku íslo Popis pásma Hodnota 1. Geometrický tvar pozemku a velikost pozemku II tvar bez vlivu na využití 0,00 2. Svažitost pozemku a expozice IV svažitost pozemku do 15% v etn, ostatní orientace 0,00 3. Ztížené základové podmínky III neztížené základové podmínky 0,00 4. Chrán ná území a ochranná pásma II ochranné pásmo vodního zdroje 2. stupn - 0,05 5. Omezení užívání pozemku I bez omezení užívání 0,00 6. Ostatní neuvedené II bez dalších vliv 0,00 6 Index omezujících vliv na pozemek: I O = 1 + P i i = 1 0,950

18 I P = P 1 x (1 + P i ) index polohy (p íloha.3; tab..3 Vyhlášky ) i = 2 Znak Kvalitativní pásma P i Název znaku íslo Popis pásma Hodnota 1. Druh a ú el užití stavby I f reziden ní stavby v ostatních obcích nad obyvatel 1, evažující zástavba v okolí pozemku I reziden ní zástavba + 0,04 3. Poloha pozemku v obci II navazující na st ed obce + 0,02 4. Možnost napojení pozemku na inž. sít, které jsou v obci I pozemek lze napojit na všechny sít v obci 0,00 5. Ob anská vybavenost v okolí pozemku I v okolí nemovité v ci je dostupná ob anská vybavenost obce 0,00 6. Dopravní dostupnost k pozemku VI íjezd po zpevn né komunikaci, dobré parkovací možnosti 0,00 7. Osobní hromadná doprava III zastávka do 200 m v etn +0,02 8. Poloha pozemku nebo stavby z hlediska komer ní využitelnosti IV výhodná, pro pozemek se stavbou s komer ní využitelností + 0,08 9. Obyvatelstvo II bezproblémové okolí 0, Pr rná nezam stnanost II pr rná nezam stnanost 0, Vlivy ostatní neuvedené II bez dalších vliv (osobní spory) 0,00

19 11 Index polohy: I p = P 1 x (1 + P i ) = 1,00 x 1,160 1,160 i = 2 I = I T x I O x I p = 1,06 x 0,950 x 1,160 = 1,16812 zaokrouhleno na t i desetinná místa = 1,168 ZCU = ZC x I = 361,47 K /m 2 x 1,168 = 422,20 K /m 2 Ocen ní pozemk (p..st. 13 a p.. 29/1; k.ú. Malá Skalice): m 2 x 422,20 K /m 2 = ,60 K Zem lský pozemek ( 6 Vyhlášky ) pozemek p.. 107/2; k.ú. íkov, L.V vým ra: m 2 kat. území: íkov (621714) obec: íkov (530786) druh pozemku: zp sob ochrany. trvalý trávní porost zem. p dní fond, rozsáhlé chrán né území BPEJ: 83 m ,71 K /m m ,74 K /m 2 Úprava Z.C. zem. pozemk : pol p íl..5 Vyhlášky +40 % (sousední k.ú. obce s po tem 5 10 tis. obyvatel) Ocen ní pozemku (p.. 107/2; k.ú. íkov) /(83 m 2 x 8,71 K /m 2 ) + (9.582 m 2 x 2,74 K /m 2 )/ x 1,40 = ,65 K

20 Pozemek vodní plochy ( 8 Vyhlášky ) pozemek p.. 477; k.ú. íkov, L.V vým ra: 556 m 2 druh pozemku: zp sob využití: zp sob ochrany: vodní plocha koryto vodního toku p irozené nebo upravené rozsáhlé chrán né území Využívám ustanovení 8 Vyhlášky odst. 5 o nejmenší cen za 1 m 2 10,- K Ocen ní pozemku (p.. 477; k.ú. íkov) 556 m 2 x 10,- K /m 2 = 5.560,- K Jiný pozemek ( 9 Vyhlášky ) Pozemek p.. 107/3; k.ú. íkov, L.V vým ra: m 2 druh pozemku: ostatní plocha zp sob využití: jiná plocha zp sob ochrany: rozsáhlé chrán né území Využívám ustanovení 4 Vyhlášky odst. 3 a 7 o nejnižší p ípustné cen za 1 m 2 30,- K Ocen ní pozemku (p.. 107/3; k.ú. íkov m 2 x 30,- K /m 2 = ,- K

21 POROSTY Oce ování lesního porostu na nelesním pozemku zjednodušeným zp sobem ( 45 Vyhlášky) pozemek p.. 107/2; k.ú. íkov; L.V vým ra: m 2 (stanovena odhadem) ZC SD = V SD x C SD x B a skupina d evin: b íza a olše v k: 45 rok zakmen ní: 1,0 bonitní stupe : 1 cena (dle p ílohy.35 Vyhlášky tab.6): 7,46 K /m 2 Ocen ní celkem: 4.000,- m 2 x 7,46 K /m 2 x 1,0 = ,- K

22 -22- CELKOVÁ REKAPITULACE cena v ase a míst obvyklá (tržní) STAVBY (nemovitosti zapsané na L.V. 1993; rodinný d m.p.9) P vodní stavení Hosp dka ; v. venk. úprav.p ,- K Obytný objekt v. venk. úprav.p ,- K POZEMKY (zapsané na L.V p..st. 13; p..29/1) Stavební pozemek neocen ný v cenové map stavebních pozemk ( 3 a 4 Vyhlášky ) , - K (zaokrouhleno) POROSTY Smíšený trvalý porost (zahrada p.. 29/1) odhad 5.000,- K Cena v ase a míst obvyklá (tržní) nemovitostí zapsaných na L.V zaokrouhleno ,- K ,- K POZEMKY (zapsané na L.V. 1047) Zem lský pozemek ( 6 Vyhlášky ) p.. 107/ ,65 K Pozemek vodní plochy ( 8 Vyhlášky ) p ,- K Jiný pozemek ( 9 Vyhlášky ) p.. 107/ ,- K POROSTY (zapsané na L.V. 1047) Oce ování lesního porostu na nelesním pozemku zjednodušeným zp sobem ( 45 Vyhlášky ) ,- K Cena v ase a míst obvyklá (tržní) nemovitostí zapsaných na L.V K zaokrouhleno ,- K

23 -23- Celkem zjišt ná cena v ase a míst obvyklá nemovitostí ,- K (vlastnictví p. Miroslav Vav ena, Hurdálkovo nám stí 9; eská Skalice (I ) slovy: dva miliony sto šedesát tisíc korun eských

24 -24- Prohlášení: Zárove jako znalec prohlašuji, že jsem ve vztahu k oce ovaným nemovitostem a stanovené cen i k budoucímu jejich p ípadnému prodeji nezávislý a cenu jsem stanovil se snahou tuto ur it v její optimální reálné výši. Platnost zjišt né ceny do ílohy: -fotodokumentace -porovnatelné nemovitosti -výpisy z K.N. L.V a usnesení.j. 050 EX 5774/14-50 Exekut. Ú adu Havlí v Brod

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.438 15/15 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) spoluvlastnického podílu o velikosti 2/6 pozemku p..1065/4 situovaného v katastrálním území ervený Kostelec (621102), obci ervený Kostelec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.469 46/15 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) pozemk p.. 389/1,2; 396/2 a 398/1 situovaných v k.ú. Krašlovice (674052), obci Krašlovice (536806), okrese Strakonice (CZ 0316), kraji

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.433 10/15

ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.433 10/15 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.433 10/15 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) pozemk p.. 221/14,15,16; 315/3; 326/1; 340/1; 349/20; 863/11; 933; 949/6; 953/30 a 1436/19 situovaných v katastrálním území Petrovice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.456 33/15

ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.456 33/15 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.456 33/15 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) pozemk p.. 1110 a p.. 1326 situovaných v kat. území Rosice u Chrasti (741191), obci Rosice (572179), okrese Chrudim (CZ 0531), kraji

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.437 14/15 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) pozemku p.. 596/6 situovaného v katastrálním území Velká Chuchle (729213), obec Praha (554782) a zapsaného na L.V. 1287 Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.327 45/14

ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.327 45/14 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.327 45/14 o cen v ase a míst obvyklé bytu.263/1 a podílu ceny pozemku p..st. 1347, 1348 a 1349 situovaných v kat. území Moravský Krumlov (699128), obci Moravský Krumlov (594482),

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.417 135/14

ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.417 135/14 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.417 135/14 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) budovy restaurace Družba.p. 350, v etn souvisejících venkovních úprav a pozemk p..st. 543/2 a 444/11 situovaných v kat. území Moravský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.649 76/16 o cen v ase a míst obvyklé pozemk situovaných v katastrálním území Svojšice u Choltic (761401), obci Svojšice (575780), okrese Pardubice (CZ 0532), kraji Pardubickém

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.537 114/15 o cen v ase a míst obvyklé rekrea ní chaty v. pozemk p..st. 225, 124/2 situovaných v katastrálním území Zárybni ná Lhota (790991), obci Tábor (552046), okrese Tábor,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.659 86/16 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) pozemku p.. 10/22 situovaného v kat. území Trnava (768260), obci Boharyn (569887), okrese Hradec Králové (CZ 0521), kraji Královehradeckém

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /14

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /14 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.374 92/14 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p.23, souvisejících venkovních úprav, pozemku p.. 64 a trvalých porost situovaných v katastrálním území Libišany (682918),

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.651 78/16 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) pozemk situovaných v katastrálním území Kosice (669831), obci Kosice (570176), okrese Hradec Králové (CZ 0521), kraji Královehradeckém

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.600 27/16 o cen v ase a míst obvyklé pozemk p.. 387/18; 474/1,17,21,23,28; p.. 511/5; 521/1; 563/6,23; 663/61,62 situovaných v katastrálním území Hylváty (775339); obci Ústí nad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.672 99/16 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 96, související vedlejší stavby, venkovních úprav, pozemku p..st. 108/1 a p.. 207/1 a porost a dále pozemku p..st.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.637 64/16 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 51, souvisejících venkovních úprav a pozemku p..st. 88/1 a 6/2 situovaných v katastrálním území Boharyn (605972),

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.662 89/16 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) bytu.78/1 situovaného v ty bytovém dom.p. 78 v katastrálním území Sop, obci Sop, okrese Pardubice, kraji Pardubickém a zapsaného na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.655 82/16 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 222, souvisejících venkovních úprav, porost a pozemk p..st. 258, 923/2,3,16 situovaných v katastrálním území Jimramov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.436 13/15 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 169, souvisejících venkovních úprav, zahrady a pozemk p.. 1070, 1075, 1076, 1077 a 1078 situovaných v kat. území Vlkoš

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /15 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.564 141/15 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) stavby k bydlení.p. 142 v etn souvisejících venkovních úprav a pozemku p..st. 100/2 situovaných v katastrálním území Gol v Jeníkov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /17

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /17 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.728 40/17 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p.143, souvisejících venkovních úprav, pozemk p..st. 213 a p.. 358/11 v. trvalých porost situovaných v katastrálním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.654 81/16 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) domu.p. 1412, souvisejících venkovních úprav a pozemk p.. 2884/3 a 2890/21 situovaných v katastrálním území Byst ice nad Pernštejnem

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /17

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /17 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.718 30/17 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 330, souvisejících venkovních úprav, pozemk p..st. 193 a p.. 8/2 v. porost ovocných d evin situovaných v katastrálním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.889 13/19 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) bytu. 893/31 v. podílu na spole ných ástech bytového domu a pozemk p..st. 4793, 4794 a 4795 v hodnot 872/70377 situovaných v katastrálním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.886 10/19 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) bytu.263/4 v. podílu na spole ných ástech domu a pozemku v podílu 660/11354 situovaných v katastrálním území Rokytnice v Orlických

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /16 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.652 79/16 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 32, souvisejících venkovních úprav, porost a pozemk p..st.41, 30/1,5 situovaných v katastrálním území Petrovice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 3516-71/2015. o obvyklé cen nemovitosti pozemku p..194/53 v k.ú. Zbuzany v etn p íslušenství. Podklad pro exeku ní ízení

ZNALECKÝ POSUDEK . 3516-71/2015. o obvyklé cen nemovitosti pozemku p..194/53 v k.ú. Zbuzany v etn p íslušenství. Podklad pro exeku ní ízení ZNALECKÝ POSUDEK. 3516-71/2015 o obvyklé cen nemovitosti pozemku p..194/53 v k.ú. Zbuzany v etn p íslušenství Objednavatel znaleckého posudku: Exekutorský ú ad Klatovy, JUDr. Dalimil Mika Za Beránkem 836

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.878 02/19 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 40, vedlejší stavby, venkovních úprav a pozemk p..st. 38 a p.. 75 situovaných v katastrálním území Turkovice u P

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.890 14/19 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 387, souvisejících venkovních úprav a pozemk p..st. 491 a p.. 578/1 v. porost situovaných v katastrálním území Brodce

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 4059/12. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 69 pro katastrální území a obec Ho epník, okres Pelh imov.

ZNALECKÝ POSUDEK . 4059/12. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 69 pro katastrální území a obec Ho epník, okres Pelh imov. ZNALECKÝ POSUDEK. 4059/12 O cen nemovitostí zapsaných na LV. 69 pro katastrální území a obec Ho epník, okres Pelh imov. Objednatel posudku: el posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor Táborská 527

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 277/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 277/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 277/15 o obvyklé ceně nemovité věci - pozemku p.č. 510/11 - orná půda, LV číslo 565, katastrální území Vávrovice, obec Opava, okres Opava a ocenění jednotlivých práv a závad spojených

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.877 01/19 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 1757, souvisejících venkovních úprav a pozemk p..st. 1085 a p.. 1026/5 situovaných v katastrálním území Nový Bydžov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 581/055/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 581/055/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 581/055/2011 o cen obvyklé pozemku PK. 423/5, k.ú. P estavlky u Sedlce, obec Sedlec-Pr ice, zapsáno na LV. 304 u Katastrálního ú adu pro St edo eský kraj, KP Benešov Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /18

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /18 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.867 79/18 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) adového rodinného domu.p. 20, souvisejících venkovních úprav, vedlejších staveb a pozemk p..st. 241/1; p..9; 76/6; 80/15; 80/24 situovaných

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /18

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /18 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.870 82/18 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) adového rodinného domu.p. 49, souvisejících venkovních úprav a pozemk p.. 177 a 178 situovaných v katastrálním území Radostice u Brna

Více

Znalecký posudek č. 3101/51/2015

Znalecký posudek č. 3101/51/2015 Znalecký posudek č. 3101/51/2015 O ceně obvyklé rodinného domu č.p.87 s příslušenstvím a pozemky parc.č. st.121 a 3626/1 v k.ú. Jílové u Děčína, obec Jílové, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 547/021/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 547/021/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 547/021/2011 o cen obvyklé rodinného domu.p. 53, na pozemku. parc. St. 86. p íslušenství a pozemk. parc. St. 86,. parc. 335/1,. parc. 336/1, k.ú. Ho in ves, obec Ho in ves, zapsáno na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1665/109/17

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1665/109/17 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1665/109/17 o ceně pozemků p.č.1638/252, p.č.3299/234, p.č.3299/235, p.č.3300/8, p.č.3301/96 v k.ú. Kunovice u Uherského Hradiště, obec Kunovice, okres Uherské Hradiště Objednavatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /18

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /18 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.828 40/18 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) nemovitostí a to bytu.3503/7 situovaného v k.ú., obci (podíl 1/6); garáže situované v k.ú., obci (podíl 1/6) a lesních pozemk v. lesních

Více

Znalecký posudek - odhad tržní hodnoty

Znalecký posudek - odhad tržní hodnoty Znalecký posudek - odhad tržní hodnoty č. 24591-0391/2018 o ceně pozemků na p.č.520/163 a 520/164 v k.ú. Jeneč u Prahy, obci Jeneč, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1664/108/17. o ceně pozemku p.č.621/1 v k.ú. Zlechov, obec Zlechov, okres Uherské Hradiště

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1664/108/17. o ceně pozemku p.č.621/1 v k.ú. Zlechov, obec Zlechov, okres Uherské Hradiště ZNALECKÝ POSUDEK č. 1664/108/17 o ceně pozemku p.č.621/1 v k.ú. Zlechov, obec Zlechov, okres Uherské Hradiště Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: H.Finance Group spol. s r.o. v likvidaci,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /18

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /18 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.866 78/18 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) rodinného domu.p. 16, vedlejších staveb, souvisejících venkovních úprav, pozemk p..st. 95, 234 a 312 a dále 56/21; 149/1; 150; 151/4,6,7

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4034-334/2014

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4034-334/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4034-334/2014 O ceně rodinného domu v obci Sebranice č.p.108, vč.příslušenství a pozemků p.č.st.138, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 296 m 2 a p.č.804, zahrada, o velikosti

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 539/013/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 539/013/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 539/013/2011 o cen obvyklé rodinného domu.p. 28, na pozemku. parc. St. 10/2. p íslušenství a pozemk. parc. St. 10/2,. parc. 24/2, k.ú. Hoštice u Vodochod, obec Vodochody, zapsáno na LV.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2315/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2315/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2315/2014 O ceně obvyklé bytové jednotky č.13 v ul. Klatovská třída č.p.1460/83 s podílem na společných prostorech a pozemku č.par. 6820 zastavěná plocha a nádvoří v obci Plzeň, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 308/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 308/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 308/15 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. st. 986, součástí je stavba: bez č.p/č.e., garáž, s příslušenstvím, zapsaných na LV číslo 1188, katastrální území Kardašova Řečice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 618-13/2015. O obvyklé ceně pozemků v k. ú. Skorkov. Stanovení obvyklé ceny pro účely exekučního řízení

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 618-13/2015. O obvyklé ceně pozemků v k. ú. Skorkov. Stanovení obvyklé ceny pro účely exekučního řízení ZNALECKÝ POSUDEK č. 618-13/2015 O obvyklé ceně pozemků v k. ú. Skorkov. Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Mgr. Jan Beneš, soudní exekutor, Exekutorský úřad Praha - západ Liborova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 93/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 93/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 93/14 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. 79/10, 294/1, 295 a 299, zapsaných na LV číslo 145, katastrální území Velké Dvorce, obec Přimda, okres Tachov a ocenění jednotlivých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 528/002/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 528/002/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 528/002/2011 o cen obvyklé rodinného domu.p. 604, na pozemku. parc. 2121. p íslušenství a pozemk. parc. 2121,. parc. 2122, k.ú. Zru nad Sázavou, obec Zru nad Sázavou, zapsáno na LV. 266

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /14. JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty Pavla Kladno. Otěvěk Trhové Sviny

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /14. JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty Pavla Kladno. Otěvěk Trhové Sviny ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14148-178/14 o ceně pozemku parc.č.2248, katastrální území Otěvěk, obec Trhové Sviny, okres České Budějovice. (LV č.675) Objednavatel posudku: Soudní exekutor JUDr.Ing.Petr Kučera

Více

Znalecký posudek č. 37 2015

Znalecký posudek č. 37 2015 Znalecký posudek č. 37 2015 O obvyklé ceně nemovitostí : - bytové jednotky č. 173/3 v objektu čp. 173, 174, dále podíl ve výši 738/6976 na společných částech domu čp. 173, 174 a pozemků č. parc. st. 229,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo /11

ZNALECKÝ POSUDEK číslo /11 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1.014 45/11 o ceně v místě a čase obvyklé (tržní) pozemku p.č. 33/3 situovaného v k.ú. Dolní Čepí (773514), obci Ujčov (596914), okrese Žďár n/sáz. (CZ 0635) kraji Vysočina a je

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 171/14. soudní exekutor Hradecká 3 130 00 Praha 3

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 171/14. soudní exekutor Hradecká 3 130 00 Praha 3 ZNALECKÝ POSUDEK č. 171/14 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p. č. 2443, LV číslo 15, katastrální území Pohořelice u Napajedel, obec Pohořelice, okres Zlín a pozemku p. č. 2545/48, 3588/1, 2588/2,

Více

Znalecký posudek. Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny pozemku pro účely dražby. č. xx - xx /2016

Znalecký posudek. Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny pozemku pro účely dražby. č. xx - xx /2016 Znalecký posudek č. xx - xx /2016 Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny pozemku pro účely dražby. Objednatel: Jan Prošek Dražbyprost s.r.o. Mírové náměstí 2/5 400 01 Ústí nad Labem Dle mezinárodně

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016. spoluvlastnického podílu: 1/2 na pozemku p.č.898/10 v k.ú.vráž u Berouna, obec: Vráž, okres: Beroun.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016. spoluvlastnického podílu: 1/2 na pozemku p.č.898/10 v k.ú.vráž u Berouna, obec: Vráž, okres: Beroun. ZNALECKÝ POSUDEK č. 2383-29/2016 spoluvlastnického podílu: 1/2 na pozemku p.č.898/10 v k.ú.vráž u Berouna, obec: Vráž, okres: Beroun. Objednavatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Kladno - č.j.088ex

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4031-331/2014

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4031-331/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4031-331/2014 O ceně bytové jednotky č.47/6 v obci Vavřinec, Chmeliště č.p.47, vč.příslušenství a podílu o velikosti 5558/31900 na společných částech domu a pozemcích p.č.st.60, zastavěná

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 685-34/16 O ceně nemovitosti pozemku parc. č. 472/1 zapsaného na LV 311 jako zahrada, k.ú. Vrbno nad Lesy, obec Vrbno nad Lesy, okres Louny Objednatel znaleckého posudku: Administrace

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 1342Ř-542/2016

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 1342Ř-542/2016 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní. č. 9740-4380/2015

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní. č. 9740-4380/2015 Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní č. 9740-4380/2015 O ceně nemovitosti rodinného domu č.p. 272 zapsaného na listu vlastnictví číslo 39 s pozemky č. 103, 104 v obci Rapšach, katastrální území Rapšach,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3367/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3367/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3367/2016 o ceně nemovitých věcí v katastrálním území Veverská Bítýška, obec Veverská Bítýška, okres Brno-venkov: pozemku parc. č. 1721/4, včetně příslušenství Objednatel posudku: Účel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 501/183/2010

ZNALECKÝ POSUDEK . 501/183/2010 ZNALECKÝ POSUDEK. 501/183/2010 o cen obvyklé domu.p. 17, na pozemku. parc. St. 52 v. p íslušenství a pozemk. parc. St. 52 a. parc. 159, vše k.ú. Ronov nad Doubravou, obec Ronov nad Doubravou, zapsáno na

Více

Znalecký posudek č. 289/34/2014

Znalecký posudek č. 289/34/2014 Znalecký posudek č. 289/34/2014 Ceny obvyklé spoluvlastnického podílu v míře 1/2 na nemovitosti: bytové jednotce č. 661/2 včetně příslušenství nacházející se v budově č.p.661, 662 vystavěné na pozemku

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 24/2015

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 24/2015 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 24/2015 O obvyklé ceně podílu 1/2 nemovitosti - pozemků parc.č. 221/44 a 221/99 oba v katastrálním území Dublovice, obec Dublovice, okres Příbram, zapsáno na LV

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 668-25/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 668-25/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 668-25/2015 o ceně bytové jednotky číslo 606/3 zapsané na listu vlastnictví číslo 1236 u Katastrálního úřadu pro Karlovarský kraj, katastrální pracoviště Sokolov, katastrální území

Více

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19

ZNALECKÝ POSUDEK íslo /19 1 ZNALECKÝ POSUDEK íslo 1.880 04/19 o cen v ase a míst obvyklé (tržní) adového rodinného domu.p. 126, vedlejších staveb, souvisejících venkovních úprav a pozemku p..st. 10 situovaných v katastrálním území

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Luděk Němec Cihelní 14 360 06 Karlovy Vary. exekuční řízení - prodej nemovitého majetku

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Luděk Němec Cihelní 14 360 06 Karlovy Vary. exekuční řízení - prodej nemovitého majetku ZNALECKÝ POSUDEK č. 694-51/2015 o ceně obvyklé a ) pozemku p.č.934/2 zapsaného u Katastrálního úřadu pro Plzeňský kraj, Katastrální pracoviště Klatovy na listu vlastnictví číslo 626, katastrální území

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. Dolní Prostějov

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. Dolní Prostějov ZNALECKÝ POSUDEK č. 4320-105/16 O ceně pozemku č. 566/1 zahrada o výměře 541 m 2 v obci Ústí nad Labem, katastrálním území Střekov Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Prostějov Dolní 71 79601

Více

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní č. 1520-020/2014 o ceně rodinného domu č.p.985/4 s příslušenstvím, stavební plocha p.č.4062 v k.ú. Střekov, obci Ústí nad Labem, okres Ústí nad Labem. Objednatel

Více

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní č. 1670-170/2014 o ceně bytu jednotka č.1565/57, včetně garážového stání, č.p.1565/30, stavební plocha p.č.1352/2, 1353/2, 1353/5, v k.ú. Krč, obci Praha, okres Hlavní

Více

Znalecký posudek. 2437/2011

Znalecký posudek. 2437/2011 Znalecký posudek. 2437/2011 o cen obvyklé - 1/3 pozemk parcelní íslo St. 57/1 a parcelní íslo 261/1, zapsaného v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním ú adem pro Moravskoslezský kraj, okres Bruntál,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. G.Klimenta 439/9 708 00 Ostrava-Poruba. Ing.Ivana Janečková. G.Klimenta 439/9 708 00 Ostrava-Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. G.Klimenta 439/9 708 00 Ostrava-Poruba. Ing.Ivana Janečková. G.Klimenta 439/9 708 00 Ostrava-Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14189-219/14 o ceně pozemku parc.č.525/110, katastrální území a obec Metylovice, okres Frýdek - Místek. (LV č.1430) Objednavatel posudku: Vlastník nemovité věci: Ing.Ivana Janečková

Více

Znalecký posudek íslo 2152/117/2010

Znalecký posudek íslo 2152/117/2010 Znalecký posudek íslo 2152/117/2010 o obvyklé, obecné, tržní hodnot nemovitostí rodinného domu.p. 13 nacházejícím se na pozemku parc.. 110 a pozemk parc.. 110 a parc.. 111 vše se všemi sou ástmi a p íslušenstvím

Více

o ceně nemovité věci jednotka č.345/2 v bytovém domě čp. 344, 345 a 346 v kat. území Veleslavín, m.č. Praha 6

o ceně nemovité věci jednotka č.345/2 v bytovém domě čp. 344, 345 a 346 v kat. území Veleslavín, m.č. Praha 6 Znalecký posudek č.8428/2016 o ceně nemovité věci jednotka č.345/2 v bytovém domě čp. 344, 345 a 346 v kat. území Veleslavín, m.č. Praha 6 - 2/9 - Vlastník nemovitosti: Slivka Pert Šumberova 345/6, Praha

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4468-267/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4468-267/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4468-267/2015 O ceně podílu o velikosti 1/3 pozemku p.č.st.60, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 261 m 2, jehož součástí je rodinný dům č.p.16 v obci Jaroměřice, včetně příslušenství

Více

Znalecký posudek č. 5690-072-03/15

Znalecký posudek č. 5690-072-03/15 Znalecký posudek č. 5690-072-03/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemku parc. č. 2033/32, v obci Beroun, katastrální území Beroun, zapsaného u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště

Více

Znalecký posudek číslo 4541-31/15

Znalecký posudek číslo 4541-31/15 Znalecký posudek číslo 4541-31/15 O ceně nemovitých věcí Pozemky zapsané na LV č. 621 a 624 Seč Katastrální území: Hoješín Okres: Chrudim O B V Y K L Á C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ

Více

Vlastník : Rada Petr R.č.820509/2280,Samota 743,Rotava a Radová Dominika R.č.745703/2231,Sídliště 643,Rotava - SJM.

Vlastník : Rada Petr R.č.820509/2280,Samota 743,Rotava a Radová Dominika R.č.745703/2231,Sídliště 643,Rotava - SJM. Ohodnocení nemovitosti k čj.160 EX 1086/14-60,dle 336 Osř. Znalecký posudek č.3182-021/15 o administrativní a obvyklé ceně rodinného domu čp.743, na st.p.č.989 a p.p.č.467/9, (ul.samoty) katastrální území

Více

Znalecký posudek č. 371/19/2016

Znalecký posudek č. 371/19/2016 Znalecký posudek č. 371/19/2016 Ceny obvyklé spoluvlastnického podílu v míře 115/2000 na pozemku p.č.538 v katastrálním území Chudeřín u Litvínova (okres Most). Objednatel posudku: Mgr. Miloš Dvořák Zahradní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. 1964/164/2008

ZNALECKÝ POSUDEK. 1964/164/2008 ZNALECKÝ POSUDEK. 1964/164/2008 STANOVENÍ CENY OBVYKLÉ pro Exeku ní ú ad Praha 2 NEMOVITOST Pozemek ovocný sad par.. 3490 trvalý travní porost par.. 3491 Adresa nemovitosti: Katastrální údaje ehled vlastník

Více

Znalecký posudek. č /2017

Znalecký posudek. č /2017 Znalecký posudek č. 3948-214/2017 Objednatel: PROKONZULTA, a.s. Křenová 299/26 602 00 Brno Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny pozemku parc. č. 684/9 v obci Záchlumí, kat. území Záchlumí, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 3064-14. s odhadem obvyklé ceny podílu ve výši 776/5189 k pozemkové parcele - zahradě p. č. 345/2 v obci Strakonice, k. ú. Nové Strakonice. Objednavatel posudku: Účel posudku: Exekutorský

Více

Znalecký posudek č. 2012/348

Znalecký posudek č. 2012/348 Znalecký posudek č. 2012/348 o ceně nemovitosti: Spoluvlastnický podíl ve výši 1/30 k nemovitostem zapsaným na LV č. 281 pro katastrální území Nová Hradečná, obec Nová Hradečná, okres Olomouc, kraj Olomoucký.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /16. o ceně pozemků pro výstavbu, zapsaných na LV č.687, katastrální území a obec Tísek, okres Nový Jičín.

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /16. o ceně pozemků pro výstavbu, zapsaných na LV č.687, katastrální území a obec Tísek, okres Nový Jičín. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14702-202/16 o ceně pozemků pro výstavbu, zapsaných na LV č.687, katastrální území a obec Tísek, okres Nový Jičín. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Jiří Král Exekutorský

Více

Podle registru Aquarius je stavba bytového domu ve velmi mírném (2 nejnižší ) stupe ohrožení zaplavením a zatopením.

Podle registru Aquarius je stavba bytového domu ve velmi mírném (2 nejnižší ) stupe ohrožení zaplavením a zatopením. ZNALECKÝ POSUDEK. 496/178/2010 o cen obvyklé bytové jednotky. 461/1 v budov.p. 461, byt. d m, na pozemku.parc. St. 728, v etn spoluvlastnického podílu na spole ných ástech domu.p. 460-462 a pozemcích.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /15

ZNALECKÝ POSUDEK. č /15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4503-72/15 O ceně nemovitosti - pozemků parc.č. 8808/10 a 8808/7 v k.ú. Dolní Dunajovice Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-město JUDr.Vít

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 3329/09

ZNALECKÝ POSUDEK . 3329/09 ZNALECKÝ POSUDEK. 3329/09 O cen spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/2 na nemovitostech zapsaných na LV. 10021 pro katastrální území Janovická Lhota, obec Uhlí ské Janovice, okres Kutná Hora. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 9201-701/2014

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 9201-701/2014 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

Znalecký posudek. 2652-56/10

Znalecký posudek. 2652-56/10 .j.: 137Ex 5669/05 Znalecký posudek. 2652-56/10 o obvyklé cen adové garáže na stp.. 1826/2, Holice, ul. Pod Homolí, bez p íslušenství, v etn pozemku stp.. 1826/2, katastrální území Holice v echách, obec

Více

Znalecký posudek. 2148/2011

Znalecký posudek. 2148/2011 Znalecký posudek. 2148/2011 o cen obvyklé - 1/2 rekrea ní chaty.e. 603 umíst né na pozemku parc.. St. 1035 a 1/2 pozemk parc.. St. 1035 a parc.. 1427/2 v kat. úz. Chy ava, obec Chy ava, okres Beroun, ve

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 7988-271/2010

ZNALECKÝ POSUDEK . 7988-271/2010 ZNALECKÝ POSUDEK. 7988-271/2010 o cen nemovitosti - domu Háj u Duchcova.p. 190 s p íslušenstvím a pozemky parc.. st. 14/2, st. 14/3, st. 14/4, st. 267, st. 268, 44/3 v k.ú. a obci Háj u Duchcova, okres

Více

Znalecký posudek. 2100/2011

Znalecký posudek. 2100/2011 Znalecký posudek. 2100/2011 o cen nemovitosti - 1/2 pozemku tvo eného parcelami. 370 a 371, v kat. úz. Studánka u Rumburku, obec Varnsdorf, okres D ín, ve vlastnictví povinného Stankovi e Ladislava. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3108/2015. Účel znaleckého posudku: Zjištění ceny nemovitosti pro účely prodeje elektronickou aukcí

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3108/2015. Účel znaleckého posudku: Zjištění ceny nemovitosti pro účely prodeje elektronickou aukcí ZNALECKÝ POSUDEK č. 3108/2015 O ceně nemovitosti - obvyklá cena bytové jednotky č. 1008/16 v objektu čp. 1008/13, ulice Holandská, obec Praha, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 O ceně nemovité věci - pozemku parc.č.1167/1. v kat.úz.rohatec

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 O ceně nemovité věci - pozemku parc.č.1167/1. v kat.úz.rohatec ZNALECKÝ POSUDEK č. 4731-112/16 O ceně nemovité věci - pozemku parc.č.1167/1 v kat.úz.rohatec Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-město, JUDr. Vít Novozámský

Více

Znalecký posudek č. 2014/028

Znalecký posudek č. 2014/028 Znalecký posudek č. 2014/028 o ceně nemovitosti, parcely č. st.237 v katastrálním území Drnovice, obec Drnovice, okres Blansko, kraj Jihomoravský, zapsané na LV č. 779 pro katastrální území Drnovice. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 3605/10. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 1378 pro katastrální území Desná III, obec Desná, okres Jablonec nad Nisou.

ZNALECKÝ POSUDEK . 3605/10. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 1378 pro katastrální území Desná III, obec Desná, okres Jablonec nad Nisou. ZNALECKÝ POSUDEK. 3605/10 O cen nemovitostí zapsaných na LV. 1378 pro katastrální území Desná III, obec Desná, okres Jablonec nad Nisou. Objednatel posudku: el posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 763-56 / 2011

ZNALECKÝ POSUDEK č. 763-56 / 2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 763-56 / 2011 o obvyklé ceně rodinného domu v Plzni - Červeném Hrádku, Červenohrádecká č.p.323, včetně pozemků a příslušenství, katastrální území Červený Hrádek u Plzně, okres Plzeň-město

Více

Znalecký posudek č. 2655-59/10

Znalecký posudek č. 2655-59/10 č.j.: 137Ex 9405/07 Znalecký posudek č. 2655-59/10 O obvyklé ceně pozemku pro stavbu rodinných domů p.č. 1349/3, Heřmanův Městec- Průhon, bez příslušenství, katastrální území Heřmanův Městec, obec Heřmanův

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4708-76/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4708-76/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4708-76/2016 O ceně podílu o velikosti 1/2 bytové jednotky č.763/5 v obci Uničov, ulice Nerudova č.p. 763, včetně příslušenství a podílu o velikosti 7180/234885 na společných částech

Více

Znalecký posudek č. 15-4040/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 15-4040/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: Znalecký posudek č. 15-4040/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora JUDr. Karla Urbana Zahradní chata bez č.p./č.e. na pozemku parc.č.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č B /2014. o ceně nemovitosti - zemědělského pozemku p.č.505/6 v k.ú. Nečichy, obec Louny.

ZNALECKÝ POSUDEK. č B /2014. o ceně nemovitosti - zemědělského pozemku p.č.505/6 v k.ú. Nečichy, obec Louny. ZNALECKÝ POSUDEK č. 03250-0109 B /2014 o ceně nemovitosti - zemědělského pozemku p.č.505/6 v k.ú. Nečichy, obec Louny. Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: JUDr. Mgr. Martina Jinochová

Více

Znalecký posudek č. 1758-43-10

Znalecký posudek č. 1758-43-10 Znalecký posudek č. 1758-43-10 o obvyklé ceně nemovitostí: - pozemky p.č. 6314 - orná půda o výměře 3150 m 2, p.č. 7615 - orná půda o výměře 25810 m 2, p.č. 7616 - trvalý travní porost o výměře 406 m2,

Více